Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz
#75912448 #41759 üzenetére
Na ezzel csak egy gond van, hogy ha hdmi feketét alacsonyra állítod, akkor kikapcsolhatatlan auto dimminget kapsz, ráadásul igen erősen szabályoz. Számomra így nézhetetlen. Amúgy is RGB4:4:4(Full) -t illik PC-ről kiküldeni, mert az a VGA natív színtere. Inkább a TV konvertálgasson.
Amúgy meg nem értem, hogy egy adott bemeneten miért nem képes minden frekvenciát azonos módon kezelni? Mi ennek az értelme
-
Warter
addikt
válasz
#75912448 #39773 üzenetére
Az elején a felhősödés egy kicsit zavart, de némi finomhangolás után, most már korrekten néz ki. Tévézés szempontból HD adók preferáltak erősen, ég és föld a különbség SD-hez képest. Smart részt nem használom, talán csak kipróbálva volt, de nem volt vele bajom. Tetszik, hogy lehet telefonnal párosítani a youtube klienst és átküldeni anyagot telefonról közvetlenül. A 3D rendben van, bár leginkább csak animációs filmeket nézünk 3D-ben. Viszont a Simplinktől megbolondult a Pio BD lejátszóm, azt kénytelen voltam kikapcsolni.
-
Mirman
őstag
válasz
#75912448 #35399 üzenetére
Kipróbáltam az XBMC-t azt látom hogy most már teljesen folyamatosa a kép viszont egy olyan gondom lenne hogy teljes képernyős módban lecsípi a képernyő kb 1/4-t és a közepén jeleníti meg a képet. De nekem az az érdekes hogy amikor a menüben vagyok és a háttérben játssza le a filmet akkor a menü is pontosan jelenik meg a képernyő széléig és a háttérben a film is. Tudtok erre valami ötletet ?
-
OldMike
őstag
válasz
#75912448 #30472 üzenetére
Ez így van, de ha jól tudom akkor a gyári visszaállítás mindent töröl. Újra kell keresni a csatornákat, új regisztráció kell a prémiumhoz, elvesznek az egyedileg letöltött appok...
Esetleg volt egy egyébként jó saját színbeállítása is valamire, ami szintén elvész, ha nem írta fel valahova.Javíts ki, ha nem jól tudom. Ha mégis így van, akkor egyszerűbb a felhasználói profilokban barkácsolni.
-
Scoobyka
addikt
válasz
#75912448 #30131 üzenetére
Ha 50hzes akkor nem lenne 3D megjelenitesre kepes a 620. Ugyanis,mind aktiv es mind passzivnal alap kikotes,h 100hzes legyen a panel,mert maskep nem tudjak elerni a kivant hatast. A tesztekben en is olvastam a 300sorrol,de a valosagban en teszt video futatasakor 100hzesnek iteltem.
-
Dzsekó
addikt
válasz
#75912448 #30135 üzenetére
Ha az LA620S 50Hz-es, akkor milyen különbség látszódhat a 100Hz-hez képest? Látszódik valamivel nagyobb utánhúzás pl.? Sajnos az LA660S edge LED-es, én meg direct LED-eset szeretnék a kép homogenitás miatt. Telken van egy 26"-os LG. 50Hz-es, de nagyon nagy utánhúzást nem tapasztaltam nála. Viszont sötétben látszik a bevilágítás az edge LED-ek miatt, ami nem túl jó.
-
törölt tag
válasz
#75912448 #30129 üzenetére
Nézd ajánlást kértek és én ajánlottam,amit továbbra is fenntartok.Valahogy sejtettem,hogy kiderül általad a közös tévedésünk a cikkíróval.Igen olvasgatok teszteket,vagy te hogyan informálódsz?Van egy házi laborod,ahol szétszereled és/vagy beméred egyenként a kereskedelmi forgalomban lévő TV típusokat?Amúgy meg még letézik a 620 és a 660 as széria között a 640 es is.
(#30132) Dzsekó Én is arra teszem le a voksomat,hogy 100hz-es a panel.
-
törölt tag
válasz
#75912448 #30121 üzenetére
Rákerestem.Idézek:
" Az E sorozat a Panasonic 2013-as LCD termékpalettáján a legjobb csak 2D megjelenítésre képes szériát jelzi, a rokon ET sorozat viszont a 3D-s modellek között képviseli a belépő szintet; ezúttal az ET60-as sorozat 47 colos tesztpéldányát próbáltuk ki."
Aztán,lehet ,hogy én is meg a cikkíró is tévedésben vagyunk
-
Dave567
addikt
válasz
#75912448 #25411 üzenetére
Sokan dicsérik az F6400 samut, meg a sony HX7-et de engem a magas input lag nagyon zavar bennük.
Laca: Lehet hogy neki 55"-on jobban ki jön, amúgy sokan írták az LM660-ra hogy bizony nagyon felhősödik, és a fehér az szürke., de az 42"-os volt, elsemerem képzelni 55" milyen lehet.
-
baro32
aktív tag
válasz
#75912448 #24640 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod biztos voltam benne hogy minél magasabb a típus szám annál többet tudnak a tv-k.
De hidd el nekem nagy előrelépésnek számított a thomson 32" HD Ready tv-hez képest.
Megnyugtatlak hogy nem vagyok full gazdag de ha akartam volna akkor a 7-es sorozat is ment volna de mivel korábban leírtam hogy nekem még ez is sok úgysem használom ki (kiemeltem a wifi és widi-t ami fontos volt számomra).
Minden évben jön valami jobb ezért nem előnyös több százezreket költeni ha ugysem használjuk ki a készülékeket.(szerintem) -
Laca0
addikt
válasz
#75912448 #21275 üzenetére
Direktben kötve átváltott 24Hz-re, a "valósághű mozi" továbbra is tiltott maradt. Viszont be volt kapcsolva automatikusan!
Utána visszakötöttem az erősítőre és ott is jó volt. Vacakol a HDMI modul az Onkyo-ban...nagyon szomorú vagyok.... az ARC sem működik normálisan és kikapcsolt állapotban is nagyon melegszik, ha ez engedélyezve van...
Így, 24p-sen már egy szavam sem lehet a képminőséget illetően! Gyönyörű, akadásmentes a lejátszás minden filmnél!
-
Laca0
addikt
válasz
#75912448 #21269 üzenetére
Átállítottam házimoziról blu-ray-re a hdmi tipusát, de továbbra is le van tiltva ez az opció
Azért volt házimozi, mert az erősítő van direktben a tévére kötve, arra megy a mediabox hdmi-je.
Mindenesetre az LW5590-nél nem volt gond a hdmi felirat. Automatikusan váltott 24p-re.Tényleg látható egy minimális vontatottság, de csak ha nagyon nézem. Tehát mintha 2mp-ént egy pillanatra lelassulna, majd egy picit gyorsabban menne egy nagyon rövid időre. Érdekes... De ezt csak akkor látom, ha nagyon erősen nézek egy részt.
-
Laca0
addikt
válasz
#75912448 #20958 üzenetére
Ja-ja... mondtátok itt a fórumon...
A gond csak az volt, hogy a szervizesek sem bíztak benne, hogy meg tudják oldani a problémát és mivel ez már a 3. javítás, adtak egy csereigazolót. LW-t meg már nem lehet venni, ezek után meg nem is nagyon akartam.
Úgy gondoltam, hogy képminőségben csak jobb lehet az új, a többi funkciójából meg nem használok olyan sokat, hogy magasabb kategóriát kelljen venni.
De az előző hozzászólásokból kiderül, hogy a 640-es is ilyen.
Egyébként most kikapcsoltam teljesen a truemotion-t és most nem láttam akadást. (Az LW-n sokkal hamarabb kikapcsoltam, mert az még alacsony értéknél is nézhetetlen volt!)
Kábelesen sem és hdmi-n sem (sat box) nincs most akadás. Már csak a hullámzás jelenik meg néha, mint amikor lassan frissíti a képet a crt tévé-monitor. Csak itt nem vízszintesen, hanem függőlegesen jelenik meg. De ezt is csak nagyon ritkán látom úgy, hogy kiesik a szemem, annyira figyelem az összes rezdülését...
Azért 620-asat vettem, mert féltem nagyon az oldalsó tükröződésektől. Ez előtt még nincs ott az a plusz üveg. És jobb is, alig tükröződik jobban, mint az LW. Nem sok a különbség. -
blakey
titán
válasz
#75912448 #15500 üzenetére
Sötétben kallibrált képnél nem feltétlenül kevés, látnom kéne egy ilyet otthoni működés közben. Általában 30-40 környékén ideélis egy normális tv esetén, a THX profilnál is 30-as a háttérfény, legalábbis nálam.
De ugye ki milyen képhez szokott, nekem 40 a max és a kalibrált amit még nem találok bántóan fényesnek, de ehhez a többi csúszkát is normálisan kell beállítani, igaz más tv-m van. Még a TruMotion is bezavarhat.
-
Keszte
csendes tag
válasz
#75912448 #15500 üzenetére
köszönöm a válaszokat! MM-be lett véve, szóval tudnék próbálkozni a 3 napon belüli cserével. De ha jól gondolom ez, nem olyan probléma amire azt mondják, hogy oké máris cseréljük, szóval valószínűleg győzködnöm kéne őket. Egyébként meg egyelőre úgy néz ki, hogy a local dimming (magasra állítottam, eddig alacsonyon volt) megoldotta problémát.
-
olahjana
tag
válasz
#75912448 #14444 üzenetére
hi
sajna az 55lw650 outletben 320 2 év garral + lehet rá biztositast kötni évi 5000 körül (elektrooutlet), az 55LM620 meg netes boltban 330 jelenleg 2 év gari. az igaz hogy alm sorozat már tudja a DTSt?
illetve ezekhez ha veszek egy wifi csatit, akkor egy központi winyóról tud lejátszani is?
Mert a terv az lenne hogy valami olyan wifi routert vennék amire lehet kis notiwinyót tenni USB csatival. (ilyen van? ez lehetséges?)
szintén wifin pcről meg menne a torrent szintén erre a winyóra áttöltve.
tud ilyet valaki ami ezt tudja?
köszi -
Cole86
senior tag
válasz
#75912448 #14180 üzenetére
Persze elsődlegesen monitornak és a panel miatt választottam..
tvként is néztem egy Samsung D6100 mellett és nem kellett szégyenkeznie, sőt.. (pedig az még drágább tv)
Nem akarok senkit lebeszélni róla, a 660S is tuti szuper vétel és az fix ,h többet tud, viszont az is csak 400hzes és az is kamu 400hz ,ha ez is..
Viszont ebben nincs intelligens színátmenet, intelligens fényerő elosztó vagy mi a fene (local dimming) meg még 1 cuccos.. meg persze ebben 1 magos a proci és azért van a tv szélein némi káva, a 660nál meg olyan mintha nem is lenne, nem mondom, az kétségtelen stílusosabb
kátránykettő : Hát itt tényleg durván el volt dugva ,de én is csodálkoztam rajta nagyon.. valóban én b@szt@m el, elnézést ha valakinek elvettem volna a kedvért a tv-től, én voltam a vaksi balf@sz
-
Cole86
senior tag
válasz
#75912448 #14172 üzenetére
Eléggé sokat néztük mind a 2 típust..
A különbségeknek meg utána jártunk..
Ha valaki a local dimming és egy plusz fényerő elosztó tech meg a szebb dizájn miatt képes 70-80ezres pluszba kifizetni egy ugyan olyan panelért, mert ugyan az az LG mo szerint is, megkérdeztem őket.. persze ők is azt mondták ,h a dizájn, +2 magos proci és 1-2extra cucc benne, nos ezért van a felár.. ennyi és nem több
Nyilván nem a felső kategória, de aki új tvben gondolkodik ami monitorként is megállítja a helyét, szerintem ár értében tuti nyerő vétel.. +smart és passzív 3d ill 2d/3d konverter..
-
Cole86
senior tag
válasz
#75912448 #13992 üzenetére
köszi az infókat.
úgy tudom az edge lednél para, a lid lednél ami a tv közepén van ott elég fasza minden téren.. csak hát vastag a tv tőle eléggé..
szerk :
Amúgy miért ilyen gyatra a 3d ? mert olcsó kategória?
Lg 3dje meg még annyira sem ütős, max kitüremkedik 1 pöppet..
-
Gicz
addikt
válasz
#75912448 #13341 üzenetére
manualban 1-es judder mellett használtam 1-2 napig, de azt vettem észre, hogy pla natgeón amikor oldalról bejön a műsorajánlónál a sárga háttér, akkor jobban vibrál mintha nem lenne bekapcsolva, ott szerintem vmi bug van a szoftverben, akit nem zavar a szappanopera, annak, de nem akar ilyen vibrálást, akkor szerintem 3-4 re érdemes feltenni.
mindezt SD adással, thome sat tv, hdi kábelen.
HD videónál jobban működik a trómósön, gondolom több részletből jobban számol, de ott is vannak hibái. pl Avatar elején, amikor a hajó száll le a bolygóra, és a felhőből jön ki, ott szintén elszámolja magát, és összevissza kockásodik a felhő mögött a hajó true motionnal.
ugyhogy nálam a nyerő beállítás a Valós Mozi (alias 24p) BE, trumotion KI
Szerk:
nekem is ez a vélyeményem az aktív 3D-ről. sötét, szellemképes, áthallásos, sokat romlik az élesség, és a színhőmérséklet is sokkal többet változik a szemüveg miatt.
-
nightshadow
veterán
válasz
#75912448 #13330 üzenetére
Az a baj, hogy ez a Sony pedig az LM760-nal nem tud versenyezni.
Szerintem azzal is bőven versenybe száll. Az LG-nek az IPS miatt nagyon alacsony a kontrasztja, felezett a 3D-je. A Sony-ba már Opticontrast panel van. Ez már egyéni izlés kérdése, de a Monolithic design is sokkal jobban bejön. Én előbb vennék egy NX720-at már csak azért is, mert sötétben szeretek tévézni, arra meg az IPS nemigazán alkalmas, legalábbis nekem. Ráadásul olcsóbb is.
-
Tome08
tag
válasz
#75912448 #13321 üzenetére
jogos a kritika elfogadom, sajnos sokminden a Tv megvétele után tudatosult bennem
de akkor most mi a mondás? a TV tud valós 100hz-et és akkor ez egy baromi nagy tévhit hogy a sporteseményekhez ez elég, hogy elkerüljük a mósódást?)
(bár ugye külhoni tesztek egyáltalán nem igazolják, hogy tudná a valós 100at) -
-
PLaci58
addikt
válasz
#75912448 #9839 üzenetére
Nálam pont USB-n és HDMI-n nem aktív, viszont analóg bemeneteknél meg aktív, ahonnan nem kaphat 24p-s jelet
Szerintem semmi köze a 24p-hez, inkább valami színvilágon változtathat, mint a THX vagy direkt megvillogtatja a képet mint a mozibanAz infosáv a bemenő jel adatait írja ki. A TV üzemmódjáról sajnos semmit nem mond.
-
PLaci58
addikt
-
PLaci58
addikt
-
GEO001
aktív tag
válasz
#75912448 #9473 üzenetére
Természetesen gondoltam, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Csak utalni szerettem volna arra, amit BloodRay is kifejtett, hogy bizonyos esetekben, termékeknél kompromisszumokkal kell élnünk, hacsak nem tömte tele a pénztárcánkat valaki.
LG előtt Pana plazmám volt, persze csak az akkori HDReady panellel. De pl annál nem volt problémám a TV műsorok közötti váltásnál a külömböző képformátumok megjelenítésével, ugyanis ott volt egy Pana auto zoom, ami elég szépen megoldotta a kép (töbnyire torzulás nélküli) teljes képernyőre kirakását. Sokan itt is írták, hogy nem tudják az LG TV-knél a kép teljes kitöltését, beállítását elvégezni, és itt jön az amit előzőleg írtam, ezt így kell elfogadnunk. -
jooker82
nagyúr
válasz
#75912448 #8884 üzenetére
Az amúgy nem tudjátok mitől van,h win7 32-biten..néhány programom ,pl a splash pro is,ha elinditom, átvált egyszerű szinösszeállitásra a win7...
Tudok ez ellen tenni??Pl az egyik zeneszerkesztőmbe nem jelennek meg a jobb felső 3-aas ikonok ez miatt....(tálcára húzás,kis méret,bezárás) -
Dany007
veterán
válasz
#75912448 #8719 üzenetére
Igen, néztem. Sőt az alapokat onnan vettem.
De sajnos nekem személy szerint jobban tetszik a túlszaturált kép!Ezért mégjobban fakónak tűnik normálhoz képest.
@GeneraL_XTX:
Na jó akkor most átgondolhatom mégegyszer az egészet?
Nem tudom. Nekem is jobban tetszett úgy. Viszont tényleg vesznek el részletek. Nem is olyan kevés.
Majd esetleg megpróbálom kombinálni valahogy. Gammát minimumra. Esetleg tolok rá egy kis fényerőt is. -
Dany007
veterán
válasz
#75912448 #8471 üzenetére
Tudom, ez az én hülyeségem
Már kezdem alábbhagyni egy kicsit. De nem szeretem a színtelenséget, meg a túl fakó színeket. Inkább legyen kontrasztos, élénk. Persze túlzásba így sem esek - annyira - . Azt azért nem hagyom, hogy elvesszenek a részletek a kontraszt miatt. Ezért is van többnyire alacsony vagy közepes értéken.
És a szaturáció is "csak" 60%-on van. Régen filmekhez még windoswsban is toltam rá egy kis szaturációt pluszban olyan 70%-ig -
Dany007
veterán
válasz
#75912448 #8464 üzenetére
Se DvD, se BD. PC. PC-ről full HD filmek. 8-16GB-osak.
Próbálgattam. Kikapcsolásnál, alacsony-közepes-magas értékeken is. A legjobban tetszőt hagytam meg. Ha kikapcsolom ugyan valamivel több részlet látszik a képen, de sokkal fakóbb lesz a kép. Ha magasra állítom akkor meg már elvesznek a részletek. Ezért hagytam közepesen, illetve alacsonyan.
Több, mint másfél órát töltöttem 2 profil beállításaival. Szerintem a lehető legjobbat hoztam ki minden szempontból. -
vidap
tag
válasz
#75912448 #8241 üzenetére
Engem soha sehol nem találnak meg elsőre!
A katonaságnál kaptam vagy 50 behívót (vagyis nem mert rossz címre küldték)
Posta meg visszaküldte a címzett ismeretlen, naná nem a cím!
Nem is létezett olyan utca! Szabadföld u.vagy népszabadság u. már nem emlékszem, de valami újság név volt (nem pest) Az idióta biztos azt olvasta és beírta címnek!
Első autóm részletre vettem kellett a banknak igazolás, hogy amíg a részlet tart nem visznek be katonának!
Majdnem bezártak!!!!! Hól bujkáltam eddig???? Én?? Hócipő ne visíts hallom halkan is
Sógorom taxis volt mondta nekik nincs is ilyen utca, válasz kuss!
Én "anyáddal beszélj így", sógor meg rángatta a vállam, hogy ez lenti lesz! elkapáltam magam.
Kijött valami nagykutya a hangzavarra, hogy mi van?
Mondtam neki a kolléga csalánra pisilt!Hála istennek megvédett ő belátta nem én hibáztam.
A katonaság alatt se mertek basztatni pedig nem volt hátszelem vagy mégis? -
vidap
tag
válasz
#75912448 #8232 üzenetére
Gyerekeknek vettem karácsonyra (régebben 4éve) pc-t
Ccím név minden rendben, de mondtam a munkahelyemre hozzák mert napközben senki nincs otthon (meló cím megadva mondták ok.)
dec 21-re igérték!
Felhívnak 21-én csak 23.-án tudják hozni, mondom jó de tuti legyen mert karácsonyi ajándék! válasz oké.
Csomagküldővel jött, felhívnak 23.-án du.-án megjöttek.
Kérdem hova mert nem látom, hát az otthoni címre.
Na nem lettem ideges!
Mondom hozzátok ide a melóba, azt nem lehet már jártak arra majd 27.-én megpróbálják
A karácsonyi ajándékot 27.-én
Felhívtam a boltot kiderült a csomagküldő hibázott, a bolt elintézte
este 7ó-körül megjelentek meghozták!
Na ezt a napot nem kívánom senkinek!A garázsomba jöttek bekötni a villanyórát 2hónapot vártam rá.
mondtam nekik, elötte szoljanak, szoltak is most kanyarodnak az utcába menjek aláírni.
Idióták dolgozok! Hát jó és letették. Bekötötték és 2 hónap múlva postázták a szerződést. -
Dany007
veterán
válasz
#75912448 #8234 üzenetére
Elvileg jönnie kell ma... Tegnap még direkt felhívtam a voltot (jóféle.hu), hogy minden okés-e
Ők meg azt hitték, hogy tegnapra vártam a cuccot, és mondták, hogy csütörtökre kértem és, hogy akkor fogják vinni... Pedig én ezt tudtam, csak biztosítékot akartam. De már kedden leadták a futárnak csütörtöki szállítással.
De ez csak az első kör. A második kör akkor lesz, amikor bekapcsolom és tesztelem pixelhibára...A harmadik meg akkor lesz amikor a 3D-t tesztelem... Szóval kemény nap lesz a mai.
Amúgy köszönöm a segítség felajánlásokat! Remélem nem lesz rá szükségem!
-
labator
csendes tag
válasz
#75912448 #6402 üzenetére
Köszönöm a véleményeket, "'sajnos" bejött az érzésem hogy a 47"-s a megfelelő méret. Persze ez csak a fizetéskor sajnos, utólag persze megelégedéssel tölti el az embert, hogy a legjobb megoldást választotta, persze csak ha van elég cash. Mindenesetre sikerült eldöntenem: 47" lesz. Kiváncsi vagyok, hogy az eurcs. mikor tud szállitani.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
BB83
csendes tag
válasz
#75912448 #3398 üzenetére
Köszönöm a választ!
Valamennyire megnyugodott a kis lelkivilágom, hogy nem egyedi esetről van szó.
Igen, nálunk is van még egy Samu a családban; egy c650-es, és ő is előszeretettel csíkozódik.
Az LG-nél valamennyire még megoldás lehet a felső sarkok bevilágosodására (gondolom én) a sötétebb jeleneteknél, ha szerzek egy alacsonyabb tv-állványt, mivel jelenleg jóval a szemmagasság felett van a képernyő középpontja (nem vagyok otthon, de így látatlanban 30-40 cm-t tippelek), és így alulról szemlélem a tetejét. -
espat
tag
válasz
#75912448 #3066 üzenetére
Hát nem tudom, nálatok hogy van ,de nálunk netes vásárlás esetén 7 napod van arra, hogy kipróbáld a terméket, és ha nem jon be (vagy hibás-persze a toled származo kulso fizikai hatás által tortént sérulésen kívul), akkor visszakuldod, és kotelesek visszaadni a pénzt. Tehát tobb napod áll rendelkezésre a próbára....
-
Minimoa
tag
-
gerzsol
aktív tag
válasz
#75912448 #2970 üzenetére
Az a baj anno amikor a nappali szekrénysort vettük ne mgondolkoztunk ezen. a zárt részen a két DVD tartó polcoszlop között kb 800mm hely van, ott most nem teljesen betolva egy LG 32LG3000 TV-m van (Ez pontosan 801mm széles). A helyett szeretnék egy FullHD-et vagy (miután meggyőztetek) 3D-et. Az hogy kintebb húzom a TV-t és beteszek egy 37 colosat ami ~90mm-re nagyobb talán még nem mutat nagyon rosszul, de egy nagyobb már teljesen kitakarná a DVD tartó oszlopokat. Már a 37-esen is gondolkodok hogy nagy... Főleg úgy hogy a kanapé/ágy az kb 250-270cm-re van a TV-től és így látótávolságban sem fér bele.
Főleg hogy most nézem 37-es 3D LED TV LG-nek nincs is..
-
borkarico
aktív tag
válasz
#75912448 #2644 üzenetére
Sziasztok!
Néztem ma a Média M-ba egy LG 42LV4500 tv-t és eléggé tetszett. megéri megvenni? most 150e. és 0% THM-re adják.
nem fontos nekem a netezés rajta, mert van nekem egy 37LE5500-am is és azon sem használom ki a netet.
csak tv nézésre kellene a 42LV4500. amiért rá teszem a voksom az az hogy, 100Hz-es Full HD LED TV és 106 centi.
szerintetek?
üdv.
-
Blueman333
csendes tag
válasz
#75912448 #1863 üzenetére
Hát tényleg elég szarul van összeszerelve... :-(
Ahogy próbálom letörölni finoman a képernyőt, már koppan is, mert elmozdul befelé.
Még jó hogy már felszereltem a falra, beállítottam, házimozi rákötve... az asszony idegbeteg lesz, hogy szerelhetjük le, és vihetjük vissza... :-(
42lw 5500, ezt is nézzétek meg, nehogy más is így járjon!
Pedig még a boltban ki is bontattam, de hát ki a fene nézi, hogy rendesen be van-e ragasztva a panel???
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest