Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bendo
tag
válasz
PLaci58 #112634 üzenetére
Hát gondolom, hogy rossz körülmények között fotóztam, és a teló így kompenzálta. Élőben nem ilyen kék, de a fehér foltos területek látszanak.
Csináltam egy gyári visszaállítást, hogy az LG alap képbeállításai legyenek, mert az ideg miatt az összeset elállítottam.
Gyári visszaállítás után nyilván jobb volt, mert ott alapból be van kapcsolva az összes energiatakarékos mód, és a helyi sötétítés, de itt azt olvastam, hogy ezeket ki kell kapcsolni. Jelen pillanatban viszont így elfogadható lenne, ha túl tudnék lépni azon, hogy PLEX indulásakor pl. a középen megjelenő fekete alapon színes PLEX logó nem egy fehér sávban jelenne meg, ami alulról, felülről meg van világítva.
Plusz HDR tartalomnál, hiába van rajta a helyi sötétítés, és az energiatakarékos opció, a filmeknél az alsó felső fekete sávba látszanak a ledek bevilágításai, ami nem hiszem el, hogy csak engem zavarna
3 másik TV van még a lakásban, egy 14 éves SAMSUNG, és 2db PHILIPS, de basszus még az öreg SAMSUNGnak sincs ilyen foltos képe
-
ElGreco16
újonc
válasz
PLaci58 #112457 üzenetére
Köszi a választ.
Bal oldalt 15, felül 10 cm. Alul 20cm, a jobb oldal meg nyitott. (a bal oldalon a szekrény sincs falon)
A feszülést nem nagyon értem.... a saját konzolján van, hogy tud megfeszülni?
Most jöttem a MM-ból ahol az LG promóter azt mondta, hogy panelcsere. Mielőtt mutattam a képet, kérdezte, hogy bal oldalt van-e a "hurka". Mondta, hogy többször találkozott már ezzel a jelenséggel, bár nem ennél a szériánál.
Hétfőn hívom az ügyfélszolgálatot. Meglátjuk mint mondanak.
Köszönöm mégegyszer -
blakey
titán
válasz
PLaci58 #112318 üzenetére
A Tv kapcsolja be-ki a soundbart és állítja a hangerejét is mindenféle cec nélkül - mert ahhoz nem is feltétlenül kell, mint írtam ("…vagy tanítható távirányító"), az akár infrán is működhet, az újabb TV-k és a rajta futó OS elég okos, tehát a TV-d távirányítója képes felismerni és megtanulni a vezérelendő eszköz hangerejét, ki/bekapcsolását és esetleg bemenet választását. Nekem sem kell ezekhez CEC, viszont nálam nem 1 TV-n van az, hogy csak akkor működik ARC-on a hangtovábbítás, ha a CEC-t bekapcsolom, nem kell a funkciókat aktiválni, csak legyen aktív oda-vissza kommunikáció.
…sőt sajnos ha bekapcsolok egy másik tvre kötött HDMI eszközt akkor is bekapcsolják a soundbart. - 100%-ban biztos vagy, hogy nincs bekapcsolva a CEC (Simplink)? Ha nincs, akkor sajnos az van, hogy az adott eszköz egyik gombja a soundbar bekapcsoló kódján kommunikál. Sok ilyen eszközzel találkoztam legyen az lejátszó, távirányítható izzó, TV. -
blakey
titán
-
Krissz80
senior tag
válasz
PLaci58 #112241 üzenetére
Az usb-t nem engedi, mert azok meghalnának hsmar, főkeg a timeshift miatt. Az SSD-nek ettől függetlenül jobb az elérése, reszponzívabb, a HDD nehwzebbenbköveti, ha mondjuk visszapörgetsz egy timeshiftes felvételt, mert olyankor ugrálnia kell a fejnek az írás és olvasási poz között. Ebben az SSD sokkal jobb. Most nem tudom fejből, de talán 100 szor jobb az eléréük. 0.1 ms vs 15.
Amúgy az USB 2.0 is tud 30MB/s-es átvitelt, de a HDD nem feltétlenül tudja ha egyszerre ír és olvas.
-
Ramos_
tag
válasz
PLaci58 #111092 üzenetére
Biztos, hogy nem a jack csati lesz a probléma, de segítettél, mert rájöttem, hogy a probléma az, hogy otthon a tv-nél, ahol csinálom rá sem csatlakozik az eszközre. Tehát ki lehet venni a telefont, tv-t a dologból.
Most kipróbáltam munkahelyen és 2-ből 2ször rácsatlakozik az earbud, abbamarad a villogás, fülesbe lesz alapzaj, na otthon ilyet nem csinál.
Tehát vagy az otthoni töltő adaptert nem szereti vagy a konnektortvagy bezavar valami más bluetooth cucc, nem értem, de ott nem találják egymást.
-
atee_13
őstag
válasz
PLaci58 #110553 üzenetére
vagy aliexpersz töredék áron
gyanítom emagról sem originál jön -
vargacs0909
csendes tag
-
AeroDesignhu
csendes tag
válasz
PLaci58 #109817 üzenetére
#LG 65NANO793PB mizéria folytatása#
Aqua válasz még nincs, arra várok hogy vajon mit lépnek.
Az LG válasza jött ma meg. Kicsit pofánvágott az őszinte beismerő válasz:
"Sajnáljuk, hogy készüléke meghibásodott. Sajnos ennél a típusnál gyakori ez a hiba, nem az Ön beállításaival van a gond. Panelcserével orvosolható a probléma, ehhez be kell jelentenie a TV-t javításra. Hibabejelentést ügyfélszolgálatunkon, a 06 1 54 54 054-es telefonszámon tud tenni. Amire szükség lesz a garanciális javítás bejelentéséhez:" -
rainman72
nagyúr
válasz
PLaci58 #109662 üzenetére
[VA panel] IPS szinte semmit nem reagál.
-
Flashget
félisten
válasz
PLaci58 #12192 üzenetére
az ő tévéjén nem lesz PIP túl buta készülék ahhoz.
PIP csak a smart tévében (D5500) és a 6xxx-től van, de mivel 1 tuneres ez a pip pl. web böngészés közben vagy smarthub használatakor van jelen. TV nézés közben nincs.
szóval ami van pip az nem is igazi kép a képben funkció. -
synar
őstag
válasz
PLaci58 #12183 üzenetére
Én is jobban szeretem, ha a film kitölti a teljes képernyőt, 3D-ben különösen, amikor tényleg számít a méret. Megnéztem a John Cartert 3D-ben, eredeti mozi képaránnyal 42"-on, majd körülvágva és 16:9-re felnagyítva, így (akárki akármit mond) sokkal élvezhetőbb volt a film. 2D-ben is mindig kinagyítom a filmeket és nem szokott hiányozni az oldalról leeső rész. 3D-ben viszont, már nem olyan egyszerű a nagyítás, "croppolás" 16:9-re, mivel itt mindkét képen egyszerre kellene zoomolni. Persze az lenne a legjobb, ha a tévén lehetne elvégezni a nagyítást már a 3D képen, de az LG erre sajnos nem ad lehetőséget (a mozinagyítás sem ad torzításmentes, nagyított képet). Így marad a pc és kellene egy jól működő videó méretező alkalmazás, na itt sem nagy a választék. Eddig egyedül a DVDfab nevű programmal értem el valamilyen eredményt, de csak eredeti bluray iso fájl esetében működött a körülvágás 16:9-es képarányra, ebből tudtam kovertálni egy OU, vagy SBS mkv fájlt. Ráadásul, a program sem tökéletes (több verziót is kipróbáltam), mert ami egyszer sikerült, a legközelebb, ugyanazon beállításokat alkalmazva, egy másik film esetében, már nem történik meg a körülvágás és ez csak a több órás művelet végén derül ki. El is ment a kedvem tőle két film után. Ha valakinek van jobb ötlete, köszönettel fogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest