- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris...
tag
válasz
shteer #90640 üzenetére
A TV szenvedése megoldódott, miután teljesen leáramtalanítottam mindent és egy napig hagytam pihenni a dolgokat. Viszont így a régi monitort már vissza se dugom. Tudnátok segíteni, miért nem szerette a TV vagy a videokártya az asztali monitort? Ha másik asztali monitort kell vennem, szeretnék biztosra menni, hogy nem lesz ugyanilyen gondja és normálisan tudom egyből beüzemelni másodlagos kijelzőnek.
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz
shteer #90254 üzenetére
Igen, háttérvilágítás baja volt, szinte az összes led ki volt égve... Gagyi tucattermék ez az LG, és egy rossz konstrukció a led. (szüleim tv-je volt az említett darab).
Nekem 10 éve Panasonic (minőség!!!) plazmám van és hibátlan.Hogy jót is írtak, hatalmas köszönet az újpalotai Tv-szerviznek a gyors és korrekt javításért
-
Dwatti
addikt
válasz
shteer #90313 üzenetére
Én amikor néztem a tv-t mellete volt egy Samsung és egy Sony
Mondtam is az eladónak sony képe mintha jobb lenne oldalról Samu, LG betekintési szőge ugyan olyan. Ips ide oda.
Később utána néztem a Sonyban ips panel volt. De az eladónak erről fogalma sem volt. Sem az mm ben se az eurinicsban. -
dargelot
senior tag
válasz
shteer #82513 üzenetére
Pedig sajnos nem megy. Újonnan vettem kb másfél éve, semmi kalabula nem volt eddig a tévével (LG 43 LF510V). 500 Gb-os HDD van rákötve. Rec gomb, ütemezett felvétel, teljesen mindegy. Létrehozza a fájlokat, mappákat, látom és írja is, hogy felvette. Input gomb --> kiválasztom a HDD-t, minden média fájl (lehet videó is, végeredmény ugyan az). Belemegyek ott van a HDD-n egy mappa LG_DVR_000000, abban 000000001REC és stb. mappák. Mindegyikre azt írja, hogy üres. Van még egy TMP és egy TS mappa is, üresek szintúgy.
Használati útmutatóban sem találtam rá megoldást. Minden tippet szívesen fogadok.Előre is köszönöm a segítséget.
-
TeeJay
félisten
válasz
shteer #82434 üzenetére
ebay ideért 3,5hét alatt
szóval olcsó és eddig bejön
igaz én hideg fehér fényű LED-et vettem de most rendeltem még 3 darab meleg fehér fényűt is kipróbálom az milyen. csak azért másoltam be mert sokan kerestek LED szalagot TV-re és itt sima USB elég hozzá
megmértem USB fogyasztás mérővel és tényleg 0,487A volt tehát USB2.0 is elviszi gond nélkül
nem akartam ettől durvábbat TV-re mert ami körbe ér már 1,5-2méter és ahhoz külön táp kell azokból ami meg jobb az 8-10ezer
720forintért ez jobban megéri és ez is bőven bevilágítja a TV mögötti falat
nekem hátul LG TV-n 3USB van egyet használok csak külső HDD-re szóval 2 ilyen 50centis csíkot fel tudok ragasztani
egyet felülre egyet alulra és pá -
balazska92
senior tag
válasz
shteer #82308 üzenetére
A tv saját lejátszójával müködik a 3d. Legalábbis elindul a film, és alul ahol lehetne tekerni a filmen, ott van egy 3d ikon, rámegyek, és ott különböző 3d beállítások vannak. Pl 2d-3d, 3d fent lent osztott, illetve 3d oldalt oldalt osztott. Ha a film amit lejátszok oldalt oldalt osztott, rámegyek arra a 3d beállításra, akkor "egybemegy" a kép, és mintha a szemüveggel tényleg 3d lenne. Lehet hogy saját szemüvegével lenne az igazi, majd szerzek azt is. De a lényeg hogy a számítógépről akarom lejátszani a filmet, és nem a tvről. Az hogy oldható meg?
-
VaDy
tag
válasz
shteer #79790 üzenetére
Igazad van, sokkal könnyebb nekem visszaolvasni több száz oldalt, mire megtalálom az általam leírtaknak megfelelőt, mint neked/nektek hozzáértőknek fejből beírni egy típust ami áll max. 10 karakterből!
... de persze úgy sem lehet igazam! Megyek is, nem rontom itt tovább nektek a levegőt!
Köszönöm, szevasztok! -
Beni2360
félisten
válasz
shteer #76928 üzenetére
pasig-nak is szól.!!
Nem kevered véletlenül az analóg adásokat az SD digitális és HD digitális adásokkal?
Nálunk a Tkom már az év elején beszüntette mivel rendelet írta elő tavaly őszére az analóg adások lecserélését digitálisra. És DVB-C tuner nélküli TV már nem tudják az adásokat fogni csak dekóderekkel. Mivel a mostani TV-ben mindben benne van és egyes szolgáltatók mint a DIGI,Tkom nem kódolják az adás 80 %-t így ezt észre sem veszi egy halandó.
Elképzelhető kisebb szolgáltatóknak még most sincs meg a technikai feltétele a digitális adásokra és ott még mindig elérhető az analóg adás.
Az alap kérdésre még mindig nem kaptál választ tőlünk.
Meg kell nézni. hogy a hangolásnál ki lehet-e választani a kábel és a tető antenna foghatási lehetőséget, ha igen akkor nincs semmi gondod behozza minkét lehetőséget és azután rendezheted a csatornákat kedved szerint. -
-
TRob1
veterán
válasz
shteer #76830 üzenetére
A Scart kimenet is a tv-n (nem csak bemenet). Tehát elvileg annak a kábelnek is jónak kellene lennie amit linkelt. Nem csak át kell állítani a menüben a hangkimenetet? scart tv-be, egy piros és egy fehér az erősítő tv in piros és fehérjébe...
Egyébként egy ilyen erősítőn miért kimenet az optikai és koax? És nem bemenet?
AZ lenne a normális ha egy digit hangot BE tudunk vinni az erősítőbe hogy kiossza a hangfalakra? Nem? Nálam optikaival van összekötve a tv és az erősítő, de ugye nálam bemenet az optikai ahogy logikus is.
-
Beni2360
félisten
válasz
shteer #76598 üzenetére
Hát, hogy nem metrikusak.
-------------------------------
nem tudom ki kapja be, a digi vagy az LG, de inkább mindkettő- egyik sem hanem a közszolgálat vezetés mert előre erőszakoltak ezeket a csatornákat. És kézzel kell az startolási adatokat megadni ami az automata előtt van.
-
TRob1
veterán
válasz
shteer #76598 üzenetére
Volt pár pálinka meg sör tegnap, lehet benéztem és nem is 13-as?
Vagy 42colon 13, 65-ön meg már 19-es?
Ráadásul havernál ezeket a kva közszolgálati tv-ket nem tudtam sehogy beállítani. (LG 42LV3400 asszem) Automatán természetesen sehogy nem találja, akármit akármire állítok. Oké. Kézi, megadom a frekvenciákat. Lett Duna, M1,M2... megadom a 135500-at is, semmi. Legyen 136000 hoppá, lett m4, m4hd, m5, m5hd... Jah, csak épp addig míg el nem kapcsolok ezen 4 adó közül valami másra. Oda-vissza lépkedek a 4 között, van minden. Egyel továbblépek, már hiába megyek vissza, nincs jel... nincs jel... 135650-nél is megtalálja már, de ugyanez....
(nem tudom ki kapja be, a digi vagy az LG, de inkább mindkettő
)
-
-
Laraxior
titán
válasz
shteer #75945 üzenetére
Én különösebb különbséget nem nagyon látok köztük. Van még egy Samsung jelentkező is 90-ért, ezért a kérdés kibővítve átvittem a milyen tv-t topikba.
Bár én az LGhez húzok jobban, az eddigi TVim LGk voltak, a mostani is, egyedül a monitorom Samsung, de csak azért, mert jó árban volt, bár tény, hogy meg vagyok elégedve vele.Bár ha csak a PQI-t nézem akkor eléggé egyértelmű, már ha ez az adat jelent is valamit.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
shteer #43301 üzenetére
Tegnap kihúztam mindent és lekapcsoltam a konnektort egy pár percre.
Gyári visszaállítás, backup vissza, és egyedül optikát és lan kábelt dugtam rá.
Végigment egy sorozatrész gond nélkül.Tovább nem teszteltem, mert már késő volt, majd holnap.
Regisztráltam közben a tvt lg oldalára, akkor azt mondjátok, hogy ha szerepel rajta ez a "javítás ütemezése", akkor lg-től jönnek házhoz?
-
Dave567
addikt
válasz
shteer #37699 üzenetére
Én Pl merek ajánlani, de azok közül egyiket sem, akkor inkább F6400/6500 ha kicsivel jobb feketét akar, LG-ből LA620-tól felfelé.
(#37737) Lacinavi: Nem feltétlenül mindig a beállítás az oka, lehet akkor is ilyen lesz ha jól be van állítva, mert ez a technológia vele járója.
-
-
Nor23
csendes tag
válasz
shteer #37051 üzenetére
Valamilyen samsung füles , sehol sem találom hiába irom be a számát ... mind1 .
Ugye van a füles , ez vezeték nélküli .
Van egy vevő hozzá , aminek a vége egy 3.5 jackban végződik , igy lehet számítógépekhez is használni + hifikhez .
De van a csomagban egy átalakító is , amibe a 3.5-es jack megy , és ami a tvbe megy , az pedig ( nem tudom mi a neve
) piros és fehér kábel , ami értelemszerűen a tvbe a piros és a fehér lyukba megy
-
SoundBox
aktív tag
válasz
shteer #35786 üzenetére
Jah igen nekem most ez nem tiszta hogya számítógép z 60Hz-en fut akkor most a Tv attól leadja a 400Hz-et?
Amúgy igen HDMI-vel van összekötve a gép+TV!
mert ha hordozható winyóra rakom akkor kezeli a 400 Hz-et!
Nem értek hozzá és szeretném kitapasztalni/megtudni hogy lenne a legjobb! -
dorika87
őstag
válasz
shteer #35781 üzenetére
köszi a gyors választ. Van egy Tp-Link 1043ND típusú routerünk, melynek van usb csatlakozója. Ha megoldható így szeretnék majd filmet nézni, hogy winchestert kötök az usb portra és médiaszerverként használnám. Lehetséges lenne ez egy LA620S-es tv-n? Van itt valaki aki hasonlóképpen filmezik?
Vagy azon is gondolkodtam, hogy egy usb-s winchestert kötnék rá a tv-re. Esetleg DLNA megosztással használnám notebookon keresztül. Több lehetőség hirtelen nem jut eszembe, illetve egyelőre abból szeretnék majd gazdálkodni ami van, és jelenleg ezek a lehetőségek adottak otthon. TV vásárlás után nem szeretnék és nem is tudnék rögtön költeni külső médialejátszóra meg hasonlókra. Ezért kérdeznélek benneteket, hogy ti milyen módon oldjátok meg a filmezést/sorozat nézést (HD)? Vagy ha ezen felül még vannak lehetőségek azok közül amiket leírtam, azt is szívesen venném. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest