- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TMT7TMT7 #39220 üzenetére
Ezek kár felidegesítened magad,ilyen egy átlag fórum.Minden topikban elhangzik ugyanaz a kérdés naponta X-szer,hiába van összefoglaló vagy első hsz. Mondjuk a gyártónak is megvan ebben a maga sara,hiszen lehetne gy nyamvadt cimke a paneleken,hogy pontosan hány hz es.Ugyxanolyan top secret a dolog,mint Fort Knox belépő kódja,vagy az fw frissítések changelogja.Szóval nem csak a beírkálók hülyék,a gyártó is bekaphatná...
-
Tomdriver
őstag
válasz
TMT7TMT7 #39220 üzenetére
Tiszteljük a szakértelmed.
Amúgy engem baromira nem érdekel hány Hz, meg az se, hogy ennek vagy annak a TV-nek ettől jobb a képe vagy kevésbé, a saját és a családom igényeinek feleljen meg és kész.
Úgy is annyiféle képbeállítás van rajtuk, hogy sztem mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. -
Gicz
addikt
-
Piftuka
veterán
válasz
TMT7TMT7 #39058 üzenetére
"Szia, 42LS3450 és 42LN5400 ugyanazt tudja, nem full ledesek (olyanból kb 1-2 típus létezik csúcs tv-k között is),hanem direct led. (csak egyik 2012-es, utóbbi pedig 2013-as modell), 32LS570 annyival tud többet,hogy valós 100Hz a panel benne , míg a másik kettőben 50Hz."
Köszönöm!
A tavalyi 3xxx sorozatnak megfelelője az 5xxx sorozat? Tényleg így van?
És akkor most melyik milyen, és melyik LED technológiát használja?
(A 660 alatt mindegyik 50 Hz-es, ahogyan Gicz is írta.)
-
bluobluo75
őstag
válasz
TMT7TMT7 #29158 üzenetére
Az a helyzet, hogy nállam az SD is döntő mivel elég nagy százalékban azt néznénk, viszont van A.C. Ryan Playon!HD Mini médialejátszóm külső vinyó 2 is egy 2,5"-os meg egy WD Sharkoon házban így sem az USB 2.0 sem a 3.0 nem probléma.
Viszont ami elborzasztott ma az a F6400 SD adás nézése, az valami szörnyű, homályos!
Plazmán sokkal jobb, noha én az 5 éves LG 1024×768-as tévémre mondom ezt.
Sajnos egyik Ledet sem volt alkalmam megnézni sem a 620 sem a 660-at, utóbbi ki sem volt bontva, dobozban volt előttem.
Tescoban láttam működni az LN 5400 típust, viszont ott sem SD ment
UPC Direct+ szolgáltatónk van 3 beltérivel (Humax UD-FOX)
Ahol ment HD adás az persze jó volt!
Ami jó dolog az LG-nél, hogy amiket neten néztem mindegyiknél van DVB-S, a Samsungnál csak a drágább modelleken, de úgy láttam tán még jobban van felszerelve az LG mint a Samsung -
bluobluo75
őstag
válasz
TMT7TMT7 #29153 üzenetére
Köszi
Az LG -t mint 3. változatként választanám ha végképp nem tudnák dönteni e 2 közt:
plazma: Panasonic TX-P50×60
Led: Samsung UE 40 F6400
csak mindegyikből hiányzik valami ami jó volna ha lenne, de úgy látom az LG-ben meg van, kérdés, hogy e 2 tévéhez képest milyen a 620 képminősége? -
Dave567
addikt
válasz
TMT7TMT7 #28899 üzenetére
Na ezt lehet nem tudtam, de kérdezem én, éssss akkor mi van ?
Hogy szemből nézhető, ezt a hülyeséget ki mondta neked? Ugyan is engem ezzel riasztottak el három éve, és teszteltem is a f6400-as tv-n, hogy felálltam/mozogtam ugyan úgy volt 3d,.
Lg tv-t tesztelve, viszont nem volt ilyen rózsás a helyzet, ugyan is ha nem voltam a tv-vel szemben, akkor bizony szét esett a kép.
Film nézés közben nem szoktam nagyon a fejemet forgatni, nem tudom te hogy vagy vele.
Ha hátulról fény jut a szemüvegbe, akkor vibrál általában, igen vannak emberek akik hajlamosak a fejfájásra, nekik jó a passzív. -
Dave567
addikt
válasz
TMT7TMT7 #28851 üzenetére
Legyél szives nem félre vezetni a vásárlót!!
Az LA620s ugyan úgy felhősödik mint bármelyik készülék Direct led ide vagy oda, meg nem fullhd a 3d, azoknak jó a passzív, akik nem bírják az Aktívat.
Három teszt is igazólja az ajánlott vásárlást az f6400 felé, az la620s csak egyet kapott, azt is halványan.Lajos: Szép kis rendszer, gratu.
-
>Deego..
senior tag
válasz
TMT7TMT7 #28701 üzenetére
Ha ő nem Miracastal (vezeték nélkül) szeretné kirakni a képet a TVre akkor egy MHL kábel(HDMI->Micro usb)is megteszi.
Én épp a minap vettem át egy LG 27" MA73D monitort, melyhez kaptam mhl kábelt és minden gond nélkül sikerült S2 képét kiraknom, amit távirányítóval is tudok kezelni.
-
SipiBcs
őstag
válasz
TMT7TMT7 #28532 üzenetére
100 Hz-et olvastam a samunál. Ezek szerint a panel 50 Hz-es csak fel van javítva. Ezt jó szem előtt tartani.
Köszönöm a tippet.Ami a lényeg a számomra ebben az árketegóriában:
- képminőség
- beépített wifiA smart része ugye népbutítás véleményem szerint. 3D nem köt le. Nagyobbat nem szeretnék. Nagyon más választásom azthiszem nincs, csak 30-40e Ft ráfizetéssel, azt meg nem bírja az eklézsia!
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
TMT7TMT7 #28434 üzenetére
Megvagyok lőve akkor. Csak a nézett műsort lehet felvenni? Illetve akkor mint sorozat felvétel sincs mint jelenleg UPC-nél? Illetve a sima analóg adásokat (m1,rtl,tv2)-t tudom venni egy régi tv-vel még mellette, ha csak simán koaxot beledugom, vagy ez már megszűnt?
Ha DIGI-re váltok, ahhoz 1 boxot adnak jelenleg, ezért is lenne a kérdés.
-
huncutka1029
addikt
válasz
TMT7TMT7 #28429 üzenetére
nem figyeltél:
T-home sat tv.
Náluk nem lehet megkerülni a stb-t, és így nem megy a dvr sem....Legalább is a legutolsó infóim szerint.
De ha jól tudom a sat tunerről egyébként sem vesz fel csak a DVB-T/C ről.
Ergo csak a mindig tv adásait tudja felvenni.De tényleg jó kis tévé, bár sok helyen full hd-nak hirdetik, de csak 1366*720 HD ready....
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
TMT7TMT7 #28429 üzenetére
Huhh, annyira nem értek a tv-khez, most hogy így ezt mondtad...
LA660S-ben is van beépített digitális tuner, DIGI tv-nél simán a koax kábelt bedugom a tv-be, és úgy látom, mintha boxon keresztül jönne, és hogy tudom felvenni az adásokat? Jelenleg UPC-m van, a boxban szépen beállítom neki, akár sorozatként is felvehetem, ilyen lehetőség is van, és csak annyi a teendőm, hogy vinyót dugok a tv-be, és felveszem? Köszi a helpet.
-
kelly7
aktív tag
válasz
TMT7TMT7 #28062 üzenetére
Na ennyit a hozzáértő eladóktól. Különbségnek mondta a fém házat, mélynyomót, illetve a forgatható talpat. Ez a héten most akciós a MM-ban. Ezért mondta, hogy válasszam azt. De hát az asszonnyal, meg a fehér színnel vitatkozni nem lehet
Nekem meg végül is mindegy volt ilyen szempontból, így maradt a 667.
-
-
h1ght3chzor
őstag
válasz
TMT7TMT7 #28062 üzenetére
Számomra ez nem nagyon opció.
Van külön hangfalrendszer, egyébként a jelenlegi tv-kben van esetleg olyan, ami ez az okos smart, és egyéb mentesen, ugyan olyan tökéletes képet ad, 3D-ben, csak olcsóbb? Nekem számomra ezek felesleges dolgok, mert laptoppal megoldom max...
-
huncutka1029
addikt
válasz
TMT7TMT7 #27560 üzenetére
de attól még a tv-vel használható az is!
USB 2.0 porton keresztül csatlakoztatható a 3.0 vinyó.
csak lassabb az adatátvitel, mint usb 3.0 nál. Jelen esetben teljesen lényegtelen, és érdektelen, hogy milyen a csatlakozó
Ne vezesd félre a kollégát. ha nem ismeri fel a tv a vinyóját, az nem a csatlakozó típusa miatt van.
itt most ami számít az 5400 RPM, vs 7200 RPM, indítási áram szükséglet, csatlakozó, vagy kábel állapota.
Ezek vannak hatással arra, hogy működik, vagy nem vele. -
huncutka1029
addikt
válasz
TMT7TMT7 #27557 üzenetére
attól hogy usb 3.0 még kezeli a tv, mert visszafelé kompatibilis az usb 3 csatlakozó
Meg kell próbálni másik usb kábellel.
Volt már ilyen gond többször, egy vastagabb, vagy jobb minőségű usb kábel megoldhatja a problémát.
VAgy külső tápot kell adni, mert nem tudja felpörgetni annyi idő alatt a tv, amig a kapcsolódási idő tart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest