- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Rég jártam erre.
Látom megint vannak zavarok még a tavalyi tv-kkel kapcsolatban is.
100Hz-esnek hívunk minden tru motion-nal rendelkező tv-t.
A 2015-ös modellek között minden smart modell 100Hz-es, kivéve az LF592U-t. Értendő ez minden méretre(pl LF5800-as minden mérete egyaránt 100Hz-es) a modelleknél. -
-
BloodRay
veterán
Ööö, mivel ez már csúsztatott időpont, talán olyan sokat nem kell hozzászámolni.
(#59653) huncutka1029 -> Üdv! Igen, nem nagyon volt időm mostanában nézegetni a topikot.
NB3531 nagyon jó választás ha találni még valahol, csak sajnos már majdnem 2 generációval ezelőtti modell. -
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #29306 üzenetére
Widi nem egyenlő a wifi direct-el.
A Widi az intel szabványa és az arra képes laptop élőképe küldhető vele ki az ezt támogató tv-re.
A wifi direct-el router nélkül, közvetlenül küldhetsz ki képet, zenét, vagy videót a tv-re. De nem élőképet! Ezt viszont már az újabb mobilok 90%-a tudja.
A Miracast meg kb a Widi-hez hasonló, de csak felsőbb kategóriás telefonokban, tabletekben van.(#29318) iviivi75 -> Az én ingyenes tartalmaim mind maradtak. Neked mi tűnt el?
(#29322) Indiant -> Erről kattanjunk már le. Egyrészt hazai régiós tv-ken nincs is ilyen opció, másrészt ez egy bug. Ott ahol ez működik is ki lehet(majd ha helyesen működik) kapcsolni. Egyrészt az OnNow-hoz, másrészt a nézőspecifikus reklámokhoz(amit pc-n ugyan úgy kap mindenki) kell.
-
BloodRay
veterán
válasz
#16729600 #29094 üzenetére
NB3530 azért már egyáltalán nem olyan vészes. Nem tudom te milyen körülmények között hallottad szólni(egyáltalán ez a típus volt-e), de ha kategóriájában nézed igenis jó hangja van.
(#29093) jczettler -> HDMI ARC-on még nem próbáltam, de LA660S-től felfele ez már vezeték nélkül is tud kapcsolódni a tv-kre.
(#29133) bendi007 -> A 660 és 690 között csak dizájnbeli különbségek vannak.
(#29146) Punisher15 -> LG AN-VC400, AN-VC500, csak ezek fognak működni, másmilyet teljesen fölöslegesen kötnél rá.
(#29155) bluobluo75 -> A Pana plazma típusát nem igazán tudom kivenni. Ha X60-ról van szó, akkor az inkább csak méretre nyerő, illetve ha ragaszkodsz a plazmához. Viszont ugye csak HD ready, szép szaggatós képű belépő kategória. Samsung 40F6400 és az LA620S között már inkább csak kis méretbeli és 3D technológia beli különbség van. Felszereltségre, tudásra ezek legalább már hasonlóak.
-
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #26521 üzenetére
LN5400-ban mint írtam nincs Tru Motion.
Dinamikus kontrasztot én meg kapásból kapcsolom is ki, még alacsony fokozaton is zavaró lehet.
Fényerőt meg azért inkább a saját körülményeinek megfelelően állítsa be(mennyire világos a szoba), de tény, hogy bőven lehet visszavenni belőle. -
BloodRay
veterán
200x200-as a tv felfogatása, szóval amit néztél konzolt az biztosan jó lesz.
(#26471) Fail3D! -> Ez az egész amit írsz azért igazán mókás, mert az ES6100 konkrétan egy sz@r. Pont ez az a Samsung ami nem tud full HD-t 3D-ben és a 3D közbeni gyengébb frissítés miatt még a szemüveg vibrálása is erősebben kijön ennél. A durva foltosodásról és a nem létező fehér színről már ne is beszéljünk...
(#26516) syl5 -> LN5400-ról még teszt is volt a PH!-n, javaslom annak olvasását, van benne képbeállítás is ha jó emlékszem. Egyébként kategóriájában messze a legjobb panellel rendelkezik az 5400-as, ezt bizton állíthatom, jópár darab után.
Nem tud Tru motion-t és így 100Hz-et a készülék, ezt nem is tudom honnan szedted?
Képbeállításhoz vagy a Normál, vagy a Haladó módok egyikéből indulj ki.
A ZA nem jelent kb semmit a típusszám után, max csak azt hogy hova, kinek lett szállítva.
A látásod tuti nem fogja károsítani a tv, de normálisan beállítani mindegyiket be kell. -
BloodRay
veterán
válasz
gyorgy1961 #26138 üzenetére
Hangprojektort keress inkább megfelelőt, a mini hifi-re csak a fülhallgató kimeneten tudod kiküldeni a hangot, az meg olyan is lesz.
Viszont az NB2020-al nem nagyon leszel előrébb hangminőségben(maximum kicsit hangerőben), mélynyomósok között keresgélj szerintem. -
BloodRay
veterán
válasz
berbatov2 #25937 üzenetére
Igen, ha zavar a "szappanopera hatás", akkor a Tru Motion-t kapcsold ki, vagy állítsd gyengébbre.
A valósághű mozi a 24p.
A helyi sötétítés=local dimming, pontosan, erősebb feketéket és homogénebb megvilágítást lehet vele elérni, de ezt is tapasztald ki, hogy mikor mennyire jön be neked, mert elég nagy zónákat használ.(#25939) KrasyJ -> 6130 idei modell, de nincs benne Tru Motion, ezért én inkább venném az LM620S-t.
(#25942) SBali -> Sajnos alap(3D és/vagy smart nélküli) modellek között komolyabb képminőségű modellt már nem találni.
(#25945) oke -> Én pl Silicon Power-t használok, de a WD-k is igen jók általában.
(#25959) eladogeppc -> Van benne Wifi és persze LAN is van rajta.
LG tv-k csak az LG-s Wifi stick-et fogadják el egyébként. Miért ne kezelné a HD-s tartalmakat ha egyszer Full HD tv?
-
BloodRay
veterán
válasz
berbatov2 #25921 üzenetére
Tölttesd ki.
Ami a képbeállításokat illeti a Normál-ból, vagy a valamelyik haladó profilból indulj ki.
Háttérfény kezdésnek bőven visszavehető, ezután a színhőmérsékletet lődd be középre kb. Ezután jöhet a dinamikus kontraszt és szín, majd a zajcsökkentések(kivéve ha analóg jelet is ráengednél szerencsétlenre) kikapcsolása. Végül valósághű mozi kikapcsolása tv nézős profil esetén, majd a Tru Motion személyre szabása. -
BloodRay
veterán
válasz
stilo18 #25852 üzenetére
LM620S-nél hogy adna szebb képet, egy LN5400?? Kb két kategóriával gyengébb modell utóbbi.
Kategóriájában nem rossz az LN5400 képe, de az LM620S szintjéhez köze nincs.(#25860) kazmerr -> 2 éves belépő smart modellt(LV375S) miért kell ajánlani?
(#25864) stilo18 -> LA6130 az LM615S idei kiadása kb. Képminőségre is hasonlóak, talán kicsit egyenletesebb a 6130-as háttérvilágítása.
(#25873) Papesz01 -> ISO-t semmilyen tv márka nem játszik le. Hangsávváltáshoz meg próbálkozz a q. menu-vel.
(#25877) kazmerr -> VGA-ról nem vagyok biztos, hogy megy rajtuk a 3D. A +1 szemüveg az LM660S-nél a szemüvegre csíptethetőt jelöli. Mindemellett az LM660S-nek jóval jobb és gyorsabb a netes része már.
(#25886) Ace Ventura -> Akkor most állítsd be a képet, mert lehet hogy változtak az alapbeállítások a korábbiakhoz képest.
(#25888) szemtelen -> Ez nem torrentkliens.
Én arra használom amire való és arra megfelel egyelőre. Ez pedig annyit jelent, ha alkalmanként csinálok egy-egy képet a telefonnal azt az otthoniaknak egyből meg is nézhetik(ha még nem is vagyok otthon).
Mellesleg tegnap kipróbáltam az 55"-os OLED-es LG-t, nem volt rossz első blikkre. Nagyon várom már, hogy elkezdjen terjedni és kiforrja magát.
-
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #25807 üzenetére
Én nem úgy tapasztaltam, hogy csak az egyes hdmi-n működne. Hol írtak ilyet?
-
BloodRay
veterán
válasz
StSanya #25701 üzenetére
Dvd/Blu-ray, házimozi, beltéri egység és hangprojektorok(talán erősítő is), ezek vannak a támogatott eszközök listáján. Semmit nem kell tudnia a fent említett eszközöknek azon kívül, hogy legyen rajtuk infra és valamilyen kábellel csatlakozzanak a tv-hez. Rengeteg márka van a listákban, azokon belül is többfajta távirányítótípus. Beállítani meg pofonegyszerű.
Leírás az idei modellek használatijában(a tv-n). -
BloodRay
veterán
válasz
StSanya #25677 üzenetére
Emellett pedig bekapcsolták az univerzális távirányító funkciót(tv-hez csatlakoztatott dvd/blu-ray-hez, házimozihoz, beltérihez) és belerakták az összes modellbe a kamera programot(a csatlakoztatott kamerával tud rögzíteni képet, videót).
Előbbit tesztelgettem a hétvégén, eddig mindent sikerült vele irányítani. Scart-on bekötött Sony dvd lejátszó és Pioneer blu-ray lejátszó is pillanatok alatt beállítható. AN-MR400 kell hozzá. -
BloodRay
veterán
válasz
Ace Ventura #25631 üzenetére
Hama 8in1 is jó lehet(12047 volt annó a kódja), ez elterjedtebb, de Fully 8-at is kapni még egyébként.
Esetleg One for all URC-3440 használható erre.
Ha megvan valamelyik írom mit kell csinálni(attól függ ugye milyen távkapccsal próbálkozol). -
BloodRay
veterán
válasz
Watt25 #25608 üzenetére
"Half-OU esetén a FullHD-hoz képest magában a videóban a vízszintes felbontás van felezve, amit a tévé már nem felez tovább, tehát legalább a függőleges felbontás megmarad 1920 pixelnek."
-> Helyesen:
Half-OU esetén a FullHD-hoz képest magában a videóban a függőleges felbontás van felezve, amit a tévé már nem felez tovább, tehát legalább a vízszintes felbontás megmarad 1920 pixelnek. -
BloodRay
veterán
LA640-nek szerintem fakóbb a panele kicsit mint a 660-as és afeletti modelleknek.
(#24873) padi68 -> LOL.
EU garancia van biztosan a nem LG Magyarország garanciapapíros készülékekhez, ez 1 év.
(#24880) Brain75 -> Régiótól függ. Ha olyan régióból származik a készülék ahol nincs benne a választható opciók között Magyarország, akkor próbálgathatod állítani a lokalizációt...
"6208-ast vettem 3 év garanciával" -> He?? Ezt meg hogy? -
BloodRay
veterán
válasz
dgyuri0123 #24840 üzenetére
Szerintem egy ismerősnél ha lehet nézz meg otthoni körülmények között egy led-et, hogy ne legyen csalódás a vége.
Én nem bírom a plazmákat, de a G30-asnak igen-igen jó képe van. -
BloodRay
veterán
válasz
tomiee85 #24801 üzenetére
LS575S és az LM620S.
(#24818) dgyuri0123 -> Attól függ mire használnád. Ha téged most nem zavar a plazma vibrálása, fogyasztása és sötétben filmezel vele inkább, akkor ne cserélj led-re. Utólag látom G30-ad van, azt végképp ne cseréld, csak ha te sem bírod a plazmát.
(#24819) Plebi -> De aki eredetileg kérdezett, az olyan modellekről érdeklődött...
-
BloodRay
veterán
"2012-es LM-nél és 2013-as LA száriánál a beállításokban meg lehet adni bármikor a smart régiót, utána megint kéri, hogy fogadd el az ilyen meg ilyen szabályt és utána már más országé él." -> Hogyne, csak pl egy osztrák, vagy német modellben nincs Magyarország...
(#24725) AMDaZERG_1 -> Azért a Q. menu-ben annyira nem komplikált beállítani az alalváskapcsolót.
(#24728) tomiee85 -> 2013-asoknál LN570S, LN575S-től mindben van Tru Motion az LA6130-at kivéve.
(#24738) berbatov2 -> Öt év garancia rövid ideig már volt, egyelőre rövid távon semmi extráról nem tudok.
-
BloodRay
veterán
válasz
nextman #24515 üzenetére
Azt hogy a talpba nincs rendesen becsavarva a csavar és emiatt ferdén áll a tv. Láttam már ilyet...
(#24525) Tikakukac -> 32LV355U 2 éves külföldi modell, nálam szóba nem jöhetne. 32LS5600 legalább hazai modell, arról nem is beszélve, hogy újabb, jobb panelű is.
(#24531) Mitics -> Kis ellentmondás a hirdetésben.
"2-3 év garanciával"->"Szlovákiából kerülnek beszállításra"-> Ergo fix, hogy csak egy év EU gari van rájuk maximum.
-
BloodRay
veterán
válasz
stracker06 #24510 üzenetére
Ha a vízszinteshez képest 25%-ban meg van dőlve a tv akkor nincs összecsavarozva rendesen.
Ha felülről nézve nem párhuzamos a talp(mondjuk eleje) a tv tetejével, akkor forgasd addig a készüléket míg megfelel.Forgatható az ne félj.
(#24511) gycs02 -> Ő viszont Euronics-ben vette, ott viszont határozott idejű(illetve esetleg készlet erejéig) volt az akció tudtommal.
-
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #24459 üzenetére
Az(42LN570S) van nekem itthon. Ebben a méretben is igen korrekt.
(#24470) ricsike81 -> Nagyon jó lett az idei 860-as széria tapasztalataim és a külföldi tesztek alapján is. Árra passz.
(#24473) berbatov2 -> Pár ilyet próbáltam csak, az elég borzasztó volt. Ezzel tapasztalatod?
-
BloodRay
veterán
válasz
five90 #24233 üzenetére
Sehova nem kell regisztrálni, a helyszínen adták volna. Viszont az akció már véget ért, maximum a készlet erejéig lehetett meghosszabbítva. Ha nem adtak, akkor valószínűleg náluk már elfogytak az L5-ök.
(#24235) Azurooandrew -> Az utolsó kérdésedre biztos csak a válasz(tuti lesz megint üzletlista ha lesz valami).
(#24250) Tikakukac -> Az LK-s újabb modell(2011 ha jól emlékszem) és lejátszik usb-ről alapból videót is.
-
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #24158 üzenetére
LOL, evolution kit?
7000-es, 8000-es széria bővíthető csak vele egyrészt, másrészt ~80-100k a cucc.
Nem kapod meg ezzel sem az összes funkciót amit az új széria, ráadásul bár erősebb hardver van benne mint ami alapból volt a készülékben, mivel lassú porton kommunikál a tv-vel oly sokat nem fog érni...
Harmadrészt, bár elvileg jó ideje elérhetőnek kéne lennie, sehol sem kapható. -
BloodRay
veterán
válasz
blakey #24156 üzenetére
Használtam mindkettőt eleget, egymás mellett is. Jobb az LA620S képe szerintem. Nagyobb a fényereje és hangyányival talán egyenletesebb a megvilágítása is.
Tudásra is mindenképp az újabb a jobb.
Amiben egyedüliként jobb az LM620S az az, hogy jobb a csatlakozóinak elhelyezése és vékonyabb. -
BloodRay
veterán
válasz
gycs02 #24131 üzenetére
Edge led - általában a drágább készülékekben van idén, vékonyabbak ezek a modellek és ezek között vannak ledvezérelt darabok;
Direct led - olcsóbb megoldás, és az olcsóbb modellekben is van, elvileg egyenletesebb háttérvilágítást adhat, viszont vastagabb a készülék tőle;(LG-nél LA620S-ig ilyenek a készülékek az ideiek közül, Samsungnál pedig már csak az F7000 és F8000 ami Edge-es)
FPR-es 3D = Cinema 3D(#24132) kucseranor -> Meg a beépített wifi, 2 magos CPU, NFC, vékonyabb keret, több memória, stb...
(#24136) smallville80 -> Ez is 42LA620S, csak elírták, még a linkeden is látszik.
(#24140) blakey -> Legalább hülyeséget ne írjunk ha nem tudjuk. Az LA620S ugyan úgy 100Hz-es mint az LM620S, erre mérget vehetsz...
A tavalyi LM615S-nek idén nagyjából az LA6130 felel meg. -
BloodRay
veterán
válasz
smallville80 #24108 üzenetére
Sima LA620 nincs forgalomban idehaza hivatalosan, csak az LA620S.
(#24103) Brain75 -> Az LA620S jobb mint az LM620(kivéve ha fontos, hogy vékony legyen a készülék, meg esetleg a csatlakozók elhelyezkedése). Az már más kérdés, hogy megéri-e cserélni az újabbra...
-
BloodRay
veterán
válasz
Yushchenko #23879 üzenetére
Igen, az lenne a legjobb.
(#23880) roomi -> Igen, nem rossz az a modell már, de azért az is kérdés, hogy mennyire vagy érzékeny. LM765 esetleg még amit nézz meg.
-
BloodRay
veterán
válasz
Yushchenko #23877 üzenetére
Tru-motion nincs a 615-ben. Szerintem képileg, főleg a gyors mozgásoknál, jóval gyengébb a 620-nál.
-
BloodRay
veterán
válasz
Yushchenko #23870 üzenetére
Szerintem nem. 615 jóval gyengébb szerintem mind képileg, mind szoftverre. Szatellit tuner viszont ebben is van.
-
BloodRay
veterán
válasz
lamaffia0331 #23864 üzenetére
LM669S vékonyabb(élledes, ledvezérelt), dizájnosabb készülék és alaptartozéka a magic motion távkapcs.
LA620S háttérledes, emiatt vastagabb jóval, viszont cserébe elég homogén a képe, jó a fényereje. Talán kicsit kevésbé is tükrös a kijelzője. 2 magos CPU-ja van már, alap, normál távirányítója, meg kicsit más felülete mint az LM szériának. -
BloodRay
veterán
válasz
Kroni1 #23752 üzenetére
Igen, LM620S még elérhető MM-kban, hivatalos helyeken, bár 47-55"-ban már igyekezned kell, hogy legyen dobozos darab, mert ekkora méretben nem vagyok biztos, hogy még van a központi raktárában az LG-nek.
(#23753) balageeee -> Hivatalos helyről, 42LM640S-ben/660-ban gondolkoznék ha még van raktáron, újak közül esetleg LA620/640-ben.
-
BloodRay
veterán
válasz
Kroni1 #23750 üzenetére
Hogy melyiket érdemes venni az jó kérdés. Az LA-s annyival tud többet, hogy beépített wifi-je van, jó hozzá az újfajta(külön megvehető) magic remote, kétmagos CPU-ja van már és nagyobb a fényereje(meg talán kicsit homogénebb is a megvilágítása). Viszont vastagabb maga a tv, mint az LM620, valamint csatlakozóelrendezésben is eltérnek ha jól emlékszem.
Amit kérdeztél azt mindkettő tudja. -
BloodRay
veterán
válasz
fgordon #23747 üzenetére
Legelőször a félreértések elkerülése végett: az összes 42"-os tv amit felsoroltál falra szerelhető és 40x40-es a felfogatása.
Ne az oldalcímet nézd, mert amiket írtál, azok közül egyik sem 3D-s modell...
A - Normál alap, 2012-es LED tv dlna-val; nem 3D-s természetesen(az az oldal címében valami reklámféle amit láthattál);
B - Ugyan ez, csak 100Hz-es és 2010-es modell;
C - 2012-es LED tv, dundi, háttérledes kialakítással, LS5600 akkor már sokkal jobb; még mindig nem 3D ez sem;
D - Ez is 2012-es modell, gyakorlatilag az LS3400-nak a keskeny keretű testvére; szintén nem 3D-s;
E - Ez a legalapabb 2012-es készülék, normál lcd még. Szerintem is jól néz ki(kategóriájában) a szálcsiszolt hatású, matt műanyag keret;(#23748) Kroni1 -> 2012-esek közül LM620 a legalapabb ami ezt tudja, 2013-asok közül pedig az LA620.
-
BloodRay
veterán
válasz
Rakeem #23706 üzenetére
Ha megnézed mire válaszoltam, 7-es szériáról volt szó.
6-osban, meg van még LA6130, LA640S, meg még LA667S(660S fehér változata) is.(#23707) Khars -> Nem skáláztak fel semmit, hanem valahol rossz adatot adtak meg. Az LG hivatalos weboldalán jó. 32LN577 új típus, ez már ugyan ezt tudja és full hd.
-
BloodRay
veterán
válasz
Fail3D! #23663 üzenetére
Ha LA-ra gondolsz, ott csak LA740S és LA790S van idehaza forgalmazva. 790S már erősebb SOC-al van szerelve, más a dizájnja, már prémium magic remote van hozzá és az összes csatlakozója már oldalra és lefele van(mindezek 740-hez képest).
(#23674) kavarc -> Nem viccből írták az információkat.
2 távirányító van hozzá, IPS paneles, valós 100Hz-es, PVR külső hdd-vel használható, 660S a fekete, 669S pedig a fehér változat.
(#23676) Khars -> HD ready a felbontása csak sajnos, viszont cserébe valós 100Hz-es, műholdvevős, stb...
-
BloodRay
veterán
válasz
ricsike81 #23257 üzenetére
Annyi biztos, hogy "42LA6918 vagy la 6920" nem magyarországi modellek. Nem tudom honnan guberálhatta a kereskedő akinél láttad, de még csak nem is hallottam ezekről, szóval még csak nem is régiósak...
(#23270) FerNandor -> LD750 nagyon jó tv képminőségre, de nagyon nem mai modell. Ha jól emlékszem 2010-es széria. Így a hirdetés, hogy új készülékek lennének, mindenesetre gyanús. Igen csak utánanéznék, hogy nem-e kiállítási, vagy refurbished darabokról van szó. Ha viszont tényleg valahogy elkallódott, elfeledett bontatlan darabok, akkor én megvenném(bár mivel most látom, hogy ott a hirdetés szövegében a garancia 1 hónap, ez kb kizárva).
(#23271) huncutka1029 -> Egyébként LD750-ben van kábeles tuner is. Viszont felvétel funkciója sehogy sincs még. Régebbi széria ez.
LS3400 pedig nem 3D tv. Köszönőviszonyban nincs egyébként képminőségre a két modell. Az LD750, bár lassan 3 éves modell, képminőségre igen sok készüléket sárba tipor még ma is.
-
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #23216 üzenetére
Szia!
Én is úgy tudom, hogy portolva lesz(és még több alkalmazást vizsgálnak), de hogy mikorra lesz meg az kérdéses persze. Prioritást mindig az új modellek élveznek.(#23226) iviivi75 -> Az mtv videótár és a startlap került ki a prémium tartalmak közül. Mindkettő tartalma benne van a Fuso-ban. Startlap külön alkalmazásként megszűnt, az mtv videótár ha újra elérhető lesz, akkor sem már a prémium alkalmazások között lesz, hanem az alkalmazásboltban keressétek majd.
(#23233) gahor72 -> Megoldás: új hangolás.
-
BloodRay
veterán
Ha valaki nagyon nem szeretne 3D-t szerintem jó hír, hogy maradt valós 100Hz-es, nem 3D-s modell mégiscsak a kínálatban. Mind az LN570, mind az LN575 valós 100Hz-esek lettek az előzetes specifikációkkal ellentétben(az esetleges adattáblákban lévő 100Hz MCI ne tévesszen meg senkit).
-
BloodRay
veterán
Alkalmazásos videótár mint feljebb írtam szerverhiba miatt nem megy, ez javítás alatt van, nem az alkalmazás vagy a firmware hibája.
Egyébként leteszteltem én is ezt az mtv videotár dolgot 2012-es és 2013-as modelleken is a böngészőben.
2013-as modelleken ahogy várható is, minden videónál a reklám után kiírja a böngésző, hogy hiányzik a silverlight add-on. 2012-es modelleken ugyan ez a helyzet kb ha át akarja ugorni az ember a reklámot. Viszont ha végigszenvedi az ember, hogy lefusson, akkor utána elindul a videó. Hogy miért és, hogy azt nem értem. Viszont nem lehet állítani semmit ilyenkor, tehát nincs hangerő állítási lehetőség, nincs play, pause és semmiféle egyéb gomb a lejátszó ablakon. -
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #22741 üzenetére
2013-as szériánál ez mondjuk már nem így van.
Egyébként a te tv-ddel valami gond lesz szerintem...
-
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Nem nagyon volt időm sajnos a topikot nézni mostanában, remélem megjavult a múlt heti hibás frissítés mindenkinél.
Legújabb kijött frissítés tartalma(valaki kérdezte visszább): DVB-C-n hangminőség javítása, valamint bekerült az USB-ről lejátszható formátumok közé az M2TS és az MTS.LA690-ről láttam még kérdést feljebb. Nincs a panel előtt üveglap. Kijelzőtisztítóval és antisztatikus kendővel tisztíthatónak kell lennie.
-
BloodRay
veterán
válasz
Itachi82 #21401 üzenetére
Az LM765S Magyarországon forgalmazott modell, míg az LM760S nem, ezért inkább olcsóbbnak kellene lennie utóbbinak. Egyébként teljes mértékben megegyeznek(ugye a talp más), csak éppen garanciálisan nem egy kategória a kettő.
LM765S valós 200Hz-es, ez a lényegi különbség a 6-os szériával szemben(ezek valós 100-asok). Képminőségre természetesen itt is van egy kis ugrás a 6-os szériához képest, de nem jelentősen gyengébb pl egy 660 szerintem.
Ha filmet nézel PC-ről teljesen mindegy az input lag. -
-
BloodRay
veterán
válasz
olahjana #21522 üzenetére
Az LM szériát addig lehet kapni amíg lesz a boltokban készlet.
Komolyra fordítva március végéig, április közepéig szállít már csak az LG nagyon maximum.
LM620-nak kb az LA660, LM660-nak kb az LA690, LM760-nak pedig kb az LA740 fog megfelelni.
Médialejátszást még tüzetesen nem tudtuk tesztelni, mert nem nagyon voltak végleges szoftverű készülékeink.
Kétfajta új magic remote lesz idén(plusz az alapnak lesz egy külön megvásárolható változata is) és ezekkel kapcsolatosan több új funkció, sokkal jobb lesz a game world, jön az LG Cloud, az NFC, a jóval erősebb processzorok(már az összes smart-os készülékben kétmagos CPU lesz), javul a tv-k hangzása, bluetooth-al kapcsolódhatnak a tv-hez kihangosítók. Nagyjából ennyit egyelőre.
Árképzésről egyelőre inkább nem írnék. -
BloodRay
veterán
válasz
-=RelakS=- #21514 üzenetére
Az az éves átlagfogyasztás 8 órával számolva.
-
BloodRay
veterán
válasz
panpeter92 #21511 üzenetére
10x akkora fogyasztás egyértelmű, hogy vicc.
De azonos méretben, azonos beállításokkal(és ugyanúgy friss készülékek esetén) nyugodtan lehet 2x-es átlagfogyasztással számolni. Persze mindent ki lehet csavarni, mert van aki éjszakai alagútvelvételeket néz plazmán, van aki meg éjjel nappal síversenyt led-en ugye... -
BloodRay
veterán
válasz
panpeter92 #21507 üzenetére
Hjajj...
Gondolom minden nap megvolt legalább az 5 óra igaz(ami még mindig nem 8)? És persze kalibráltan 100% fényerőn ment ugye? Magyarázd már meg, hogy a két érték összehasonlítható...
Te próbálhatod csűrni csavarni, de itt nem hiszem, hogy találsz kellően hülye egyént aki elhiszi neked amit ki szeretnél hozni a dologból. -
BloodRay
veterán
válasz
-=RelakS=- #21497 üzenetére
Nem akarok én meggyőzni senkit, csak nem szeretem ha marhaságokat terjeszt.
Egyébként csak a 84"-os UHD ~6millió, a 65 és az 55" olcsóbb lesz. -
BloodRay
veterán
válasz
panpeter92 #21495 üzenetére
A kalibrálás függ a felhasználás körülményeitől. Az átlagfogyasztás pedig a felhasználási szokásoktól is nagyban.
Amit írtál LM620 fogyasztási értékek(gondolom LG weboldalról), meg ott buknak, hogy maximális értékek(hibás a magyar oldalon az átlagos megfolgalmazás, mert ők ezt arra értik, hogy max beállításokon napi 8 órával(!) számolva fogyaszt ennyik körülbellül). Míg ugye amit írtál 50ST50-et, az kalibrálva(szóval erősen visszafogva) és nagyon nem napi 8 óra mellett fogyaszthatott annyit."nekem az is hozzájárul a 3D-s élményhez, ha nem hullik darabjaira a kép, ha megmozdítom a fejem" -> LOL!
Használtál te már polarizált 3D-s LG tv-t?? hol hullik ott szét a kép fejmozgásnál?? Vagy az számít fejmozgásnak ha felállsz és fél méterrel a tv fölött 1 méterről akarod nézni?
Mert egyébként ha normál helyen ülsz forgathatod te nyugodtan a fejed... Ellenben pl a Samsung aktív 3D-s modelljeivel ahol ha 90 fokban elforgatod a fejed(pl oldaladra fekszel) megszűnik a 3D, besötétedik a szemüveg...
"42"-on nemhogy a 3D-nek, de még a Full-HD-nak is csak tessék-lássék módon van létjogosultsága" -> Atya úr isten... Persze ha 5-6 méterről nézed akkor nincs létjogosultsága. De ha pl 2D-nél mondjuk ~2m-ről nézed, vagy épp monitornak használod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest