- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
demonlaci #39538 üzenetére
Az azért dúrva ha igaz, vagy van benne valami ferdítés. Mert 8900FT / 50FT = 178KWh energia, a 70W-os fogyasztást nézve, (amit kb maxra húzott fényerővel érsz el 42" méretben) 178/0,07=2542 óra, 4hónap plusz pár nap, legyen összesen 130 nap 2542/130= 19,56 óra tvzés naponta.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
demonlaci #34017 üzenetére
Fogy, ha megszokod, hogy minimálisan világít a fekete csík is alul felül, majd a tök sötétben hirtelen minden tök sötét lesz, majd vissza, az nagyon zavaró.
Oké, így akarnak "tökéletes" feketét, de akkor legyen opciónális és kikapcsolható.Nekem majdnem csak ez az egy bajom van, mert szerencsére direct leddel nincs bevilágításom.
Bezzeg ccfl-en. -
farkas-j
őstag
válasz
demonlaci #33156 üzenetére
Valóban nem megy, közben Lacinavi is beírta a weblapon lévő fordítást, amiben a program írója ezt meg is írta.
-
huncutka1029
addikt
válasz
demonlaci #33103 üzenetére
Szia,
Igen, már a 2011-es LW sorozat is tudta ezt a THX mozi szabvány szerint kalibrált szineket.
HA bekapcsolod, akkor a haladó 1 és haladó 2 képbeállítás helyére kerül a két előre kalibrált THX mód.
Pedig ha ha jól tudom a THX eredetileg: Tomlinson Holman's eXperiments szavakat takarja. A THX gyakorlatilag nem más, mint egy ajánlás, ami az audiotechnikai rendszerek minőségére vonatkozik.
Nálam mielőtt letiltották az EZ adjustban a Tool option 3-at ahol kapcsolható volt, bekapcsoltam, és akkor optikán kiment a DTS 5.1-ben, nem csak 2.0-ban -
Zirowe
nagyúr
válasz
demonlaci #33041 üzenetére
És tényleg megy.
Csak nagyon fos a tv érzékelője, nagyon közel kellett tartanom.
Viszont az összes opció ki van szürkítve option 3-nál, thx, energy star, pip, local dimming, localdim menu, illetve amire felfigyeltem option 5nél az egyetlen változtatható az a mirror mode, ami alapból offon van.
Van is egy ilyen opció q.menüben, mi történik, ha engedélyezem? -
-
farkas-j
őstag
válasz
demonlaci #33035 üzenetére
Az LA sorozatnál hogyan lehet belépni a szerviz menübe? Infás AKB73615302 távirányítóm is van hozzá.
-
gahor72
aktív tag
válasz
demonlaci #32834 üzenetére
Azt azért ne felejtsük el,hogy nem ugyan az az árkategória és felépítés a két soundbar,Ha akar az ember találhat sokkal jobbat sokkal többért,de nem hiszem,hogy praktikusabbat 10-20e ft ért lehet találni.
Persze nem árt hangsúlyozni,hogy én házimozi mellé vettem.....
üdv -
eladogeppc
veterán
válasz
demonlaci #32834 üzenetére
Gondold meg mit veszel:
Sony Soundbar HT-CT60
Nagyon jól szól !! Kellemes mély a hangja, még halkan is ! -
gahor72
aktív tag
válasz
demonlaci #32829 üzenetére
Nekem van már vagy egy éve.Tvzéshez egész jó,optikán megy a jel,bekapcsolódik magától ha jelet kap,fokozatosan erősödik a hangja a kikapcsoláskori állapotig.
Este ha a gyerek alszik és nem lehet erősítőzni akkor egész jó,de a házimozi az igazi.
Tavaly előtt sok akcióban volt tvhez,aztán sokat árultak is mert nem kellett.
10e-ért vettem.
üdv -
gycs02
tag
válasz
demonlaci #31265 üzenetére
Üdv!
Csak egy picit kellene visszaolvasni. Én ezt használom (cnet-ről), nekem bejön:
[link]Megvétel után végig nyomkodtam a képvarázslót, s úgy használtam a TV-t. Amikor valaki rátalált a cnet-s beállításokra kipróbáltam azzal is. Összehasonlítottam a két beállítást, szinte teljesen megegyeznek, az egyik egy kicsit sötétebb képet produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest