- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy egy lg 47lb670v tv-n hogyan lehet feloldani a hangot ha le letiltódott? Egy wireless-es fejhallgató adóját dugtam a fejhallgató dugalljba és azóta le van tiltva a tv-n...
Megoldódott...
-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy van nekem egy LG 47LB670V-ZA típusú tv-m és a gondom az lenne vele, hogy a HD adások csúnyábbak, mint a sima adások. Ez mitől lehet? Digi a szolgáltató...esetleg tudnátok valami olyan beállítást amivel tűélesre tudnám állítani?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ez mitől lehet? Egy LG LB670V Tv-m DIGI szolgáltatóval. Eddig simán ment szó nélkül, most meg kiírta, hogy "nincs CI modul"...ez miért van? Tudna valaki írni valamit?
-
polgi803
őstag
Le lehet valahogy tiltani mkv-nál a feliratot ha magyar a film?
-
polgi803
őstag
Wifin keresztül is lehet csatlakoztatni?HDMI nélkül?
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Laptopot hogy kell csatlakoztatni a tv-hez hogy működjön is? játékra akarom használni most...úgy értem mi a menete? Most vettem HDMI kábelt...
-
polgi803
őstag
Egyenlőre annyit mondanék hogy Isten irgalmazzon a Digitalko gariztatástól Mindenkit...még mindig nincs tv-m...talán holnap...
-
polgi803
őstag
válasz
Real Ghoost #40683 üzenetére
Hát,akkor egyre több a biztató jel...köszi! Mindenképpen írok!
-
polgi803
őstag
Na! Fejlemények a TV-m ügyében...Ma felhívott a Digitalko-s szervizes munkatárs és sűrű bocsánatkérések közepette elvitette a tv-t. Ő betegszabin volt és nem is tudott még arról sem,hogy az ügyfélszolgálatossal már le van vajazva az elszállítás,sőt még csak az első levelemet olvasta és amiben a fogyasztóvédelmet megemlítettem mint opciót nem is látta,de komolyan le a kalappal a stílusa előtt. Tök normálisan, korrektül mondta hogy ne haragudjak amiért eddig nem tudott válaszolni és ma el is vitette a tv és hétfőre igérték az újat,ha minden rendben megy. Ő pl egy szóval nem elmítette,hogy "azért megnézzük rendetetésszerűen használta-e a vevő és ha igen akkor csere...ez azt mondta,hogy elviteti,megnézi, ha amit írtam hibajelenséget ős is ott hallja,akkor egyből jön a csere készülék...így nem is tudom visszaadni,milyen normális volt velem.180 fokos ellentéte a többinek. Mondtam is hogy bocs hogy beletettem a fogyasztóvédelmet,de legalább annyi lehetett volna a kollégáiban,hogy legalább azt megírják a 3 nap alatt,hogy bocsi,de beteg a szervizes,de mondtam neki hogy semmit nem reagáltak,csak mikor fenyegettem. Azt mondta, Ő is ezt tette volna és igazam volt...szóval reménykedem a hétfőben! ...
-
polgi803
őstag
válasz
rocket #40583 üzenetére
Köszi a helpet!
Van bizonyítékom 2 is! Először amint írtam is még aznap mikor megkaptam a tv-t már akkor jeleztem telón és e-mail-ban. Majd ma írtam egy másikat is beletéve a fogyasztóvédelemhez fordulok,ha nem reagáltok még 3 nap után sem. Szóval,ha kell, akkor tudom bizonyítani bőven a 3 napban benne vagyok, sőt a bolttól is kaptam ma reagálást hogy benne vagyok a 3 napban ezért küldenek futárt és bevizsgálják holnap,vagy holnapután. Még annyi,hogy mondtam ma telón a srácnak,hogy ha kell van videó és hang felvétel a hibáról, ha kell nekik bizonyíték még...amit meg is köszöntek...de ki tudja milyen szájízzel...szóval holnap elvileg viszik vissza...jövő hét elejére igérték a csere tv-t, ha ő szerintük is hibás...de ezt ha nem veszik észre, akkor nem is akarják...
-
polgi803
őstag
Beszarás...gyárira visszanyomtam de nem jó...
-
polgi803
őstag
-
polgi803
őstag
válasz
LucasGrant #40558 üzenetére
Akkor most mi lenne a menete,ha pl. vissza akarom kapni a pénzt?
-
polgi803
őstag
Tegnapelőtt már leírtam,de leírom megint mérgemben...megérkezett a tv. Aznap ugye 3D próbálgatás,meg Smart stb stb. Egyszer csak a hangszóró mint mikor érintkezési baja van el kezdett recsegni mint az állat még kicsi hagerőn is legalább 10-es hanggal...aztán elmúlt és azóta egy súgó halk zaja van,de a beszédet nem is érteni szinte...aznap jeleztem nekik. levél,telefon,hogy intézkedjenek legyenek szívesek. Azt mondja az ügyfélszolgálatos. jó hogy levelet is írtam,majd másnak jelentkezni fog szervizes kolléga...tehát tegnap...hát mondanom se kell, semmi reagálás...megint telefon..."tegnap írtam önöknek egy meghibásodásról illetve telón is jeleztem. Csere mikorra várható?" Hát jó,hogy írásos megkeresés is volt...meg kellene várni míg a szervizes kolléga jelentkezik...majd biztosan másnap, tehát ma....hát semmi...na mondom oké. Újabb levél, csak hozzátettem,hogy szeretném, ha csere lenne mert kimegyek a 3 napból, különben fogyasztóvédelem...na egyből 2 óra sem telt el a levél óta, válaszoltak. Hát "ez már elég a 3 napos cseréhez" írja...
"2 lehetősége van. Vagy elvisszük a készüléket és egy előzetes átvizsgálás folyamán ellenőrizzük,hogy szakszerű használat mellet hibásodott-e meg és ha igen akkor ezután (
) küldjük a csere készüléket. Vagy a 4. napon értesíti az LG szervizt és kijönnek megjavítani, ha javítható de nincs csere" És most ott tartok,hogy elvileg holnap jön a futár és jövő hétre talán van csere tv-m...szóval ennyit a Digitalko-ról...
És még nem beszéltem arról,hogy hívom őket a 2 meglévő számukon,de az egyik ki van kapcsolva már mióta...a másikat hívom, nem veszi fel...megint hívom, foglalt...hivogatom mint az állat...már nem foglalt,de megint nem veszik fel...WTF???
-
polgi803
őstag
Esetleg volt valakinek garanciáztatás a Digitalko áruházzal? Csak mert eddig engem cumiztatnak...
-
polgi803
őstag
Bocsánat,hogy beleszólok a HD,nem HD vitába,de tegnap megkaptam ugye a TV-t. LG 47 LB671V. Egyből ugye a 3D-t néztem, lásd Avatar...tiszta a kép,meg hú klafa a 3D hatás,de utána megnéztem a beépített youtube-on az új Transformers trailer-t 1080p-be...na az jobban ütött látványba...de mint mondtam a 3D is nagyon szép,de sima 1080p az meg egyenesen látványorgia...szóval ÉN szerintem amit láttam a sima jobb látványra a szememben,ezért lehet valami a nem tiszta FHD gyakorlati megtapasztalásba...
Jaaa és nem ezt az SBS vagy micsodát szedtem le az Avatar-nál,hanem valami mást.Ou vagy mi...
-
polgi803
őstag
válasz
huncutka1029 #40361 üzenetére
Nekem mind1 csak legyen jó...de azt mondom még így is,hogy hála Istennek,hogy még most kijött a kézhez kapás napján. Ha esetleg (sose legyen) megint bes**na,akkor megy vissza...
-
polgi803
őstag
Na megjött a TV...egyből egy kis gubanc...volt valakinek olyan hogy berecsegett a hangszóró mint az állat mintha csatlakozási problémája lenne? Ez hiba,mert akkor mehet is vissza...
-
polgi803
őstag
Esetleg egy kezdő beállítást tudna valaki írni a tv-hez...aztán majd állítgatom,csak nagy átlagban mi a séma?Filmekhez 3D/sima FHD.Esetleg link is jó...köszönöm!
-
polgi803
őstag
Valaki meg tudná mondani,hogy a 47 LB671V lábai milyen távolságra vannak egymástól? Lábainak a külső széleitől mérve. Hogy tudjam ráfér-e a komódra...Köszi!
-
polgi803
őstag
válasz
Real Ghoost #40200 üzenetére
Áhh...ne is mond...itt lehetne már.Nekem is jön hozzá az 500G-s winyó...
-
polgi803
őstag
Jó cég ez a Digitalko,de rohadt lassan küldik a tv-m...
-
polgi803
őstag
Csak egy gyors off kérdés.Házimozi tekintetében kell valamire figyelni,ha veszek a tv-hét?Optikai hang kell legyen,ennyit tudok.Illetve van-e kifejezetten ajánlott...
-
polgi803
őstag
Na megrendeltem a Tv-t.LG 47LB671V. Már csak a futárt kell várnom.Ha már beüzemelték,akkor megírom milyen az én szememben a tv.Köszönöm mindenkinek,aki tanácsokkal látott el!
-
polgi803
őstag
Digitalko webáruház mennyire megbízható?
-
polgi803
őstag
válasz
Danika256 #40030 üzenetére
Igen szeretnék netezni is rajta.Mondjuk sima HD vagy 3D nézés közben van különbség a kettő között?A tiédhez is van olyan egér kurzoros távirányító?Majd egy BD lejátszót es házimozit vennék hozzá a későbbiekbe.Meg külső winyoról film és szintén később a gyerekeknek kinect.
-
polgi803
őstag
Holnap van a döntés napja,mert akkor rendelem,meg az új tv-t.Szóval a kiszemelt eddig LG 47LB671V. Annyit kérnék még,hogy Segítsetek.Ha megveszem,akkor nem járok rosszul vele,ugye?
-
polgi803
őstag
válasz
huncutka1029 #39999 üzenetére
Akkor úgy értem konkrétan,hogy ha letöltök egy mottomén milyen formátumú 1080-as 3D filmet,akkor lesz-e olyan élmény mint maga a BD DVD minőség,vagy nagyon közeli minőség?Mire kell majd figyelnem ezzel kapcsolatban?
-
polgi803
őstag
Egy olyan kérdésem lenne,hogy az LG tv-k érzékenyek a 3D Filmek különböző formátumaira?Van olyan amit nem tud kellő minőségben lejátszani?Nem szeretném nevén nevezni a gyereket,de biztosan értitek a kérdést.
-
polgi803
őstag
Ez a két tv sokban különbözik? Mármint van olyan jó élmény mindkettőt nézni? Vannak problémák a gyengébbel? pl filmlejátszásnál,vagy focimeccs közben,szóval elmosódás,ilyesmire gonoltam.
LG 47LB650V vs LG 47LB671V -
polgi803
őstag
Sziasztok!
Mivel LG tv mellett tettem le e voksom, ezért titeket kérdeznélek,hogy 210-220k között mit ajánlanátok ami közel ez (47LB671) a teljesítmény/szolgáltatás ? mert eddig ez a befutó,de ha van picivel olcsóbb,akkor jó lenne...köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest