Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Studi

    addikt

    válasz undark #32165 üzenetére

    Elég széles spektrumot vázoltál fel. :)

    A Pana G3 best buy, igazi mindenes gép. Semmiben nem tud kiemelkedőt, de mindene meg van ahhoz, hogy egy kényelmesen használható, praktikus váz legyen. Itt is sokan használják, szeretik.

    A Canon-t hagyd a fenébe, ők maguk sem gondolják komolyan, egy év alatt egy váz és két lencse a Canon MILC termése, ha jól tudom, és se hír, se remény komolyabb bővülésre. Ha tényleg MILC-ben gondolkodnának, akkor nem a 100D-t hozták volna ki entry-level kategóriába, hanem egy EVF-es MILC-et.

    A Olympusnál a mintaboltban van lehetőség Olympus Prémium Klub tagságit venni, ez 8e Ft/év, és 15% kedvezmény jár minden normál, nem piros áras termékre. Ezzel már 310 körül meg lehet a Premium kit, amiben a jobbik objektív van. De ha nem sürgős, akkor karácsonyig még elképzelhetőnek tartok ármozdulást lefelé, vagy akciós kiteket mondjuk ilyen áron markolattal, vagy valami más okossággal.

    Fujijat egyáltalán nem ismerem, volt a kezemben X20, nagyon pofás gép, az tényleg vicces, hogy az objektív kitakar a képből. Összerakott, jó, a képminőségéről nem tudok nyilatkozni. :)

Új hozzászólás Aktív témák