Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonyX
tag
Nekem megy szépen a zcl.suprnova.cc GPU-val és procival is. Én a Nanopoolt szeretem, szerintem a legjobb és legstabilabb pool úgy Zcashre mint Siacoinra, Ethereumra és Ethereum Classicra. a kifizetés kb 2 óránként van. A suprnovan csak beírtam a webcímet+portot és a workert és dolgozik a Z Classic. Az a jó a suprnovaban hogy nem kell adresst beírni, bányászom ezerrel és ha lesz normális váltón akkor ott csinálok ZCL addresst. Ha nem marad a c-cex vagy mi....
-
Dexar007
veterán
Cryptocompare nekem most egeszen pontosan ketszer annyi profitot jelez ETH-ra es ETH classic-ra,mint zcashre.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Hurkafej
üzenetére
Zclassicot tolom most
De valamiert nemtudom GPU val banyaszni. (suprnova)Ilyen hibat ir a Claymore :
ZEC: Stratum - Connected (zcl.suprnova.cc:4042)
Pool sets new share target: 0x00f0f0f0 (diff: 272H)
ZEC: Authorization failed
: {"id":2,"result":false,"error":null}Pedig jo a workerem minden ugy van beallitva mint a zCash-nel. Szoval egyenlore CPU-kkal tolom a classicot

-
Dexar007
veterán
Mindenkit megfertözött Vegan?
A geposszerakos videojaban volt egy ujabb aranyköpese: ,, Ez a cryptocurrency aranykora..en 3-4 evre tervezek".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jo kijozanodast kivanok! Vagy mar tenyleg mindenki elfelejtette mi volt 3 evvel ezelött? Persze, ö meg lehet optimista..ott volt a zcash indulasanal,160$-ert kapja az rx 470-et,es 9 centert az aramot. De aki most vag bele,az megis mire szamit?Itt egy ujabb motivalo komment.Tessek.

-
Hurkafej
aktív tag
Próbáltátok már valamelyik zec klónt?
-
Reggie0
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Miert kovetne? A banyaszasnak sosem volt sok koze az arfolyamhoz.
-
-
-
asaca
tag
r9 390: 84.388 H/s
(1120/1500) clay v3.1 -
westlake
félisten
Mintha a két bevételi érték nem fedné egymást.

Nicehash, cryptocompare
15%-os az eltérés. -
-
AnonyX
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Nekem 62-63 sol/s stabilan. Sapphire Nitro+ RX 470 8GB / 1150 MHz GPU és 2200 MHz RAM / 1750-es timingek a 2000-eshez lettek másolva. Semmi mást nem állítottam a BIOS-on.
-
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
ugyanozakkal a bios módosításokkal bányászod a zec-et, mint az eth-t korábban? vagy valamit kell rajta állítani/finomítani?
-
-
ff-thomas
aktív tag
ez viszont idegesít: "Up to 80H/s on stock 390X on "-i 2" mode." - írja kléjmóór. de nekem 60H/s fölé nem megy a stock bios/watttool beállításokkal.
-
rolko
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
Zíkess FORK/KLÓN - Zcash Classic
Most vettem még Sapphire 470 4GB-ot, és 2 is gyári hibás volt belőle

-
Sziasztok!
Új Claymore-ral, kinek mennyit megy az RX 470 4GB-se?
üdv
-
Beast_
tag
válasz
janos666
üzenetére
Pont ezen hezitálok én is!
Hétvégén raknám össze a gépet (6x RX480), de elég lesz bele az G1820?A következő lépcső: i3-4170 durván 26.000 + ÁFA. Ami még nem annyira nagy költségnövekedés (+18.000 Ft), kérdés hogy ez már tényleg elég-e? Az biztos, hogy időt állóbb, de az I5 már 50.000+, az szerintem túlzás.
Tény amit írtál: ki tudja meddig fogunk még ZEC-elni, azon belül Clay-ezni, azon belül a Clay meddig tekeri a CPU-t..., de jó lenne ha mehetne 100%-on minden, ha már az árammal nem kell vacakolnom.
-
janos666
nagyúr
válasz
AnonyX
üzenetére
Nekem 0-ás Intensity-vel mennek legjobban a 4-6 kártyás Celeron-os gépek, csak az 1 kártyás Core-os megy jobban 2-essel. Megfullad a kis CPU-tól a sok GPU 1 vagy 2 álláson. Az 1-es pedig semmire se jó, a gyenge CPU + sok GPU ugyan úgy CPU hiányban szenved már ott is, de a gyors CPU + kevés kártya gyorsabb 2-essel.
Viszont 0-án nem érek el 55-60 (RX470-RX480) körülitől többet (ami néha kicsit fentebb hullámzik de ez tűnik valódi átlagnak).
De valahogy nem hiszem, hogy megérné futni a Core i5-ök után, vagy szétszedni több kisebb gépre és ezzel több ceruzára (egyik se elhanyagolható költség, a különbség pedig nem ég és föld és ki tudja meddig fogunk még ZEC-elni, azon belül Clay-ezni, azon belül a Clay meddig tekeri a CPU-t...).
Miután kivettem a 470-esek közül egy hibásat (játékkal azonnal meghalt, bányában csak lassan), már kedvezőbbnek tűnik a 470 falka tuning-potenciája.

Kár, hogy kicseréltettem a kiskeresben és kaptam egy pont ugyan olyan hibás kártyát.
-
AnonyX
tag
Szépen dolgozik az új Claymore's Zcash GPU Miner v3.1 beta. RX 470 Nitro+ 8GB-ossal stabil 61-63 sol/s-értékeket produkál a grafikusom.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
deadwing
üzenetére
sajnos nem vagyok programozó, ezért ezt nem tudom ellenőrizni, de pl. a Poloniexen már kb. 2-3 órája 2 conf-al áll egy tranzakcióm. Nem tudom, hogy hogyan van megírva a program, de remélem, hogy a blokkméret elég nagy ahhoz, hogy ezt a hirtelen jött hatalmas érdeklődést le tudja kezelni...
-
westlake
félisten
- improved stability (3.1).
-
asaca
tag
Akinek fagy! A 2.1-böl ZecMiner64 exe-t átmásolod a 3.0-ba és felül írod. Megy tesztelve. 390 72s-74s
-
ff-thomas
aktív tag
klájmóór 3.0 nálam a csak polaris-os gépekben hasít, ahol régebbi kártya van, ott lehal a program, fagy a gép, stb.
-
bazsyka
tag
Valami nagyon nem kóser ezzel a flypoolal 45 perce ugyan annyi az unpaid balanceom
Másnál is? -
bazsyka
tag
Nálam 220-230wközött ugrál egy kártya 390-es de probálok valami másik biost szerezni kicsit lejjebb tornászni a számokat,neten sehol nem találni.
Csak a kártya gép nincs bent azzal együtt olyan 340 W de tornáztatja nálam a procit a v3as fel-fel ugrál 50%ra a proci -
olle
senior tag
ZEC - Total Speed: 70.888 H/s, Total Shares: 55, Rejected: 0, Time: 00:07
ZEC: GPU0 70.888 H/sMegy....Genoil bezavart.
-
bazsyka
tag
Claymore v3.0 msi r9 390 70-75H/s

-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Szerintem egy részük a ZEC bányászoknak átjött ETH/ETC és egyéb GPU-val bányászható coinról, aztán melléjük kerültek a CPU-val bányászók, és bővültek a ZEC miatt a cloud mining farmok (mint pl. a Genesis Mining, vagy a Hashflare). És nyilván csomóan belelkesültek a ZEC nyitó árfolyamától és bevásároltak pár VGA-t. Ezek így ki tudják adni sztem a keresett hashrate-et.
-
deadwing
addikt
Vajon miért van az, hogy flypoolon rendszeresen órákig megáll az unpaid növekedés? Mintha nem számolna el semmit se. Ezek is lopkodnak vagy mi a tök?
-
-
Beast_
tag
válasz
westlake
üzenetére
Kíváncsi vagyok mit tud az Asus. Nekem Gaming X-ek (480 8GB) vannak. Két ventisek közül ez a bajnok.
Sokat olvastam anno amikor kijöttek és mindenhol az MSI-t dícsérték. Nekem amúgy beváltak.
Még melegebb környezetben (26-27 fokos szoba) is max 65% ventivel is 65 fok alatt tartja magát húzva, feszültség csökkentés nélkül! -
mepet
addikt
válasz
westlake
üzenetére
köszi a választ!
Mi a véleményetek, mi lesz a Trumpcoin árával a választások után? Ma háromszorozódott a forgalma:
https://coinmarketcap.com/currencies/trumpcoin/ -
Dexar007
veterán
Na usenkai valasztas utan,irany az 1500 dollaros BTC arfolyam.
-
válasz
deadwing
üzenetére
Igen, ezt figyeltem meg én is, hogy közben ETH meg ETC nem esett be.. tehát érdekes honnan jöttek, az idegenek

Én whattomine-t oldalt nézem, de az a baj az is kézzel frissítős, pedig jó lenne tényleg egy folyamatos difficulty nézős ZEC-re!
-
westlake
félisten
válasz
deadwing
üzenetére
Google első találat?
Mondjuk nem tudom, hogy ez jó neked. -
deadwing
addikt
Tud valaki olyan oldalt ami figyeli a ZEC diffet, mindig az aktuálisat mutatja és nem kell manuálisan frissíteni?
-
westlake
félisten
Vettem egy RX 480 STRIX OC-t, meg egy GAMING X-et. A STRIX-nek ugye komolyabb a penelja, de igazából a két hűtés közötti különbségre vagyok kíváncsi. Majd megírom.
-
deadwing
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
Az a durva, hogy nem látom honnan jöttek ezek át. ETH meg ETC diff sem csökkent ennyire mint amennyire ez nőtt. Sosem volt ennyi a diff
Elmehetnének a bányászfarmok most már a jó büdös francba.Egyébként meg nem értem, ha 330 körül volt, hirtelen miért kell eladni 220-ért? Ennyire hülye senki nem lehet, gyanítom megint direkt nyomják lefelé az árfolyamot. Ez viszont nem jelent mást, minthogy újabb pump várható. Persze ez csak az én agymenésem, lehet leesik 100-ra aztán kuka

-
Hurkafej
aktív tag
válasz
fahrii
üzenetére
Én nem kifejezetten bányászásra vettem a konfigom, ez csak "hobbi" cél, tehát enélkül is vettem volna valamit, csak annyi módosult a bánya miatt, hogy rx480-at vettem, valami használt régebbi kártya, vagy 460 helyett. Az, hogy visszahozza az árát egy idő után, csak pozitívum.
De most, hogy a vga bányászok szét vannak szakadva eth-etc-zec-re, így egy darabig 50$ körül hozhat az eth is. -
-
Valakik nagyon nyomják fel a diff-et, talán ismét egy pump elé nézünk?
-
zsoory
csendes tag
-
zichie
senior tag
Én gondolkoztam, hogy beszálljak-e vagy sem, de végül is nem kockáztattam meg, főleg, hogy már egy ideje nincs meg a korábbi fáziskésés a Poloniex és a Kraken között a ZEC-re települt botok miatt, így nem láttam egy-két perccel a "jövőbe". Az etherjeimet bitcoinra kellett volna váltanom, onnan tudtam volna csak zcashre váltani. Sajnos a Krakenen nincs közvetlen ETH ZEC váltás. Késő volt, úgy döntöttem inkább alszom. A gondom ott van, hogy az ether az éjjel zuhant egyet, ami azért nem olyan vészes, messze nem lehet annyit bukni, mint a zcash-en egy rossz döntés miatt.
-
Szerintetek érdemes befektetni egy RX480-ba úgy hogy számomra az áramköltség irreleváns?
Ha vissza hozza az árát néhány hónap alatt az bőven jó nekem. -
Hurkafej
aktív tag
Ha valaki még fent van, akkor figyelje a zec-et, pumpálás van
(0.46btc jelenleg) -
westlake
félisten
válasz
janos666
üzenetére
Én is. Pedig vettem 7 slotos (gagyi) alaplapot, csak ezért.

Aztán meg már az 5. NVIDIA sem akart menni normálisan. Sőt, úgy megkavarta a rendszert, hogy azzal együtt a másik négy kártya is hibázott. 100-as széria felejtős. Én most egy Z97X lapot vettem. Tudom, hogy felesleges, de szeretem a "minőséget".
Jelenleg 265$ a ZEC. Ma volt 180$ is. CPU-s "csapattal" most napi 43$ a hozamom.
-
janos666
nagyúr
válasz
ff-thomas
üzenetére
Jól gondolod, a 15.12 nem ismeri az új kártyákat.
Nekem a 290X is jól elvan 16.10.2-vel, de igazából semmit nem vettem észre 16.7 óta, csak hogy valahol 16.8-nál (vagy 16.9-nél már tuti) megszűnt az RX4xx kártyákon a BIOS aláírás ellenőrzés és ritkábban omlik össze a CNext panel. -
ff-thomas
aktív tag
Kinek mi a tapasztalata ATI driver ügyben? Érdemes a legfrissebb helyett a 15.12 -eset használni? Nagyobb a hashrate/solrate/akármi?
A 15.12 nem is ismeri az RX 4xx családot - vagy rosszul gondolom?
-
janos666
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Nem nem nem nem.
Ott a 100-saries chipset a ludas (én is szoptam már vele, majd szétnéztem, és láttam hogy másik is), nem a tápellátás (pontosabban örülj neki, hogy ledobta a chipset, ha a foglalatból akartál etetni 5-6 kártyát szalagkábeleken, mert azzal is lett volna gond).(#20576) ff-thomas
Én nem örülök, rühellem az Asrock lapokat (pedig ők szeretnek, mindig megtalálnak az alacsony árukkal és emellett bőséges funkcionalitásukkal, majd a közkedveltségük elfedi a saját negatív tapasztalataim emlékét). A bitcoin lapjaiknál pedig extra kényelmetlenség a molex csati erőszakos követelése, mikor úgyis powered riser-t javasolnak hozzá (illetve aki komolyan tolja >3 kártyás gépekkel, az úgyis azt használ minden kártyához, nem a slotokba próbál tuszkolni hatot...).
Nekem a Gigabyte Z97 Gamin 3 vált be. Nem azért mert nagyon jó, vagy olcsó (A Gigabyte-ot sem szeretem, mint márkát/gyártót a firmware támogatásuk miatt, de szerintem még mindig jobb összességében, mint az ASUS), de egész megfizethető a 6 slotos lapok közt és nálam bányászatra egyelőre kiváló, mert stabil, illetve kényelmes, hogy rá lehet csavarozni egy kis M2-es 64Gb-os SSD-t (a sebesség akkor jön jól, ha épp állítgat valamit az ember és sokat reboot-ol, amit meg kell várni figyelmesen, illetve kevesebb az érzékeny, de szabadon lógó "karácsonyfadísz", és a kábel amin fityegne).
-
-
Mulder_
tag
válasz
Overlocker
üzenetére
jaja bakker meg is örültem neki
hirtelen azt hittem rosszul látok 
-
Dexar007
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Ha elerjük a 2-3 BTC-s arat akkor visszavonom az egesz mai termesem.
Najo..legyen 1.5!
Aztan pedig irany a 0.1![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kis pump, valaki nagyon jobb áron akarja eladni a kitermelt érméit

-
zsoory
csendes tag
-
Beast_
tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Ezt a cryptocompare kalkulátorokat felejtsétek már el.
Baromira túlszámolja a dolgokat. Engem is megvezetett mekkora királyság van!
Google-ön keressetek rá más kalkulátorokra, zömében egyező de sokkal kevesebb értékeket adnak.
Amik nem mellesleg közelebb állnak a valósághoz.Kicsit olyan átverés szagú az oldal, hogy ez nagyon megéri. Gondolom ha az oldalon nyomod meg az alkatrészre a Buy now-t akkor kapnak részesdést az eladásból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gran Turismo
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Phanteks Enthoo Pro
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De valamiert nemtudom GPU val banyaszni. (suprnova)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ott a 100-saries chipset a ludas (én is szoptam már vele, majd szétnéztem, és láttam hogy másik is), nem a tápellátás (pontosabban örülj neki, hogy ledobta a chipset, ha a foglalatból akartál etetni 5-6 kártyát szalagkábeleken, mert azzal is lett volna gond).