Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Uraim,

    Eddig azon gondolkodtam, hogy a meglévő dslr szett mellé veszek egy m4/3-ot egy általános (ekv. 40-50 körüli) fix-szel szaladgálós gépnek. Nos, tegnap elindultam a hegyre a 10 hónapos lányommal, és mire összepakoltunk, a gépet otthon hagytam, mondván, cipelje akinek két anyja van, és az asszony kompaktjával mentünk (mármint busszal mentünk, meg gyalog, a kompaktot csak vittük)... Igazából csak azért jó ez a cucc, mert a Nikonos topikban jó fejekkel lehet társalogni :DDD .

    Hirtelen azon gondolkodtam, hogy eladom az egész szettet (Nikon d5100 + obik, vaku), kb. 400-ért, és beruházok egy m4/3 szettre. Ha valaki megkapná ezt a pénzt, hogyan építené fel a rendszert? Kereső legyen, azt megszoktam, utómunkára alig van idő, tehát legyen jó az alap jpg, és azért egy rendes vaku is kéne beltéri fotókhoz. Ultra nagylátó nem létszükséglet, ekv. 25-150 között lenne jó lefedve lenni... Esetleg egy alapzoom + 1-2 fix.

    A váz jobb lenne újonnan, obi esetleg lehet használt, de mivel el tudom számolni, max. akkor éri meg, ha a bruttó ár kevesebb, mint 70 %-ába kerül...

    Köszi a segítséget.

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák