Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulder_
tag
válasz
Dexar007
üzenetére
én otp-s vagyok pont most jött meg a kiutalás és érdekes módon az otp nem számolt fel semmi nagy költséget pár száz ft tranzakciós költség volt. A coinbase pedig 1,5 euro körül számolt fel a kiutalásra. De a következőt már https://cryptopay.me/ -re rakom és igényleg hozzá kártyát és leveszem egy sima autómatából, az legalább teljesen névtelen.
-
westlake
félisten
NiceHashMiner 1.7.3.10
Lassan már minden algóhoz van optimalizál miner. A előző verzió tömörítve 65MB volt, ez meg már 200MB.Íme egy friss mérés:
(Xeon E5-1660 v3 & Maxwell TITAN X)A valóságban nincs ekkora különbség az equihash (ZEC) és a lyra2re (ETH) között.
-
Dexar007
veterán
Krakenrol,hogy lehet olcson hazautalni? Nalam 2000ft-ot vont le a multkorinal a bank ,,konverzios dijkent".
Tudom,ez nem a kraken hibaja,hanem a banke..de milyen megoldasok vannak meg? BTC automata? -
ff-thomas
aktív tag
válasz
atideath
üzenetére
Overlocker: Nekem nem maradnak meg az értékek :S Na mindjárt rápróbálok újra, lehet, hogy a miner crash miatt nem tartotta meg. Amíg folyamatosan jött ki a miner újabb verziója, addig nem akartam piszkálni a bios-t és a beállításokat, hagytam mindent gyárin.
atideath: Köszi a linket!
-
atideath
tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Szerintem ez segít benne. Itt van példa rá. WattTool config
-
-
ff-thomas
aktív tag
WattTool kérdés: segítsetek, drága bányász kollégák (túl sok Vegánt néztem sztem...
), hogyan lehet beállítani, hogy bootolás után automatikusan betöltse a WattTool a módosított értékeket? Vagy ha valamit átállítok benne, az "permanensen" legyen beállítva, akkor is maradjon, ha a WattTool-ból kilépek, vagy reboot-olom a gépet. -
CocooN-z
őstag
Igaz csak 8.0-s Claymore adatokkal, de ezt egy hibernált gép böngészőjéből még sikerült lementeni: (Ugye az oldalt elkaszálták, vagy move-olt, de máshol nem találtam)
https://postimg.org/image/y0y8z0o8d/
Hátha jól jön valakinek
-
janos666
nagyúr
-
mepet
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
~ +15%
-
xylon
csendes tag
válasz
Overlocker
üzenetére
24 órás átlagot számol. És az a 700-800-as gödör lehúzza. Látni, hogy a grafikon elején még közelíti a narancs az 1500-at.
Én is figyelgettem mostanában, direkt nem piszkáltam a miner-t, hogy álljon be a flypool. Kb. 1-1.5% az eltérés a számolt értékhez képest (miner - devfee - rejected share). Ha a flypool által kijelzett érték már tartalmazza az 1% poolfee-t (ebben nem vagyok biztos, nem tudom mikor vonja le), akkor egész pontos!
-
-
mepet
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Az a baj, hogy még mindig nem ETC-t bányászol.

Eleve napok óta az éri meg, erre a mai meglepi sem rossz:
-
-
janos666
nagyúr
válasz
Hurkafej
üzenetére
Pattintsd fel az @lph@B@y-t (ezzel reklámozgatták annak idején az XMR-t) és keress valami nem túl divatos, de mégis klasszikusan feketepiaci terméket (pl. psy-, és nem particuccot, és pl. a németeknél, ne amcsiknál), rakasd sorba "legnépszerűbb eladó" szerint, aztán keresd a logót a jobb szélső sávban, hogy mennyi fogad el közülük XMR-t.
Segítek: Ha az első oldalon nem látod a logót, akkor ne lapozgatni kezdj, hanem van rá külön keresési szűrőfeltétel, illetve ha emiatt üres listát dob neked vissza (XMR szűrővel), az nem bug, hanem feature.
U.i.: Bár nem ma néztem ezt, hanem mikor még ment az XMR hype, lehet hogy azóta "jobb" a helyzet. -
-
deadwing
addikt
Nem tudom, meddig érdemes még várni a ZEC eladással.
Lassan már annyira alacsony lesz az ára, hogyha jön esetleg pump, az se tud akkora lenni, hogy elérje a 0.08-at
Ti vártok még? -
rolko
őstag
válasz
Mulder_
üzenetére
3 kártya biosa Eth-ra van optimalizálva, a másik 3 gyári bios.
A gpu és a mem fesz is vissza van véve watttollban, szimplán ennyi. Nincs külömbség a gyári és a módosított között. Múltkor v8 alatt kipróbáltam gyári feszekkel úgy közel 900w volt a fogyasztás.ff-thomas sajnos életszerű
többször is írtam már hogy a MikroTik tűzfalam rengeteg port szkennelőt és dos támadást fog mióta megy a bányászaz -
Elbandi
aktív tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
hat azert biztos nem: share lopasnak semmi ertelme, miert az extranonce1 az minden kapcsolatnal mas es mas. tehat a te megoldasodat nem tudja sajatjanal hasznalni, ennyire amugy is "vedett" a stratum protokol.
egy modon ved az ssl: ha valaki MITM tamadast csinal, es te valojaban nem a poolnak dolgozol, hanem a tamadonak: de ennek sincs sok ertelme, egybol latszik a pool webjen hogy nem akkora a hashrated mint kene.
-
deadwing
addikt
válasz
ff-thomas
üzenetére
Tegnap már nem olvastam a topicot, így nem tudtam hamarabb reagálni, sorry.
A hűtőszekrény lesz a ludas. Nekem a plazmám dobta el rendszeresen a képet, ahogy kapcsolt a hűtő.
Irdatlan nagyot szakít az áramból amikor beindul.
Próbáld meg ideiglenesen hosszabbítóval egy másik fázisról elvinni oda az áramot. -
ff-thomas
aktív tag
Ja, ezt a flypool-os SSL-es lehetőséget írtam én is. Vagy nem ide? Lehet csak Vegán fórumában írtam. (megj.: próbáltam őket rávenni, hogy a felesleges külön fórumozás helyett a bányászatról itt diskuráljanak velünk, de mind1..)
Dióhéjban: azért biztonságosabb, mert így nem tudják a hashrate-edet más fiókba/címre átirányítani. Bár nem tudom, mennyire életszerű, hogy valaki a hálózati forgalmadat monitorozza/sniffeli és a flypool felé küldött adatokat "megcsapolja". Lényeg, hogy a miner és a pool között titkosított csatornán történik a kommunikáció.
-
westlake
félisten
Aki flypool-on van, annak hasznos lehet lecserálni a címet
eu1-zcash.flypool.org:3333-ról
ssl://eu1-zcash.flypool.org:3443-ra.
Van már nekik titkosított szerverük is, érdemes azon keresztül kommunikálni. -
westlake
félisten
válasz
ff-thomas
üzenetére
Nincs ötletem. Annyit látok, hogy mindegyik modell hat fázisú, ráadásul az A értékek is megegyeznek. Sőt, a Maxrevo az első két fázison is 30A-t tud, ellentétben a másik két modell 20A-ével. Én személy szerint mindig is az egy fázisú tápokat preferáltam. Lehet, hogy nekem ez a szerencsém.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
westlake
üzenetére
westlake: Persze, csak gondoltam már mindenkinek a könyökén jön ki, annyiszor emlegettem: Enermax MAXREVO 1600W (meg a Platimax 1350W és 1700W volt még a favorit, amíg jó áron tudtam venni őket, de a problémás gépeknél MAXREVO-k vannak, a garázsban szintén van pár ilyen táppal szerelt rig).
-
Martin97
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Szia!
Az én kártyámhoz sajnos nincs bios editor, ezért nem tudom rendesen beállítani.
Esetleg privátban kereshetlek néhány szakmaibb (tuningos) kérdéssel? Jól jönne a téli tuninig mókához a +50mhz.
-
westlake
félisten
Egy újabb kép. Itt már sokkal "rémisztőbb" adatok láthatóak.
#21652: Nincs is miről beszélni, ha egy ilyen tápról van szó. A +12V-os része 360W-os (ami peak értékkel számolva is csak 477W). Ráadásul nem egy, hanem két fázison van. Szóval én egy pillanatig sem csodálkozom, hogy a v9-es miner "megfekteti" ezt a tápot.
-
-
Mulder_
tag
válasz
westlake
üzenetére
Tapasztalat megosztásból írtam, ez a fórum lényege, hogy megosszuk egymással az infókat.
Ezek a tápokat használom most a 3 gépben: chieftec ctg-500-80p, fsp hyper 600, deepcool de530. Senki ne vegyel deepcool tápot egy rakás fos mondjuk most néztem meg, hogy az ára is 8e Ft szóval csodát nem kell tőle várni. Két rx470et már nem bír el csak V8-assal. A Chieftec ahhoz képest hogy 500as V9en stabilan megy egyszer sem fagyott le tegnap óta ugyan ez az FSP tápnál is. -
rolko
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nálam is stabilan megy i 6 -al, de a 6 kártya fogyasztása 700w körülről 765w lett, és az 58-60 fokról szinte mind 64-65 fokos magasabb fordulatszámmal.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
westlake
üzenetére
Nincs felkészítve?! Tönkremegyek idegileg
Hát 1600W-os tápon szerintem nem lehet úgy hajtani 6 db RX470-es ref. kártyát, hogy 1000W fölé mehessen akár csak 1 pillanatra is a terhelés. De legyen 1100 vagy 1200W a csúcsa, még mindig bőven van tartalék. De nem a miner hibája. Milyen tápot vegyek, kéremszépen?! "Móóóniká! Há' idegállapotom ván!!" 
Egyébként csoda történt, -i 4-gyel v9-cel stabilan mentek éjszaka a problémás gépek (alacsonyabb intenzitás esetén ugyanúgy rebootoltak, én elsőre rögtön -i 1 -gyel próbálkoztam). A hashrate pedig nem csökkent, nem is nagyon értem ezt az intensity paramétert, ránézésre semmi változást nem tapasztalok a hashrate-ben -i 4 vs -i 6 vs -i 8 esetén, ugyanúgy ~1200H/s -et tud gyári bios-szal a 6 db RX470.
-
westlake
félisten
Megpróbáltam összerakni a pool teszt gépet, de szerintem az X99-nek nem az erőssége a riser-es móka. A harmadik slotban például fel sem ismeri a Windows a VGA-t. Olyan, mintha nem is lenne bekötve. Most négy kártya megy benne, az egyes, kettes, négyes, és ötös slotokban. Ráadásul a harmadik kártya hash értéke néha beesik 10%-ot. Szóval ezzel a rendszerrel nem lehetne hiteles teszet végezni. Majd ma este hazahozom a Z97-es konfigot, amiben biztosan működik hat kártya. Mutatok egy képet, hogy dolgoznak. Valóban szép kis peak-ek vannak.
i7-5930K, tuning nélkül. "-i8"-cal megy a miner és így sem eszik többet a CPU-ból 1,8%-nál. Már a 16.12.1-es (ReLive) drivert használom.
-
westlake
félisten
válasz
Mulder_
üzenetére
Szerinem kár bárkinek is többször leírnia, hogy a v9 nála rossz, a v8 viszont működik. Igen, tudjuk, hogy valami érdekesen lett az új verzióban lekódolva. Tény, nem kell többször leírni.
Ezt egyébként nem neked, hanem mindenkinek írtam.
Le tudnád írni mindhárom táp pontos típusát? Egyébként ennyi információval már teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy valóban a W peak(ek) miatt instabilal bizonyos rendszerek, mégpedig a tápok miatt. Hangúlyoznám, hogy nem a v9-es miner hibás, csak olyan tweak került bele, amire sok renszer nincs "felkészülve".Szóval a továbbiakban szerintem hanyagoljuk ezt a témát, mert teljesen felesleges többször leírni azt, ami már tény. Akinek a v9-es minerrel instabil a gépe, az használja a v8-ast. Ennyi. Problem solved!
-
Mulder_
tag
Nekem 3 egyforma rigem van, gépenként 2 db rx470es kártyával, a háromból 2ön tökéletesen fut a V9, a harmadik kb 1 perc bányászás után leáll, ha V8on megy akkor nincs probléma, igaz csak i2ön mert felette már előjön ugyan az a hiba mint a V9en. Én a tápra gyanakszom ebben egy noname 530as táp van, szerintem nem bírja a sipe-kokat.
A 3 gépben egy dolog különbözik a táp, az egyikben egy chieftec 500-as van tökéletesen megy V9-el alap i értéken, a másikban egy FSP 600as táp van az is tökéletesen megy V9-el, a harmadik egy 530as deep cool táp, nah ezzel vannak a gondok.
-
Martin97
aktív tag
Itt a hálózat biztos nem gond. Talán kártyahiba. Szerintem ezt más nem magyarázná meg. Ha netán a 3. rigben régebbi, többet látott táp van akkor az is beleszólhat, de ennek szerintem kicsi a valószínüsége, mert annyit nem romlik a tápok teljesítménye idővel sem, hogy ilyet okozzanak.
Nálam még mindig jó a v9. Már minden ötletemet leírtam. Több nincs.

#21641 CocooN-z: Ezzel szerintem nem kell foglalkozni. Arra azért figyelj, mikor a szóban forgó ágra (ami a megszakítón "van") ne köss rá nagyobb fogyasztót. Amikor meg ez elkerülhetetlen addig kapcsold ki a miner progit, nehogy az áramszünet elvigyen valamit a gépben.
-
-
Martin97
aktív tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Ez kicsit érthetetlen számomra. Ha van multimétered, nézd meg a hálózati feszt és annak ingadozását, és a garázsban is. Másra már nem tudok gondolni. Ha azonos a hőmérséklet elvileg ugyan úgy le kéne hogy kapcsoljon a táp mindkét helységben. Kivéve, ha a hálózattal van valami gikszer. Bár azt szerintem észrevennéd, hogy 1-1 spike alkalmával kicsit elhalványul a lámpa, mint mikor egy nagyobb fogyasztót (pl: porszívót) bekapcsolsz.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Martin97
üzenetére
Kártyacsere az egyik rignél megvolt, kintiekből jött be 6 db, bentiekből ment ki 6. Voilá, bent újra gubanc, kint minden frankó.
Kártyák hőmérséklete kint-bent ugyanannyi, 67-68C körül. Rányitottam az ablakot a benti 2 rigre, semmi változás, alig tekernek a ventik most.
-
-
bbarna
tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
3 nap szívás után derült ki, hogy az egyik vga kiáll a 4-ből, igen valószínű, hogy hw-s memória hiba miatt...
Ez nálam csak egy kártyás teszteknél bukott ki -(hogy még bonyolultabb legyen, a cley 8 bétánál is szarakodott,a v9 -et viszont egyáltalán nem bírta.. magában a hibás kártya miatt újra indult a win, ha nem, akkor a 3-4. accepted után próbált újra indulni a cley ... -
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
-tt 70 beállítással használom a kléjmórt. Nem is engedik a venti 70C fölé a GPU-t és ehhez nem is kell nagyon pörögniük, nincs túl meleg. A garázsban ráadásul melegebb van, hála annak a "néhány" rignek... az udvart fűtöm velük, a közelebb eső fák nálam már rügyeznek a kertben

-
válasz
ff-thomas
üzenetére
Én tegnap váltottam V9-re, gép szobában, korábbi beállított vga értékekkel stabilan megy. 4 kártyával nálam fogyasztás 500-535W többnyire de pár másodpercre néha felmegy 580W-re..

VGA-ak hány fokosak?
Martin97: 6 kártyának akkor is bőven elégnek kellene lenni az 1600W-s tápnak..
-
Martin97
aktív tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Szia!
Valószínüleg a hőmérséklet különbség okozhatja a gondot. A garázsban a kisebb hőmérséklet miatt kisebb a vga-k fogyasztása és a spikeok is. A lakásban meg a spikeok túllépik a tápod tűréshatárát. Az én kártyámnál 115-120w-os csúcsértékei vannak, néhány mp-ig. Ezt egy tt litepower 650 még simán elbírja.
over:
Nálam 65-70 °C-on jár a kártya.A discord chaten vannak kiugró jóval 200W feletti spike értékek, és ha ez valóban így van, akkor már tényleg túllépi a tápot a 6 kártya.
-
ff-thomas
aktív tag
Próbáltam külön is futtatni őket, meg csak az egyiket v csak a másikat. Fogalmam sincs, mi lehet a közös vonás, már ott tartok, hogy szimpla félrevezetés, hogy épp ez a kettő csinálja a galibát. De nem lehet az

Beszélek valami áram-guruval, mert ugyan a kismegszakítót nem nyomja le, de már csak arra tudok gondolni én is, hogy a hálózatban valami nem bírja a terhelést (vagy a terhelés-ingadozást). Vagy valami olyan "impulzus" jön vissza a kismegszakító felől, ami miatt a táp vmi védelem miatt elveszi az áramot ill. újraindítja a vasat? Mert az biztos, hogy a táp csinálja. Vagy a táp nem tud elég áramot felvenni hirtelen és az lehet a baj?
Nemtom, hogy itt milyen vezetékek vannak a falban, a garázs felé C-s biztik kerültek be és oda 2,5-es kábelek mennek, bentre B-sek kerültek (de mondom, nem nyomja le és a 16A-s biztosíték max 9-10A terhelést kap folyamatosan a 2 rig-től, meg a többi apróságtól, ami folyamatosan működik a lakásban, esetleg rárúg egyet a hűtő, de nincs összefüggés, nem is vesz fel olyan sokat a hűtő, meg ugye 1 rig esetén is csinálja az instant reboot-ot ez a mocsok).

-
xylon
csendes tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Én is láttam, hogy többeknek van problémája ezzel a V9 power spikes fagyással. De ez érdekes, hogy nálad csak a lakásban csinálja ezt (egy túlméretezett táppal). Szóval nem lehet hogy a lakásban lévő hálózat nem bírja el rendesen a 2 riget a power spike-okkal együtt? Bár gondolom az áramfelvételnek kellene megugrania, és legfeljebb kicsapná a biztosítékot, nem a feszültségnek leesnie... Próbáltad egyszerre csak az egyik riget futtatni? V8-al minden rendben volt?
-
ff-thomas
aktív tag
Ti is tapasztaltok random újraindulásokat? Tele van vele a bitcointalk, "power spikes" -ként emlegetve, hirtelen kiemelkedő/max terhelés, aztán azonnal reboot. Méréseket is tettek fel a különböző kártyákkal kapcs.ban.
Érdekes módon nálam a garázsban minden oké, viszont a lakásban lévő 2 rig folyamatosan ezt míveli velem, van, hogy fél percig, van, hogy 4-5 percig, jó esetben még akár fél órát is megy a gép, mielőtt paff, újraindul. A-tól Z-ig megegyezik az összes rig, totál ugyanolyan alkatrészekből állnak, ugyanazok a szoftverek és verziók vannak telepítve, ua. beállításokat használom a claymore-nál. Az áramellátás pedig bőven túlméretezett, 6*RX470 kártya, stock bios, 1600W tápon.
Valakinek ötlete?
Szerk.: Próbáltam az -i paramétert lejjebb állítani, nem segített.
-
-
bazsyka
tag
Nálatok flypool rendesen mutatja a hashratet?
Nálam 30 sol-al kevesebb a minerhez képest!
Valami nagyon nem jó! -
westlake
félisten
A flypool, coinmine, supernova hármason kívül van még olyan pool, ami érdemes arra, hogy használják?
-
Dexar007
veterán
Krakenröl,hogy lehet ocsoe penzt kivenni? Nalam a bank felszamolja a 2000ft-os konverzios dijat..

-
deadwing
addikt
Pump, mi?

-
westlake
félisten
Nálam szépen szalad az új májner.
Adtam neki "-8"-at az eddigi "-i6" helyett. -
PUMP time

-
zichie
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Mikor lesz már pumpa?
Éppen most volt egy kisebb, 0.063-ról felugrott 0.08-ra. Én már nem kockáztattam meg, hogy beszállok.
Még pénteken 0.08 körül gondolkoztam, hogy veszek ZEC-et hátha később felnyomják 0.1-ig vagy 0.12-ig. Még jó hogy nem vettem. Most pl. ha később 0.05-nél veszek annak reményében, hogy a pumpa felmegy 0.07-ig, akkor is szívás lehet, mert lehet, hogy csak 0.02-nél megy fel 0.04-ig. Már nem érdemes a pumpákra hajtani, mert kockázatos. Egyre ritkábbak és kisebbek. -
westlake
félisten
Kléjmór májner
Latest version v9.0:
- improved speed by 3-20% (depends on card model). About 310H/s on stock 390X, 220H/s on stock RX480, 295H/x on stock Nano.
- added "-i 7" and "-i 8" values, about 1% speedup, but can be unstable in some cases.
- added SSL/TLS encryption support for better security, see "-zpool" option description in Readme file for details.
- added "License.txt" file that contains the License Agreement.
- added "-v" option.
- several bug fixes and minor improvements.
- EthMan: improved saving options. -
ff-thomas
aktív tag
pár órája írta ki kléjmór: "I will release new version within 24 hours."
-
bazsyka
tag
Kérdés
Mennyivel befolyásolja a hashértéket ha pl windows 7 vagy windows 10 alatt bányászok?
Egyáltalán van valami különbség a két rendszer között hashreteben?
Miért jobb ha újabb driver van fent mint régebbi? -
LLam
senior tag
válasz
westlake
üzenetére
Én csak a share elszmolás megváltoztatásával találkoztam, a hashrate az adott, azon nem lehet változtatni.
szerk: látom, tovább ment a hashrate szekér. Csak ismételni tudom magam, a kezdetektől fogva kevesebbet mutatott, mint a rigjeim alapján kellene. 4-5% nem kis különbség imho. ff-thomas: pont ezzel tudnánk érvelni, már ha valóban össze tudjuk hozni a saját poolt, az otthon leolvasott és a kijelzett azaz elszámolt hash mennyiségének egyeznie kell.
A what-to-mine folyamatosan magasabb értékeket mutatott és mutat, pillanatnyi difficulty mellett is! LOPJÁK a hasht na, ez a fix meggyőződésem.
-
ff-thomas
aktív tag
valami szerintem sem stimmel a hashrate kijelzéssel, pár napja nekem is kevesebbet mutat annak ellenére, hogy a minerben ugyanannyi az érték, mint korábban.
de ha kifizeti, amit ki kell, akkor nem érdekel..

a pool-témán én is gondolkoztam, beszéltük is privátban. de látva azt, hogy egy "nagy nevű" pool (a dwarfpool) nem a coin indulásakor üzemelte be a pool-ját és emiatt mit szenved amiatt és nem tud felnőni a többihez.. hát mit tudnánk mi - egyszerű földi halandók - kitalálni, ami miatt tömegek jönnének át egy új pool-hoz?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Átírkálom a sajátjaimra
Tudom,ez nem a kraken hibaja,hanem a banke..de milyen megoldasok vannak meg? BTC automata?

), hogyan lehet beállítani, hogy bootolás után automatikusan betöltse a WattTool a módosított értékeket? Vagy ha valamit átállítok benne, az "permanensen" legyen beállítva, akkor is maradjon, ha a WattTool-ból kilépek, vagy reboot-olom a gépet.
440-450 kijön belőle 

ott a pont!! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)