Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
Tegnapi témához még hozzászólva. Van valakinek tapasztalata ATM-el? Hogy működik? Elég ha egy váltóra felteszem a levenni kívánt BTC mennyiséget?
-
mepet
addikt
Kipróbáltam az SMOS-t. Röviden: nem éri meg a pénzét. Memória feszt nem tudtam állítani sehogy, 1000mV-on nem olyan vicces bányászni. Drága is, 2$ rigenként, havonta. Tehát jelenleg a profit ~20%-át elviszi egy AMD rignél. Én azt hittem valahány rigig ingyenes, de most nézem, összekevertem a HiveOS-el, 3 nap próba, utána fizetni kell. Ráadásul alapból a teljes devfees claymore van az SMOS-ben, az is egy lehúzás.
Csak én nem találtam a mem feszt, vagy tényleg hadd pörkölje a memóriákat? Vagy a mem feszt minden linux alapú OS-ben lehetetlen állítani?
-
Franky2Ster
senior tag
Tegnapi nappal elindult a MicroCoin - Az első magyar kriptovaluta tőzsdei kereskedése. [link]
-
varmi2
nagyúr
Tudtátok, hogy már debrecenbe is van bitcoin autómata, ráadásul btc, eth, lightcoint ad és vesz is.
-
Franky2Ster
senior tag
Kb. 20 perc és lehet kereskedni MCC-vel!
-
tom120514
őstag
Remélem másnak is van pár ezer ETN, ne csak én örüljek

-
Franky2Ster
senior tag
MapleChange most listázza a MicroCoint.

-
BandiT85
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Hát picit gyanús, ez így ~20 nap ROI ha jól számolom?

-
fireman123
őstag
válasz
melkah
üzenetére
4 nap alatt 80%-ot csökkent a Lyra2Rev2 Asic ára
, igaz ez a bach október végi (persze ha nem kamu az egész
), -
Johni5
őstag
MPH-n ASIC-osoknak ajánlott az Ethersocial.Reggel jött új coin ként.
-
Dexar007
veterán
Az aranybika futasa elkezdodott.

-
Qrcy
csendes tag
válasz
tom120514
üzenetére
Hát értem hogy vacilál, de én pont kártyákat vásárolok most, eladtam a "piciket".
Ha ez is elment volna amúgy ( csak 1060 3G deficites ) akkor lenne helyette már 1070 Ti
Furcsa lehet, hogy vásárolok a jelen helyzetben, de nem hagytam abba a mininget, csak fogyasztás optimalizálást hajtok végre 2,5k sol volt mindig csak most a 12 kártya helyett 5db adja meg :-)
Kisebb a hőtermelés és a fogyasztás is, 3 rigből 1db lett :-)
A ROI-t elrontottam mert amikor megindult felfelé minden lett volna elég coinom kijönni, de nem tettem így most nincs meg. Nem hiányzik sok de nincs meg. A kártyacserét meg úgy toltam, hogy + pénz nem került bele a rendszerbe sehonnan, csak 2-3 kártya árából vettem 1et.
-
Mosqu!to
addikt
Be, közben meglett a hiba forrása, nem az alaplaptól indult.
Az egyik kártya úgy tűnik halott, hiába adott párszor életjelet.
Valamint a másik kártyánál az alaplap végi riser csatlakozón folyt meg kicsit valami, és lett ettől zárlatos.Riser cserélve, hibás kártya kivéve, azóta megy mint a kisangyal

-
mepet
addikt
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Beállítottad, amit be kell a biosban? 20. perctől
-
shteer
titán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Itt:
https://www.computerbase.de/2018-09/nvidia-geforce-rtx-2080-ti-test/6/
Without any optimisation or oc or "enalargement pills": for eth
RTX 2080 ti : 48.7 mh/s
RTX 2080 35.5
vega : 34.6
GTX 1080 ti : 32.2 -
Dare2Live
félisten
2080/2080TIre vmi jó bányásztesztet talált vki?
Mondjuk büdös drágák lettek...
-
Qrcy
csendes tag
Nekem hasonló hiba jött elő csak NV kártyákkal és nem tudom miért, akkor az volt hogy elfogytak a "címek" és nem bírta kezelni a sok kártyát, minden amit lehetett le kellett lőnöm biosban + vezérlőben.
De nekem ez egyik napról a másikra jött elő.[Idezet leendo vevotol]Fórumokon azt olvastam hogy nem szabad bányász kártyát venni, mert hamarosan tönkre fog menni.
Kicsit bizonytalan vagyok
[/Idezet leendo vevotol]De most ezért jegeltem neki a kis NV kártyámat lassan 1,5 hónapra, mondja meg ha nem akarja elvinni

-
Chuck Norrisnak 25 milló BTC-je van már most!

-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Nemrég egy win10-es gépen váltani akartam SMOS-ra. Van pár másik teljesen ugyanilyen konfigurációm, úgyhogy a biost azoknak megfelelően be is lőttem, viszont a gép elég fura dolgokat produkál.
1 kártyával megy mint a kisangyal.
Ha nem rakok kártyát a 16x és 8x foglalatba, akkor még elindul 6-tal is, viszont baromi instabil, jellemzően a miner betöltése közben már elhasal az alábbi kernel panic üzenettel:
Kernel panic - not syncing: Timeout: Not all CPUs entered broadcast exception handler
Shutting down cpus with NMI
Kernel Offset: 0x27... from oxfff...
Rebooting in 180 seconds.. (és itt ki is fagy)Ha mind a 8 kártyát indítanám, akkor a gép biosig se jut el, vagy csak nagy ritkán.
Konfig:
ASUS Z270-P (legújabb bios)
Pentium G4400
8x Rx570
1300W PSUMit gondoltok, mi okozhatja ezt? Valami mégsem oké a biosban, vagy valamelyik hardver döglődik?
-
-
mepet
addikt
válasz
melkah
üzenetére
Én, mint Z9 mini tulaj, legfőképp erre lennék kíváncsi, hogy átverés-e: ASICminer Zeon 180,000 Sol/s
Nagyon annak tűnik.Elég para lesz már az is, ha ezeket üzembe állítják (ez megbízható gyártó állítólag): Innosilicon Equihash A9 ZMaster
-
melkah
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Mondjuk szamomra ez azert erossen tularazott "1.4 Bitcoin equals 2,446,324.07 Hungarian Forint" egy kozel noname(?!) gyartotol. Vajon ez nem egy sima SCAM site?
Ennek most is 116nap a ROI-ja es akkor meg nem szamoltam se vammal, se adoval, se szallitasi koltseggel. Kicsit tulzonak erzem egy ZS kategorias algonal.
-
válasz
fireman123
üzenetére
Asic tud számolni Boinc alatt?
-
shteer
titán
válasz
fireman123
üzenetére
sose lesz vége
csak nem lesz profitábilis 
-
fireman123
őstag
Nyomulnak az Asic-ok (már megint egy újabb algó
), brutális teljesítménnyel (100 db 1080Ti
), minimális fogyasztással Lyra2Rev2-re. Lassan tényleg vége lesz a GPU bányászásnak. -
Dexar007
veterán
válasz
Shkiz0
üzenetére
Hogy lehet valaki annyira gyoker,hogy ezen a dedopiacon sem keres penzt?
Nő-->nő--->nő = felszallsz a pumpa vonatra,par nap alatt tobb tiz szazalek haszon.
Növekedes utan stagnal az ar napokig = sell azonnal mert barmelyik pillanatban johet a nagy piros dildo minden elojel nelkul.
Persze majd jonnek az okosok: feltortek egy nevenincs indiaicigany tozsdet ezert esett 0.5 masodperc alatt 23 szazalekot. -
Ez a lambo kezd megint trabantnak kinézni

-
V911
tag
https://www.tozsdeforum.hu/bitcoin/kriptovalutak/bitcoin-alapu-hitelt-kinal-a-magyar-projekt-94624.html
https://www.portfolio.hu/prof/ha-most-sokan-rakeresnek-akkor-a-jovo-heten-felmegy-a-bitcoin-ara.297198.html
Erről tud valaki valamit? Hogy tudok hitelt felvenni a kriptom terhére?Ez is egy érdekes cikk:
https://www.portfolio.hu/prof/ha-most-sokan-rakeresnek-akkor-a-jovo-heten-felmegy-a-bitcoin-ara.297198.html
[link]
Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet megnézni hányan kerestek rá a etheriumra, bitcoinra, stbre? -
V911
tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Én eddig csak mindenféle alkalmazásokról hallottam, amivel ezt meg lehet csinálni, valami API vagy mi, vagy pyton nyelven, angol kezelőfelülettel. De ezeknek nem ismerem a szintaktikáját. A forex ezt magyarul beállíthatón is tudja? Tudsz adni valami magyar nyelvű linket erről?
-
Dare2Live
félisten
-
-
-
V911
tag
válasz
adi mester
üzenetére
Ha lemenne nullára akkor vennék 1 Forintért végtelen db bitcoint!!!!
Amúgy ismeri valaki azt a sztorit miszerint valaki beállította automatára hogy ha valamelyik altcoin erősen zuhanna akkor vegyen belőle egy jelentős összegből? S egy éjszaka néhány percre lezuhant majdnem nullára, az automata felvásárolt annyit, majd visszament s reggel arra ébredt a csávó, hogy milliárdos?
-
Éledeznek a coinok!

-
A Nicehash másnak is baszakszik? Ledob a szerverről állandoan

-
Kapaszkodjatok, most a holdig megyunk 🤣
-
LLam
senior tag
Melyik cikknek? Amit a kolléga idézett az egy teljesen másik cikk/jóslat. Az ETH zuhanása, amire én citáltam variance-t az tény. 30 milla usd-t szedtek ki a felszabadult ETH-ből. Ez nem variance forrás.
Lehet prüszkölni, de itt, ahol székely vegán hivatkozási alap, a variance szakmaisága kikezdhetetlen. A predikciók pedig már csak olyanok, vagy bejönnek vagy nem.
-
V911
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Annyi, mint annak a cikknek a valósághoz.
-
Dexar007
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Szerintem meg ha mindenki dogecoint hasznal,hogy konnyen,gyorsan,es olcson kuldjon,es fogadjon penzt,akkor akar hasznalhatnank azt is nem? Folosleges valtogatni ide-oda.Dogecoin az uj vilagpenznem.
1 millio dollar jövünk!
-
fireman123
őstag
Hát hogyis mondjam, ott sem minden arany ami fénylik (értem ezalatt, ami le van írva) .... variance.hu-n tavaly novemberben már arról cikkeztek, itt az utolsó pillanat, hogy halandó ember még beszálljon a bitcoin bizniszbe mert 2018 februárban már 100e $ lehet a BTC és onnan hatalmas visszaesés lehet 40e$-ig és 2018 végére újabb csúcsdöntés.
"Egy jól ismert mondás szerint: “a fák nem érhetnek az égig”. Ez a mondás egyre sűrűbben kerül elő a Bitcoin kapcsán. Persze jó kérdés, hogy hol is van az ég és hol is tartunk most ahhoz képest. A legfrissebb, egyébként hitelt érdemlő technikai elemzések alapján a korábban már sokszor emlegetett parabolikus árfolyam pálya csúcsát valamikor 2018 februárja körül érheti el az árfolyam, ahol… leírni is alig merem… az árfolyam kb $100.000 dollár körül lesz. Ott egy félelmetes korrekció várható ami gyakorlatilag a 2018-as év nagy részét ki fogja tenni, de év végére már bőven túlszárnyalásra kerül a februári csúcs is. (Egyébként a félelmetes korrekció valahol 40 ezer USD körül lehet… khm.)"
Az "ígért" mértékű visszaesés valóban megtörtént, csak nem 100e$-ról
, ...most már csak az évvégi új csúcs hiányzik 
-
törölt tag
A szaktopikban nem kaptam választ, így ismét itt tenném fel a kérdésem:
Került hozzám egy nem forgó ventis rx 480 nitro, amire aggattam 2 db 4 pines coolink ventit y elosztóval, és ezt szeretném szabályozni külső programmal a gpu hőfoka alapján. Milyen programmal lehet ezt megoldani?Illetve már kétszer tukmáltam ingyen a komplett hűtőkeretet két ledmentes ventivel és backplate-tel hozzátartozó csavarokkal a topikjában, de nem volt rá jelentkező. Nem tudom megállapítani, hogy a két venti adta meg magát egyszerre vagy a venti vezérlés nem megy a kártyán. Szóval itt is felajánlom, hátha nagyobb sikere lesz a dolognak (fvár).
-
V911
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

),

[/Idezet leendo vevotol]
csak nem lesz profitábilis
), brutális teljesítménnyel (100 db 1080Ti
Nő-->nő--->nő = felszallsz a pumpa vonatra,par nap alatt tobb tiz szazalek haszon.
(most éppen Lyra2Rev2, ...1070Ti-vel),