Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Én is csodálkozom...egyrészt, mivel 17-28mm-es Nikkorról még nem is hallottam
(jó lesz az inkább 17-35mm-nek), másrészt olyan minőségű portréfotót, amit a videóban láttam, még én is tudok készíteni, egyszerű mft rendszeren.
A srác profi videós, és fotózással is foglalkozik (a Nikon szett a sajátja), úgyhogy az biztosan nem mondható el róla, hogy nem tudja kezelni a DSLR-t. Gondolom, egy átlag user bőrébe bújva próbálta szemléltetni a két 'fényképezőgép' közti különbséget, ahol átlag jóska szemében az Iphone meggyőzőbb. De hát, kinek mi... Számomra az Iphone-nal készült portréfotók teljesen természetellenesnek tűnnek, pláne az első egészalakos fotó a hölgyről. A haja, az arcának a kontúrja olyan hatást kelt, mint ha úgy lett volna utólag beillesztve a hölgy a háttérbe. Számomra kifejezetten zavaró.Amúgy most cseréltem tévét is, egy picit újabbra, modernebbre, és ott is ugyanezt érzem. Annyira tűéles, hogy az - az én szememben - átfordul egy zavaró, természetellenes képi világba.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 26
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(jó lesz az inkább 17-35mm-nek), másrészt olyan minőségű portréfotót, amit a videóban láttam, még én is tudok készíteni, egyszerű mft rendszeren.