- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aginor
üzenetére
A 12-200 pro-nak egy párszor nekiindultam gondolatban, de nekem nagyon drága*. De ha ilyen nagy átfogású obit vennék, és komolyan (komolyabban) venném a fotózást, többet fotóznék, annyit mint régen, akkor szerintem rászánnám az árát, mert nem emlékszem, hogy bárhol is rosszat hallottam volna róla. Szerintem ez tipikusan egy olyan obi, ami más rendszerben nem nagyon létezik (vagy én nem vagyok képben).
(Olyan értelemben is drága nekem, hogy ez egy IS obi, ami jó lenne ha olympus vázon lenne, szóval mivel nekem panám van, nem elég a jelenleg akciósan kb 390e-s obi, még kéne hozzá egy passzoló váz is, hogy akkor már legyen dual IS, az E-M1 III-mal árulják is kitben az obit, de sírva fakadok ha meglátom az árát...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)