Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Majd ha Binance-re kerül fel, az lesz jó.
-
Dr. Romano
veterán
ETN felkerült Hitbtc-re. Normál esetben ez a hír rakéta lenne, elég rosszkor sütötték ezt el....
-
én a két kis rx580-am nyüstölöm továbbra is monero-n.. hátha egyszer majd megindul felfele..

Ha nem akkor max a villanyszámlát a gép árából kifizetem
-
adi mester
aktív tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
- Szimplán visszaállnak az értékek arra a szintre, mielőtt elkezdett volna a lufi nőni, majd kipukkanni +/- pár százalék.
- Afrikai éhezőkön túl, kínai cégóriások is folyamatosan bányásszák.
- Kevés helyen lehet elkölteni, ott sem mindig teljes áron.
- Több mint fél éve esik folyamatosan az árfolyama, a piac csalódott.
- Az utóbbi időben mindenki ETH-t bányászott, sok idő mire mindenhonnan kifogy.
Lehet válogatni.Tippre még fél év kell hozzá, hogy helyreálljon a piac, karácsonykor a kis ember biztosan nem coinra költ, a bálnák meg tengerparton fognak ülni, ha emelkedni is fog az árfolyam, az március - június körül fog megindulni, legalább is én nem bíznék abban, hogy karácsony előtt felfelé menne bármennyit is az árfolyama egy adott coinnak, bár ez saját vélemény, nem értek a lovakhoz

Másrészt 90 - 100 dollár között venni fogok ETH-t minimum 3-4 darabot és majd jövőre júniusban eladom 30 dollárért

-
Dare2Live
félisten
válasz
golya87
üzenetére
sztem maga a tech egyoldalról zseniális. Másik oldalról amíg nem tud 100tranzakció/secről legalább 500.000tranzakció/secre ugrani addig széles körüen nem terjedhet el. Elöbbi egy nagyobb magyar bank csúcsidős 8-17 tranzakciószáma.
Teljesen mindegy rá van e kattanva vagy sem. Ha magyar álalm kinyilatkoztatná, hogy nincs FB, nincs torrent mert szolgáltató... megcseszve pillanatokon belűl eltünne. (Esetleg TOR+VPNnel lehetne szórakozni.)
Ha nincsenek "POS" terminalok (nem eth POS!) akkor ez a rész kuka.de nem mennék ezekbe mélyebben bele... néha olvasgatok, gondolkodok és van egy ilyen imom.
-
golya87
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Jogos, a kriptók már rég kinőtték a techőrület méretét.
A PoS-ra való áttérés számomra full homály, totál nem tudom elképezlni. Lehet belőle pozitív, nem tudnak a szuperzöldek mutogatni, lehet nagyon negatív is, a nagytőkések kezébe kerül az egész.
Ezt az egész kripto dolgot szerintem túl sarkosan veszi mindenki. Ha nem pénzként kezeljük, hanem mondjuk egy univerzálisabb Multipont kártyaként, akkor már nem maga a sátán.
A másik dolog, hogy tilthatod törvényekben a Facebook-ot/torrentet, ha mindenki rá van kattanva és használni akarja. -
Dare2Live
félisten
válasz
golya87
üzenetére
imo:
-Ez a kapitalizáció még mindig messze nagyobb, mindhogy "hivők" maradtak volna. Ha 10$ lesz talán. Mondjuk 10$ hitet is rombolja.
-Ha elkészül addigra meg kihuzzák ETHt bányászok alól. Persze ez spekulánst/hívőt nem zavarja. Itt amúgy nagy kérdés, hogy mennyire fogják államok engedni, hogy területükön a hivatalos fizetést akár pár százalékban is felváltsa akármi más. Tippem szerint semennyire és betiltják. Se Kína, se USA nem fogja engedni, hogy jüant/$ kiváltsa egy crypto.@AAntii: Nem én kezdtem a ha ez akkor dolgot... és igen amivel max többet mondtam, hogy amíg ez a trend addig a jó stratégia az eladás. Amíg legalább egy 20/50napos (nem elfogadott 200) nem törik addig ez medve.
-
golya87
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Szerintem most lement a hype, a BCH-s cirkusz miatt még menekül aki nem hisz a dologban. Maradunk mi hívők. A háttérben most megy a fejlesztés, készül a Lightning Network, az ETH PoS és társaik. Ha ezek elkészülnek, jön újra a hype, jönni fog a pénz is. Előbb-utóbb production-ready állapotba kerülnek a hálózatok és akkor az ipar/gazdaság is el fogja fogadni őket.
-
AAntii
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Ha tudták volna, hogy így fog alakulni a piac ahogy, akkor nyilván kiszálltak volna, de utólag könnyű okosnak lenni. Ha te esetleg láttad előre akkor azért jöttél hogy két koktél között sajnálatodról biztosíts minket valamelyik egzotikus szigetcsoportról, ahol nincs ilyen kellemetlen, novemberi hideg?

-
Dare2Live
félisten
válasz
AAntii
üzenetére
"Aki nagyot akar szakítani eleve nem adott el abból, amit bányászott..."
Helyesen: Aki nagyot akart bukni az nem szált ki januárban, márciusban, agusztusban.... és november elején.
és az is biztos, hogy a jelenlegi piacban tuti, hogy az ami kibányászok azt eladom azonnal a nyerő. Ha esetleg majd fordul és tényleg visszajönnek vásáról lehet belevenni. Addig kuka.
@L4mie: Hihetetlen nem tudtak a fenekükön maradni. Mindenkivel kicsesztek. Érthető ezek után büfi még 3* meggondolja pénzt toljon e bele.
-
AAntii
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Sajnos ennek a bulinak ez a kockázata. Aki nagyot akar szakítani eleve nem adott el abból, amit bányászott, aki közepeset az kivárt- na ő most vagy megy a várakozók, több éves távlatban gondolkodók közé vagy tényleg rácseszett-, aki meg a fillerekért is lehajolt folyamatosan adta el a coinokat, ha tényleg full kockázatkerülő, akkor most lekapcsolta a gépeket és ennyi. Az pénzmegmaradás törvényeit nem lehet itt sem meghazudtolni, nagyon sok kisbefektető, bányász bukása kell ahhoz, hogy a nagyok karácsony előtt meg tudják keresni az ünnepekre valót.
-
Dare2Live
félisten
válasz
golya87
üzenetére
sztem történt vmi év elején és azóta nem nagyon érkezik tőke cryptokba. De mi? És korábban mért dőlt a pénz bele?
Ha ezeket tudnánk akkor lehetne tippelni fog e fordulni és mikor.Jelenleg vagy szépen ereszt le ha pedig megütik szakad. Ha rendesen beszakad egy idő után láthatóan belevesznek, probálják finoman nem erővel feljebb nyomni, de gyanus, hogy csak azért mert pár nap, hét múlva újra bele akarnak adni...
Nincs más mint bánya lekapcs és várni. Spekulálni arra, hogy marad továbbra a le és eladni mindent, riget is vagy spekulálni arra, hogy megindul felfele és akkor esetleg rig megtartható. De eth még akkor se feltétlen.
-
golya87
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Szerintem jelenleg a nagyoknak nem érdekük a gödörből való kilábalás. Amíg ők BCH-val bohóckodnak, addig az alacsony árnak hála minimalizálódik a veszteségük. Én azért bízom benne, hogy a két csoport úgy fog járni, mint anno a Sony, miután nyert a BD vs HDDVD háborúban.
-
Dare2Live
félisten
válasz
adi mester
üzenetére
azért az ember elgondolkodik mi ez....
anno mindenki vette mint cukrot de mért?
Most meg a kutyának se kell, bejön pár kissebb eladó és kutya se veszi. Most mért nem?Mi változott?
amúgy meg poénkodsz itt aztán jövő héten tényleg lesz 50$ért.
-
koko52
nagyúr
Ha elér az alját be kell vásárolni! 1 dollár környékén
185-ért vettem... -
Dr. Romano
veterán
válasz
Peterbilt379
üzenetére
Jóféle, és ezek valódi akciók nem olyanok amik a boltban vannak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Iginotus
addikt
https://coin360.io/
Néz és várj... egeret ne mozgasd és látni fogd mi történik... -
L4mie
veterán
BF akció Volt már?

kb így is érzem :S -
Danex
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Egy rignel alapnak tartom egy fogyasztásmérő beszerzését mert csak így lehet normálisan optimalizálni, az ilyen szar árfolyamnál meg kimondottan fontosnak érzem ezt.
Bár amondó vagyok hogy az áram többet vesz el és a jelenlegi hardver árak mellett az amortizacio sem elhanyagolható szempont.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Benchmarkolni mivel tudnam a kartyat? Fogalmam sincs mennyit zabal es mennyi MH/s tol ki.
-
Qrcy
csendes tag
Bejelentik hogy lesz ETF és úgy zuhan minden mint amikor azt mondták hogy nem lesz

-
Busterftw
nagyúr
Udv all,
adott egy 7600K, asus strix 1080 combo, van ertelme ezzel elkezdeni banyaszni?
ZCash-re gondoltam, talan ezt hozta ki a legtobb site mint profitabilis coin.Anno Nicehashen probalkoztam megismerkedni ezzel a vilaggal, de az acc feltoresek elvettek a kedvem.
Nem vagyom hasonlo "hulyebiztos" megoldasra, de nem art ha nem kell mindent magamnak beallitgatni.Minden velemenyt szivesen fogadok, akar privatban is.
-
m4rc!
őstag
HiveOS alatt még elvileg menni kéne a 3GB-os 1060-aknak? Mert nekem mostanába elkezdett DAG hibákat dobálni..
-
-
melkah
tag
válasz
Iginotus
üzenetére
Nagyon kivancsi lennek, hogy mi a matek a logikad mogott. En sem ma akarok penzt kivenni a tortenetbol es en is banyaszok meg bovan, meg akkor is ha az aram koltseg ala beesik a bevetel. Viszont epiteni nem epitek, jelenleg, mar csak a kozel vegtelen ROI miatt sem. Ha ingyen van az aramod, meg akkor is nagyon sok a ROI. Miert es milyen logika alapjan 'mersz' gepet epiteni, ha szabad kerdezni ?
-
-
-
koko52
nagyúr
válasz
Speed®
üzenetére
Most vettem alzán monitort AOC 32' 1440 IPS. 57-ért volt 200db. Visszaszámlálás volt reggel 9-ig. Ott ültem 8.55-kor. A pillanatban már 36 elfogyott, majd egy órán belül mind. Másnap gondolom a beragadt, lemondott megrendelésből volt 56, másik reg.-el behúztam még egyet.
-
-
Ylgram1
tag
Alza jóárasította a Sapphire RX580 Nitro+ 4GB-t!
Még egy pár évig elketyeg.
-
Iginotus
addikt
Hum megjelent az rx 590.. Sehol sem találom mennyi az mh/s-e

Valaki kisegítene? Vagy ugyanannyi mint 580? -
Qrcy
csendes tag
válasz
fireman123
üzenetére
1070 Ti - 24h: 153.9127
Ez régen 60-80 volt így jó lehet
Köszönöm a tippet! -
Dr. Romano
veterán
-
golya87
őstag
válasz
Darthforce92
üzenetére
Én azért még bízok a BCH-s srácokban, vennék ezt azt.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Darthforce92
üzenetére
Még lemehet 4000-ig és várjon jövő hét közepéig, aztán mehet felőlem is.
Ígyvan ez különben tényleg nem más mint diszkont áron bevásárlás. -
Dexar007
veterán
válasz
Darthforce92
üzenetére

-
Darthforce92
tag
Innen kellene most kilőnie az eth-nak 800 dollárra .

-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
ilyenem van..

-
Dexar007
veterán
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
gib tipp
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Iginotus
üzenetére
Annyiért kb ezt a fiatot lehet vinni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fireman123
őstag
válasz
Ylgram1
üzenetére
Ebben a kalkulátorban nézd meg a hash értékeket 1070Ti-nél és 1080-nál is, nekem 1070Ti van, amit túrtam eddig annak a hash-ét nagyjából jól mutatja.....
-
Ylgram1
tag
Sziasztok!
Kisebb coinok bányászatához milyen kártyát ajánlanátok?
Az lehet, hogy a GPU érzékeny coinok esetén egy 1070ti jobban termel, mint egy 1080?
-
Mi van már itt! Nem semmi Eth 50k mi lessz a vége ennek? :-)
-
-
tom120514
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
3500-4000 USD áron áram és minden egyéb nélkül most minimum 200 nap, majdnem 7 hónap elég sok a kriptovilágban. Hétköznapi embernek ez használható másra? Piaca van ennek?
... most jut eszembe, ha ad valaki nekem 4000 dollárt, befektetem (de titok hogy mibe) és adok neki napi húszat... egy darabig, aztán ha csökken a jövedelmezőség, akkor kevesebbet, lehet hogy 2 hónap múlva már semennyit

-
Iginotus
addikt
Ezt az oldalt én is megtaláltam.
Van egy eladó budapesten
(Cripro adok veszek facebookon árulja.)De nem tudok egy calkulátort sem amivel tudok számolni. Az általa felsorolt algoritmuson nekem nem mondanak semmit... Tehát ha már 4000 dollár tobb mint 1 milla egy kártya akkor tudjam mit veszek

A srác aki árulja állítólag bontatlak... Kiváncsi lennék rá...
-
mepet
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
Magyarországi beszerzésről a vegán fórumban volt szó anno.
Bitcointalkon egész sok infó van, de értelmes algókhoz csak fizetős szoftvert találtam. Már a devfee sem elég nekik... Azt írják 17-20$/kártya/nap a profit jelenleg. -
fireman123
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Rossz döntés volt, a Bsod kevesebbet hozott mint a Coinblockers, megyek vissza
, ....tanulság: ne ugrálj feleslegesen mert csak fárasztod magad
(azaz kevesebb coint kapsz) -
Iginotus
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy azokat amiket MPH-n tudok turni és egyszerú rá átállni ara átkattintok, de azért eléggé bekorlátoz. Másik poolt meg nem szeretnék választani kényelmesebb vagyok egyszerűségre törekszem.
Bár ha máshol is lehet egyből ETH-ra vagy BTC re váltani akkor még jó mint pl nicehash..,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Xbox Series X|S
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone SE 64GB Black Használt, megkímélt állapot 88% akkumulátor
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
185-ért vettem...

(azaz kevesebb coint kapsz)