Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Hát nem semmi vagy, le a kalappal!!!

Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát, számomra rendkívül hasznos volt, főképp amiatt, hogy szándékosan típus nélküliként tettem fel őket, pedig nem rejtvénynek szántam!
Az első epl2, második a régi 4/3-os e510 ugyan azzal az OM 50/1,4 obival-beállítással.Számomra sajnos, hasonlóan látom én is mint ti. A következők az én elfogultságom, véleményem, nem áll szándékomban megbántani vele senkit:
Eddig 3 pana lapkás gépet (gh2, g3, pl2) nyüstöltem és mindnél a színekkel volt a legnagyobb bajom és nem azzal, hogy a gép maga Oly/Pana/jpg motor. Ugyan abba a problémába ütköztem: mindenbe kerül egy fakó vörös, de a valóban vörös mégse marad igazán vörösnek, a sárga se tud csak sárga lenni egy csipet vöröset mindig kap, a zöldek leheletnyit fakulnak, hiába harsogó zöld/vörös a valóságban. Ezen kívül azt érzem, hogy a középtartomány kissé árnyalatszegény, ami a magas isonál egyre rosszabbá válik és eluralkodik a vörös. Vagy valami ilyesmi...
Végül élesség, lehet pixelbuzulás de 1:1 nézetben az egész kép területén enyhe életlenséget látok, a kisebb felbontású e510 és még az Apám 5mp-es Oly E1-e is mindenhol éles u.a. az optikával. És ez átjön a rendes teljes képes monitorra méretezett nézetbe is.
Két előnyét láttam képileg az újabb (g3, gh2, pl2) gépeknek, a nagyobb dinamika és magas iso/kisebb zaj. Színekben viszont toronymagas az E1
De ha van valakinek ötlete, vagy elmondja mit hogyan csináljak... örömmel veszem!Várom, hogy a kezem közé kerüljön egy új sony érzékelős gép, hátha lecserélhetem arra a régi cumót, mert azzal bizony nem lehet videózni amit egyre többet csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Apple MacBook
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha van valakinek ötlete, vagy elmondja mit hogyan csináljak... örömmel veszem!