Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Parano1d
üzenetére
Én kitéptem az összes szál hajamat.. 6 kártyás rig-ekben (RX 470) sem full gyári bios-szal és értékekkel, sem ZEC-re optimalizált értékekkel, sem még jobban visszahúzva, sem bios mem.timing moddolva nem stabil a Monero bányászat.

Úgyhogy én kénytelen voltam visszaállni ZEC-re.. az atomstabilan ment/megy, a 9.2-es miner óta (3 hete?) nem nyúltam a gépekhez, akkor is csak annyit, h az új verziót elindítottam (9.3-asra nem frissítettem, mert a fórumozók panaszkodtak rá és hashrate csökkenésről számoltak be, nem erőltettem az ápdétet feleslegesen).
Mondjuk szinte minden nap (tegnapot leszámítva) a kalkulátor nekem hol a ZEC-re, hol az XMR-re írt magasabb hozamot, talán hétfőn még az ETH és ETC is közel járt, vagy épp leelőzte rövid időre a ZEC-et, úgyhogy nem kapkodtam. De tegnap ~25%-kal magasabb hozamot írt szinte egész nap a cryptocompare, úgyhogy megpróbáltam átállni XMR-re. Nem sikerült

Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest