- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olahjana
tag
válasz
albgab #24005 üzenetére
620 egyértelműen. bár 40 ezer a diffi köztük, akkor meg már miért ne lenne okos, meg 3d meg DTS?
bár a smart rész nekem kuka, de ha már kiadok ennyi pénzt akkor legyem már mindent játszó 3D
haladni kell a korral.
nem sokat használom a 3D-t sem. csak ha valami jó kijön.de így is a normálisabb panel van benne
szerintem egy TV-t 5-10 évre veszel jobb esetben és egyszeri kiadás. -
olahjana
tag
sziasztok
LM620am van és van egy olyan bibi, hogy ha fullhd-t küldök rá pcrol akkor nem áll be a kép automatikusan teljes képkitöltésre.
Tehát ha belenagyítok a képbe csak akkor megy ki a vetített kép a képernyo széléig, és akkor is csak úgy, hogy a szélén látszik hogy van 5-8 pixel ami feketén marad. (tehát mégsem fullos a képkitöltés)
Ez a régi samumnál automatán beállt azt hiszem kép kiterjesztés volt a beállítás neve. Ott ha arra mentem akkor beállt 1:1 pixelre.
Itt hogy lehet ezt megoldani?
Köszi -
olahjana
tag
Szia
Engem is érdekelnének a beállításaid, illetve az is hogy milyen távolságból nézed?
Van valami hatása a 3D élményre annyk hogy 2 vagy 3 méterről nézed?
Mert én pl ha 3dt nézek akkor fotel a TV elé másfél méterre és GOde az ideális beállítások még nincsenek meg. mindig molyolok vele.
valamint a feketeszint (ami inkább szürke szint sajnos) azzal még nem sikerült teljesen kibékülnöm.
Tudom hogy technológiából adódik, csak kicsit csalódás így 2013ban.
THX -
olahjana
tag
válasz
blakey #22447 üzenetére
ezek szerint ha ezen nincs local dimming akkor nem tudok rendes feketeszintet beállítani?
vár az ilyen edge LED esetében az ugyanaz mintha a háttérfénnyel meg a fényerővel szórakoznék a beállításokban nem? Létjogosultsága ennek a full LED háttérvilágításnál lenne szerintem.
A szervízmenübe lépés az garvesztést von maga után? Van annak rizikója hogy belépek? (műszaki)
hogyan tudok belépni?
Illetve akkor már csak egy kérdés lenne: pc kapcsolattal hány herczen küldjem ki a képet? mi a jó?
Köszi -
olahjana
tag
ja és hány Hzen kellene nekem járatni a TVt és a computert?
-
olahjana
tag
válasz
blakey #22436 üzenetére
segíts légyszi
LM620am van de sehol ne találok local dimming beállítást rajta amit említesz? hol van ez?
köszi
másik dolog az hogy nekem gépre van kötve a tv. az AMD catalyst beállítótta a fullHD 23Hz-et magának.
így mizinagyítás módban pont kitölti a képet.
viszont ha felveszem 50-60Hzre akkor a mozinagyítás alapon is sok, a 16\9 esetén pedig van 5 mm körben fekete sáv. Az 5 éves Samum már tudta hogy ami képet kap azt kiterjeszti az egész képernyőre. Ez nem tudja? vagy mit kell tennem hozzá?
köszi -
olahjana
tag
bar jatékoknal biztos jobb, de az nem vonz
-
olahjana
tag
válasz
Yogibear974 #22401 üzenetére
nekem olyan billem van amibe bele van vasalva az eger. nekem jo. a bill reszet meg nem eri utol holmi MM
-
olahjana
tag
válasz
proly01 #22351 üzenetére
nekem 55lm620 van. Nem bántam meg.
a Panel ugyanaz mint a 660
mivel van kerete ezért nagyobbnak is tűnik.
ez csak félmatt képernyős, de így is tükröződik. a 660 tükörképes. én nem szívesen nézem magam a TVben..
Ha nem nagy a diffi akkor 660 a design miatt, meg a wifi miatt.
Nekem nem kellett. Szeretem ha kiemelkedik a TV a háttérből. a fekete keret erre jó.
Wifi megoldható stickkel, de inkább kábel.
magic remote elbújhat egy 10000HUF-ba kerülő bill egér kombó mellett irányításban.
Szóval nekem inkább 55lm620 és egy alacsony fogyasztású HTPC full felszerelve, és még így is olcsőbb volt mint az lm660 -
olahjana
tag
üdv
lm620am van, minden ok ele viszont a feketeszint az borzalmas ehhez az árhoz képest.
sötét szürke inkább sötétben.
egy 4 éves samu lcd tv vol előtte de semmi előrelépést nem látok ezen a téren.
tudom hogy a technologia miatt soha nem lesz fekete, na de ennyire? -
olahjana
tag
HASZNÁL VALAKI WINDVD11 PRO LEJÁTSZÓT?
sajna a powerdvd nem akarja vinni a BR ISO fileokat, a windvd pedig nagyon torzít, szétszakítja a képet 3dben. valahogy olyan mintha túl nagy lenne a képeltolás a 2 szem között.
van ötletetek?
vagy esetleg a powerdvd miért nem akarja lenyomni a bemountolt iso filet -
olahjana
tag
válasz
Johnny198612 #22042 üzenetére
-
olahjana
tag
válasz
Johnny198612 #22040 üzenetére
lm615-620, de inkább 42es méret annyira kicsi árban a diffi.
átalakít 3dbe is és nem készít ki hasokáig játszol szemüvegben. -
olahjana
tag
válasz
Tompie #22037 üzenetére
doboz sérült-e, megvan-e minden tartozék, ragasztó eredetisége, (nem-e egy visszavitt, de újracsomagolt darab...)
képernyő épsége, garipapír.
A futár ha normális meg is várja, mert így probléma esetén nem kell visszamennie jegyzőkönyvezni
nekem ez volt pár napja, és kivárt mindent. Utána meg a garipapírt ellenőriztesd vissza az LG electronics nál -
olahjana
tag
az LM620 nak az őj szériában az LA640 a párja?
csak mert az LA 200Hz-es, de elvileg beépített wifis, és az LG honlapján a panelra már azt írja FPR, nem cinema 3D. Mia különbség?
köszi -
olahjana
tag
válasz
karl00 #21961 üzenetére
hi
sajna ennyire nem vágoma dolgot, de szerintem ha wifin osztod meg akkor a tv saját lejátszóját használod, (mert dlna-n keresztül azt használod). így semmi változást nem fogsz érzékelni.
én azt mondtam, hogy tedd fel a gépre a powerdvd progit, direktben hdmi kábellel tedd rá a gépet a tévére, és indítsd el a lejátszást.
valszeg az asztali gép jobban fogja bírni.
tehát a tv csak megjelenítőként funkcionáljon. -
olahjana
tag
válasz
karl00 #21956 üzenetére
nekem pc van hozzá, de ég és föld a 2. a powerdvd-vel tényleg el kell néha hajolni
abban pluszban is van állítási lehetőség 3d mélységet illetően, bár kicsit összekapja a képet ha nagyra van állítva.
a tv lejátsója viszont minden más 2d dologra rendben van. a gagyi 300 megás sorozatokat is értékelhetően játsza le -
olahjana
tag
Akit érdekel leírom a tapasztalataimat 55lm620al kapcsolatban.
először is szék nagy
a kép még SD adásoknál, mezei kábel tv esetén is teljesen rendben van.
nézési távolságom kb 3, 3,5m.
Van aki azt számolja hogy ilyen távolságból nem ajánlott.
Baromság. egy TV soha nem lehet elég nagy
3D a passzív 3d teljesen rendben van.
az örzők legendáját néztem meg rajta 1080 half ou-ban. ezt kb 1,5, max 2 méterre tőle.
csíkozódás nem volt a felezett felbontás miatt. Avatar is odabasz.
1 dologra viszont oda kell figyelni. a fejed a képernyő közepével egy síkban legyen lehetőleg, mert akkor nincs szellemkép. be kell lőni rendesen a tv magasságát.ha a szemüveget 90°ban elfordítod akkor a kép nem lesz jó.
a tv lejátszója 3d esetén szerintem kuka egy powerdvd pc kombó mellett.
persze a nézőpontot meg 3d mélységet még állítgatom, de így is 1x 1x pofáncsap a hópihe -
olahjana
tag
válasz
huncutka1029 #21908 üzenetére
8 napos elallasi jogom van. Addig utanajarok mizu,
de ha van infotok akkor azt orommel vennem
Bloodray ? Esetleg neked infod van erre?
Thx -
olahjana
tag
hali
megjött a TV-m viszont a garilevál másabb mint amiket bescanneltetek.
nekem nem füzetecske méretű hanem A4.
bescanneltem mindkét oldalt.
Azt mondták magyar garos és az LG-t hívhatom ha baj van.
a régiók között pedig nincs magyar, de magyar nyelv persze van.
akkor ez most kamu volt, a garilevél meg lehet hogy régi típus??
-
olahjana
tag
egyébben a diffi? 620-670 között? panel, képminőség stb?
csak mert azt láttam most egy katalogusban hogy a 670 A+ a 620 meg A kategóriás. ez feltételez nálam valami különbséget. ha mást nem elektronikában.
ha a netezésheu egy bluetooth-os billentyűzetet használnék akkor azt megeszi? van hozzá USB stick
(Logitech Dinovo mini) -
olahjana
tag
válasz
Bobolit #21842 üzenetére
azért lenne fontos mert most 2 verzió van a fejemben: lm620 elvileg magyar garival (ha nem akkor elállok a vásárlástól) a másik lm670 amit ajánlottak nem sokkal drágábban.
ha képminőségben ugyanaz, akkor én nem adnék többet érte, hisz mint kiderült, ha netet akarok akkor úgyis kábel kell hogy stabil legyen.
DLNA-hoz kell wifi lm620 esetén stick? vagy azt tudja alapból?
valamint a 620 esetén szimpatikusabb a félmatt képernyő, mert nem akarok mindenhez besőtétíteni.
persze a 670 designja szebb. ezt én is látom... -
olahjana
tag
Hello
Az lm620 es lm670 kozott van a panelben, elektronikaban, kepminosegben diffi ami miatt negeri a dragabb?
Koszi -
olahjana
tag
Valaki elmondaná nekem hogy mi a diffi az európai és a magyar gari között?
És hogy hogy lehet olyan hogy az LG magyarország nem hajlandó javítani az LG termékeket?
Köszi -
olahjana
tag
válasz
Azurooandrew #21709 üzenetére
aqua computers.
az gyárit ad állítólag.
a cég változatlan majd 15 éve
és még routert is rendelhetek 1 szállítással -
olahjana
tag
üdv
most vásároltam volna a PCdreamshoptól és ezt az infót találtam a honlapon:
''Az oldal üzemeltetője megváltozott.2013. Március 19.-től a Műszakiplaza Kft. nyújt garanciális szolgáltatást a fent leírtak alapján.
2013. március 18. előtt megvásárolt készülékekre a Dream Tv Kft. vállal garanciát, a régi elérhetőségein lehet elérni.''
ezek szerint eladták és most már ez sem jobb mint a többi kétséges webshop? csak mert akkor marad az Aqua. az legalább stabil... -
olahjana
tag
Hi Bloodray
Mit tudsz az idei szériáról? mivel fog többet tudni mint az LM? milyen árképzéssel lesz, illetve meddig lehet kapni az LM szériát a továbbiakban?
Az LM620-nak és LM660nak, valamint LM760nak melyik fog megfelelni?
DLNA elérés, felrat társítás és hangszínváltás szempontjából lesz valami előrelépés? medialejátszás tekintetében valami fejlődés? -
olahjana
tag
dlna-n keresztül mintha múltkor már azt mondta volna valaki hogy lehet jangsávot váltani es feliratot hozzátenni. Most akkor mégsem megoldott a dolog? NASt szeretnék akasztani a routerre és onnan szétosztani az anyagot több tvre a hazban.
most vennék tévét és nem artana ha jó lenne.
fontos lenne köszi. -
olahjana
tag
Sziasztok
nem tudtok valamit a pcdreamshopról? 3 napja próbálom utolérni őket de egyik telefonon sem reagálnak a 3ból. Egy TV után érdeklődnék, de semmi. -
olahjana
tag
válasz
Petyus1 #20909 üzenetére
HELLÓ
ezek szerint ha ezt a cuccot ráakasztom akkor a routerre akasztott NASról mindent lát és úgy kezeli mintha csak egy direktben USBre ráakasztott winyó lenne? tehát kezel feliratot, hangsávokat, lehet tekerni, stb?
erre ha jól gondolom akkor lehet akasztani mobilwinyót is. ezen keresztül tudok arra a winyóra esetleg másolni is távolról és azt is tudja olvasni a TV? mert az lenne a kánaán. Amit letöltök azt tudnám oda szinkronizálni
vagy lehet baromságokat beszélek, de majd mindjárt felvilágosítotok.
THX -
olahjana
tag
sziasztok
interhifiről mint boltról mit tudtok?
sajna a pcdreamshopban az 55lm620 elegge felment.
egyebkent azidei szeria megjelenésével várható valami nagyobb áresés a 212es modellekre? -
olahjana
tag
sziasztok
ha a fogyasztast nem vesszuk akkr plazma vagy LED?
főleg filmnézés dlna-n keresztul. -
olahjana
tag
Üdv Bloodray
Nem tudsz valamit az idei modellek megjelenési idejéről MO-on? illetve azok áráról?
Köszi -
olahjana
tag
válasz
torma1981 #18941 üzenetére
FW, DLNA, gyenge wifi ahogy olvasom, akadozik rajta 1-2 dolog, nem köldi tovább a DTSt rendesen csak stereoban, bevilágítás, felhősödés.
Csak összeszedtem a fórumból a dolgokat.
Nekem sajna még nincs ilyenem:S.
Épp azért kérdezem hogy vajon mennyire lesz megnyomva az ára az új szériának, mert ha egyárban lesz a hasonló tudás, mert az LMet kivezetik az újat meg be, akkor lehet célszerűbb talán az ideire benevezni.
Persze ha hamarosan kiadják, csak akkor -
olahjana
tag
mikor jelennek meg a 2013as modellek?
vajon milyen arban leszmnek?
kb mint a 2012esek voltak vagy megnyomják kezdetben?
Csak hogy mennyire érdemes rájuk várni. remélhetőleg ezek a problémák amik az LMel voltak megoldódnak és sikerül összehozni az LW és LM szeriát egy jobba -
olahjana
tag
Üdv erre esetleg valaki?
''Az LM 620 és 640, 660 között ugye csak egy jókora design, wifi meg a MM távirányító ami diffi.
Egyébként tudásban panelben ugyanaz ugye?
csak mert a netnél kiderült hogy kábelen jobb, a távirányítótól meg jobb egy billentyűzet ami meg van nekem.
Köszi'' -
-
olahjana
tag
válasz
tigipuf #18062 üzenetére
köszi
én is azon filózom. 55lw650 ha találok még. Mert az ára lényegesen alacsonyabb mint az lm 760 széria. képileg meg tudásban ha a medialejátszót nem nézem akkor ugyanaz. a diffiből meg inkább veszek 5.1et hozzá mindentudó BR lejátszóval.
Csak találjak. én is egy régi samuról váltok és a passzív 3d miatt mégha nem is sokat fogom használni -
olahjana
tag
válasz
#16729600 #18055 üzenetére
szunya1 valami nálad nem 100 az tuti. Miert kell fikazni azt aki nem elfogultsagbol irja le a tapasztalatait. Szerintem hasznos eszrevetel es ha ertelmezned, nem csak markarajongó szerepet vallalnál akkor látnád a lényeget.
A fórum lényege a tapasztalatok megosztása, hogy az ember a lehető legjobb döntést tudja meghozni. Abban az 55''os kategóriában amiről ó írt ez fél millás tétel, tehát én sem csak elfogult véleményt szeretnék hallani. hanem olyat is akinek már volt más is nem csak LG
üdv -
olahjana
tag
-
olahjana
tag
Sziasztok
érdeklődnék, hogy méretben mi lenne a legmegfelelőbb? 47 vagy 55''?
3 méter körül van a nézési táv. Főleg PCre kötve menne filmek sorozatok stb.
Én az 55 felé hajlok, mert azt szerintem nem bánta meg még senki hogy túl nagy a tv-je.
a 40'' is annak idején csak 1 napig tűnt nagy méretűnek, másnak már kicsi volt. így legalább tudom hogy ez volt a max ami belefér
Vagy tévednék? -
olahjana
tag
Ezt meg tudja erősíteni még valaki?
Mert ezen sok mindn múlik nekem. Most állok vásárlás előtt.
''Ott lehet, hogy BR lemezről és BR lejátszóról megy óriási tud lenni a különbség. Példaként ha otthon egy mkv 3d filmet a tv saját lejátszójával játszom le akkor kapok egyfajta élményt aztán kipróbáltam hogy ua. a filmet a BR lejátszóval hdd ről usb-n és a tv monitorként leestem a székről mennyivel 3d-ebb lett sokkal részletgazdagabb stb. Valószínű annyira nem profi a tv saját lejátszókája mint egy olyan készülék ami erre készült.'' -
olahjana
tag
Üdv Bloodray.
érdeklődnék hogy mit tudsz a NASról történő lejátszás esetén a feliratkezelésről.
Mindenhol olvasom hogy az LW sorozat ezt nem tudja. Ez nem oldódott meg valami FW frissítéssel?
Az LM sorozat ezt már gond nélkül kezeli?
Fontos lenne, mert igazán ez lenne a döntő tény. Képileg és árban talán jobb lehetne egy LW650 mint az LM620, de tudnia kellene ezt a luxust.
Köszi a segítséget -
olahjana
tag
válasz
dgyuri0123 #16838 üzenetére
Se LED TV-s sem pedig LG TV-d nincs ahogy olvastam. Hogy is keveredtél ide, hogy mindenki hülyének lett kikiáltva körülötted és te vagy a mindentudó? Vagy ez valami önigazoló hadjárat mert már meg kell győznöd magad hogy jól választottál?
a 2d 3d vitával kapcsolatban meg. lehet hogy csak fele felbontás, de legalább ezeken van. legfeljebb nem használom. Az ember meg normáls esetben 3 méterről tvzik otthon, akkor meg már nincs csík nagy képernyőn sem.
2dben meg igencsak jók már az új LCD-k. Max akkor láthatsz diffit ha egymás mellett vannak, de nálam sosincs egymás mellett 2 TV -
olahjana
tag
válasz
Lacinavi #16813 üzenetére
köszi ez jó infó. tapasztalta ezt valaki más is?
ui akkor jobb ha veszek egy tavalyi modellt olcsóbban és hozzá egy medialejátszót
esetleg 5.1 be playert
jelenleg ha az ember vesz egy lw5590et meg egy 5.1 br lejátszót akkor lényegesn többet kap mint egy lm660al
hangban mindenképp, matt képernyő. annyi hogy gyengébb feketét is ahogy hallottam.
bár sokan azt mondják hogy az lw képalkotása szebb mint az lm szériáé.
ki mit gondol erről? -
olahjana
tag
válasz
dgyuri0123 #16741 üzenetére
teljesen megertem az allaspontod. ki mire hasznalja a tvjét. az meghatározza hogy mit vesz. ha csak tvt neznek lehet nekem is az lenne. de nekem nincs külön monitor. ezen filmezek netezek töltök stb
egyebkent engem zavar a szürke hó. kb annyira mint a szürke fekete
sajnos mindkettő kompromisszum.
tvt sajna régóta nem nézek. semmi értelmes nincs benne. marad a filmnézés töltés -
olahjana
tag
válasz
dgyuri0123 #16733 üzenetére
azért 1 dolgot ne felejtsünk el pár negatívumot a plazmánál. Dícsérhetjük az egekig a feketéjét, de a fehérje az siralmas ami lehet zavaróbb mint a fekete. Ha valaki PC-ttesz rá akkor simán beéghet az asztal megjelenítésekor. A fogyasztása is ott van ugye, ami nem elhanyagolható évi 5-10000 HUF végülis nem olyan borsos. Aki csak TV-t néz annak ok de aki nem csak arra használja vagy fény mellet nyomja annak inkább a led
-
olahjana
tag
Esetleg erre valaki???
''Sikerült már valakinek megoldani LW sorozatnál a feliratlejátszást DLNAn keresztül?
sajnos állítólag nemjátsza lecsak USB winyóról.
esetleg az új FW-el megeszi?
köszi'' -
olahjana
tag
Esetleg erre valaki???
''Sikerült már valakinek megoldani LW sorozatnál a feliratlejátszást DLNAn keresztül?
köszi'' -
olahjana
tag
válasz
Faresz404 #16403 üzenetére
igen valszeg elfogult. a képalkotása nekem is jobban tetszik a passzívnak, de hogy nem fullhd 3dben az tuti. látszanak a sörték az éleken,csíkok a fehér hátterű képnél, nagyobb távolságról kell nézni, ahonnan már nem jön ki a fullHD részletgazdagsága.
De tény hogy kényelmesebb, olcsóbb praktikusabb, meg úgyis alig fogod használni -
olahjana
tag
Sikerült már valakinek megoldani LW sorozatnál a feliratlejátszást DLNAn keresztül?
köszi -
olahjana
tag
válasz
Indiant #16368 üzenetére
pedig teljesen logikus csináltam már pár ilyen lakást. Általában a belső,pítész tudja.
ebben az esetben az esztrichbe (aljzatbetonba a helyiség teljes hosszában bekerülhe t a padlócsatorna a szoba középnonalában a falban egy kötódobozzal. Oda meg azt húzol be amit nem szégyellsz.)
az nem forgatható és igen le van fúrva. Jópufa zártszelvény talpkerete lehet szánkótalppal.
arra épült rá a desigh térelválasztó.
Egyébként jópofa -
olahjana
tag
válasz
BloodRay #16353 üzenetére
az tiszta sor és ez böki az én csőröm is.
Valami nem kerek. mert ha a webshopok egy része valamiért tud adni hivatalos garit, bár már nem tom mi vanakkor hogyan meg miért?
Vagy az LGnek vagy valakinek jó lenne ha adna hivatalos infót mert ez most nem vet jó fényt sem az LGre sem pedig a webshopokra.
De miért nem javítja a magyar LG az EU-s terméket?
Ennyit ér az EU tagság?
mindehol ugyanolyan jogok illetnek meg nem?
PL vettem egy logitech billenytyűzetet. Ugye ez svájci termék ha minden igaz, tehát nem is EU.
Elromlott és azt mondták svájcban adjam meg a sorozatszámot mert az alapján ők be tudják azonosítani a terméket hogy outletként vagy hivatalosan adták el valakinek.
Amennyiben bárhol hivatalosan adták el, akár Boliviában is és van hozzá bolti számla ami a vásárlás időpontját igazolja, akkor ők vállalják a gart.
Hiszen tőlük csak hivatalosan lehet vásárolni.
Gondolom az LG is ilyen. Ilyennek kellene lennie. Nem ad el bontatlan csomagolásban szart sértetlen sorozatszámmal.Bár továbbra sem magyarázta meg nekem senki hogy az EU többi államában miért lényegesen olcsóbbak a készülékek.
-
olahjana
tag
válasz
torma1981 #16328 üzenetére
47lm620, vagy esetleg 55lm620
bár legszívesebben a tavalyi LW sorozatból vennék ha tudna feliratot kezelni DLNAn keresztül.
kicsit olyan találd ki mit tudok TV az idei sorozat. kicsit vicces hogy filózni kell, hogy hány Hzes, mit tud, stb
de a MMban az lenne a legjobb ha azt mondaná hogy nem x boxot meg egyéb szarokat ad hanem mondjuk vásárlási utalványt, vagy BR lejátszót, stb
De egyre inkább hajlok arra most hogy LW650 plusz BR lejátszó 5.1 analóg kimenettel mindentjátszó kivitelben amit hozzá tudok tenni a régi jó 5.2es rendszeremhez -
olahjana
tag
válasz
torma1981 #16320 üzenetére
azért a net világában ez nem így működik. amelyik boltban baj van a garral az elterjed és bekerül a minősítésébe.
én pl mindig megnézem a boltról írt véleményeket és nem a bolt oldalán persze.
vannak szutyok boltok ez tény. a plaza market pl ahol azért nem sok mindent vennék ami nagy értékű -
olahjana
tag
válasz
torma1981 #16317 üzenetére
itt akkor nem is kérdés. az 5 év miatt meg az eladható xbox miatt én sem nagyon gondolkodnék.
De nincs szükségem a 660ra. A lan kábelben jobban bízom, a lézerkard meg nem hiányzik mert inkább billentyűzetet teszek rá. van egy fülüs Logitech dinova minim, meg EDGE billbe vasalt egérrel. jobban használható. az a 50-60 vagy akárhány ezer diffi a 620 meg a 660 között meg azért nem mindegy.
Akkor inkább veszek már 55'' -
olahjana
tag
válasz
torma1981 #16306 üzenetére
én 47'' említettem.engem az érdekel, vagy 55.
kisebb ár kisebb diffi
de csatolom még egyszer hogy érthetőbb legyen az én verziómMM ''47lm620 299999HUF
pd dream 47lm620 222230 HUF
Diffi: 78000 HUF!!!!!!a gari ugyanaz a magyar LG 2 év
az a hangprojektor meg nekem nem hogy 78000et de 20at sem ér
'' -
olahjana
tag
válasz
BloodRay #16289 üzenetére
miért szlovákiában nem kell fizetni a 20% DPHt? vagy Ausztriában nincs az ÁFA megfelelője?
Csak mert az osztrák MM is jóval olcsóbb mint az itteni árak...
akkor ki néz hülyének kit?
miért MO-on a legdrágábbak ezek a termékek? és nem csak az LGre gondolok. Lehet az Samu is. -
olahjana
tag
válasz
BloodRay #16263 üzenetére
Te végülis most az LGnél dolgozol? mert ha igen akkor jó lenne valamit közzétenni, hogy vigyázzanak az emberek mit vesznek. úgy lenne korrekt ha a vásárlók félrevezetése folyik a szemük, esetleg szemetek előtt.
Mindenesetre nekem elég érdekes hozzáállásnak tűnik az bármelyik gyártótól, hogy elutasítja a garanciavállalást azért mert külföldről lett hozva.
A magyar LG sem itt rakja össze, hanem ugyanbból a kp-i raktárból jön. csak az egyik kék kamionnal a másik meg a következővel ami piros. kb ennyi differencia lehet. Nem az hogy eredetileg noname TV volt itt meg tettek rá egy címkét.
tehár ha nem vállalja a saját termékére a gart az elkeserítő és kiábrándító bármelyik gyártótól -
olahjana
tag
válasz
#46372352 #16259 üzenetére
jobban mondva ilyenkor megeteti a jónépet azzal hogy eladja a jól eladható termékkel a beragadt készleteket, ami a francnak sem kell. hangprojektor?? ki vesz ilyet önszántából mikor az árából 5.1 is kijön?
régi alap x.box. miért nem PS3?
3d kamera. a vaterán egyik sem kell a francnak sem 20000ért sem lehet eladni. (x-boxot esertleg) -
olahjana
tag
válasz
BloodRay #16256 üzenetére
ha visszaolvasol akkor látod hogy nem egy bolt van itt ezen a fórumon is feltüntetve akik hivatalos LG garipapírt adnak.
Persze a boltok fele outlet és egyéb himi humi szükre importos cucc, mint pl a marketplaza, ami szlovak számlát ad és letojja utólag mit akarsz, viszont pl 10 hozzászólásban ecsetelték a pcdreamshop hivatalos magyar szervízgarancialevelét?
vagy ezekről a tényekről te nem veszel tudomást?
nem vitatkozni akarok mert nekem hótt tök mindegy ki mivel akarja megetetni a népet.
ami tény az az hogy az 5 év az nem 2. Viszont alacsonyabb számozású készülékeknél egy jó webshopnál ugyanazzal a garral lényegesen olcsóbban tudod megvenni ugyanazt. -
olahjana
tag
válasz
honda23 #16247 üzenetére
egyébként a 620ast nézek én is, de csak azért mert az LWnél nem tudták mai napig megoldani azt hogy DLNA-n keresztül menjen a felirat is a filmmel.
Ha sikerülne rávenni valahogy már mennék is egy lw 650ért vagy 980ért
DTS nem izgat. Ha DTS filmet nézek akkor azt szigorúan hifin -
olahjana
tag
válasz
Motion_Blur #16250 üzenetére
mikor vásároltál utoljára webshopban?
ha bizalmatlan vagy akkor felhívod és megkérdezed a vásárlás előtt.
ha meg nem kapsz garijegyek olyat ami neked kell indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól a törvény szerint. -
olahjana
tag
válasz
Motion_Blur #16248 üzenetére
ezek az akciok tudnak adni értelmet ennek a dragabb vasarlasnak. bar en semmibe nem nezem ezt a projektort. abbol a külömbözerböl 5.1 rendszert vennek hozza közepes minőségben.
de ez én vagyok
de pont ma voltam MMben47lm620 299999HUF
pd dream 47lm620 222230 HUF
Diffi: 78000 HUF!!!!!!a gari ugyanaz a magyar LG 2 év
az a hangprojektor meg nekem nem hogy 78000et de 20at sem ér -
olahjana
tag
válasz
honda23 #16247 üzenetére
értem én az 5 évet, de mi akar az lenni hogy ha megszűnik a webshop? kit érdekel? LG hivatalos garit ad akkor senkit.
hangsúlyozom az 5 évet értem. azt nem értem pl ha valaki vesz egy 620ast minden extra xbox egyéb nélkül, akkor miért akarja bárki is beparaztatni, hogy vegye meg aMM-ban plusz 30-80000ért mikor az is csak ugyanazt a 2év hivatalos gart adja mint a normálisabb webshopok. -
olahjana
tag
válasz
aszamóca #16241 üzenetére
ne foglalkozz vele. sajnos sokan nem képesek átlátni azt hogy a MM és barátai azért olyam marha drágák mert ott fizetni kell 30 ember bérét, meg a plaza vagy épp akármilyen bevásárlóközpont bérleti díját, rezsijét. míg egy webshop esetében ez kb 3 ember bére.
az LG meg a legnagyobb viszonteladóinak kedveskedik ilyen 5 éves gondoskodás akcióval hogy még jobban foggyanak a készülékek mégha 25%al drágábban is. Van akinek megéri ha plazaban vásárol, van akinek nem.
nekem pl 25% sok.
akkor inkább plusz egy méret meg egy BR ugyanazért a pénzért 2 év hivatalos magyar garral -
olahjana
tag
eddig én outleteknél néztem
de ez ugyanaz a gari mint pl a kiterjesztett gari a media marktnál ha minden igaz amit pluszban fizetni kell.
még pontosan nem jártam utána de gondolkodom olyan verzión is hogy outletben megvenni 100al olcsóbban plusz biztosítást rá.
bár nekem sok outlet tv-m volt. kb 10 et vettem eddig ide oda. most kb 5 évesek. soha nem volt gond velük pedig napi 10 órát mennek
mindenesetre kimásoltam az alibi szöveget:
''Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy a kiterjesztett garancia jellegéből adódóan csak és kizárólag személyesen van mód a megvásárlására!Önnel is megtörtént már, hogy pont a jótállás leteltével romlott el a készüléke?
"Baleset" történt garancia időn belül a készülékével, és nem térítette meg Önnek a keletkezett kárt senki?
Mi tudjuk a megoldást! Extra garancia!!!
Baleseti meghibásodásra, a vásárlástól számított első naptól kezdve.
Műszaki meghibásodásra, a gyártói garancia lejárta utáni nap 0:00-tól kezdve.Részletekről érdeklődjön bolti elérhetőségeink valamelyikén!''
-
olahjana
tag
kb hasonló véleményen vagyok én is.eddig ezt mutatta a tapasztalat. Valamint ha 2 üzlet között vagy 80000 diffi (55'') akkor inkább megveszem az olcsóbbat és veszek inkább hozzá 20000ert banki biztosítást ami nem csak a javítást meg az alkatrészt állja csak akkor ha gyártási hiba van, hanem akkor is ha villámcsapás túlfesz, vagy ne adj isten egy gyerek leborítja a tévét
-
olahjana
tag
sziasztok
LM615öt tudnék igen jó aron. a kérdésem az lenne, hogy ez mennyivel rosszabb mint a 620?
azt tudom hogy nincs net és DTS hang, de ezek nem is annyira érdekesek.
Nasról DLNA-n keresztül tudok filmet lejátszani felirattal?
Ez csak LAN kábelesen tudom megoldani, vagy wifi sticket is tudok ehhez használni?
Köszi -
olahjana
tag
arra van valakinek válasza hogy a boltokban az lm615 miért drágább mint a 620?
-
olahjana
tag
Sziasztok
Ha nem veszem figyelembe a smart funkciókat akkor az LW4500 és az LM620 között nagyon nagy a külömbség képminőségben?
Csak mert az árkülömbözetből már nagyon jó kis smartos BR 5.1 szettet lehetne venni amin aztán tényleg minden megy.
másik kérdésem az hogy valakinek sikerült az LW sorozatnál (5500, 650) DLNA-n keresztül feliratot varázsolni a filmek mellé NASról? mert azt olvastam nem megy, és eddig emiatt nem vettem az LWből semmit.
köszi -
olahjana
tag
persze azzal nincs is nagy gond. viszont a 80-100 kByte feltöltés megkeseríti az ember életét.
Mindenesetre köszönöm az észrevételt de sajnos nem a kérdésre válaszoltál most sem
'' 55''ban gondolkodom lm620. Tv-t nem sokat nézek rajta, viszont sok 350megás sorozat menne rajta.
3-4 méterről mennyire lenne gáz?''
persze nem csak az menne, de sok az olyan is -
olahjana
tag
Üdv
55''ban gondolkodom lm620. Tv-t nem sokat nézek rajta, viszont sok 350megás sorozat menne rajta.
3-4 méterről mennyire lenne gáz?
most egy 4 éves samu 40B550em van. Mondjuk ahhoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest