- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
válasz
Dzsekó #39611 üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat, de ismét kérdeznék, mert újabb versenyző lépett ringbe.
Philips 50PFL3008H/12
Ezt a Media Marktban 170ezerért adják mint az 42LA660S-t.
A 3D és Smart funkciók hiányoznak belőle (nekem és a családnak nem szükséges), cserébe 50"-es és erre is 1+4 év regisztrációs garancia van. (Az akció 2014 július 31-ig vásárolt és augusztus 31-ig regisztrált 42"-nél nagyobb Philips TVre vonatkozik.)
Ez csak 50Hzes (100 Hz-es Perfect Motion Rate), de a képe szép, az eladó készségesen állított is rajta, amikor kértem.
Mit kellene látnom rajta, amivel ellenőrizhetem, hogy otthoni használatban is jó lesz a képe? Miben látszik, ha a valós 50 Hz miatt rosszabb lenne a képe? Lehet, hogy nem vagyok elég "vájtszemű", hogy észrevegyem a különbséget? Vagy ez csak a 3Dseknél okoz problémát?Köszönöm a válaszokat.
sautia
-
huncutka1029
addikt
válasz
Dzsekó #39535 üzenetére
Azért nem mindegy melyik USB-t mire használod.
Általában fel is iratozzák.
USB1 --> HDD in Ez való a time machine eszközökhöz.
Az USB 2 egyéb eszköznek, wifinek, (ha nincs beépített)
USB 3 ---> Hub-nak.Alapból ezekre a típusokra keres csatlakozáskor, ezért fordulhat elő, hogy nem ismeri fel, vagy kifagy.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Dzsekó #39453 üzenetére
Wifin kapja a netet?
Nálam nagyon ritkán az la620s csinálja ezt, ilyenkor elveszti a hálózatot, ezért lép ki a filmből és a dlnaból.
Nem kell kikapcsolni a tvt, csak várni kicsit vagy hálózatot kerestetni vele.
Film állását meg persze, hogy nem tudja ilyenkor, hiszen a lejátszás megszakadt. -
LucasGrant
aktív tag
válasz
Dzsekó #39420 üzenetére
Nem, az LB webOS nem kezeli az AN-MR400at. (Egyedül az LA széria támogatta az LM szériás AN-MR300as távirányítót is, ha jól emlékszek)
Feliratos dologba sajna nem tudok segíteni, majd ha következő alkalommal megyek haverhoz akinek már WebOS a van, akkor megnézem Neked, mert érdekel már engem is ez. Mondjuk megint elkapott a Tv láz most, lehet be kéne újítanom -
apszi
őstag
válasz
Dzsekó #39310 üzenetére
Szia Dzsekó!
Sok tévénél sajnos hiába kapcsolsz ki bizonyos dolgokat, lásd dinamikus kontraszt, teljesen letiltani nem lehet és valamilyen szinten kikapcsolt állapotában is csinálja amit egyébként már nem kéne. Nekem van egy "régebbi" Samu ledem, szintén ez a helyzet. Nem tartom kizártnak, hogy nálad is ez van.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
Dzsekó #39308 üzenetére
WebOS esetén a DLNA s dolgokat, a smart share be fogod találni, azon belül lesz egy ikon jobb fent amire rákkatintva kitudod választani milyen tartalmakat mutasson, Tv belső memória, Usb, Dlna,.ott pipáld ki a Dlna t ha alapból nincsen.
Fényerő valószínü azért változik mert be van állítva auto.ra az energiatakarékos üzemmód. (Auto érték az LA620S be nincs) -
Đusty
addikt
válasz
Dzsekó #30481 üzenetére
Ezt most hogy, milyen router vinyot. A routerre csak egy vinyo van kötve? Szeretnék egy megosztott meghajtót amit routeren keresztül elér a tv és más laptop is de a PC vincsijének mappáit win7 alatt állítólag csak akkor lehet megosztani, hogy látszódjanak ha külön felhasználói profilokat készítek és valamelyiken engedélyezem. Na most nekem ilyen nincs nehogymár itthon is még jelszavakkal bíbelődjek. Szóval akkor hogyan?
-
huncutka1029
addikt
válasz
Dzsekó #30442 üzenetére
kell a routerre egy kliens, vagy "NAS" -os rom. vagy a DHCP forwardingot be kell kapcsolni,
így a csatlakozó eszközöket egy hálózatra fűzi, és engedélyezi a megosztást.
Akkor látja a tv is régebben sokan panaszkodtak, hogy nem látja a tv, nem tudom megoldották e végül.
Lehet, hogy az ARP bindinget,vagy IP szűrést kell beállítani,hogy menjen. -
-
törölt tag
válasz
Dzsekó #30132 üzenetére
Tisztázzuk mit értünk 100Hz alatt. Ugye többségében valós képkockákat szúrnánk a meglévők közé, ezzel növelve az LCD tévékre jellemző 300 sor körüli mozgóképfelbontást. Ezt nevezzük interpolálásnak, LG esetén TruMotion-nek. LA620 esetén a mozgóképfelbontás dejudder mellett sem növekszik 300 sornál magasabbra, ezt bárki leellenőrizheti tesztábra, tesztvideó formájában. De elég két mértékadó tesztoldalt belinkelnem, ahol megerősítik a 300 sort, hátha elég ez is: HDTV test, Cnet A 660-asnak nem okoz gondot 6-900 sor sem, nyilvánvalóan másképp működik, mint a 620, ahogy a Pana ET60 esetén 1080 sor.
Természetesen 24p kedvelők nem feltétlenül interpolálnak BD tartalom mellet, ami talán helyes, és semmi gondot nem okoz az egyébként idióta 50 és 100Hz elnevezés, aminek semmi köze a valós megjelenítéshez. Az már kérdés, hogy a 620 miként bűvészkedik a háttréfény villogtatással, ezzel javítva az említett jelenséget, akár jó képminőséget is elérve, ebbe nem ástam bele magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest