Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz Throme #96392 üzenetére

    Sok mindennek felment az ára. 75/1.8-t nézegettem, drágább lett. Poénból megnéztem az egyik legdrágább terméket, a 300/4-et 800-ról ment fel fixen 970 ezerre.

    Szerintem az E-M5 III eleve már ezeken a magasabb árakon nyitott. Pedig ha belegondolsz, alig volt fejlesztési költsége. Egy az egyben megkapta az E-M1 II belsejét. Külső tekintetében némi fejlesztés volt, viszont az anyag használat olcsóbb az E-M5 II-hoz képest és mégis drágábban nyitott annál. Pedig az elődje tartalmazott addig nem látott újításokat is (Hi-res mode) míg az E-M5 III tényleg semmi újat nem kapott, amit ne láttunk volna már az elődöknél.

    Én vennék egyet, mert a 2012-es szenzorhoz képest előrelépés lenne az a 2016-os is ami abban van (valószínűleg ez lesz idővel, mert az objektíveimet nagyon szeretem), de még nekem is szájhúzós kiadni (akciósan) 400.000 Ft-t egy régi szenzorral szerelt gépre. Ha ebben egy új lenne, már ma megvenném. :) Úgy hogy hajrá JIP, én az E-M5 II építési minőségét, E-M5 III tudását várom egy teljesen új szenzorral, első napon vásárolnék.

Új hozzászólás Aktív témák