- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz fenergie84 #113475 üzenetére
Ok.
És ha használt esetleg? -
ovoid
tag
válasz fenergie84 #113399 üzenetére
Köszi, mindkettőtöknek!
A régi tényleg nem jó, az új helyett....
Megszokni? A visszafejlődést nehéz lenne
Azon meg ugye nincs mit megszokni, hogy gyakran ellenkező irányba megy, mint a mozdulat! És alig lehet pozícionálni is.
Nagy élmény ám, amikor a menüben matatsz, elmegy a kurzor, és utána bioventillátort kell játszani, hogy újra legyen mutatód!
A AN-MR650A ami 6 éves amúgy, sokkal érzékenyebb, az már akkor adott kurzort, ha ugyanarra az asztalra tettem le a beltéri távját!
Valszeg, megy vissza az egész, ezzel nem lehet együttélni...
Csak jön a kérdés, hogy akkor mit vegyek?A fény, a sötétben, nem terjed.....
-
Sungoo
addikt
válasz fenergie84 #111410 üzenetére
Az első ajánlat 65 volt.
-
Tutu7030
veterán
válasz fenergie84 #105448 üzenetére
Nekem a 49uh7707 csak az mr650 távval működik. Az mr18ba-t nem lehet regisztrálni hozzá.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Kaba
veterán
válasz fenergie84 #105445 üzenetére
Korábban nem lehetett kombinálni a távokat,vagy mos már az újabb távval megy a megelőző évjáratú tv?
-
TeeJay
félisten
válasz fenergie84 #102296 üzenetére
Ha az SSID-vel nincs baja akkor jónak kell lennie
nálam xyz2G a 2,4GHz wifi és xyz5G az 5GHz wifi és tudom hogy a TV mihez csatlakozzon
remélem nálad is így van hogy az SSID nem azonos a két frekvenciánMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz fenergie84 #102292 üzenetére
Router 5GHz AC beállítás legyen úgy hogy N/AC mixed mód
fix 80MHz-re állítsd be
és WPA2-AES titkosítás legyen
valamint manuálisan állítsd a 36-os csatornára mert lehet a TV nem szereti a DFS csatornákat és emiatt szakad leMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
jack982
aktív tag
válasz fenergie84 #102292 üzenetére
Ez router gond lesz
-
pjen
félisten
válasz fenergie84 #102290 üzenetére
Próbálj meg tovább lépni mikor kéri.Nálam egy Philips csinálja, de ha tovább lépek csatlakozik.
-
TeeJay
félisten
válasz fenergie84 #102020 üzenetére
a TV 5GHz-re vagy 2,4GHz-re csatlakozik?
Az a TV már tudja az AC wifit így ha jól beállítod a routered menni fogN/AC mixed mód legyen
fixen 80MHz-re tedd a routert
fix csatornára
és WPA2-AES titkosítás legyen benyomva
Ha kész így csatlakozz a TV-vel az 5GHz-es wifire
SSID-t célszerű úgy benyomni hogy valami2G és valami5G legyen külön a 2,4 és 5GHz-es wifi és akkor tudni fogod hogy az 5GHz-re csatlakoztál ami gyorsabbMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Rasnac
aktív tag
válasz fenergie84 #100599 üzenetére
Már kikapcsoltam és azzal ilyen
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember."
-
senior tag
válasz fenergie84 #100400 üzenetére
Szia! Megérkezett 8050 es Lg tényleg jó, te milyen kép beállítással használod? Köszi
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
S.Zoliy
tag
válasz fenergie84 #99145 üzenetére
Köszi szépen!
Igen, mindenben szimpatikusabb az LG. Egyedül a QLED panel okoz egy ksi zavart, hogy szebb a feketéje vagy kontrasztosabb-e?
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz fenergie84 #98042 üzenetére
Én vagy a SM85xx, SM86xx-et venném minimum az SM szériából, ami gondolom még drágább, vagy maradnék az UM vonalon.
Per pillanat várom a tévémet, ami egy UM7600, de eredetileg UM7450 lett volna.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz fenergie84 #98040 üzenetére
Szerintem nem éri meg az SM8200 felára. Az egy felesleges modell. Nanocell panel, de minden másban pont olyan mint a jóval olcsóbb U szériás tévék. Az SM a 8500-al kezdődik valójában, csak gondolom túl nagy volt az árkülönbség az UM76xx meg és az SM85xx között és beraktak egy ilyen köztes megoldást.
Elég sok felesleges modell van az LG kínálatában (is). Sajnos az LG marketingeseinek néha annyi esze sincs, hogy elárulnák, hogy az egyes modellek között mi a különbség. Főleg az UM széria szól arról, hogy ha megnézed a specifikációkat a legtöbb modell papíron teljesen egyforma. Van 6900, 7000, 7100, 7300, 7400, 7500, 7600 plusz még sok köztes modell, de a specifikáció alapján a legolcsóbb és legdrágább között alig van differencia. Pedig elvileg vannak különbségek csak valamiért az LG úgy gondolja hogy az nem tartozik a vásárlókra. Jó lenne ha a drágábbat venné, csak így nincs rá oka.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
bebeago
tag
válasz fenergie84 #96341 üzenetére
Összehasonlítás! ( Kompatibilis UHD 4K modellek)
Úgy látom, mind a három támogatja a UJ70xx-szériát.[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #90649 üzenetére
Megoldódott...
Zajcsökkentést kellett kikapcsolnom. -
Sicilian
addikt
válasz fenergie84 #88145 üzenetére
Úgy vettem észre, ha már megemelem, hogy csatornát váltsak, akkor is bekapcsolja..
nothing is true everything is permitted..
-
Müszi
senior tag
válasz fenergie84 #88101 üzenetére
Azért ez egy nagyon jó ár. Ha most venném a TV-t tuti elgondolkodnék és megpróbálnék összekaparni még egy kis pénzt mert a 2.2-es 40W-os Harman Kardon, a Dolby Vision, a 3.0-ás USB és a nano cellás kijelző nyomós érv erre az árra. Mondom ezt úgy, hogy én is egy 55UJ701V-t vettem egy hónapja és megelégedéssel használom.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz fenergie84 #88037 üzenetére
How To Calibrate Your TV
Én ez alapján csináltam az enyémet, vannak letölthető bállító tesztképek magyarázattal. -
Müszi
senior tag
válasz fenergie84 #87972 üzenetére
Szia!
Nekem is ez van hasonlóan jó áron az MM-ből. Nem találtam jobbat az árkategóriában és nekem tetszik is eddig.
Igaz néhány vélemény szerint a Samukon jobb a kép bár ott meg a 7-es sorozattól felfelé érdemes nézelődni, az meg drágább jóval. LG-n természetesebbek a színek. Nincs annyira "túllőve" alapból. -
törölt tag
válasz fenergie84 #56663 üzenetére
Semmi okod nincs rá, mondom, ha nem jön össze a dolog. Írtad ugye, hogy nagyon sokáig keres, pedig pár perces dolog lenne csak, akkor kifoghattál egy ritka hibás darabot, majd kihívod őket és megoldja a szerviz, ezért vannak.
aProPeti87 Végre, előbb azért nem írtam, mert nem tudtam.hogy gépről használod. Ha valamiért nincs teljes kitöltés, akkor a videó kártyánál is nézz szét, pl 1980x1080/60Hz. Vagy méretezési beállítások.[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz fenergie84 #56622 üzenetére
Előbb behangolod a digitális adást utánna teszed be a kártyát ugye?
-
törölt tag
válasz fenergie84 #56146 üzenetére
A honlapon [link] lehet a szükséges méreteket megtalálni, mint súly, és falra szerelhetőség (Vesa kompatibilitás). A két tévénél ezek 200x200 és 400x400 mm, és a nagyobb súlya majdnem 10kg. Létezik fix, dönthető, forgatható, kihajtható kivitel. Ha nem pont szemmagasságban lesz a falon akkor dönthetőnek kell lennie. Fontos a faltó való távolság is a vezetékek miatt. 1-2 találat: [link], [link] , [link]. Vagy van itt egy falitartós topik, itt is tájékozódhatsz: Fali konzol lapos tévékhez - tapasztalatok, tanácsok, felszerelés
-
LucasGrant
aktív tag
válasz fenergie84 #55100 üzenetére
Működni fog, ha DVB-C, kábelre gondolsz.
-
Sify
senior tag
válasz fenergie84 #49188 üzenetére
Ilyet vettem csak 42"-ben. Nagyon jo kis TV.
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
törölt tag
válasz fenergie84 #49188 üzenetére
Tedd fel a Serviioo-t :[link], az LB5610 egy jó alap tv.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest