Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
FEDman
üzenetére
OM-D az a régi OM felelevenítése stílusban, formában.
Szerintem ha a régi pro-top pro üvegeket akarják életben tartani, ahhoz nem ezt kellene erőltetni, E-5-ről nem biztos, hogy váltani fog valaki egy ilyen külsejű/ergonómiájú vázra.
Az E-M5 markolatozása jó, meg hasznos, meg akár egy 100-300-at is egész jól ki lehet tartani vele, de azt érdemes figyelembe venni, hogy egy 14-35, 50-200 majdnem két, egy 35-100 több, mint 3 100-300 súlyát képviselik. És az adapter miatt a súlypontjuk is távolabb van a váztól, mint az ideális lenne. Ezek olyan objektívek, amiket egy E-5-el kézből kényelmesen tudsz használni, még nem kell feltétlenül állvány. Ezeket egy felmarkolatozott E-M5-el végigcipelni valami rendezvényen elég necces. Ráadásul a skülön ráépített markolatok rögzítési pontjait erősen megviselné ez a tömeg.Szóval (bár nekem teljesen kívül esik a látókörömön
) én reménykedem, hogy egy racionális döntést hoznak, és csinálnak egy jó top vázat a régi jó 4/3-os objektívek alá, és majd jövő év Q1-Q2-ben hoznak egy E-M5 utód, OM-D stílusú vázat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) én reménykedem, hogy egy racionális döntést hoznak, és csinálnak egy jó top vázat a régi jó 4/3-os objektívek alá, és majd jövő év Q1-Q2-ben hoznak egy E-M5 utód, OM-D stílusú vázat.