Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz
Parano1d
üzenetére
Ilyen árfolyam mellett ha van elérhető 1060/1070-es nvidia, akkor azzal is bele lehet vágni, a hardveraprós rx470/570-es 75 ezer forintos árak mellett (boltban úgysincs) nem rossz az sem. Persze ez mind akkor igaz, ha nem esik be az árfolyam, vagy nem okoz gondot pár hétig-hónapig ülni a coinokon, ha mégis beesik.
-
Parano1d
tag
válasz
Sondi1986
üzenetére
AMD többfajta algora jó, olcsóbb is,ráadásul némi bios mokolással jelentős teljesítmény növekedést lehet elérni vele.
Az alsóbb táblázathoz képest nekem pl a 470-esek 27.5Mhs, a 480asok 29Mhs értéket tudnak Ethereumban.
Ugyanaz Zcash 295/310. Így ár/teljesítmény arányban jobbak. Más kérdés, hogy többet is fogyasztanak, de ahogy már korábban leírtam ilyen hozamok mellett a fogyasztás szinte lényegtelen, pár százalékos tényező csak.
A vicces egyébként az, hogy nem csak bányászat terén, hanem grafikában is jelentős teljesítmény növekedést lehet kihozni a biosmoddolással a kártyákból. Ez elég nagy fail AMD részéről, hogy ekkora előnyt ad nvidiának, főleg, hogy amúgy sem áll jól a szénája a gyártónak. -
Ciccuka
veterán
válasz
Sondi1986
üzenetére
Itt egy japán összehasonlítás:

-
Sondi1986
addikt
Hogy lehet az hogy Nvidia is alkalmas bányászatra még is az AMD kártyákból van készlet hiány?
Vagy az AMD kártyák költséghatékonyabban végzik ezt, vagy több bányafeladatra alkalmasabb? -
Ciccuka
veterán
NiceHash Benchmark - GTX 1060 3GB (+90W fogyasztás üresjárathoz képest)

Profitability calculator-al nézve alig marad el a GTX 1060 6GB-tól.
-
John_Doe
senior tag
Dupla tápos témával kapcsolatban kérdezném hogy valaki használ-e ilyet?
[24-pin To Dual 24-pin ATX Power Supply Connector Splitter Dual-PSU ATX Adapter]
-
-
-
Ciccuka
veterán
GTX1060-al érdemes lehet megpróbálni valamit (pl. NiceHash-t)?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Htibimor
üzenetére
ha mondjuk evga tápod van akkor járt mellé egy kis eszköz ( 24 pines csati ellentéte,egyik tüske pár megpatkolva) na azt kell rádugni a tápra és akkor megy. fekete kábelek esetén nem tudom fejből hogy hanyadik a powert good ( zöld ) de a google megmondja, viszont az már nem ide tartozik.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
AAntii
üzenetére
Ettol en is tartok de azt mondjak az okosok,hogy 2200 USD korul fog tanyazni az elkovetkezendo 2 hetben es utana elkezd lassan emelkedni. Erdeklodve figyelem mi lesz ebbol. Olyat is olvastam mar valahol,hogy evvegere az 5000 USD-t is lehet eleri a BTC ara. Kitudja mennyi igaz ebbol.....
-
sanzi89
addikt
Bitpay-t használja valaki? Wallet-ot valamint a 220Volt-nál történő fizetést?
-
KRoy19
őstag
Kérdeznék még valamit.
Ha úgy döntök, hogy GTX 1070-es riget építek akkor ezekkel a kártyákkal is mókolni kell custom biossal a jobb hashrate érdekében, mint az RX-ekkel?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok 2 tápot 1 gépbe tenni. Van egy 1000 w-os 80+-osom, ahhoz tennék egy 500-ost. A 6 db rx 470 hez kellene. Sajnos hiába teszem rá az egyik kártyát az 500w-osra nem kap áramot. Hogyan kell csinálni?!
-
klykkly
tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni. Tudtam hogy láttam valahol nagyobb számokat a fee re.
Zcash claymore Readme:
This miner is free-to-use, however, current developer fee is 2% if you use secure SSL/TLS connection to.
mining pool, every hour the miner mines for 72 seconds for developer.
If you use unsecure connection to mining pool, current developer fee is 2.5%, every hour the miner mines for 90 seconds for developer.
If you don't agree with the dev fee - don't use this miner, or use "-nofee" option.
Attempts to cheat and remove dev fee will cause a bit slower mining speed (same as "-nofee 1") though miner will show same hashrate.Azért itt már van 2.5% is. És valóban mikor méretem több volt min 72 sec. (erre emlékeztem) Persze most ETH nyomom ,de nem gondoltam volna hogy valutánként változik a fee.
-
AAntii
őstag
Az ilyen fél napos pumpák után mindig azon elmélkedem, hogy vajon meddig fog visszazuhanni a btc, de esélyes, hogy még a pump előtti szint alá

-
Htibimor
senior tag
sziasztok!
Ti melyik amd driver verziót javasoljátok? Valami gond van a gépemmel. nem akarja felismerni a 6. kártyát. 5 asus rx 470 mellé szeretnék egy sapphire rx 470-et betenni. nem ismeri fel a gép a sapphire-t.
-
Dexar007
veterán
Ismeretlen alakok a topikban..tavozzatok! Ne rontsatok a profitot!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
válasz
klykkly
üzenetére
Claymore 9.4!
Imáim meghallgatták: - Included EthMan v3.0 which supports passwords and email notifications.Kártyánként 1% az alles zusammen is 1%

Példa:
1 kártya 1ETH 1%-a 0,01ETH
2 kártya 2ETH 1%-a 0,02ETHMindkét esetben 1% a fee.
Kikerestem neked ezt is:
This miner is free-to-use, however, current developer fee is 1% for Ethereum-only mining mode (-mode 1) and 2% for dual mining mode (-mode 0), every hour the miner mines for 36 or 72 seconds for developer.
Decred/Siacoin/Lbry/Pascal is mined without developer fee.
If you don't agree with the dev fee - don't use this miner, or use "-nofee" option.
Attempts to cheat and remove dev fee will cause a bit slower mining speed (same as "-nofee 1") though miner will show same hashrate.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Vigilante
üzenetére
az "-epsw x" paraméter után részeket töröld ki!
ne haragudj, én nem értelek.. azért nem atomfizika átírni néhány paramétert egy sablon fájlban..
ha a start.bat -ban adod meg a paramétereket, akkor nem kell config.txt, meg epools.txt, se dpools.txt ... pofon egyszerű az egész, ennyi legyen a start.bat -ban:EthDcrMiner64.exe -epool eu2.ethermine.org:4444 -ewal pénztárca.név -epsw x
a "pénztárca" helyére beilleszted a 0x -szel kezdődően a teljes ETH tárcád címét, utána van egy PONT, utána pedig a "név"-hez egy tetszőleges nevet megadsz, pl.: gep1 vagy worker1 vagy rig1 vagy m1 vagy amit akarsz.. szóközt, ékezetes és egyéb speciális karaktereket ne használj.
ha ezek után bármit finomhangolni akarsz, akkor azt megteheted, de a fent leírt start.bat -tal HIBÁTLANUL fog működni a bányászat.
-
Vigilante
őstag
Jelenleg így állok a Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v9.3 verzióval:
Szóval bányászik, de kérdés, hogy biztos-e nekem, mert itt: https://ethermine.org/miners/8b51f7c85b9ba72e1e7791f13b9b84fca1bc9052 még mindig nem ír semmi adatot ki bányászás közben.

-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Vigilante
üzenetére
pedig olyan evidens, hogy mi a probléma, a hibaüzenet feketén-fehéren jelzi.
csak annyit tegyél meg a config.txt -ben, hogy a wallet-ed címe után írsz egy pont-ot és egy worker nevet. pl így:
-ewal ethwalletedcíme.banyagep1
utána jó lesz. semmi tűzfal és egyéb probléma nincs.
-
válasz
Vigilante
üzenetére
Tűzfal körül szaglásznék egy kicsit a helyedben. Holnap ha gondolod bezippelem a bányámat és elküldöm, abban csak a wallet címed kell átírnod és működnie kell, ezzel bányászok két gépen. Most már csak az ágyból írogattam, lusta voltam felkelni is, isten áldja a távoli elérést

-
Vigilante
őstag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Igen azt láttam, csak, azt hittem a bat file elegendő volt.

Most így néz ki a téma:
Végérvényesen majd úgy is, ha péntekre megjön minden 6 db RX 580-assal szállnék csatába az Ethereum ellen. Ez a GTX 1080-as a legfrissebb driverrel (a miner a tavaly júliusi 368.81-et ajánlgatja mindig az indításoknál), csak a tesztelés végett kell, hogy a konfigurálás már nagyjából meglegyen péntekre.

-
Vigilante
őstag
-
Enter65
senior tag
válasz
Vigilante
üzenetére
a #-et vedd ki ez elől: POOL: us1.ethermine.org:4444, WALLET: 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F.YourWorker, PSW: x, ESM: 1, ALLPOOLS: 0
A .YourWorker részt töröld, majd írd be a saját bányagéped nevét!
és ha gondolod ezt a címet is beírhatod az usa szerver helyet: eu2.ethermine.org:4444 -
Vigilante
őstag
Bezony.
# WARNING! Remove "#" characters to enable lines, with "#" they are disabled and will be ignored by miner! Check README for details.
# POOL: eth-eu.dwarfpool.com:8008, WALLET: 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F/YourWorker, PSW: x, ESM: 0, ALLPOOLS: 0
# POOL: us1.ethermine.org:4444, WALLET: 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F.YourWorker, PSW: x, ESM: 1, ALLPOOLS: 0
# POOL: coinotron.com:3344, WALLET: YourUserName.YourWorkerName, PSW: YourWorkerPass, WORKER: , ESM: 2, ALLPOOLS: 1
# POOL: us-east1.ethereum.miningpoolhub.com:20535, WALLET: YourLogin.YourWorkerName, PSW: YourWorkerPass, WORKER: YourLogin.YourWorkerName, ESM: 2 -
olle
senior tag
válasz
Vigilante
üzenetére
Az Epools txt ben ezek benne vannak?
# WARNING! Remove "#" characters to enable lines, with "#" they are disabled and will be ignored by miner! Check README for details.
# POOL: eth-eu.dwarfpool.com:8008, WALLET: 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F/YourWorker, PSW: x, ESM: 0, ALLPOOLS: 0
# POOL: us1.ethermine.org:4444, WALLET: 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F.YourWorker, PSW: x, ESM: 1, ALLPOOLS: 0
# POOL: coinotron.com:3344, WALLET: YourUserName.YourWorkerName, PSW: YourWorkerPass, WORKER: , ESM: 2, ALLPOOLS: 1
# POOL: us-east1.ethereum.miningpoolhub.com:20535, WALLET: YourLogin.YourWorkerName, PSW: YourWorkerPass, WORKER: YourLogin.YourWorkerName, ESM: 2 -
Vigilante
őstag
-
Vigilante
őstag
Ethermine-on próbálnám a szerencsémet, egy GTX 1080-al, csak próba képen.
Lenne egy kérdésem ezzel kapcs:
Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v9.3 -val:
ethminer-0.9.41-genoil-1.1.7 -el:
Pedig megadtam a wallet-em, ahogy pl ebben a videóban is mutatják: [link]
A tárcám BTW a https://www.myetherwallet.com -ról van.
-
Enter65
senior tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen kártyám van és én ezzel bányászok: Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v9.3 erre a helyre------>https://ethermine.org/
(Playből letölthető az Ethermine progi és ott tudod ellenőrizni, hogy hol tartasz, és kb mennyi lesz a profitod!)Inkább nyiss egy számlát a Poloniexen vagy akár offline tárcát, és oda kérd a kifizetést, majd onnan mehet a Krakenre, és onnan pedig a megadott számládra! Ha poloniexen vagy akkor ott még váltogatni is tudod a cointokat.
-
bbarna
tag
válasz
Skynet258
üzenetére
A nicehash automatikusan áll át a legjobban fizető coinra.
A kifizetés 6 naponként BTC-ben, ha a BTC összege => 0,01--nél.
A minergate -en Te állítod be, hogy mit akarsz bányászni, a kifizetés elég bonyolult és ott is van minimális összeg, ami coinonként változó.Ellentétben a nicehash-el, itt az adott coint is kiveheted, nem csak BTC-re váltva.
Pool-ban bányászni szerintem egy kártyával nem érdemes. -
Skynet258
veterán
Sziasztok,
egész nap megy itthon a gép, gondoltam lehet eljátszanák a bányászattal, havi pár ezrest össze lehetne ezzel szedni vajon? A gép adott, gondolom csak a GPU a lényeg (RX480 8GB). Nicehash-t néztem eddig, bányásztam valami 3.5 dollárt eddig.
De nem teljesen tiszta nekem a sztori, van egy Bitcoin Address, Coinbase-en hoztam létre (most rá akartam nézni de nem megy a site).
Szóval azt látom itt 6 naponta van kifizetés, ok. Átküldik Coinbase-re, én meg onnan mondjuk Kraken-re, onnan meg számlára, jól gondolom?Illetve Nicehash jó nekem? Vagy néztem még a Minergate programot, inkább azt használjam? Segítsetek kérlek, olvastam némi irodalmat a dologról, de a fenti kérdéseim még megvannak.

Mi lenne a legjobb a kártyámhoz? Ethereumról is olvastam, hogy GPU-val azt kéne a leginkább tolni, de nem látom, hogy milyen programmal tudnék ilyet bányászni?Köszi előre is aki veszi a fáradtságot!

-
sanzi89
addikt
Kraken-re regisztráltam, Tier 1 szinthez szükséges adatokat kitöltöttem, lassan 10 órája Processing. Mennyi idő, mire ellenőrzik az adatokat? Még utána Tier 2-re is szükség volna...
-
KRoy19
őstag
Renben, köszönöm a tanácsokat.

Meglátjuk, hogy 1 hónap múlva hogy áll a piac.(hamarabb semmi képpen nem tudok belekezdeni, mert nem vagyok az országban még 1 hónapig)
Ha lesz RX- akkor abból építkezek, ha nem akkor marad az Nvidia.
-
-
AAntii
őstag
válasz
KRoy19
üzenetére
Ha a bányászat szabad szemmel is látható profitot hoz, akkor ugyanúgy üres lesz az rx piac, mint jelenleg, ha pedig nem, akkor nyilván még egyszer át kell gondolni az egészet ha rövidtávú befektetésként tekintesz a dologra. Sőt, ha rövidtávon szeretnél bányászni, akkor a legjobb heteket kár lenne kihagyni, semmi sem tart örökké.
Itt a fórumon belül is van aki nvidia kártyával bányászik, mivel az nvidia kártyák legalább elérhetőek azzal is bele lehet kezdeni.
-
KRoy19
őstag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Na igen, ez is egy ok, amiért egy kicsit az Nvidia felé húzok most, mert sehol nem lehet kapni se rx 470-et, se rx 570-et.
Bár kb. egy hónap múlva esedékes a vásárlás, szóval addig valószínűleg megtelik picit újra a piac az RX-ekkel.
Egyébként én is az AMD Felé húzok, mert igazából full kezdő vagyok, és látom, hogy szinte mindenki AMD kártyával bányászik, ami gondolom nem véletlen.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
KRoy19
üzenetére
nehéz kérdés.. tényleg.
nekem nincs nvidia rig-em, se rx500-as szériás kártyám, rx400-ból viszont van egy pár...
dzsízász.. mi folyik most bányász-fronton.. életem egyik legjobb döntése volt bevásárolni a 470esekből.gondolkozok új rig építésén, de én sem tudom eldönteni, h nvidia vagy amd irányba menjek. lehet, h várok az amd vegára, amúgy sem nagyon lehet rx500-as kártyákat venni most, nvidiát meg nem ismerem eléggé. talán az rx500 felé billen a mérleg nyelve nálam, de mint írtam, csak mások tapasztalataiból élek nvidia és rx500 ügyében.
-
KRoy19
őstag
Srácok. Szerintetek érdemes egy 6-os riget építeni gtx 1070-ekből két db 5-ös RX 570 4gb-s rig helyett?
Befektetési költségben hellyel közzel megegyezik a két megoldás és a whattomine is kb azonos profitot ír jelenleg.
Viszont úgy tudom, az AMD kártyákkal több féle coint lehet bányászni, szóval ha bebukik az egyik coin, még mindíg sok az alternatíva, Nvidiával viszont kevesebb a mozgástér.
Ez még mindíg így van?
-
klykkly
tag
Nicehash en mennyi a minimum kifizetés? Sehol nem találom.
Kicsit megbányásztam de annyira nem tetszett , most van rajta pár EUR nyi...közben meglett

-
ff-thomas
aktív tag
úgy látom, ez a mai az ETC napja. tudja valaki h miért lódult meg ennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- MSI B250M Gaming Pro alaplap
- CORE I5 14400F B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 6000 RAM 1.0TB NVME SSD MSI RTX 5070 12GB DDR7 1ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mint ahogy máshol is....lesz majd de drágábban kicsit szerintem.
Elméletileg elviszi a riget!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha a start.bat -ban adod meg a paramétereket, akkor nem kell config.txt, meg epools.txt, se dpools.txt ... pofon egyszerű az egész, ennyi legyen a start.bat -ban: