Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
bazsyka
üzenetére
Nagyon sokat meselhetnek a sved mentalitasrol de meglepoen sok a sz@rhazi, sunyi alak. Erre az allam is rasegit mert nemerdekli a rendorseg meg egyszeruen egy vicc. Sok fiatalnak nincs munkaja, nincs penze ezert minden "okossagba" belevagnak majd ha "sikeresek" lelepnek Thailandra meg mindenfele a vilagba csak hogy el ne kapjak oket.....
Sok sok csalo el itt es meglepo modon szinte a legtobb az sved..... Raadasul annyira pofatlanok,hogy otthon ilyenert mar jo nagy veres jarna. Nah mindegy. Nem akarok altalanositani de nekem nincs jo velemenyem... -
P3Dr0
senior tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Ez tarsadalmi dolog.
Sajnos a Sved fiatalok jo resze nem valami megbizhato. En mikor anno ide koltoztem azt mondtam bezzeg a svedek mert mi magyarok milyen sumakok vagyunk aztan idovel rajottem....... Volt is ugyem belole de ez nem idevalo tema
Szoval ha meglatom,hogy fiatal es Sved mar gyanakvoan nezek az egeszre. Tisztelet a kivetel de en nemtudok mar kivetelezni............... -
-
P3Dr0
senior tag
Bitcointalk-on irja egy tag :
"Hey guys!
I was just thinking that I should introduce myself now that it's official that I'm a community leader of Zdash.
My name is Axel and I'm from Stockholm, Sweden. "Nekem ennyi eleg is volt ahoz,hogy lassan egy orbitalis atveresrol van szo..........

-
asaca
tag
Ennek a Zdash sztorinak igy nem sok értelme volt.Vagy még? Legalább 1 nyomorult walettet összehoznának.
-
janos666
nagyúr
válasz
ff-thomas
üzenetére
Mi volt ez a zuhany és fellélegzés?

Nekem +/-10% szóráson belül volt a napi bevételem az utóbbi 5 napban (és egyiken sem nyalt be az áramdíj alá, ami az igazi gond lett volna).Az továbbra is elszomorít, hogy a Zcash nem váltotta be a bányászálmaim, tehát csak néhány napra, sem mint pár hétre hozott igazán profitdús napokat, amikkel kaphatott volna egy szép kezdőlendületet mindenki, aki most ősszel szállt be. Így egyelőre marad a durván 1 éves megtérülési idő becslés, nem tudunk akár már tavasszal kiszállni nullás szumma felett, ha esetleg úgy szeretnénk.
-
olle
senior tag
Krakenről mennyi idő kb az utalás?

-
P3Dr0
senior tag
I'm going back 2 the Zcash pool

Irrealisan nagy a Diff. 47177992 mig a ZEC-nek : 524975
Mindegy azert varok mikor lesz valto,hogy megszabadulhassak tole.Ez a coin engem a Namecoin-ra emlekeztet. Az a BTC vel volt (talan van) egyutt es jo nagy diff mellett alig hozott valamit.... De ahogy fontebb olvastam irtatok is,hogy van megegy Z klon. Gondolom most jonni fog jopar. Mindenki olyan kezdest szeretne mint a zcash-nel volt. Lehet githubrol en is leklonozok egy coint es lesz sajat coinom....... 20 ev mulva mar mindenkinek sajat coinja lesz

-
westlake
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Nincs, és lehet, hogy nem is lesz.

-
-
ff-thomas
aktív tag
Szvsz semmmi köze hozzá, még a Zdash indulása előtt megmozdult felfelé a ZEC árfolyama. Maradjon is így.
Az a pár órányi hashrate áthelyezés alig volt észrevehető, most újra mindenki a ZEC-et csákányozza.
De lényeg, hogy a pár napos "hideg zuhany" után újra lelkesen figyelem a mini-farmot, ahogy zúg és ontja a meleget. Kár, hogy a hőt nem tudom átvezetni a garázsból a lakásba.. kevesebbet kéne fűteni.
-
mepet
addikt
válasz
ff-thomas
üzenetére
Azért a ZDash megjelenése után helyre ismét a Zcash bányászat lett a legjövedelmezőbb bármilyen AMD GPU-val. Ha így nézzük, a célját már most elérte.
Aki ért a blockexplorerhez, az csekkolja légyszi, hogy jól gondolom, hogy ezeknek a tranzakcióknak már rég látszania kéne a krakenen? 1, 2
Pár napja még rendben megérkezett ez, megint valami bibi van... -
ff-thomas
aktív tag
Tegnap éjjel zDash első órája végére a zCash nethash 20MH/s-re esett le. Mostanra visszaállt 30-ra.....
-
bazsyka
tag
Itt egy másik z-vel kezdődő coin,lehet a zcash fejlesztők gyártják ezt a sok hasznavehetetlen érmét.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Köszi, akkor nagyjából jól értettem. Nem véletlen, hogy a Zdash esetében is egyből emiatt nekik támadtak.
Én nagyhirtelen kibányásztam 25 érmét úgy 30 perc alatt, aztán kb. az első óra végére akkorára nőtt a diff, hogy a második 30 perc alatt szinte semmit nem kerestem 5kH/s -kel, vissza is álltam Zcash-re.
Amúgy c-cex -en indult szavazás, hogy felkerüljön-e hozzájuk a coin.
-
westlake
félisten
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Bányásztál? Mármint Zdash-t.
Miért tűntél el Discord-ról? -
deadwing
addikt
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Köszi.
Létezhet az, hogy más is részesült ebből? Pár perc alatt nem kaphattam ennyit. Meg mások sem 10-szer ennyit.
Vagy elbaltázhattak valamit?
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Nos, a premine az az érme mennyiség, amit a fejlesztők belevarázsoltak az érme első második blokkjába, amit általában ők bányásznak ki, nyilván 0 diff mellett egy cpu-val. Tehát érdemi bányászmunka nélkül kapnak egy valag érmét. Ezt hívjuk premine-nak.
Ennek a megítélése változó.
A fejlesztők azzal takaróznak, hogy a további fejlesztéseket fogják ebből az összegből megoldani és szép lassan fogják eladni.
Az ellenzők azzal érvelnek, hogy a fejlesztők kivárják az első váltóra kerülést és magas áron eladják a premine-t aztán lelépnek minden féle további munka nélkül. Mivel 2014-ben erre nagyon nagyon nagyon nagyon sok példa volt, ezért a premine egészen 2015 év közepéig olyan nana dolog volt.
Így a fejlesztők a premine-t is átalakították, lásd Zcash, amikor az első időben 20% a fejlesztőknek megy a blokkjutalomból, aztán van olyan premine ami mondjuk a 10 ezredik blokknál aktiválódik és utalódik a fejlesztők tárcájába ergó addig mindenképpen fenn kell tartaniuk az érdeklődést az érme iránt, hogy jó pénzért el tudják adni az érméket. -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
BRIKLY
üzenetére
Elvileg igen. ellenőrízd le még egyszer, hogy mindent jól írtál e? BIC=SWIFT kód, address a fő bankfiók címe, vagy a fiók ahol nyitottad a számlát. Elvileg ha kaptál kis kártyát a számlaszámoddal, akkor azon rajta van.
Amikor utalsz akkor csak a számlád elnevezését fogod látni, ezért érdemes még egyszer ellenőrizni mindent.
-
deadwing
addikt
A pre-mine-t valaki elmagyarázná nekem? Tudom, alap, de ez a fogalom valahogy kimaradt az életemből.
-
deadwing
addikt
válasz
ff-thomas
üzenetére
Úgy tűnik a startot el tudtam kapni, de azóta tényleg alig növekszik a mennyiség. Pár századdal csak, körönként. A legelején bezsákoltam 13-at, ami kb úgy is maradt. Az volt a furcsa, hogy 1-2 percig azt láttam, hogy 1 worker van az egész poolban. Az lehet én voltam?

(#21255) BRIKLY: [link]
-
BRIKLY
veterán
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Köszi!

IBAN-ra rájöttem,hogy honnan szedjem.
De mi a BIC?
És az Address-hez most milyen cím kell? -
ff-thomas
aktív tag
amúgy simán lehet, hogy a háttérben a zCash fejlesztői valami hashrate megosztás végett próbálják nyomni ezt a zDash-t.. meg jó lenne még pár másik ilyen shitcoin.. és akkor egy ideig kevesebben csákányoznák a zCash-t

-
ff-thomas
aktív tag
Premined = 121475 Coins
Equals 9718 blocks
About 576 blocks daily
Time taken to mine that = 16,87152777777778 days of free mining.Lets compare Zclassics rate at bottom of 0.002 Btc
0.002 Btc x 121475 Coins =
242,95 BTC Preminedez azért elgondolkodtató..
-
ff-thomas
aktív tag
sokat nem csökkent közben a ZEC nethash/diff
-
deadwing
addikt
Beindult a móka.
Érdekes, hogy net és pool rate ugyan annyi.
Remélem a másik pool lerohadt és azért
Szerk: közben elkezdett nőni a network rate.
Round Progress: 1,760.10 %
No ez viszont nem jó... -
ff-thomas
aktív tag
csákányozzátok már a ZDASH-t?

-
BRIKLY
veterán
Na,bocsi a sok hsz-ért, az előző kettőt töröltetheti aki akarja.

Sikerült eljutni Tier 2-be.
Kártyát hogy adjam hozzá?
Funding / Deposit / USD / Aztán SEPA , vagy SWIFT ? ( lényegében egyiket se tudom micsoda..
)
Annyit tudok,hogy OTP-s számlám van, Jump csomag, és ide szeretném kikérni a pénzt.
-
BRIKLY
veterán
Bent vagyok, már csak az a kérdés,hogyan tovább.

-
BRIKLY
veterán
válasz
bazsyka
üzenetére
Mailvelope Key Server-től jött egy, ami nem csatolt fájl,hanem egy jó hosszú izé.. Csak a felét rakom be ide megmutatni.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. Adtam meg Master key-t, így most talán jó lesz.
(#21234) P3Dr0: Próbáltam,nem fogadta el.

-
deadwing
addikt
Lehet elszámolta 1-el a kölök?

-
BRIKLY
veterán
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
-
-
deadwing
addikt
Gondoltam előkészülök másik poollal is, de a coinmine.pl nem enged be a jelenlegi accommal a dash-ra. Kell valamit tennem ahhoz, hogy működjön?
-
janos666
nagyúr
-
Ghard
őstag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
A gyorsasággal nincs baj, viszont az utalás/váltás költsége magasabb mint krakenen.
Krakenen tier2-vel már lehet kiutalni? -
BRIKLY
veterán
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
És mi a franc ez a PGP Public Key ?
-
olle
senior tag
Most akkor elöször venni kell BTC-t? Hogy coinbasen kiutaljak?
-
hommeros
őstag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod, megnyugodtam

Sajnos nálam ennyi jelent meg az üzenetből. Szóval valamit rendesen benéztem.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
hommeros
üzenetére
Talán elolvashatnád a többi részét is az üzenetnek! A t address-ek rendben vannak. Hogy mi a z és a t address? Nagyon egyszerű, a "számlaszámod" első betűje t akkor ok, ha z akkor nem jó.
DE, mivel egyik váltó sem kreál z-vel kezdődő számlaszámot ezért neked teljesen felesleges parázni.
-
hommeros
őstag
Sziasztok!
Olvastam a flypoolon ezt az üzenetet:
"Because of another bug in Zcash version 1.0.2 we are still unable to send transactions to z addresses! Therefore DO NOT use z addresses to mine on the pool for now."Ezt most a zcash addressre érti? Tehát nem fogják kiutalni, ha a clymorebe zac address-t adtam meg, ahova a pénzt kérem?
-
Ghard
őstag
válasz
BRIKLY
üzenetére
A bankszámládat is aktiváltad? Az euró tárcából tudsz utalni, ha van megerősített számlád.
Ehhez a bankodból utalnod kell minimális összeget a coinbase-re(pl 1 eurót). A saját számlád IBAN száma és a bankod SWIFT kódja kelleni fog, ezt meg tudod nézni a bankodnál.
Az utalás költsége több ezer forint is lehet, számlacsomagtól függően
-
Parano1d
aktív tag
Reggel óta beragadt egy utalásom 0 confirmationnal az electrum walletben. Ilyenkor mi van?
Próbáltam szerver váltani is, semmi... -
bazsyka
tag
Rossz hírek a nicehash felől [link]
-
Mulder_
tag
magyar idő szerint mikor startol az uj coin?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos a Sved fiatalok jo resze nem valami megbizhato. En mikor anno ide koltoztem azt mondtam bezzeg a svedek mert mi magyarok milyen sumakok vagyunk aztan idovel rajottem....... Volt is ugyem belole de ez nem idevalo tema