Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz Lassú Víz #94076 üzenetére

    Ki beszélt itt mentségről? Bár elég keveset használom, de én elégedett vagyok vele. Különben nem írtam volna azt, amit. Az meg plusz pont, hogy ekkora méretben és árban tudták ezt összehozni. A helyén kellene kezeli ezt is. 30-35-ért hozzádvágják használtan. És messze nem az a hulladék cucc, mint amire ez az ár utalna.

    (#94077) zsiga_667: Ja, azért ilyen meglepően jó a 12-32 képe, meg azért sikerült még egy hatékony stabilizátort is beletenni ebbe az eszméletlenül apró házba, mert "kritikán aluli a felépítése", aha. De nyilván most majd jössz azzal, hogy nyolcvanezer ki- és betekerés után lejöhet a gyűrű róla. Oké.

    "Egy év múlva kitből bontva meg szürkén ez is lesz vagy 140, vagy még inkább annyi se" - Annyit is ér (szerintem). Az egyik első reakcióm volt ezzel az új 12-45-tel kapcsolatban, hogy majd kitből kiszedve 100-150-ért lesz normális vétel. Ha figyeltél volna, nem írtad volna le egy héttel később ugyanazt érvként.

    És nem is én voltam az első (és valószínűleg nem is az utolsó), aki használt/szürke árakhoz hasonlított egy frissen bejelentett objektívet.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Panasonic G9 + 12-35 II + Sigma 10-20 + Viltrox speedbooster: https://t.ly/C88YY

Új hozzászólás Aktív témák