- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
topikk
üzenetére
Ne szórakozzunk már, ez nem arra példa hogy arról beszélgessünk hogy a m43 Panasonic és Olympus vázak objektívek ne lennének egymással kompatibilisek. Ez valamilyen egyedi hiba (de lehetne akár típushiba is, bár egyelőre csak a saját egyedi esetedet hoztad, ahol az elején működött, aztán valamiért nem), ami akit éppen érint azt természetesen nem vigasztalja, de erről sokat nem tudunk beszélni. Ahogy írtam én meg 10 éve használok keresztbe vázakat objektíveket és ilyet nem tapasztaltam, de a fórumokat se árasztották el az ilyen ügyek.
Azt meg hogy két külön cég, a Panasonic meg az Olympus nem fogja egymást szervizelni, 2008ban indult a rendszer, sosem volt másként, nem is gondolom hogy ilyet el lehetne várni, erre most ezt mint érvet elővenni ebben az "inkompatibilitásban"
Na mindegy, kiszálltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Parfüm topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest