- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Sziasztok!
Az létezik, hogy az UM7000 nem támogatja a Magic Remote-ot? Mivel tud többet a 6000-es szériához képest?
-
szente
addikt
Sziasztok!
Van egy LB652-es tévém, anno még egy orosz oldalról raktam fel egy béta frissítést, ami 1.4.0-2501 verziószámot viseli. Mivel ez már elég régi, gondoltam feldobnák rá egy frissebbet.
Itt a második csoportból az első letöltés kell nekem (fordítóval fordítva: teszt online firmware/az országaink)? Ez fel fog menni a jelenleg béta firm-re? -
szente
addikt
válasz
Beni2360 #69494 üzenetére
Jah, de még is fél évvel újabb.
Most próbálok visszatérni gyárira,de eddig ez sem nagyon sikerül.
Folyamatosan ezt írja, csak más id-val aztán egy idő után ki írja a TV, hogy a frissítés sikertelen.
2016-01-14 16:27:05.170 TResolver.Execute: Request ID 01558 forwarded to server 8.8.8.8:53.
2016-01-14 16:27:05.174 TResolver.Execute: Request ID 01558 forwarded to server 208.67.220.220:53.
2016-01-14 16:27:19.171 TResolver.Execute: Request ID 08431 received from client 192.168.0.14:48131 regarding "su.lge.com" of type A. -
szente
addikt
Sziasztok!
A 05.10.01 bétát szeretném frissíteni 05.00.55 bétára, de hiába másolom be egy pendrive LG_DTV mappájába a .epk file-t, a TV nem találja. Ötlet?
-
szente
addikt
válasz
huliganboy #61770 üzenetére
Kimegy.
-
szente
addikt
válasz
Zsmester89 #61415 üzenetére
Ha megnyomod a gombot, akkor nem kéri, hogy válaszd ki, milyen 3D?
-
szente
addikt
Az LB szériás Smart Share-ban, hogyan lehet beállítani, hogy mappákat mutasson a DLNA megosztásokban és ne rakja egybe ki az összes számot?
Megvan, marha furcsa ez a WebOS a NetCast után. -
szente
addikt
Nem tudom, hogy linkelte e már valaki, de ha valaki ki akarja próbálni a Magic Remote-t, akkor itt egy app, ami MR-t csinál az Androidos telefonból: [link] WebOS-es TV-hez jó.
-
szente
addikt
Hali!
LB650-nél lehet valahogy egyszerűen kapcsolgatni a be és kimeneteket? Igazából HDMI1 és TV között, és az optikai kimenet és a TV hanszórója között kellene váltanom egyszerűen és kényelmesen. -
szente
addikt
Sziasztok!
Eltudnám cserélni az 47LA660S-em egy 55LB652V-re. 60 ezret kellene ráfizetnem. Szerintetek megérné a csere? Az enyém összes tartozékos jó állapotú, még fél év Euronics garanciával. Az övé is elvileg minden tartozékos, de PH-s sráchoz van csak gari.
Mire kellene figyelnem ha megnézem? Néztem DSE tesztvideókat a Youtube-on de igazából nem láttam, hogy mi a hiba a képen. Mit kellene néznem?Köszi!
-
szente
addikt
válasz
huncutka1029 #60133 üzenetére
Igazából meg vagyok elégedve a képminőségével, csak pár felhő van, de azt film nézés közben nem igazán veszem észre. Csak gondolkozom rajta, hogy lecserélném a mostanit egy nagyobbra (55") és az LF652V árban kb ott van amennyit tudok rá szánni. Viszont rosszabb képminőséget nem szeretnék a mostaninál.
Amúgy a smart rendszere fürgébb az La sorozathoz képest? Mert ezen pl a Youtube nem túl acélos sebességgel fut, néha még a videó is akad rajta.
Kb mennyiért menne el az enyém? 47LA660s összes tartozékával, dobozzal, ha az Euronics 2 évet adott rá akkor még fél év garival? -
szente
addikt
Sziasztok!
Az La660s és az Lf652v képminőségben kb pariban van?
-
szente
addikt
válasz
szente #43606 üzenetére
Na kicseréltem a külső tokot egy USB 2.0-s verzióra, amiegy Y kábel segítségével szív plussz delejt egy másik USB portból.
Az eredmény: Semmi változás.
Már kihúztam a TV-t a konnektorból 20 percre, csináltam egy alkalmazástár inicializálását, vissza állítottam a TV-t gyári beállításokra, de semmi.
Ugyan úgy csak pár percig megy a felvétel, utána mint ha nem menne a vinyó, ha megállítom a TV-műsort, már többet nem indul el, a Time Machine nem látja a HDD-t, csak akkor működik megint egy pár percig, ha a gépen újra formázom.Mi a tököm lehet a baja?
-
szente
addikt
válasz
huncutka1029 #43605 üzenetére
Nem nyitja meg a Time Machine-t ilyenkor. Ha rámegyek, akkor kiírja, hogy USB eszköz csatlakozása, aztán nem történik semmi.
-
szente
addikt
válasz
huncutka1029 #43602 üzenetére
Hol kapcsolom ki külön a DVR-t?
-
szente
addikt
válasz
huncutka1029 #43600 üzenetére
Nincs lehetőség külső tápot adni a vinyónak, legalább is gyárilag. USB 3-as a külső tok.
Egyébként hallom, hogy felpörög a vinyó, meg a led is villog rajta.
Nekem csak azért gyanús, mert 3 hétig ment gond nélkül. -
szente
addikt
válasz
szente #43598 üzenetére
Még egy két tapasztalat, ahogy próbálgatom:
Ha bedugom, egy csomó ideig csak pörög, hogy USB eszköz csatlakozása, de nem látom sehol se, hogy csatlakozott volna miután eltűnik az üzenet. Ha meg kihúzom, akkor meg leb@sz, hogy legközelebb a Q-menüből válasszam le az eszközt.
Ha pl egy pendrive-ot dugok az USB1-re, akkor azt látja. -
szente
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám akadt LA660S-el, hogy kb egy hónapja kötöttem rá egy 2,5"-os külső vinyót Time Machine-nak. Eddig teljesen normálisan működött, de pár napja elkezdte, hogy nem látja a TV a vinyót. Először amikor csinálta, akkor rádugtam a gépre, töröltem a partíciót, újra formáztam. Vissza kötöttem a TV-be, ott megformázta magának felvételhez. Kb egy felvételig jó is volt, most megint nem látja. Ha 2-es USB-re dugom, akkor szól, hogy ha felvételre akarom használni, akkor dugjam az egyesre. De ott meg nem látja.
Valakinek valami ötlete?Üdv.
-
szente
addikt
válasz
rizsa7777777 #42065 üzenetére
Majd arra figyelj,hogy PCM helyett autora rakd a hangbeállításoknál.
-
szente
addikt
válasz
rizsa7777777 #42062 üzenetére
Én is így használom. Igaz az enyém LA660s
-
szente
addikt
Köszi a válaszokat!
Watt25: Lehet, hogy rosszul tettem fel a kèrdèst, de szerintem mindenki èrtette miről van szó.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Ütemezéssel az LA660S akkor is tud felvenni, ha kikapcsolva van a TV?
-
szente
addikt
A HbbTV kikapcsolása után nálam is remekül működik a Youtube.
-
szente
addikt
Sziasztok!
Van valakinek gondja a Youtubeal? Nem tudom, hogy van e összefüggés, de mióta párosítottam a telefonnal, nem indul el, hanem internal server errort ír. A premium app inicializálása meg volt.
660S -
szente
addikt
Sziasztok!
Az LA660s-nél van az alsó fém(?) csíkon védő fólia? Mert úgy néz ki közelről, mint ha fóliázva lenne, de az istenért sem tudom felkaparni.
-
szente
addikt
Sziasztok!
47LA660s-t kötöttem össze optikai kábelen keresztül a házimozimmal. De nem igazán szól 5.1ben. Mit kellene beállítanom a TV-n? Próbáltam DLNA-n keresztül is, meg úgy hogy a TV a gépről kapta az audió és a videó anyagot HDMI kábelen keresztül. A Front hangfal egyáltalán nem szól, ha meg a hátsóknak kellene szólnia, akkor is az elsők szólnak.
Ha az optikai kábelt a gépbe dugom bele, akkor jó. Csak ez azért nem jó hosszú távon, mert nem ér el a gépig(nem elég az 5m). -
szente
addikt
válasz
LucasGrant #39403 üzenetére
A bluetooth-ról jut eszembe. Az LA660s bluetootha tudna működni egy bluetoothos fülessel? Vagy csak az MR-hez van?
-
szente
addikt
Sziasztok!
Ha PC-ről szeretnék filmet indítani HDMI-n keresztül és a házimozim optikán keresztül csatlakozik a TVhez, akkor akkor is be kell kapcsolnom majd a házimozit ha csak simán TV-zek? Az 5mes optikai kábel nem biztos, hogy elér majd a géptől a házimoziig....
-
szente
addikt
Sziasztok.
LA660 TV-n lehet valahogy állítani, hogy ami jobban kijön a képből, az ne legyen annyira homályos?
Ma néztem a Dinoszauruszok a föld urai című film(mese)et. ott voltak kifelé repkedő pillangók és eléggé homályossá váltak.
Igaz a legkisebb méretű Half OU-t néztem. -
szente
addikt
Sziasztok!
LG LA47660S tv-m van. Mértem rajta egy input lagot, kb 80ms-re jött ki (1366x768-as felbontáson), ezt kicsit soknak tartom. Ennél kevesebbet olvastam eddig.
Lehet attól, hogy túl hosszú (5m) HDMI kábellel van összekötve? 1.4a-s a kábelem elvileg, bár abból a legolcsóbb.
A laptop a HDMI3-ba van dugva, aminek a címkéje PC-re van állítva. A kép pedig játékgépre.
A laptop adatai: B960 CPU és Geforce 420M bár Win alatt az integrál Intelt használja. Már ha ezek számítanak.
3D alatt Trideffel pedig van vagy fél másodperc érzésre.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest