Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FEDman

    addikt

    válasz Studi #30210 üzenetére

    No de még mindig valami olyasmiről beszélsz amiről semmit nem tudsz. ;)
    Meg látom jól eldöntötted, hogy az OMD pontosan mit jelent a gyártó számára, de mi van ha erről az Olympus teljesen máshogy vélekedik? Amúgy nem is értem miért kap nálad egyenlőséget az OMD széria a kicsi nem pro ergonómiával felvértezett vázzal?? :U

    Nekem inkább az jött le, hogy a féltégla felépítés PEN megnevezést kapott, míg OMD-nek a DSLR like felépítésű vázakat nevezi az Olympus. Ezen belül még az se egyértelmű, hogy melyik milyen szinten kap retro utánérzést. Például PEN vonalon az E-P5 egy az egyben az ős PEN vonalait követi, ellenben mondjuk egy E-PL5-tel aminél már nem sok retro vonás maradt.
    Simán lehet, hogy az OMD vonalon is lesznek olyan modellek amik csak jelzés szinten lesznek retrok.

    Emellett jelenleg is van rá példa, hogy a régi filmes tükrösökre hajazó dizájn mellett is lehet méret és ergonómia szerint többféle vázat is építeni.

    És még egyszer mondom a most érkező hybrid bajonettes OMD váz a pletykák szerint a jelenlegi E-M5-el szemben már alapból nagyobb kiálló, a mai DSLR-ekhez hasonló markolatot fog kapni.

    Ezért is mondom, hogy legalább várjuk meg mit mond a nyuszika a fűnyírójával kapcsolatban aztán majd ráérünk utána elküldeni a ... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák