Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
Oly-Service
üzenetére
Ez egy nagyon hasznos információ, ugyanis ez a sorszáma. Köszönöm! Akkor ez egy új. A garit nem tudom honnan hozta az eladó, a kezében volt már, utólag rakta bele a dobozba, de az is lehet, hogy menet közben amit még nem láttam bontotta ki és vette elő a dobozból, ezt nem láttam. De nektek elhiszem, hogy ez úgy, hisz ti látjátok, melyik termék hová kerül.
Meg fogom tesztelni állványról is és ott lesz a makulátlan 9-18 is, tehát gép hiba, tesztelési módszer hiba biztosan nem lesz. Kiderül a napokban. Érzésre amiket kézből lőttem (kb. 12 kép 8mm-en), a jobb alsó sarka taknyol szegénykének, de lehet csak rosszul tartottam stb. stb. Majd az állványos teszt, direkt 9-18-al való összehasonlítás után jobban kiderül.
Az biztos, hogy amíg a 25/1.8-el 50 ezerért elszórakoztam, mert ár/érték arányt nézve bőven megérte, addig egy 300+ ezres PRO-val nem fogok, viszont az is biztos, hogy kell egy ilyen objektív, mert jó az átfogás, nagyon szép színek jöttek át, kontrasztos is a kép és egyébként iszonyat éles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kompakt vízhűtés
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest