Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
- Microsoft Rewards
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Mindegyik kártya Sapphire Pulse RX570:
~28MH: Hynix ramos 2000MHz mem órajelen
~25MH: Elpida ramos 1900MHz mem órajelenKipróbáltam, tökéletesen működik a német musicoin pool: music.spdns.eu
-
ff-thomas
aktív tag
-
P3Dr0
senior tag
Urak! Tudna nekem valaki infót adni,hogy az rx480 al a zcash és az eth bányászata között mennyi a teljesítménybeli különbség? Melyik algo fogyaszt kevesebbet?
-
PonPon
senior tag
-
-Oliver-
csendes tag
A fenti képen 3db Aorus RX580 4GB elpida megy több mint 17 órája ezen a teljesítményen, megy még feljebb is de sztem ez teljesen egészséges így. A harmadik kártya a gépben van azért melegebb kicsit. Tudom sokan tudjátok de azéért leírom csak a károgóknak zárojelben: A hashrate a harmadik kártyán azért ugrik néha le mert ezen van betöltve a windows kernel, ahogy látható a memóriahasználatból is.
-
mepet
addikt
6db rx570 h81 pro btc-ben! Működik!!!
0. Win10 64bit kell hozzá!
1. Kétféle driver kicsomagol:
- Non-WHQL-Win10-64Bit-Radeon-Software-Crimson-16.9.2-Sep21
- Non-WHQL-Win10-64Bit-Radeon-Software-Crimson-ReLive-17.5.1-May42. Felülír mindent a régiből az újba: így
3. DDU-val safe mode-ban legyalulni a drivereket
4. bekötni az összes VGA-t (szépen mind meg fog jelenni Standard VGA-ként)
4.Device managerben jobb klikk akármelyik vga-ra, majd Update Driver, új driver betallóz:

5. Újraindít, kész:

Win7-tel nem ment sehogy 6 kártya, a 6xGPU_mod után fekete képernyő volt az új driverekkel.
Win10-nél a hibajelenség, ha egyenként csatlakoztatgatod a VGA-kat, majd atikdmg patcherezel: 5 kártya minden ok, a 6-nál újraindul a gép, nem tölt be a windows.
Tudtommal vegyes 470-570 6-os windowsos rigre egyelőre nincs megoldás, bányászatnál összeomlik az amd driver, hiába sikerült idáig eljutni.
-
sanzi89
addikt
válasz
Victoryus94
üzenetére
Jelenleg a Nicehash-en van a bányászásért kapott BTC, és ennyi.
-
sanzi89
addikt
válasz
ff-thomas
üzenetére
Jelenleg CryptoNight algoritmust használva bányások CPU-val Monero coint, kb ezt éri meg legjobban. Most akkor kellene egy online wallett, ahova tudok Monero-t bányászni, amit megint átváltok a poloniex-szel mondjuk BTC-re. Ez nem tudom hány százalék lenne, de biztosan ennek is van díja.
-
deadwing
addikt
ZEC-nél dwarf vagy flypool a javasolt?
Ahh, most nézem, a dwarf full le van ürülve... van hogy 5-6 óránként van blokk találat. Pedig én régebben ott toltam.
-
-
deadwing
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Ez kb így van, de ha csak vásárolsz vele akkor kevesebb a sarc.

Továbbá az árfolyamot a feltöltéskor kell nézni, ha az euro accountra küldöd közvetlenül -van ilyen, van neki külön btc címe-, akkor azonnal átváltódik. Tehát a kártyádon euro van. Mondjuk btc is lehet, azt is tudsz az accon tárolni.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
sanzi89
üzenetére
@Mesterlovesz: hajráááá!!!!

@sanzi89: miért nicehash-re bányászol? claymore miner -> kraken v poliniex -> átváltod btc-be és utalod, szerintem 5%-nál kevesebb így a költség. pláne, hogy a nicehash soha nem fog annyit fizetni, mint ha közvetlenül az altcoint bányászod, tehát ott is van néhány %, amit megfoghatsz. persze a nicehash kényelmes, én azt értem..
-
sanzi89
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Egy pár kérdés, ha megengeded.

Jól értem akkor, hogy egyszeri 15 euróért és havi 1 euróért van egy olyan bankkártyám, amit minden ATM elfogad, ami elfogad VISA kártyát és közvetlenül tudok FT-ot kivenni az aktuális árfolyamon a Cryptopay BTC számlámról? Valamint az ATM pénzfelvételnek van egy fix 2.75 Euró és egy 3.00%-os díja, továbbá 1%-ot vonnak le még a Cryptopay számlámra utaláskor?Példa:
100 Euró értékben utalok pl. Nicehash-ról
99 Euró íródik rá a Cryptopay számlámra
2.75(fix)+2.97(3%) Eurót levonnak a pénzfeltételért
93.28 Euró értékű forint jön ki az ATM-bőlEz durván 6.72%-os sarc.
-
asaca
tag
válasz
Mesterlovesz
üzenetére
Hajrá!

-
Mesterlovesz
aktív tag
Sziasztok!
Az új Platformmal, amit készítettünk, megyünk a Consensus 2017 New York-i rendezvényre. A Pre-ICO addigra elindul és fogok tudni linket adni az ICO oldalhoz is. (Ami egyben a Platform oldala is) Izgalmas idők jönnek, az elkövetkező 2 hónapban végigjárjuk Európát is és a nagyobb krypto rendezvényeken ott leszünk!
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ok, várom az eredményt mindenkitől

-
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
deadwing
üzenetére
@Mandarinn: én amiket olvastam, az alapján a 1070-es ETH+LBRY dual miningra ETH ~27MH/s + LBRY ~135MH/s -t csákányoz. LBRY-ben nagyságrenddel jobban teljesít az nvidia az amdhez képest, ezért erre esett a választásom, Decred, Pascal, stb. esetén semmi extra, de az LBRY -vel nagyon megérősnek tűnik.
@deadwing: Ja igen, te Nicehash-sel bányászol. Nem próbáltad ezek szerint a Claymore dual minerrel?
@asaca: Neked van valami infód a gyakorlatban 1070-ről ETH+LBRY -re? Én egy youtube videón láttam ETH 29MH/s + LBC (LBRY) 100MH/s -et, gondolom a második coin bányászat intenzitásától függ, de ez az eredmény még jobb, bár talán húzva volt a kártya. Minden esetre reálisnak tűnik az áram költség levonása utáni 3,5USD/nap/GTX1070, ami nem olyan rossz

-
deadwing
addikt
válasz
ff-thomas
üzenetére
Nálam kb 2.5 euró bruttó a nicehashon.
Nekem nem megy a dual mining, lusta vagyok beállítani, vagy a nicehash progija nem támogatja nvidiánál, nem tudom.
Nem biosozok, csak AB, gpu órajelhez nem nyúlok, vram +200, power limit lehúz, kártyától függően 55-75%-ra, azt annyi.
Az equihash minere szépen mutatja az efficiency-t, én úgy állítom be, hogy kártyánként 110W körül menjen, ilyenkor az effi kb 3.5
Én így elvagyok. -
ff-thomas
aktív tag
válasz
deadwing
üzenetére
@deadwing: Visszatérve a 1070-es kártyákra.. WhatToMine-on számolgatva napi 3,5USD-t hoz most 1 db 1070-es, áramdíjat levonva, ETH+LBRY bányászattal (~27MH/s + ~135MH/s). Ezt próbáltad már? A gyarkolatban is ekörül csákányoz? ZEC-re, vagy más ETH DUAL miningra kevesebb jött ki.
Én is tervezem, hogy építek egy nvidiás rig-et, csak hogy legyen olyan is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nvidiánál kell bios-t módosítani ETH-hoz? Van hasonlóan letisztult és jól működő progi Nvidia optimalizálásához, mint a Polaris-okhoz a WattTool?
-
Parano1d
aktív tag
válasz
NorbixD
üzenetére
Nem érdemes erőltetni. Legalábbis Eth nem. Lehet van olyan coin, ahol van értelme.
De!!! Gyári órajeleken nem tölti be a windowst sem. Ha 1425-ös strap-el próbálkozol, akkor kb 1500Mhz környékén megy még talán. Szóval akkor a memória órajeleket is át kell írni alacsonyabb frekvenciára BIOS szinten. -
BRIKLY
veterán
Na most akkor Ez megéri,vagy sem?

-
-
Enter65
senior tag
Friss:
https://prohardver.hu/hir/biostar_alaplapok_banyaszoknak.html
-
válasz
Mandarinn
üzenetére
A külföldi tesztek szerint az egyik leghalkabb 5xx-es hűtés az Aorus, úgyhogy relatívan nézve nem annyira kamu

MSI 3 hőcsöves, Giga 4, utóbbinak komolyabbnak tűnik a backplate-je is. Meglepődtem én is, mikor kibontottam, hogy jobban össze van rakva a 480-aimnál
Végülis a 480-570 ugyanolyan TPD osztályba került, utóbbi rendesen kap feszültséget is, úgyhogy érthető. Még nem kötöttem be őket, lapra várok, utána tudok tapasztalatokról is beszámolni. -
ff-thomas
aktív tag
-
válasz
Mandarinn
üzenetére
Az 570-es szériából az MSI hangos lett, 470/480-ból pedig az XFX-el a legjobbak voltak. 570-ből a Giga Aorus ami jól sikerült, mindenhol dícsérték, ezért vettem én is azt. Csak most nincs sehol se.
BIOS mod nem szükséges, de nyersz vele. Alulfeszelni viszont érdemes, azt legegyszerűbben driverből fogod tudni.
-
Mandarinn
senior tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Köszi!
Tehát akkor az MSI 570 4G Gaming a befutó.
Van esetleg más márkában ennél jobb vétel? Ahogy nézem a Gigabyte-okat annyira nem szokták szeretni. Van 570 4G-ből más márka ami bányászat szempontjából mindent figyelembe véve jobb vétel?
Ezeket mindenképpen kell mod-olni? Kicsit félek ettől a résztől
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Parano1d
üzenetére
@Parano1d: köszi! megelégszem ezzel is, stabilan mennek a kártyák 27.8-27.9 MH/s -kel (eth only). Csak az zavar, hogy más jobban ki tudja használni ezeket a kártyákat, ergó én nem értek hozzá eléggé

@Mandarinn: ha MSI, akkor a Gaming széria, memória terén szvsz elég a 4GB-os változat. Venni újonnan már csak 570/580-ast tudsz és a tapasztalatok alapján bányászatra nem éri meg az 580, ha a beszerzési árat,
teljesítményt és fogyasztást egyaránt figyelembe veszed.Btw nem értem az AMD-t: kiadja az új generációs kártyákat 2016 augusztusában, jelzi, hogy a következő generáció már 2017. júniusában érkezik és közben csinál egy verziófrissítést 2017. áprilisában.. Vagy az a tervük, hogy a Polaris kártyákat is piacon hagyja, mint alsó/közép/felső kategória és melléteszi a felső/csúcs kategóriába sorolható Vegákat majd? Fene vigye akkor őket, hogy elrontották a játékunkat ezzel az 5xx szériával. Követeljük vissza a 4xx-et

-
dmon
aktív tag
2 hónap múlva megint mennyi használt VGA lesz olcsón a hardveraprón.

-
Mandarinn
senior tag
Amd vonalon ha az ember fia MSI-t szeretne, akkor mi ajánlott ezek közül? RX 470 / 480 / 570 / 580 , 4G vagy 8G? Armor vagy Gaming? Mindegyikkel van ez a bios mod szopó? Ez mennyire kockázatos? Bukom a garit vele?

-
BRIKLY
veterán
GIGABYTE RX 580 GAMING 4GB mennyire ajánlott? Vagy várjak ki inkább egy MSI-t?
Őszintén szólva nem rajongok a gagyibájtér.
-
DigitXT
félisten
Ma láttam egy csávót 8 db RX 580-at feltornyozni a pulton...
Gondolom nem játékra vette. Csak úgy szórta a 20000-eket. -
ff-thomas
aktív tag
válasz
Parano1d
üzenetére
Most úgy néz ki - nem akarom elkiabálni, de 30 perce megy hiba nélkül -, ezekkel stabil, ETH only módban:
GPU 1050/900, MEM 1900/900 (1500-as timing-gal)
De dual módban ezzel is 2-5 percen belül megadta magát. Mondjuk minimálisan hoz többet a dual mód, ha a többletfogyasztást is számolom, úgyhogy nem erőltetem - pláne, hogy jön a meleg és sokkal jobban melegszenek a kártyák dual mining-gal.
A bios módosításkor az 1500-as timingot másolod a felette lévő értékekhez, vagy érdemes máshogy? pl. 1625-ös, vagy 1750-es timingot másolni? Attól jobb/rosszabb lesz-e, esetleg feljebb lehet húzni akkor a mem órajelet?
-
Mandarinn
senior tag
válasz
deadwing
üzenetére
Most ez lehet, hogy hülyén fog hangzani, de megkérdezem mert nem értek hozzá

Az 1-es slotok alatt a kis PCI-E csatlakozókat érted ugye? Tehát ami a nagy 16x-os PCI-E csatlakozókban fut azokkal nincs baj? Azért kérdezem mert nekem most elsőre ez a két kártya a normál nagy PCI-E slotokban fog futni, kettő van az alaplapon. És nagyon tetszene ha működne a nicehash
-
Parano1d
aktív tag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Szerintem is az a gond, hogy túl van húzva a memória.
Eth-only megy nekem is 2000mhz-et (hynix), Dual miningnél vissza kell venni 1920-1930 környékére, hogy stabil legyen. Ezért nem is erőltetem a dual mininget.
Megjegyzem Pascalnál nem volt vele ilyen problémám régebben, de decrednél már nem bírja a sima eth beállításokat.
Gpu frekivel ne foglalkozz, az nagyjából jó, talán alacsony egy kicsit. 1080-1100/900 környékére felhúzhatod ha akarod, de sokat nem fog számítani. -
ff-thomas
aktív tag
válasz
Parano1d
üzenetére
Köszi, állítgattam a default 30-ról alacsonyabbra, 20 és 10 körül is. Egyszerűen nem tudom bekonfolni a gépeket ETH vagy ETH+DCR bányászatra.. ZEC-kel atomstabil mindegyik gép. ETH ill. ETH+DCR esetén kb. ugyanaz a problémám, "GPU 0 (vagy 1 - 2 -...5, mikor melyik) hangs in OpenCL call..", aztán megfagy a miner, vagy rosszabb esetben az oprendszer is.
Azt írják rá a bitcointalk-on, meg amerre még találtam releváns válaszokat, hogy vagy alul van feszelve, vagy túl van húzva. Utóbbi biztos nem. Sapphire RX470 4GB ref. kártyák, PonPon segített, ugyanilyen kártyákat (Samsung RAM-osak) GPU 1100/880 és MEM 2050/880 környékén hajtja, stabilan. Nekem ez szóba se jöhet.. vagy a feszt kéne emelnem, hogy menjen?
Én GPU 1050/900 és MEM 1950/900 körül próbálkoztam (meg még ezer más beállítással, meg kártyánként változóval, a gyári feszültségeket figyelembe véve, mert ugye nem egyformák, de semmi eredmény..
Bányászat közben a GPU freki nem ugrál, stabil, azt hittem, ezt kell nézni, és ennyi elég. De ezek szerint marhára nem.Játszok még a kártyákkal kicsit, de kezdek felrobbanni

-
deadwing
addikt
válasz
Mandarinn
üzenetére
Van hogy 1 napig bírja de van hogy naponta 1-2-szer...
Nyilván a kártyáknak baja ettől nem lesz, de indokolatlanul megnő ilyenkor a fogyasztás.
Nyilván kicsit nagyobb lesz a sebesség is, de arányaiban véve nem annyival.
Azt tudom javasolni, ha elmész otthonról állítsd be úgy, hogy csak az equihash legyen bepipálva. -
deadwing
addikt
válasz
Mandarinn
üzenetére
Azt bányászik, amiért éppen a legjobban fizetnek

Ez 10-20 percenként is változhat. 1 dologra kell csak figyelni, mondjuk ez engem eléggé bosszant.
Mikor 2 algó között vált, néha előfordul, hogy az 1-es slot kártyájával történik valami, újraindul a drivere vagy nem tudom, csak az látszik, hogy elfelejti az összes AB beállítást
Ezt általában meg is hallom ha itthon vagyok, mert az addigi 50% power limitből 100 lesz és elkezd a kártya felfelé boostolni, nyilván a ventik ehhez mérten ilyenkor elkezdenek ordítani... -
-
Mandarinn
senior tag
válasz
deadwing
üzenetére
Köszi a tippet!
Én most kezdem két 1070-essel, akkor ezek szerint ezt ajánlod? Ha jól látom BTC-ben fizetnek. A program tudja, hogy milyen kártyákat dolgoztatok és az alapján dolgozik a legjobban hozó algoritmussal? Vagy mi alapján választ?
Más téma. Gondolkodom 2 rx 580-asban is pluszban másik gépben mert egész jó ára van és Ethereumra hatékonynak tűnik. Létezik , hogy ebben hozza a 1070-es szintjét? Ezesetben az amd-nél gondolom jobban járok ha fixen ethereumot számol a gép. Itt gondolom nem előny a nicehash. Vagy?

-
ff-thomas
aktív tag
válasz
PonPon
üzenetére
@PonPon: Nálam is van/volt ilyen probléma, szerintem a nem megfelelő órajel/fesz beállítás lehet az oka. Minimálisan ugrál a freki, ha figyelem a WattToolban, de ha lejjebb veszem a P7 state órajelét, vagy egy kicsivel több feszültséget állítok be hozzá, akkor stabilizálódik és nem ugrál a bányászatnál sem a hashrate.
Durva eltérések vannak totál azonos kártyák között is.. egyik 470esem pl. 850mV-tal stabilan megy 1080Mhz-en ETH bányászatra, másiknak még a 950 sem elég hozzá, szintén 1080Mhz esetén.
Ti milyen értékekkel hajtjátok a 470-eseket? Nálam 1080Mhz+900/950mV körül és mem. 1950Mhz+950mV (meg persze az 1500-as timing-gal módosítva a biosban..). Így 27.3MH/s -kel bányásznak a kártyák ETH-only módban, v9.3, default beállításokkal.
Vegán hasonló hashrate-tel bányászik (27.1MH/s), 1050/900 és 1900/900 értékekkel, de dual-ban kap ilyen hashrate értéket, DCR bányászat mellett. Nekem dual-ban 25MH/s -re esik le az ETH. Mit rontok el?
-
olle
senior tag
Egy kis újdonság.

-
BRIKLY
veterán
válasz
deadwing
üzenetére
Értelek én.. De pl ha azt nézed,a 45k-s 290X a kalkulátor szerint 7x nap alatt hozná vissza az árát, egy RX 470 60k-ért 100+ nap alatt. Igaz,nem állítottam be mindent pontosra,de akkor is.
Az egyetlen dolog,amiért azon filózok,hogy szerzek még a témára pénz,és 470-et,vagy 480-at veszek,az a táp. Mert ezeket még elbírná a tápom a 7950 mellett,amazokhoz meg kéne még 1 táp,ami talán lenne is nekem,egy jó öreg 350-es FSP,de akkor meg rájön a fogyasztásra annak a vesztesége is..
-
-Oliver-
csendes tag
Sziasztok! Megint érkezett Giga Gaming RX580, sokan kérdeztétek mikor jön. Most 4GB-os verzió van raktáron jó pár darab. [link]
-
BRIKLY
veterán
válasz
deadwing
üzenetére
Na jó,csak hát az ára..
Kicsit változtak a dolgok,valakivel közösen vennénk egy kártyát. Így kitoltam a határt 50k-ra. Mit lenne érdemes ebből nézni? Amik eddig elgondolkodtatnak:
MSI R9 290 GAMING 4G 50k-ért, kb 8 hónap garanciával
Asus R9 290x DCII 45k-ért gari nélkül7870-eket sajnos ki kell zárnom,pedig most azok vannak jó áron. 7950-et,vagy 7970-et bezzeg 1 db-ot nem találni..
-
-
asaca
tag
válasz
deadwing
üzenetére
Lehet! Nem tudom..Azért kérdeztem hogy nv-vel megy-e a dual mining.Akkor ezek szerint only Amd.Próbáltam keresni én is de nincs említve sehol hogy megy-e a dual.De még az sincs leírva sehol hogy nem megy.Azért kérdeztelek téged. Legalább tudjuk mind a ketten hogy nem. Köszönöm a tesztet.

-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Összeraknék egy új bányász gépet. Viszont Asrock H81 Pro btc 2.0-át sehol nem találok. Van valakinek tapasztalata az Asrock Z97 Anniversary-val? Nem találtam más elfogadható árút, ami 6 kártyát kezelne. Esetleg más tipp? 6 rx 470-et hajtanék vele.
Update:
Most nézem, ez sem jó! Mit vegyek a Pro BTC helyett vagy tud valaki?
-
CocooN-z
őstag
válasz
deadwing
üzenetére
Látni 80% on +700-kat is, de azt már nincs szívem kisajtolni

Próbálom minél hűvösebben tartani, most az a cél egy új házzal, mert gyorsabb ha fagyosabb
addig játszatok:

https://dogeminer.se/ -
Elbandi
aktív tag
udv!
nvidia 1070 kartyahoz melyik az idealis rendszer? linux ? win7? win10?
(nemkell huzni a kartyat, csak stabil legyen az os!)
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89
üzenetére
Köszi mindenkinek a választ!
Amin gondolkodtam az a következő. Most kb. 100 nap a megtérülési rátája egy 1050-esnek. Mivel folyamatosan egyre újabb, gyorsabb hw-k jönnek ki, így logikusan azt gondoltam, hogy egységnyi számítási kapacitás egyre kevesebbet és kevesebbet fog érni, ezért lehet, hogy most 100 napra becsülik a visszatermelés idejét, de ez lehet változik és 150, 200, vagy akármennyi lesz. Tehát, hogy egyáltalán visszahozza-e az árát?
Mint a kérdéseimből is látszik egyáltalán nem a meggazdagodás a cél, csak a kíváncsiság. Jelenleg semmilyen GPU-val nem rendelkezem, ami tud bányászni, ellenben van egy LP-s irodai gépem, ami elbírna egy ilyen kártyát anélkül, hogy bármi egyeben kellene módosítani - tápot, alaplapot, akármit venni - és ha megunom valamekkora bukóval el tudom adni használtan. Vagy megvárom a StarCraft Remastered verziót, és 10 év után fogok játszani.

-
BRIKLY
veterán
Nekem mondjuk Tahiti LE-s 7870-em volt,az nem túl sokkal volt gyengébb a 7950-nél. De bányászatban nem néztem.
Jó lenne kideríteni,hogy mennyit tud valójában,mert már ki is néztem egyet. De ha tényleg csak 150-et,akkor kénytelen leszek tovább keresgélni 7950-et,vagy erősebbet. 50k-ért felcsillant a szemem egy 290X-re.. csak bár akkor úgyis be kell aktiválnom másik tápot,de az a 350W az sok,350 H/s-hez képest. Gyenge a fogyasztás/teljesítmény arány..
-
deadwing
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cyberpunk 2077
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Mármint ez a 6x RX5** videó. A vegyes rx4** rx5** rigeset nem találtam meg, linkeld be légyszi!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
), 4GB RAM és egy 250-es vinyó.

Bányászat közben a GPU freki nem ugrál, stabil, azt hittem, ezt kell nézni, és ennyi elég. De ezek szerint marhára nem.