- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ny7
aktív tag
-
cidalain
veterán
-
lewisfm
aktív tag
Akkor már inkább a Xiaomi Mi Stick.
Bluetooth-os távirányítót adnak hozzá.Tudja a Chromecast funkciót, olcsóbb is, smivel Android TV fut rajta, a Play Store-ból telepíthető rá egy csomó alkalmazás is, pl. a Netflix is és nem kell a cast-olással kínlódni.
De a Plex, Emby, stb. is kliensek is telepíthető rá, sőt még a Synology DS Video (+ MX Player + CODEC pack) is telepíthető rá.
Ha kívülről kell fájlt felmásolni rá, az kissé macerás, de megoldható. (rétegigény)
Én nemrég adam el a Chromecasr 2-met, s örültem, hogy volt, akinek örömet szerzet.
Én utáltam, mert kb. Youtube-on kívül semmire sem volt jó. -
-
niof
veterán
Szia! Köszi! Közben kiderült, hogy a szolgáltatónál volt a hiba. Beüzemeltünk egy másik TV-t, és ugyanaz volt vele a gond. Felhívtam a szolgáltatót, és ők mondták, hogy egy munkagép elvágott egy földkábelt, ami az Ivitel-é, így azokkal a csatornákkal volt gond, amiket ők szolgáltatnak. Estefelé helyreállt a rend.
-
Samott
addikt
Bocsanat, rosszul emlekeztem, nem LG tv kapcsan volt a pelda amire gondoltam. Amikor tv-t kerestem a samsung is versenyben volt, ott lattam ezt: Samsung Q80T
-
creed33
aktív tag
Egyetértek. Én kifejezetten a tv csatornák nézésénél látom előnyösebbnek. A tv nézés megfogalmazás pontatlan volt.Illetve csak az 50 és 55 nano79 közötti különbség esetén tudok nyilatkozni, a többi tévére nincs rálátásom. Ebben az esetben viszont csodálkoznék ha az emberek döntő többsége TV csatornák nézéséhez nem az 55 nanot találná jobbnak.
-
Szó sincs szerencséről. Ez csak még inkább megerősíti azt amit erről gondolok. Nekem 671V-vel jó egy hónapja megszűnt a támogatás és nem csak találgatok, hanem konkrétan ezt a választ kaptam az ügyfélszolgálattól. Már akkor is úgy gondoltam, hogy semmilyen technikai oka nincs ennek. Nem új tv ugyan, de minden olyat tud amivel az app támogatást kompromisszumok nélkül fenn lehetne tartani. Ez a fogyasztói társadalom, vegyél egy új tv-t, vagy egy "okosítót". Kicsit mérgelődsz, de még a szolgáltatást is fenntartod, pedig jól ki van veled cseszve.
rainman
Én a helyedben rákérdeznék az ügyfélszolgálatnál, hogy neked meddig lesz támogatásod. mert az "ismeretségi körödben" van olyan akinek ugyanilyen tv-jének a "támogatását" egy hónapja szüntették meg. -
scream24
senior tag
Értem. Nem nekem lesz. Egy barátom akar tv-t s szólt, hogy segítsek. Jómagam három éve vettem egy Lg, neki is azt akartam javasolni. Ma kicsit szétnéztem mm, euronics, nem merném jó szívvel ajánlani egyiket sem, nem győztek meg. Így más márka lesz a befutó. Köszönöm a segítséget.
-
Köszi, de nem érdekel a honlapjuk. Egyrészt nem nézem folyamatosan az oldalt, hogy van-e valami hír rajta ami engem érzékenyen érint. Nem arra fizetek elő, hogy a weboldalt nézegessem, hanem a tartalmakra. Ha tájékoztatni akarnának azt éppenséggel az appon keresztül is megtehetnék, ráadásul ott tudják is a tv típusát. Ja természetesen nem volt app frissítés, tehát nem arról van szó, hogy az új app verzió már nem kompatibilis a régi op. rendszerrel. Arról nem is beszélve vajon mi az oka ennek az 5 éves időtartamnak. Érdekes módon sokkal komolyabb rendszerek tudnak visszafelé kompatibilitást 10 vagy több évig, szóval egy ilyen szaros appnál nem hiszem, hogy nem lenne megoldható. Inkább arról szól a dolog, hogy vegyél új tévét, ami egy nettó örültség.
Szóval az HBO Hun bekaphatja.
Továbbra is olyanok visszajelzését várnám akinek LB tévéje van és HBO Go előfizetése, nála mi a helyzet. -
TeeJay
félisten
Valami service menü nincs a TV-ben? Esetleg ott látni lehetne a panel kódját
Bár akkor tényleg úgy néz ki a 7400 és 8000 széria csak az egy plusz HDMI portban tér el, esetleg emiatt a 8000-es lap alaplapja ennyivel komolyabb.
Akkor tudnánk többet ha látnánk a panel kódját hogy melyik miféleMost jött meg a 3m HDMI2.0 kábel és már rá kötöttem gépre (GT1030)
MPC-BE + madVR és hú nagyon komoly minősége lett. -
Főleg hogy az alkatrészek ugyanazokban a gyárakban készülnek,mivel pl a lengyeleknél is csak összeszerelnek,nem ott gyártják a kijelzőt sem,többségében ugyazokat az alkatrészeket használják a lengyelek amit mondjuk a mexikóiak (ez csak egy példa,nem tudom valóban van e ott gyár).
-
hoge87
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest