Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Joci?? #101476 üzenetére
Ha csak MyTV app miatt kell,akkor felesleges a nagyobbikra költeni.
Neked MyTV esetén nem lényeg a 4K.
A tv skáláz fel úgyis 4K-ra,de mint írtam is,a hatékonysága finoman szólva is vitatható,ne ettől várd a 4K HDR mekkát.
Tv adásokat fogsz nézni amikhez meg elég az 1080p (nagyon sok még most is sd-ben sugároz,a hd csatornák is nagyrészt 720i-ben,vagy max 1080i-ben sugároznak). -
-
TeeJay
félisten
válasz
Joci?? #101396 üzenetére
Nekem is a héten jött az LG 65UN80003LA TV és igen ne egy 4magos procis idei szériát hasonlítsunk egy 2015-ös TV-hez ami első szériás webOS volt
Igen az lassú de filmet speciel tökéletesen játszott le fullHD/h264-ig
Menüje is már lassú mai szemmel nézve de amit kell azt tudja, nem lassabb mint mikor megvettem. -
TeeJay
félisten
válasz
Joci?? #101381 üzenetére
Nálunk most kapja meg a gyerek az 5éve vett LG 42LB670V TV-t
erre írtam hogy első webOS szériás TV de nem vettem észre hogy új korában gyorsabb lenne. Ami felesleges flancos dolog volt mindent pucoltam az alkalmazások közül hogy több memória legyen. Ennyit tudsz tenni.
TV-nek meg filmet nézni USB-ről vagy hálózatról ugyanolyan jó mint új korábanPersze az új 2020-as LG TV amit vettem 10x gyorsabb
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest