- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Én is csodálkozom...egyrészt, mivel 17-28mm-es Nikkorról még nem is hallottam
(jó lesz az inkább 17-35mm-nek), másrészt olyan minőségű portréfotót, amit a videóban láttam, még én is tudok készíteni, egyszerű mft rendszeren.
A srác profi videós, és fotózással is foglalkozik (a Nikon szett a sajátja), úgyhogy az biztosan nem mondható el róla, hogy nem tudja kezelni a DSLR-t. Gondolom, egy átlag user bőrébe bújva próbálta szemléltetni a két 'fényképezőgép' közti különbséget, ahol átlag jóska szemében az Iphone meggyőzőbb. De hát, kinek mi... Számomra az Iphone-nal készült portréfotók teljesen természetellenesnek tűnnek, pláne az első egészalakos fotó a hölgyről. A haja, az arcának a kontúrja olyan hatást kelt, mint ha úgy lett volna utólag beillesztve a hölgy a háttérbe. Számomra kifejezetten zavaró.Amúgy most cseréltem tévét is, egy picit újabbra, modernebbre, és ott is ugyanezt érzem. Annyira tűéles, hogy az - az én szememben - átfordul egy zavaró, természetellenes képi világba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Formula-1
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(jó lesz az inkább 17-35mm-nek), másrészt olyan minőségű portréfotót, amit a videóban láttam, még én is tudok készíteni, egyszerű mft rendszeren.