Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsyka
tag
Sziasztok!
Zcash mining r9 390-re valaki tudna nekem dobni egy normális settingset,mert a gpu hol 100%-on megy hol 0%-on,jelenleg gyári beállításon megy. -
westlake
félisten
166k összejött szombat óta.
-
micsu
tag
Jól jönne most egy ilyen a hátsó kertbe:
kínai bitcoin bánya -
Hurkafej
aktív tag
válasz
Martin97
üzenetére
Egyszerű a megoldás, automatikusan indulóvá kell tenni a teamviewert és a bányász programot is.
1 a váltószám tudtommal.
Én innen bányászom a zcasht. [link]
Legörgetsz, ott a genoil miner.
De ha procival akarsz a legegyszerűbb a NiceHash Miner, goggle kiadja elsőként asszem. Csak megcsinálja a procira a benchmarkot, megadsz egy bitcoin címet, és mehet is.
A legújabb már nem fagy ki a vga-któl sem, de kevesebbet tud, mint a Genoil.Zcash-nél nem tudom mi számít jó tuningnak, de ETH bányászatnál a memória órajel felvétele hozott javulást, valamint az időzítés megváltoztatása hozott azoknak, akik biost cseréltek.
Ha fagy a Genoil, akkor YT-on nézzétek meg Székely Vegán Az oroszok megoldották videóját, abban mutat 1 lehetőséget, amivel nem fagy le a miner. Nekem reggel óta megy újraindítás nélkül a gép, folyamatos a termelés.
-
Ghard
őstag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Én pontosan így futtatom, teljesen gyári bios, semmi tuning.
A genoil ettől még nagyon instabil. Van, hogy órákat megy, van, hogy indításnál rögtön 0 sol.
Szerintem attól is függ, hova bányászik a kártya. Kora délután egész stabil volt, most este sokszor elszállt.(nicehash) Az egyértelmű, hogy a zcash progik nagyon kezdetlegesek. Elég megnézni, hogy nvidiával mit számolnak meg némelyik sokmagos intellel
nheqminer nekem +3sol-t adott i5-ön 3,6GHz-ről 4,4GHzen. 
(#20291) Overlocker
Jópofa ez a figura, a napokban megnéztem néhány videóját
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
En nem huzom es nekem viszonylag stabil. Bar igaz regi 7870 es kartyak.....
-
Martin97
aktív tag
#20246 robohw:
Azért kérdeztem, mivel nem voltam tisztában a dolgokkal. Köszönöm a tanácsokat, ez alapján kicsit elbizonytalanodtam.
#20265 Hurkafej:
A calculator amit linkeltél az hash értéket kér, nem tudom mi a váltószám a hash és a sol között. Egy az egybe átírtam H/s-be arra pedig egész jó számokat dobott ki, ha tényleg stabilan jönne ennyi, akkor azzal már nagyon elégedett lennék.Az asztalit távolról tudom vezérelni teamviewer programmal, de néha win frissítés miatt automatán újraindul, és onnantól kezdve azt sem tudom megy-e vagy leégett a lakással együtt. De azért naponta 1x ránézek mindig. Miután meg végzett a munkával meg átállítom bányászni, ez nem okozna túl nagy gondot. Net az mindig van.
Ezekhez a programokhoz tudsz linket adni, névről nem tudom melyik lenne optimális, mert sok különféle verziójuk van. Első körben Zec-re gondoltam, mivel most ahogy nézem abban van a legnagyobb haszon. Ehhez miket kell majd telepítenem, illetve az órajelekkel hogyan jáccak?
Értem itt a vga-t: Ami a csövön kifér, vagy valami ésszerű középutat? A vram vagy a core clock befojásolja jobban a termelést? Mennyire korlátoz az a 128-bit? Egyáltalán érdemes játszani az órajelekkel, vagy minden maradjon alapon?Illetve azt a pénzt amit "kitermel" a gép hogyan kapom meg?
Az első próbát ma estére tervezem, remélem összejön, és nem túl nehéz beállítani a dolgokat.
Bocs a sok kérdésért, de mielőtt belevetem magam szeretnék némiképp tisztán látni.
Köszönöm a további segítséget!

Martin -
DŐL A LÉÉ - "Még kell vegyek, ember, még kell vegyek! "

-
Mesterlovesz
aktív tag
Akinek a genoil fagy, az kipróbálhatja azt, hogy mindenféle húzás és wattool, MSI afterburner, Saphire Trixx és egyéb húzó program nélkül futtatja a genoilt, csak simán.
Ugyanis nálam így megy és eddig 1,5 nap után állt meg az egyik kártya az 5 közül. Szerintem nem véletlen, hogy akinek mindenféle programjai futnak a háttérben, hogy a kártyát irányítsa annak fagy ez a miner. Értem én, hogy nem szabadna, de lehet, hogy behülyít valami lekérdezést vagy egyéb általános beállítás veszik össze a húzó programokkal.Érdemes kipróbálni, veszíteni nem veszíthettek semmit, mert egyébként van egy olyan elképzelésem, hogy nem igazán van különbség a húzott és a nem húzott teljesítmény között, mert a mostani minerek annyira kezdetlegesek még...
-
rolko
őstag
Tapasztalta már valaki hogy az Nheqminer gondol egyet és átáll másik érmére?
Pl most is gondolt egyet, egy kártyát beállított Equihash-ra 2őt pedig DaggerHashimoto-ra, hiába indítom újra ezt csinálja
Nincs valami beállítás hogy only Equihash? -
asaca
tag
Tudnátok ajánlani egy bányász progit gtx 1070-hez? A zcash.flypool.org akarom indítani de amit ott ajánl, azzal mindig a proci indul.Tom google...Csak mondom hátha tudtok jobbat.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Dexar007
üzenetére
semmi baj a ref kártya hűtésével, persze nem mind1, milyen körülmények között vannak hajtva.
ezek nem termelnek brutál hőt. pláne, ha nem dual mining-ra használod és optimalizálod a fogyasztást.
a 4GB-os 480 ellen szól még az is, h egy 4GB-os 480 alig jobb bányászatra, mint a 4GB-os 470. a teljesítményét lehet, hogy kicsit feljebb tudod tornászni (mondjuk a 470 legoptimálisabb esetben ETH-ra tud 28MH/s -et, a 480 8GB pedig 30MH/s -et, a 4GB-s valszeg ennél kevesebbet, de számoljunk annál is 30MH/s maximum teljesítménnyel), no de áramfogyasztásban sokkal nagyobb a különbség, ami egyértelműen a 470 felé billenti a mérleg nyelvét.
-
mepet
addikt
kipróbáltam nheqminer-rel, mert miért ne:
nV GTX970Ti nheqminer: ~3sol/s
intel G1840 nheqminer: ~3sol/s -
válasz
Overlocker
üzenetére
710, nem nevezném crashnek (egyenlőre)
https://bitcoinwisdom.com/markets/btce/btcusd
szerk: VPN mögül meg, nálam lesz a bibi.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
deadwing
üzenetére
Ez is benne lehet de reggel volt a poolnak egy olyan hibauzenete,hogy a walletekkel van gond. Na ez mar nekem tok gyanus mert tok veletet egyszer csinaltam egy MPOS Poolt (guncoin) es a wallet resze az ami atom stabil. Sot az egesz MPOS-nak annak kene lennie. Es megfigyelheto ha a ZEC arfolyam hirtelen meglodul a pool azonnal ledoglik is azt irjak update, upgrade........ Szoval valoszinuleg hozzanyulnak a walletekhez es azzal mesterkednek. De majd figyeljetek meg. Altalaban olyan este 8-9-10 fele lehet szamitani hogy megugrik az arfolyam (ha megugrik) akkor a pool hirtelen "frissit" es maintenence van.
-
-
Remélem a BTC-e nem pont ma döglik le :/ Nálatok elérhető?
-
-
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
En ugyanebbe a cipobe jarok. Most ertem haza a suprnova meg mindig ugyanott all. Mintha nem is mentek volna a minerek ma..... Meg azert nem valtottam mert nincs manual payout csak itt ha joltudom. Jol megvan love az ember. Rajottem kell egy pool-t csinalni

-
szabessz
tag
-
Dexar007
veterán
-
szabessz
tag
Sziasztok!
Most szeretnék beszállni ZEC bányászatba.
Ehhez akarok gépet építeni kb 3-4VGA-val
Olvasgattam látom RX470 esetleg RX480 ajánlott vétel.
Szerintetek akkor most melyik a jobb választás?
Van ajánlott márka Msi Gaming X,Gigabyte G1,Asus Strix vagy mindegy lényeg legolcsóbb?
Milyen alaplapot,procit,ramot,tápot ajánlatok hozzá?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Dexar007
veterán
Most mar szerintem megint a 480-at erdemes venni ..64-65 körül van a legolcsobb rx 470, 480 alig dragabb 6-7 ezerrel.

Meg azon gondolkoztam,hogy 2500k-val is be lehetne szallni,annak az ara nem megy mar le,es tud 18-19 hashit. Igy VGA-t nem is kell a gepbe pakolni.Csak kell sok-sok alaplap,tap,memoria stb.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nem lehet, hogy az 1% pool fee-n és a donation 1%-on felül a miner szoftver vesz el a háttérben "developer fee" -t?
A Claymore-nál egyértelmű és nem is rejtegeti, de egy pillanatra elgondolkoztam ezen. Kerestem rá, de nem találtam semmi arról, hogy ezekbe a ZEC minerekbe programoztak-e ilyesmit.
Én a Suprnovánál semmire nem gyanakszom, azt leszámítva, hogy sz*r a frontend-jük sok szempontból, nekem problémám nem volt velük, más coinokkal kapcs.ban sem.
-
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
robohw
üzenetére
Csak ez nem egy elmélkedő vélemény kifejtős, hanem egy gyakorlatibb fórum.
Bemásoltál valamit, ami a bitcoin-ra vonatkozik, ez a topic pont nem a bitcoinról szól.
A kérdező konfigjai összesen 40 sol/s körül akár tudhatnának, de ezt neki kell kipróbálni. Innen csak be kell írni a számokat, mondjuk ide: calculatorMartin97: Jelenleg zcash-re nincs 100% stabil program, ezért amelyik géphez ritkán tudsz hozzáférni ott ETC+Cpu-val Zec bányászatot lehetne kipróbálni, a laptoppal pedig zec. De ha letöltöd a NiceHashMiner_v1.7.3.1-et, akkor meg tudod nézni pillanatok alatt, hogy a processzorod mekkora hasznot termel. (A VGA bányászatot a program nem használja ki jól, azt jelenleg Genoillal lehet érdemes megpróbálni)
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
flypoolon van manual payout?
-
ff-thomas
aktív tag
#20231 Dexar007: a suprnovára cpu-val ezzel tudsz bányászni: https://github.com/ocminer/nheqminer/releases
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ha tudnal majd velemenyt mondani flypool rol azt megkoszonnem mert a suprnova LOP! Ez mar biztos mert azt irtak van kis gond a kifizetesekkel es nekem 1 oraja 0.048 ZEC-em volt es nemtudtam kiutalni most meg azt irja a payout mukodik de erdekes modon mar csak 0.047 ZEC em van. Rohadna meg.......... Most leallitom a minereket es manual payouttal kirantok mindend aztan megirom neki,hogy egy tisztessegtelen szenny........
SUPRNOVA THE GARBAGE POOL.............

-
ff-thomas
aktív tag
válasz
robohw
üzenetére
Robohw nézz utána, hogy milyen kriptovaluták léteznek, mit az, amit már csak célhardverrel hatékony bányászni (algoritmus miatt), mi az, amit azzal nem lehet. Mi elsősorban olyanokkal foglalkozunk itt az utóbbi időben, amit célhardverrel nem lehet, csak gpu-val/videókártyával (pl. ethereum és társai).
Ez a pénteken indult ZCash ilyen szempontból kakukktojás, mert ugyan nem lehet ASIC-kal bányászni a memória-intenzív számítások miatt, de CPU-val lehet és bizonyos esetekben megéri - egyelőre.
-
mepet
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Nálam is minden gond van, amit csak el lehet képzelni:
-0 sol/s
-fagyás (genoil.exe has stopped working -> ez pár sornyi 0sol után [elég, ha 1 kártya beszarik])
-kékhalál (fagyás utáni genoil újraindításkor [mindegy, hogy kézi vagy az "orosz" script a Zcash fórumról])A fagyás után a vga driverrel sem kerek valami, a wattman nem lát onnantól semmit.
Eventlog szerint ntdll...Indítottam egy kis eth-et (dualminer), mert ki kell zárnom a hw hibát.
Nálam a 0.5-ös volt eddig a leginstabilabb genoil, a 0.6-os valamivel stabilabb, bár az állítólagos gyorsulást én nem vettem észre. De napról napra gyakoribbak a hibák, így már a suprnovára gyanakszom. Este rápróbálok a nanopoolra.
Ja és mégegy észrevétel:
zec-et bányászol vga/genoillal? Lődd le a cpu mininget és jelentősen nő a sol/s! -
-
-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Flypool-on vegig mentek a gepek..amin csodalkozok kicsit. Föleg,hogy este betettem az rx 480 melle egy r9 r380x-et.De ugy tunik szeretik egymast.
Kb ugyanannyival hashit mindkettö -
P3Dr0
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
A suprnova-n mukodik a 0.5 egesz stabilan de a kifizetes mar megint nem. Manualis kifizetessel is jopar probalkozas mire sikerul. Mondhatni megbizhatatlan az egesz........... Nekem is valtani kene pool-t de melyik johetne szoba`? Overlocker kollega melle allva en is szivesen fogadnek egy "legjobb" pool ajanlast

-
-
asaca
tag
Ezt elcsesztem. Nem kicsit. Nem tudom hogy sikerült elbambulnom. De ha csak simán beírtam a btc címet nem engedte.(email or btc address). persze ma már simán kiküldi ha csak a btc címet beírom. Mindegy 7500ft.Vissza már nem kapom az tuti. Pedig nem ma kezdtem, és mégis....elrontom. Butulok ez van.
-
AnonyX
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Persze hogy kell. Összehasonlítom az én módosításaimmal. Nekem jelenleg egy Sapphire Nitro+ RX 470 8GB-os duruzsol a gépemben, azzal tesztelek. Ahogy most áll ment 30 MH/s-el az ETH/ETC/EXP. De ahhoz fel kellett tekerjem a frekvenciákat is rendesen.
-
robohw
aktív tag
válasz
westlake
üzenetére
Ne is haragudj, de mit "flémelek" én szét?
Neked van egy véleményed erről az egészről és nekem is. A kettő eltér egymástól. Ahogy te kiállsz a saját álláspontod mellett, ugyanúgy kiállhatok - gondolom én - a sajátom mellett.Ezen túl, én úgy gondolom, hogy ha valaki kérdez a témával kapcsolatban, akkor nekem is jogom van válaszolni arra amit tudni szeretne, kivált, hogy te például nem is reagáltál a kérdéseire.
Az sem utolsó szempont, hogy szerintem jobb, ha a kérdező a valóságot ismeri meg, mielőtt beruház időt, pénzt, energiát.
"Ha értelmes dolgot nem tudsz hozzáadni a topikhoz,"
Nem bántani szeretnélek, távol álljon tőlem, de megkérdezem: Amit te hozzáadsz a topikhoz, az mennyivel értelmesebb?
-
westlake
félisten
válasz
robohw
üzenetére
Kérlek ne!
Most ezt a topikot is szétflémeled??
Abban biztos vagyok, hogy így nem leszel hosszú életű a fórumon."Amennyire én tudom, nem. Ma már csak célhardverekkel érdemes "bányászni"."
Annyi más dolog mellett ezt is rosszul tudod. De ne is törődj vele, hiszen neked teljesen mindegy, hogy mi a valóság.
Ha értelmes dolgot nem tudsz hozzáadni a topikhoz, akkor rontsd inkább máshol a levegőt.
-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Nekem is eleg erdekesen szamolnak..
valamiert flypoolon tobb gyült össze,pedig ott csak procival nyomom. -
robohw
aktív tag
válasz
Martin97
üzenetére
"Rögtön bankszámlára utalják a kitermelt pénzt,"

Tekintve, hogy semmiféle pénzt nem termelsz ki, így nem is utal számodra senki semmilyen pénzt.
A gépeddel adott mennyiségű matematikai műveletet végzel el (ezt nevezik bányászatnak), aminek ellentételezéseként a rendszeresen kibocsátott bitcoinokból, vagy ennek valamely derivátumából részesülsz, illetve részesülhetsz. Ezt értékesítheted, ha van aki megvásárolja tőled. Erre link itt:http://www.magyarbitcoin.com/exchange/
Ezen a linken van egy un.: szkeptikus FAQ sublink. Hát, azt ne olvasd el.
"A következő gépekkel megérné beszállni a buliba?"
Amennyire én tudom, nem. Ma már csak célhardverekkel érdemes "bányászni".
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Szerintem sumakok. En is ott nyomatom de lehet valtani kene. Ha hirtelen elindul az arfolyam emelkedes a penzt sem lehet kiutalni......
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
A következő gépekkel megérné beszállni a buliba?
Asztali: Erősen korlátolt ideig tudnák csak bányászni, mivel nagyrészben munkagép és nem ritkán egész este renderel. Mondjuk heti 2-3 nap munkám mennyiségétől függően.
i5 6500, r7 260x (1050/1500-1360/1800 as órajelek között tudok variállni, utóbbi esetben már cca 170-180W a fogyasztása a gyári 115 helyett), intel hd 530, 16gb ddr4 2133mhz,
Laptop: (ez egész nap mehet ha bányászás melett van akkora sebesség, hogy lehessen netezni)
I5 3230m, amd 8570m, intel hd 4000, 4gb ddr3 1600mhzAz asztalihoz csak 1-1,5 hetente tudok hozzáférni, ha netán gebasz van. Vagy távolról hálózaton keresztül tudom vezérelni. A laptopot 24/7-ben elérem és zömében ingyen áramról megy, az asztali meg nem.
Mekkora hasznom lenne a fenti két gép folyamatos futtatásából?
Mennyire gyilkolná a hardvereket a folyamatos maximális terhelés? (Hűtésügyileg nincsen probléma.) Mivel egyik gépet sem tudnám nélkülözni, ha tönkremenne ezért tartok egy kicsit tőle. A laposon már garancia sincs, az asztali meg mondhatni még bejáratós (2 hetes gép, céges támogatásból).Milyen szoftvereket kellene telepíteni? Rögtön bankszámlára utalják a kitermelt pénzt, vagy létre kell hozni valami köztes számlát? Egyáltalán hogy működik ez?
Mivel nem szeretném ha be kellene avatkozni ezért a stabilitás és a maximális sebesség közti arany középutat szeretném választani.
Előre is köszi a segítséget.

Martin -
Dexar007
veterán
válasz
westlake
üzenetére
A vonat mar 2-3 eve is elment..most mar csak az aprot szedjük össze.

Jo lenne egyebkent itt mindenkinek egy ilyen geppark,de ha sajat penzmagbol kell osszeallitani,akkor azert 1000x is meggondolnam. Nem ket evvel ezelött vagyunk,hogy egy 7950 hozott napi 10 dollart heteken keresztül..
-
-
westlake
félisten
válasz
zichie
üzenetére
Ezt magyarázzátok már el, legyetek szívesek. Milyen vonat ment el? Vagy most az a problémátok, hogy ~1400$ helyett már csak 1023$ egy crypto, amit eleve ~400$-ra jósoltak?
A gépparkom hozama majdnem pontosan annyi jelenleg is, mint tegnap, vagy éppen vasárnap. Szombaton sem volt sokkal magasabb. Tényleg nem értem.
-
asaca
tag
A Coinbase-röl küldtem BTC- a Kraken-re. A coin azt írja elment (complete) a krakenen meg semmi.Ennyi volt? Reggel 8-kor küldtem. Email cím btc cím, kért 1 konfirm email. És kész is volt.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
Beast_
üzenetére
Sajnos csak egyes számról beszélhetünk!
Biosba nem nyúltam, GPU órajel 1175Mhz, Memóra órajel: 2020Mhz, feszültéget -18mV-ra vissza szoktam venni etc-nél, hogy kevésbé melegedjen, zcash-nél nem olyan lényeges számomra, és utóbbi időben fagy a trixxx valamiért.szerk:
Éjszakára azon gondolkoztam lehet visszarakom a vga-t etc-re. Nem bízom annyira a zcash-ben, esetleg sűrű újraindításokkal... -
-
lakat88
csendes tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Szia, ez a beállítás az 1 ventilátoros vagy a 2 ventilátoros Nitro verzióhoz van?
-
Dexar007
veterán
Flypool es a supernova között van lenyeges különbseg? A procit valamiert csak flypoolra tudtam belöni.

-
westlake
félisten
válasz
deadwing
üzenetére
Én nem teljesen azt mondtam, hogy a Xeon-okat el lehet felejteni.

Az E5-1660 v3 (ami egyébként egy 5960X-nek felel meg), kicsivel többet számol, mint egy 6900K. A 6900K meg ugyebár az 5960X leváltója, igaz gyorsabb 200MHz-cel. Én mondjuk még az összehasonlító teszt miatt a 6900K-t turbó nélkül járatom (3200MHz).
Iagából arra próbáltam célozni, hogy 10 mag felett a miner nem tud mit kezdeni a CPU-val, vüggetlenül attól, hogy mégis mindent 100%-on hajt. Este leírom vagy 20 CPU Sols/s tudását.
Egyébként pedig abban teljesen egyetértek bárkivel, aki szerint a miner "béna". Igazán csinálhatnának vele valamit. Csak mellékesen említem meg, hogy két darab 1080 és két darab 1070 110 S/s tud, ami vicc kategória. -
deadwing
addikt
No igaza volt westlake komának, xeonokat el kell felejteni...
E5-2640v3-as procikkal szerelt szerverekkel próbáltam, win10 meg win2008 szerver alatt hát hiába a 22nm, 8 mag meg 16 szál, órajel is kevés, lehet a miner is béna, de 15-nél nem mennek többet a nyomorultak az is biztos
Tényleg, AMD procikkal próbálkozott valaki?
-
P3Dr0
senior tag
Vonat, gyorsvonat.....tessek felszallni

-
Ghard
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Ez a genoil csak AMD GCN-re jó.
Állítólag lesz Claymore féle zcash bányászprogi, ami 390-en 100h/s-et tud, de szintén amd csak. [link]
Én nem vagyok bányász, fingom sincs hol mi merre mennyi
Láttam itcafé-n a cikket a zcashről, gondoltam ha lesz pár órám, benyomom a gépet. Aztán veszek majd egy rágót abból ami összejön 
Nicehash-en csinálom most BTC-ért. De azt sem vágom, hogy amikor kifizetik BTC-ben a cuccot, akkori árfolyamon váltják a Zcasht, vagy folyamatosan adják a BTC-t.
Nicehash nekem jelenleg így áll: i5-4670k alap órajelen 20Sol(nheqminer_v0.3a) + r9 290 30Sol(genoil-zec-miner-0.6), ez ha menne egész nap, adna kb 10 dollárt.(#20220) Hurkafej
Én is így látom, 0.5-el 25sol is szokott lenni sokáig, 0.6-al 29sol alá nem nagyon megy. -
westlake
félisten
Genyó tud CPU-t is? Remélem nem csak GPU-ra van kódolva.
Nice egy i5-6300U-val többet számol (13,2S/s), mint egy i7-4702MQ-val (12,7S/s).
Mondjuk majdnem egy kategória a két CPU.
-
-
P3Dr0
senior tag
Genoil 0.6 v
-
válasz
AnonyX
üzenetére
Ugrál, mindegyik kártyánál, 20-31 sol között, azért írtam átlag 75-öt, többnyire 72-80 között csinál a 3 kártya. Supernovára bányászok most.
Ezekkel a beállításokkal stabil 27mh/s tudnak a kártyák, ETH-nál.
A biost még valamelyik eth-s fórumról nyertem, pontos részletekre nem emlékszem, 1750-es vagy 2000 ram timingok vannak belőve.
-
AnonyX
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Szia. Melyik poolra bányászol? A kártyák stock beállítás vagy BIOS mod után csinálják a stabil 25 sol/s-et?
-
Beast_
tag
Érdemes egyből váltani a kitermelt ZEC-et amíg ilyen magas az árfolyam,
vagy inkább tartsam meg sepkulálni egy későbbi magasabb árfolyamig? -
AnonyX
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ilyen beállítások mellett mennyi sol/s-ot csinál a ZEC miner? Illetve az ETH miner? Valamint érdekelne, hogy az időzítéseknél mit állítottál a BIOS modkor?
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Megnézhetnéd, hogy Nice mennyivel bányászik kevesebbet.
-
Akinek leállna valamelyik kártya zcash miner közben, video
Nekem most 3 x RX470 hibátlanul megy a genoil 0,5-el, átlag 75sol.
-
Mesterlovesz
aktív tag
Nem tudom mennyi btc-d van, de ha 2-3 alatt akkor azt érdemes mobiltárcában tárolni, és onnan küldeni. Pl. mycellium. Ennél megadhatsz fee-t is amekkorát szeretnél, de nekem nem nagyon kellett, elment 99%ban minden rendesen. egy beragadt volt eddig az 3 nap után jutott el a címzetthez. De az is kb. fél éve volt.
-
Beast_
tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Értelek, én is erre gondoltam.
Amúgy a suprnovával én is elégedett vagyok, más coinokat bányásztam már rajta és eddig gyors, pontos volt. -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
Beast_
üzenetére
Nincs hiba, a suprnovának nem jó a frontendje, de ezt láthatnád is, ha átnézed az egész dashboard-ot, pl. látható hogy a pool és a nethashrate azonos, tehát szerintük mindenki náluk bányászik és 100%-ban ők uralják a blokkláncot, ami ugye... 8)) Szóval nem érdemes nézni amit kiír, elég, ha azt látod, hogy gyűlik a zcash, mert az a része rendben van, minden bányászott blokk után írja az unconfirmed érme mennyiséget.
Egyékbént a statisztika is szar ennél az érménél náluk, nekem azt írja ki, hogy csak 110 h-el tekerek, 0 érmét tudok összeszedni, 0 btc-ért, a felettem lévő meg 0,001-et naponta. Namármost, nekem tegnap este 11 óta gyűlt 0,01 érmém, tehát...valami nem kóser ott sem. De még egyszer, a frontend nem egyenlő a backend-el, ez csak információs oldal, a bányászott mennyiséget jól mutatja, a többi meg le van sz.rva!
Nekem a leállás után is látszott, hgoy bányásztam közben, tehát ezért nem érdekel annyira. Én már 2014-óta a suprnován (is) bányászom és az egyik legmegbízhatóbb pool, régi motoros. Ja, 0,0011 amit kiutaltam eddig (13:00) és van még 0,0025 unconfirmed, szóval ennyit tudott fél nap alatt ez is több mint 4ezer Ft.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nyaralás topik
- OTP Bank topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nheqminer nekem +3sol-t adott i5-ön 3,6GHz-ről 4,4GHzen. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyszerűen nem jönnek úgy a coinok, ahogy jönniük kellene!!