Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Köszi a segítséget

Mivel senki nem mondta, hogyha btc-ben egyenlítem ki a kártya díjat, azt nem tudja a feltöltött egyenlegből levonni, és külön utalni kell, ezt jól bebuktam mert kurvára nem ért oda 10 perc alatt.
Már mióta szó van erről a kártyáról, nem is csak én kérdeztem, csak fél infók vannak mindig.
Én is elmegyek read onlyba akkor.Most mi a szart csináljak? Nem nagy ügy de 5k az 5k... Gyanítom, hogy buktam.
-
deadwing
addikt
cryptopayre elég az ha krakenről utalok a címre?
Vagy vannak valamiféle biztonsági aggályok a módszerrel? -
Parano1d
aktív tag
válasz
KRoy19
üzenetére
Az a helyzet, hogy a különböző gyártók különböző memóriákkal szerelik a kártyákat. Van itt Sansung,Elpida,Hynix,Micron. Eléggé szerencse függő, éppen melyiket fogod ki.
Én inkább azt javaslom 4Gb-osat vegyél. lehet RX 480-is, ott nincs nagy árkülönbözet.
Gyakorlatban a memória időzítés többet számít, mint az órajel. Nem hiszem, hogy 5 Mhs lenne, inkább csak 2 körül a gyári időzítésekkel.
1500-as Strappal gyári órajeleken gyorsabb, mint ha gyári időzítésekkel szénnétuningolod a memóriát. -
-
válasz
KRoy19
üzenetére
Pont pár napja számolgattam, a jelenlegi árfolyammal 2k pluszt lehet szerezni a 480-al havonta. Ha tényleg csak a bányászat a cél, én is inkább 470-eket vennék, mert soká jönne vissza a kártyák közti árkülönbözet, viszont én a saját gépembe raktam és játékra is használom a gépet néhanapján

-
KRoy19
őstag
válasz
Parano1d
üzenetére
Köszi a választ, nem hiszem hogy vállalni szeretném a bios flash kockázatát, viszont amit olvasgattam még, hogy mondjuk egy MSi gaming RX 480 8gb-nak simán fel lehet tolni MSI afterburnerrel 9000-ig a memóriáit, míg az rx 470 4gb-s verzió kb 7500-nál vége.
Teljesitményben ez kb 5 MH/s teljesítmény többlet lehet. Szerintem ez megérheti a 20k árkülönbözetet, vagy tévedek?
-
A maximumot, amit az AB enged
Csak akkor már droppol az órajel. Most 1025 és 1036mV-on megy a két kártya, @1305/2110 órajelen 1500-as timinggal. Menne még a memória, csak Hwinfo szerint akkor már elég sokat hibázik a vezérlő és nem akarom azt gyilkolni. -
Gyárilag 150W/kártya körül alakul, nálam két MSI 480 van alulfeszelve és tuningolva 120W/kártya értékkel (illetve 1500-as memória időzítéses moddal).
Legalább egy 750-es egyágas minőségi elkél alá, két hatszázast összerakni sem tűnik halva született ötletnek, de pénzben szerintem több is és több a macera is vele. -
P3Dr0
senior tag
Kedves banyasz tarsak. Egy XFX RX480 RS 4GB kartyanak mi lehet a max. fogyasztasa wattban? 4 kartyat sikerult beszereznem es osszedobnek ra egy kulon gepet nicehash multi banyaszatra. Es nemtudom mekkora tap kene alajuk. ADD2PSU adapterrel van valakinek tapasztalata? Esetleg 2db 600-as tapot osszeteve stabil lenne a rendszer?

-
Parano1d
aktív tag
válasz
KRoy19
üzenetére
Elméletben garanciavesztéssel jár, gyakorlatban nem szokták figyelni annyira állítólag. Nekem még nem döglött meg egy sem szerencsére.
470-nél jobb kártyát nem tudok ajánlani most. Bios csere nélkül is vállalható teljesítménye van. Illetve, meghibásodás esetén ha nem hal meg teljesen a kártya, akkor vissza lehet rakni az eredeti bios-t rá.
Ezt neked kell majd eldönteni, hogy vállalod-e a kockázatot.
Dual miningnél pedig mérlegelni kell erősen, mert a fokozott igénybevétel miatt hamarabb tönkre mehet a kártya, ez főleg a nyári melegben igaz. -
deadwing
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Na akkor erre rátromfolok.

Jelenlegi beállításokkal, 3.9 effit tudtam elérni, 90W/kártya, sebesség pedig kártyánként csökkent 45-50-et.
707 hasht megy 2 db 1070 180W-ból, ez 60% power limittel. + 150MHz mem tuning, 3950MHz a vége.
Limit nélkül 790hash és 290W, itt 1820 az órajel.
Így az effi 2,8.
Erre az 1 dologra valóban rosszul emlékeztem, nem voltam otthon. Igaz tuningot nem néztem.Szóval akárhogy is nézem, a sebesség pedig közel sem annyit csökkent arányaiban nézve, mint a fogyasztás. Nvidiánál ez a helyzet, ezért kértem hogy nézd meg, vagy valaki, hogy is néz ez ki amd esetében.

-
KRoy19
őstag
Sziasztok, már kezdek kicsit képbe kerülni a bányászás témakörben, de azért még mindíg sok a vak folt.
Ethereum bányászat felé húzok, talán decred-el karöltve (dual mining)
Kérdésem az lenne, hogy eddigi keresgéléseim alapján az jött le, hogy a 4gb-s rx 470 a legjobb ár értékű kártya erre a célra.
De azt is látom, hogy sokan Bios flash-el csikarnak ki a kártyából többlet teljesítményt. Nem bukja így az ember a garanciát?
Illetve flash nélkül is ez a kártya a legjobb ár érték arányú?
-
janos666
nagyúr
válasz
deadwing
üzenetére
2 alá? Ugyan már... A lenti beállításokkal (ami a GTX topic-ot elnézve viszonylag tisztességes tuning egy ref/FE-közeli kártyától) ~2.6 az equihash efficiency: ~440 sps ~165W-ból (és VRel, szóval nem folytja semmi, csak a biztonsági boost fesz limit).
Ahogy jön nyár, félek mi lesz az RX480-akkal, de az RX470-esek szerintem bírják majd (ugyan az a hűtés, de számottevően kevesebb a hőtermelés). Talán el kéne cserélgetni őket játékosokkal RX470-re, akik kifogytak a 4Gb RAM-ból
(ezeket még az előtt vettem, hogy boltokba került az RX470).Bocs, de nem nagyon. Az összes Polaris kártyámon kikapcsoltam VBIOS-ból az egész PowerLimit dolgot (úgy, hogy el is tűnik a csúszka a driver-ből), mert szerintem badarság ezzel korlátozni indirekt módon a GPU órajelet, ráadásul dinamikusan (ronthatja a stabilitást, lásd pl. a "Furikát" és a ClockBlocker-t).
A Geforce picit más a boost miatt, ott elhiszem hogy lehet értelme TDP keretet piszkálni, de azzal még nincs ilyen irányú tapasztalatom (de a legjobb szerintem ott is az lenne 24/7 bányászathoz, vagy épp 3DMark rekorderkedéshez, esetleg verseny jellegű játékhoz is, hogy boost és TDP-limit is teljesen OFF, aztán iterálással megkeresni az ideálisnak tűnő fix órajelet). -
deadwing
addikt
válasz
janos666
üzenetére
Nálam most pont a fogyasztás lesz nem elhanyagolható tényező, ezért maradtam nvidia vonalon. Jön a nyár, van klíma ugyan, de az megint többlet költség a villanyban. Annak meg semmi értelme, hogy btc-re váltsam a villanyszámlára befizetett pénzt

Így az efficiency 3.2 fölött van. Tuninggal ez simán 2 alá esik. 75-80% power limit mellett hogy alakul a 470 effije? Meg tudod nézni nekem? -
Parano1d
aktív tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Konkrétan a legjobb bányászkártya. Talán nem minden coinban a csúcs, de ott van a legjobbak között bármiben.
Figyelembe véve, hogy csak egy középkategóriás megoldás, nem lehet annyira "kiábrándító".
Egyedül a zec algóra gyengébb a vártnál, de azért ott sem rossz. Az meg pont nem annyira memóriaintenzív talán.
Visszatérve a "találgatós részhez" A HBM2-től én nem várom, hogy megváltja a világot, a HBM sem tette. Fogyasztásban biztos jó lesz, de nem fognak tömegesen átállni az emberek a polarisról, sem várni nem érdemes rá, a mostani hozamok mellett.
Mire kapható lesz, egy RX 470 már majdnem visszahozza az árát. -
janos666
nagyúr
válasz
deadwing
üzenetére
Nálam most 3.2 USD/nap-ot ír a NiceHash a 1070-re. Igaz, ez a kártya játékra van belőve, ami kb. azt jelenti, hogy ki van facsarva belőle az utolsó MHz GPU-n és RAM-on is (és addig van tolva a TDP keret, ameddig a gyári BIOS engedi, ami talán 200 vagy 215W...? nem is tudom...), tehát vélhetően áram-pazarlóan bányászik (2050MHz-es boost frekin jár most a GPU [claymore ETH-val felszaladt ugyan a maximális baseclock-ra, de nem boost-olt rá] alapfeszen [amíg nincs egyszerű TDP mod, addig szerintem kár tolni neki, de talán amúgy is az...], mellé pedig 2180MHz-en a RAM).
Viszont két darab RX470 is kijön egy GTX1070 árából még a múltheti ~20k leárazás után is, amik hoznak úgy 2.3 USD/nap-ot kártyánként hasonló fogyasztásból.
Tehát ~1.5x sebességből, ami most épp napi ~300Ft kell behoznia a kártyának ~60kHUF-ot, ami saccra úgy 200 nap. Ha mindig ilyen jól hozna a bányászat, mint az utóbbi pár hétben, akkor ez tök jó üzletnek tűnne, mert egy termékcikluson belül behozza a különbözetet és akár extra profitot is hoz, ráadásul "minőségibb" kártyákkal dolgozol (ránézésre is szebb a NYÁK, jobb a gyári léghűtés, kevesebb a szopás a driver-ekkel olyan szinteken, stb).
De szerintem sajnos nem az év legjobb két-három hete a mérvadó.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Parano1d
üzenetére
Pont az a lényeg, hogy azoknál az érméknél, amiket most érdemes bányászni a memória hozzáférés, gyorsaság igenis nagyon számít. Ezért volt annyira kiábrándító a Polaris ebből a szempontból és ezért várja mindenki az új szériát az újratervezett memóriákkal. A Polaris nagy újdonsága az alacsony fogyasztás volt, ezt kellene most megfejelni egy olyan memória megoldással ami komoly sebességnövekedést jelentene bányászat során. Akkor lenne érdemes meggondolni a cserét, átállást vagy a drágább kártya megvételét.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Ajánlották ezt a riser pakkot, hogy kb 1 hét alatt megérkezik. Lehet hátrányom abból hogy csak ver 005-ös? Nem találtam sehol verzió összevetéseket. köszönöm!

-
-
deadwing
addikt
válasz
KRoy19
üzenetére
1070-es kártyákkal nicehashen kb 2 euró/kártya/nap a bevétel, 75-80% power limittel. Így 100-110W/kártya a nettó fogyasztás. Erre még rájön a többi komponens fogyasztása + a táp hatékonyságból illetve hatékonytalanságból fakadó többlet. Ezzel számolhatsz, elég pontos adatok.
AMD esetében ez hogy néz ki, valaki kiszámolja nekem? -
Parano1d
aktív tag
válasz
KRoy19
üzenetére
Attól függ mit bányászol. Van ahol nagyon számít a memória, van ahol semmit.
Biztos jó lesz bányászatra a Vega, de ugyanakkor biztosan drága is lesz maga a kártya.
A leglényegesebb szempont, a teljesítmény/fogyasztás arány. Ebből a szempontból, én nem gondolom, hogy sokkal jobb volna, mint a mostani Polarisok.
Ez mondjuk csak találgatás, de azért nem teljesen alaptalan. -
Parano1d
aktív tag
válasz
KRoy19
üzenetére
Ha van egy közép, vagy felsőkategóriás videokártyád, azt javaslom, első körben próbáld ki a dolgot. Így mindenféle kockázat nélkül belevághatsz. Tapasztalatszerzésre teljesen jó, sőt ajánlott!
Háttérinformációt nem nagyon tudok ajánlani, szerintem egyszerűen olvasd a wikipédia "bitcoin" témakörét, a lényeget leírja, a többi altcoin is lényegében erre az alapra épül.
YT-on is rengeteg info van róla. Székely Vegan (szv tech) videóit tudom ajánlani, rengeteg gyakorlati dolgot is megtudsz belőlük a bányászatról. -
KRoy19
őstag
Sziasztok
Fontolgatom, hogy én is bányásznak állok viszont nagyon keveset tudok még a témáról. Tudnátok ajánlani pár olvasmányt, amivel mélyrehatóbban tudnám tanulmányozni a témát, illetve felmérni a kockázatokat.
Kb. 1 milliót szánnék bányászgép/gépek építésére (természetesen ha úgy döntök, hogy belevágok)
-
Ghard
őstag
Régebbi alaplap+procival van tapasztalat, hogy lassabb-e mint a szokásos H81 Pro BTC+G1820 kombóval?
Egy Athlon II X2 220 (2,8GHz) és DDR2es lapra gondolok 4db r9 280as kártyával
-
Enter65
senior tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, de érdeklődnék, hogy milyen alaplapot tudnátok ajánlani? A terv az egy rig lenne, 6db rx480-al szerelve.
Előre is köszi a helept!

-
-
mepet
addikt
válasz
janos666
üzenetére
"Általában a Hynix a legjobb választás." Úgy legyen! Majd megosztom mit sikerült kihozni belőle, ha egyszer lesz időm nekiugrani.
ETC pump: Nagyon gyanús volt, hogy hónapok óta jelentősen kevesebbet hozott a kalkulátorok szerint, mint az ETH. Nem így szokott lenni ez, emlékeim szerint 2016 végén pl. folyton váltakozott, hogy éppen az ETH vagy az ETC hoz többet. Mondjuk azóta nagyon nagy a csend is az ETC körül. Pedig nem rég még azzal példálóztak más coinok fórumain a btctalkon, hogy bezzeg az ETC-nek micsoda profi fejlesztő csapata van...
-
Dexar007
veterán
dogecoin yea.

-
deadwing
addikt
-
Hurkafej
aktív tag
Ha fent vagytok: ETC pumpa van folyamatan
-
Simi37
őstag
Srácok ez mennyire megbízható. Avagy milyen powered usb3.0os risert ajánlotok?
-
Dexar007
veterán
Litecoin pumpa!
-
LTC-vel mi a =%$X### történt?
-
janos666
nagyúr
Én a Hynix RAM-os RX480 és GTX1070 kapcsán figyelgettem, hogy mindkettőből 29-30 Mhps-t tudtam kihozni, csak utóbbiból jóval egyszerűbben (a Geforce-on még amúgy se lehet, viszont nem is kell ehhez piszkálni a VBIOS-t, míg a Radeon-on nem árt szűkíteni az időzítéseket), és a fogyasztás is jobb egy picit, cserébe viszont sokkal drágább (de vegyes használatnál játékra sokkal jobb).
Általában a Hynix a legjobb választás. A Samsung néha gyorsabb (tuninggal), de sokszor nehezebb látatlanban megtalálni (pl. a Sapphire RX470-ekkel lottóztam, hogy melyik lesz: Samsung vagy Elpida, míg minden RX480-as kiszámíthatóan Hynix volt, ami hozzám került). Általában az Elpida a lassabb (feltéve, hogy közel azonos gyári órajelhez volt párosítva, és mindkettőt tuningolod).
-
mepet
addikt
Most először sikerült hozzájutnom RX480-hoz. 4GB-os Hynix 1750MHz.
Flashelés még nem került sorra. Tudtam, hogy főleg csak a memória sebessége számít, mégis meglepődtem, hogy alapbeállítások mellett ETH only módban pontosan ugyanolyan gyors, mint az 1750MHz-es Elpida ramos gyári BIOSos RX470...Merem remélni, hogy ez a Hynix nem az RX470-esekben is használt 1650MHz-es cucc gyári tuninggal 1750-re...
-
Egy olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg Kraken-t használok ami az ETH-t egyből ki tudja utalni SEPA-n a számlámra, viszont tudtok-e olyan walletet ahol ugyan ez megoldható lenne PayPal-re? Nem szeretném, hogy a számlán nyoma legyen ilyenfajta pénzmozgásnak

-
ff-thomas
aktív tag
a poloniex-ről lehet közvetlenül bankszámlára utalni, ha átváltom pl. a BTC -t USDT -re? ha igen, hol van ez a funkció? a Balances -nél az USDT Withdraw rész nem úgy tűnik, mintha erre szolgálna.
-
válasz
deadwing
üzenetére
Ez a miner BTC-t bányászik? Nem ismerem a programot, ezért kérdem

Jelenleg ETH-t kaparok Claymore minerrel, 30MH/s sebességgel, 115W-os GPU fogyasztással, egy kártyával. Van jelenleg ennél jobb alternatíva? Most elég szépen felment az ára, múlt hónapban még 1ETH/12$ árfolyamon adtam el, most meg már 45$ és afölött mozog
-
deadwing
addikt
Új nicehash miner! Nagyon pazar!
Szépen mutatja az efficiencyt és nagyon igazatok volt! Power limit csökkentéssel nagyon szép fogyasztásokat lehet elérni
Csuhajja!
-
ff-thomas
aktív tag
Szívesen cserélem az alábbi kártyákat RX470 vagy 480-asokra (vegyesen is, márka, típus, RAM nem számít).
"6db R9 kártya 6db RX kártyáért" a jelige

MSI 390 8GB
MSI 390X 8GB
Sapphire 390X 8GB
Sapphire 390X 8GB
XFX 380X 4GB
XFX 380X 4GBA kártyákat nyáron vettem, gari tehát még van, hibátlanok, csak a fogyasztás miatt nem ideálisak nekem. Aki munkahelyen üzemeltet, vagy más miatt nem számít a fogyasztás, az jobban jár velük.

-
CocooN-z
őstag
válasz
janos666
üzenetére
Szia! Köszi az infókat. Pont én is elgondolkodtam egy plasztik rendelésén, de ez így tényleg nem jó.
Korábbi hsz.- ok ból kiindulva regeltem és terveztem hogy fogom használni, miszerint anonym..volt.. de ez akkor már a múlté... Mennyire ""hátrány"" ha ID val igazolod magad? -Tudom megint a paranoia, de ez sztem köztünk "normális"- Mégis csak az anonimitás miatt volt vonzó.Persze ott a másik oldala is: Hogyan és Ki tudná lekövetni, bizonyítani, miért és minek...
Örök téma tudom -
deadwing
addikt
válasz
janos666
üzenetére

Hm.
Akkor az a 2.25 euró az micsoda? Kp felvételi díj lehet?
Én amúgy azt hittem, hogy vásárláskor a mindenkori btc árfolyamon dolgozik.
Számomra az valahogy logikusabb... De ezek szerint ahogy feltöltöd már akkor átváltódik euróvá a btc?
Mondjuk így se rossz, legalább tudja az ember, azonnal, hogy mennyi van a bukszába'
A validálós tortúrának nem örülök

-
janos666
nagyúr
válasz
deadwing
üzenetére
Benne van a posta a kártya árában. De van fizikai és virtuális kártya is, nyilván a plasztik a drágább.
Bármikor tehetsz be BTC-t, vagy EUR/USD/GPB-t az náluk vezetett számláidra, amit használhatsz kártyavásárlásra, kártyafeltöltésre, de gyakorlatilag akár még nem-spekulatív kereskedésre is (pl. betesztel EUR-t átutalással és kiveszel BTC-t, vagy a kártyád helyett egy másik bankszámládra utalod ki az EUR-t, amit a BTC-ért kapsz, stb, bár erre nyilván sokkal jobb a Bitstamp, Kraken, stb, de a lényeg hogy viszonylag rugalmas).
A díjak le vannak írva, kártyafeltöltéskor kínál egy BTC/EUR árfolyamot, amit vagy elfogadsz meg visszavonhatod a feltöltést (nem a legjobb az árfolyam, de a Coinbase se és az ATM szerű automaták sem szeretetszolgálatok). Vásárláskor tűrhető az EUR/HUF árfolyam és 3% a fee, csak a készpénzfelvételnek van valami extra díja, de azt még nem is próbáltam ki (az úgyis mindig szar minden ilyen kártyával, inkább mindig erről vásárolok, mikor van rajta pénz, és olyan helyen költök, ahol elfogadnak kártyát).
Addig elégedett voltam velük, míg kifutottam az anonim keretből, de a KYC ellenőrzés borzalmas élmény. Többször is visszadobták a cuccom, mert nem volt tű éles a kép. Szét kellett tweak-elnem a SOHO multifunkciós scaner driver-ét, hogy kikapcsoljak minden szar automata "képjavítót", és tényleg szép "nyers" scan-eket küldjek nekik (nem is tudtam, hogy képes ilyenre a scaner-em, még sohasem ástam bele magam ennyire, mert nem volt rá szükségem, de találtam egy "expert" módot, ahol kilőhettem minden fost), pedig még sohasem problémázott az alapértelmezett gagyi (túlélesített, túlexponált, zajszűrt, stb, szóval a szokásos...) minőségen semmi hazai kormányhivatal/hatóság, akiknek küldtem valamit.
Aztán mikor már tényleg gyönyörű scan-eket küldtem, valami más hülyeséget adtak indoknak, hogy miért nem jó. Ekkor jól lebasztam a support-ot, hogy most már elegem van és magyarázzák meg érthetően, hogy valójában mi a bajuk a pofámmal. Erre pár órán belül válaszoltak, hogy megnézik mi van, majd másik pár óra múlva elfogadták a cuccokat, viszont innen még további 10 napot ülhetnek rajta, mire a bankjuk is elfogadja (és gondolom akár még vissza is dobhatja bármi kamu indokkal is). Ez úgy két hete gördül (mondjuk az elején nem siettem vele, ráérősen pár naponta próbáltam újra).Egyszerűbb lett volna egy másik IP címről és másik levelezési címre kérni egy új kártyát (de előre nem tudtam).
-
deadwing
addikt
Lámakérdés következik

cryptopay plasztikkártyát ha igényelek, a 15 eurós díjhoz kell fent legyen euró is vagy elég ha csak btc-vel töltöm fel?
Továbbá ennyi csak a kártya költsége, vagy postázásra is lesz valami további költség?Azt se mtudom, hogy itt mi különbözteti meg a pénzfelvételt a shoppintól?
Mert az kicsit durva lenne, hogy minden vásárlásnál a %-on felül még levon majdnem 3 eurót... -
Dexar007
veterán
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Hm.. az nem jó, ha ennyire megbízhatatlanok ezek a szolgáltatók.
A neteller kártya lehet még jó, náluk nem lesz probléma. Csak 1% fee-t levonnak a bitcoin-os feltöltésre. Altcoint nem fogadnak.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Az uquid sajnos megbízhatatlan, nincs elég háttér fedezetük, hogy rendben fel tudjad tölteni a kártyádat, nálam kétszer is előfordult, hogy átváltottam az oldalon az etc-met és nem tudta feltölteni az eurót a kártyámra, mert nem volt fedezet az ő bankszámlájukon.
Én most Cryptopay-es kártyát használok, az eddig még egyszer sem hagyott cserben, de azért figyelek, hogy kb. 10ezer Ft-okat teszek csak rá, egy egy vásárlásnyit egyszerre, nem szeretnék befürödni. -
AnonyX
tag
Vásárolt-e valaki Kush Coint? Esetleg ZDASH-el üzleteltek-e? Mert egészen szép pumpok szoktak lenni rajta időnként.
-
Simi37
őstag
ETH szépen felment : o
-
Dexar007
veterán
Mi folyik itt Gyöngyösön?! Kutyacoint is tessek szepen pumpalni!

-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Elbandi
üzenetére
ijjnye, az durva. mondjuk érdemes a tranzakció költséget is számolni, ha végül a bankszámládról is ki akarod venni. meg kérdés, h mekkora összeg kivételéről beszélünk. és h mennyire fontos az anonimitás, vagy nem bánod, ha a számládra érkezik a zseton.
használ valaki bitcoin-os prepaid kártyát itthon? uquid esetleg?
-
LLam
senior tag
Mi történik az ETH-tel?? Csak ma € 21,5-ről felkúszott 27-re. (eddig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MotoGP & WSBK
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ezeket még az előtt vettem, hogy boltokba került az RX470).