- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
samspade #39180 üzenetére
Köszi!
Olyat meg szoktak engedni, hogy viszek pendrive-on cuccot, és azzal megnézem, hogy milyen a kép?
Ez a DTS hangsáv elég nagy probléma, olyat nem lehet, hogy egy videónak, amin DTS hangsáv van, csak magát a hangsávot átrakni AC3-ra (ha jól tudom AC3 szokott lenni)? Mert ha a konvertálás nem lenne túl sok idő, akkor így még kivitelezhető lenne...
Vajon a Samsung 32F5000 tudja a DTS hangot lejátszani?
-
eladogeppc
veterán
válasz
samspade #38963 üzenetére
Nem flegma a válasz, csak unalmas, hogy senki nem érti mit írok le, illetve nem olvassa végig.
! EDDIG JÓ VOLT A HALF.OU akármelyik filmnél !
Jött 2 frissítés, és azóta van gondom a HALF.OU-val.
Gyári LG Cinema 3D filmek amik HALF.OU-sak, nem állnak össze normálisan, tehát húzza az ember szemét. Gyári LG Cinema 3D Filmek SBS összeállnak szépen !
Tehát nem a gomb amit nyomkodok szar, nem a HDD amire letöltöttem. Ezért gondoltam, hogy a legutolsó 2 frissítéssel lehet valami.
SBS olyan állatul kijön 3D-be, mint eddig soha....
És én vagyok értetlen ?mm
-
boksz
senior tag
válasz
samspade #38963 üzenetére
Letöltött ( nem eredeti ) 3D filmek között is van különbség.
Van ami nagyon szép és van aminek a széle valamiért homályos.
Lehet újra le kellene töltened más féltöltőtől, de ez csak az én véleményem.Viszont ha az a film eddig jó volt és most nem akkor TV gond van.
Nekem eddig mindegyik 3D jó volt, bár néha valamiért egyes filmek szélei homályosak, elmosódottak... -
eladogeppc
veterán
válasz
samspade #38934 üzenetére
samspade: Ha elolvastad mit írtam, akkor nem írnád válasznak a hülyeségeket. Ennyire nem kell a másikat gyenge elméjűnek nézni. Korábban írtam is, hogy "nem áll össze a kép". Ami azt jelenti, hogy HalfOU-nál is érezni a 3D-t valamilyen szinten, de a kép nem teljesen áll össze. Vagy az előtér, vagy a háttér csúszik kicsit szét. Így van 3D hatás, de zavaró ! Ezért írtam, hogy azóta SBS-t próbáltam és ott van 3D.
Ennyire ökör nem vagyok, hogy ne tudjam használni a TV-nket. Írtam is, hogy korábban nem volt gond, sőt az SBS-ek jóval rosszabbak voltak.
Már csak azt ne írd meg, hogy vegyem fel a szemüveget...yodamester10: Egy kis segítség. Nyomd már meg SBS-nél alul/felülre hogy mi lesz. Olvasd már el te is mit írtam. Főleg a legelső bejegyzésemet, mert akkor kiderülne, hogy nem a 3D gomb nyomkodása okoz gondot
Egyébként kb 5 mp alatt átvált a TV 3D módra...vááoooo... Mogyoró Meló 3D - SBS tökéletes. És ez sem HalfOU.
Már csak az lehet, hogy akkora barom vagyok, hogy a TV-nk Samsung, és aktív, és valaki átragasztotta LG-re.
-
gjoe
addikt
válasz
samspade #38868 üzenetére
Köszönöm!
A navi nyilakkal működik a tekerés.3D filmnél állandóan akad és tölt. Ez valami wifi hiba, vagy mindenkinél így van? Netán cseréljek routert?
khorvat: jelenleg a 42LA620S a 220volt-nál a legolcsóbb cetelem kártyával 122k.
Én az elektroparknál vettem 136-ért, de itt gyári garis.LucasGrant: Az a 641S volt és már nincs egy Teso-ban sem.
-
athos79
tag
válasz
samspade #38505 üzenetére
Ezzel már próbálkoztam, Amiko mint gyártó nincs benne. Jó párat kipróbáltam, de egyik sem működött. Azért kérdeztem, hogy valaki nem akadt-e rá egy működő profilra a TV-n, vagy esetleg valahogyan meg lehet-e buherálni az E2-ben a táv beállitásokat, hogy működjön MR-el.
Azért köszi -
sz666
újonc
válasz
samspade #38462 üzenetére
De a fene enné meg, nem nyerő.....A vinyó 2.0 Az áramfogyasztás is oké, pénteken vettünk egy új házat a vinyónak, azt sem ismerte fel. Vissza is vittük.
A lényeg és a gondom az, hogy a fiam tv-jén műxik, ismerős tv-jén szintén, csak ezen a csodamasinán nem.....
Mást nem tudok írni, már írtam az LG-nek, ez volt a válasz: - "USB 2.0
- 500mAh ha többet fogyaszt saját áramellátás
- 2 Tb-nál nem lehet nagyobb a merevlemez"Ez a válasz. S a lényeg, hogy ezekkel minden rendben van.
Elképzelhető, hogy netán hibás maga a készülék? -
Zirowe
nagyúr
válasz
samspade #38116 üzenetére
Erre gondolsz?
Egyrészt nagyobb, jobban kézre áll, több hely van a gombok közt és nincsenek egymásra zsúfolva, hátul is kényelmesen fogható a kialakítása miatt, fluoreszkáló gombok, másrészt ezt már megszoktam, rendeltem is egyet a 32ln575s-hez (bár azon, amit rendeltem elvileg van külön világítás, kíváncsi leszek majd rá), mert amit hozzáadtak, egyáltalán nem bírtam megszokni.
-
OldAkita
aktív tag
válasz
samspade #37987 üzenetére
Értem és roppant mód örülök hogy jelezted az HBO GO problémát. Tavaly december környékén amikor vettem a tv-t rátelepítettem amit a tv felkínált és a januári verzióig nekem se volt HBO GO-m. Szóval akkor várok még véleményeket, de van egy gyanúm hogy azért nem teszi ki az lg a weblapjára mert most teszteli azokkal akik ráfrissítenek. Hibajavítás után valószínű kikerül majd a weblapjukra is.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
samspade #37888 üzenetére
Apropó dual play. Már bocsánat, de ez egy sz@r. PS3-on KillZone 3-a akartam kipróbálni, de egy vicc. A függőlegesen osztott képpel annyit csinált, hogy a fele képet kihúzza teljes képernyőre. Nem is értem, hogy ezt hogy gondolták...a játék nem engedi bekapcsolni a SimulView-t, mert nem aktív a TV, így csak manuálisan lehet átállítani, mintha 3D lenne...
Hogy szemléltessem képekkel:
1. Ezt látja nagyjából az ember egy sima osztott képernyős játékmód esetén:
2. És ezt kapja a két játékos, miután beállítottad és felvetted a szemüveget:
Igen, még a vastag fekete csíkok is ott hagyja. Szerintem ez egy szánalom. Nem, hogy nem reklámoznám, vagy adnám hozzá a szemüveget, de olyan mélyen hallgatnék erről és próbálnám feledésbe meríteni, hogy csak na. Nem elég, hogy a felbontás egy kalap sz@r lesz, de képarány is eltorzul. Lényegében menyútja a kép szélességét a duplájára. Amikor megláttam, akkor azt hittem ez valami PS1-es elcseszett igénytelen játék grafikája.
-
-
dorika87
őstag
válasz
samspade #37868 üzenetére
Szia. Majd megpróbálom akkor a Smart Share-t is. Lényegében ez nem távirányító függő, mert nálam pl. egy.mkv-nál vagy .avi-nál az info sávnál csak a pause gomb az akítv, a többi szürke, és ez MR-el is ugyanolyan lenne. Így akkor lehet, hogy klienstől függ, vagy nem tudom. De majd megpróbáom mert nekem is szintén LA620S-em van és eddig nem ment még DLNA-n keresztül a tekerés pedig utp kapcsolatom van a notebook-router illetve a router-tv között is.
-
Zirowe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest