- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
válasz
pgemil #113564 üzenetére
Nekem egy 50UQ75003LF-re érkezett ez a frissítés. Nincs elérhető leírás a zip fájlban sem, hogy mit javít. Amit észrevettem, hogy bármilyen streaming app-ból illetve a média lejátszóból kilépve nem a tv adáshoz térek vissza, hanem a kezdőoldalra. Ahogy fentebb Cr00py bejegyzésében is olvasható. Ez így nem túl jó.
Ez a készülék sajnos nem kapja meg a 24-es webos-t. A 2022 gyártású tv-k közül az alap uhd-k nem kapják meg. 2023-tól minden készülék.
-
-
-
Curse
tag
válasz
pgemil #40380 üzenetére
Köszi!
Meggondolom ezt az LG dolgot még,Van egy 5 éves 32"-os LG-m ccfl világítással annak gyönyörű képe van, még mindig öröm ránézni.Nem értem minek kell erőltetni ezt a ledes baszást ha még mindig szar.Körbe kell néznem MM-ben asszem.Sonynál nem láttam még ezt a felhősödés effektet eddig,de az meg drága.
-
sznoopy1977
tag
válasz
pgemil #39304 üzenetére
szia
az LM640 hátulján nincs scart meg din csatlakozó, hanem egy speciális csatlakozó van, hasonlít a hdmi csatlakozóra, ebbe kell ezt dugni a másik vége scart
kb ez:
http://www.amazon.co.uk/dp/B00DSLWKYW/ref=asc_df_B00DSLWKYW19?smid=A1NVLEZ308YZVY&tag=ciaouk-ce-mp-21&linkCode=df0&creative=22218&creativeASIN=B00DSLWKYW
üdv
Péter -
huncutka1029
addikt
válasz
pgemil #39283 üzenetére
annó írtam is erről
benne van hogy lehet mind a 6 hangszórót megszólaltani -
dorika87
őstag
válasz
pgemil #39283 üzenetére
Jelenleg ugyanezzel a jack-rca megoldással használok egy 12 éve vásrolt Dimarson DMR-350-es házimozit LG LA620S-el (L+R és mély szól). Úgy voltam vele hogy minek porosodjon a polcon, elvégre sok mindenre már úgy sem tudtam használni, de erre a kifjezetten jól jött, mivel sokkal jobb a hangja a tv hangszóróihoz képest, tehát azért megérte
-
Sam67
csendes tag
válasz
pgemil #38717 üzenetére
Szia!
Elnézésed kérem, elírtam az árat.
A 47LA660s valóban 190 környékéről indul.Szimultánba nézelődöm a 42" / 47" kategóriában, és véletlenül a "nagy összehasonlítások" közepette 47"-os 660s helyett a 42"-os változatának árát írtam be.
Időközben az általam korábban beírt árnál találtam olcsóbban is (154.450Ft) 42" méretben 660s típusú készüléket, ami szintén nem rossz ár, csak hát mégsem 47".
Ha gondolod, és járható alternatíva lehet a kisebb, 42" is, akkor íme a link:
[LG 42 LA660s]
(Az áruházat nem ismerem, nem vásároltam még tőlük, így nem tudom mennyire megbízhatóak.)Még egyszer elnézést az elírásért, nem szándékos félrevezetésnek szántam.
-
Real Ghoost
aktív tag
-
OldAkita
aktív tag
válasz
pgemil #38531 üzenetére
660-om van. 620-as kevésbbé érzékeny a felhősödésre, 620 nagyobb fényerővel dolgozik, de azt úgyis visszaveszed szóval az nem előny. Dual play szemüveget sose használtam. NFC-t sose használtam.Magic távkapcsot pár hónap alatt szét lehet nyomkodni ha játszol vele. Utána már nem klikkel a görgője hanem csak plöttyedten reagál, vagy nem
A 400 Hz kamu, asszem 100 Hz-et tud.620-as 55"-os méretben tudja a 100Hz-et kisebb képátlónál gyilkos vitát képez hogy hány herces, ebbe nem is bonyolódnék bele.
Viszont a lényeget nem említetted. Tervezed-e a közeljövőben valamilyen hangredszer telepítését a tv-re? Ha igen akkor a 620-as a te tv-d. Ha nem akkor érdemes a 660-ast venni mert van benne egy kisebb méretű mélynyomó ami elvileg a vicc kategóriába tartozik, azonban sokkal szebben szól vele mint a 620 nélküle.
Ez 1 vélemény -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest