Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nünüke1975 #101599 üzenetére
Mármint melyik?Mert 6300mlb-ből van,illetve volt UK,meg van LM.Ez utóbbi sok helyen kapható (pl MM 95k),az UK meg 2018-as széria,az már nem kapható.
-
válasz
nünüke1975 #101597 üzenetére
Egyik se egy kiemelkedő tv,de én a gyerekszobába is 43-ast venném.
Képminőségre hatalmas különbség nem lesz,csak inkább a méret,ami meg kortól függetlenül egy előny. -
Kaba
veterán
válasz
nünüke1975 #100909 üzenetére
Lehet nem jelentkeztél ki a YouTube-rol.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
nünüke1975 #100903 üzenetére
Erre valaki ? Mitől lehet?
-
válasz
nünüke1975 #100819 üzenetére
Köszönöm szépen, megnézem!
-
snooze
veterán
válasz
nünüke1975 #100814 üzenetére
na ezt irtam le pontosan hol kell,de nyilván nem olvastad..😀😀
-
Rem-X
senior tag
válasz
nünüke1975 #100810 üzenetére
Ez így van és nekem elő is van fizetve. A set top box távirányítóval működik is frankón. A kérdés arra vonatkozott volan - bocsi ha félreérthető volt - hogy azokat a funkciókat elő lehet-e csalni a magic remote-tal is? Valahogy programozni vagy ilyesmi.
-
válasz
nünüke1975 #100661 üzenetére
UN7400 talán?
-
julius75
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98730 üzenetére
Remek döntés! Jó tévézést!
-
ultio
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98703 üzenetére
Nézd világosban, úgy nem látszik annyira a felhősödés.
-
metrion
aktív tag
válasz
Amikor vetted, nem volt elállási jogod? Bocsi, nem ismerem a történeted az elejétől kezdve...
-
julius75
aktív tag
válasz
Bármi.
De szerintem hagyd a picsába.
Fogadd el ilyennek, add el, vagy bármi....de idegeskedj rajta tovább. -
castiels
addikt
válasz
nünüke1975 #98664 üzenetére
Állítólag ha csak szemből nézed akkor kell a VA, ha oldalról is akkor jobb az IPS mert annak jobb a betekintési szöge. Mind a két panelből lehet hibás, extrém bevilágítással rendelkező darab.
VA-ról nem tudok nyilatkozni, IPS-el meg vagyok elégedve, itt nyilván klasszikus feketéről nem beszélhetünk, ha az fontos akkor Oled. -
castiels
addikt
válasz
nünüke1975 #98660 üzenetére
50 col az VA, 55 IPS panel.
-
castiels
addikt
válasz
nünüke1975 #98660 üzenetére
Local dimming ninxs, fekete szint van de kivan szürkülve nem lehet állítani.
Nekem nincs gondom vele.
-
ultio
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98616 üzenetére
7450-ben nincs local dimming.
-
toto0569
addikt
válasz
nünüke1975 #98616 üzenetére
-
metrion
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98614 üzenetére
Köszi, de én nem emlékszek ilyenre, de ma megnézem.
-
toto0569
addikt
válasz
nünüke1975 #98614 üzenetére
Nekem 65 UM7450 van.
Abban is van?Én még nem találkoztam ilyennel. -
metrion
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98604 üzenetére
-
blakey
titán
válasz
Olyan képnek van értelme ami a valóságot ábrázolja, egy háttérvilágítással rendelkező kijelzőt másképp kell fotózni. Ilyen képet bármilyen LCD-ről lehet készíteni, az enyémekről is pedig a valóságban semmit nem látni. Egyébként többnyire ilyen képekre nem lehet másként reagálni, hogy sz@r de inkább egyáltalán nem kéne reaálni, mert értelmetlen és ez nem a valós kép.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Telefonról fotózva nekem is ilyen, de a valóságban közel sem ennyire gáz.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
nünüke1975 #98597 üzenetére
De van...
-
Valkűr
addikt
válasz
nünüke1975 #98582 üzenetére
Nem világos, ez a fekete rész a tv képernyő, ez a kis menü a kijelző közepén van, pont azert tettem be mert itt jol látszódna a bevilágitás ...
julius75: Nem tudom szabad e linkelni, de itt van leírás is róla: [link]
-
Valkűr
addikt
válasz
nünüke1975 #98573 üzenetére
-
Valkűr
addikt
válasz
nünüke1975 #98571 üzenetére
Hát ha szervizben a tesztek alapján jónak bizonyult akkor valszeg jó is, de a rejtett konstrukciós hibákra ugyan úgy vonatkozhat az elállása a vásárlónak! Mert amit te nem látsz egy kiállított darabon, csak azon amit hazavittél azt miért kellene benyeld?! Nem gondolom hogy mint vásárló köteles vagyok elfogadni a konstrukciós hibát, csak mert szerintük ez normális!
-
Valkűr
addikt
válasz
nünüke1975 #98569 üzenetére
Ha a szerviz a szakvéleményben hibának véli, akkor nyugodtan viheted feljebb a dolgot, sőt ha a szerviz eleve hibát ír, akkor szoktak adni csereigazolást, ha nem javítható a probléma! A gyári konstrukciós hiba is hiba, főleg ha ezt a boltban nem volt lehetőséged tesztelni, látni..
-
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98552 üzenetére
Ha LCD-t vennék akkor Q80 alá nem adnám, pl. a 55Q82 jó áron van.
#98553) toto0569
Az felhősödés, IPS panel esetén működhet ez a módszer és többnyire működik is, a bevilágítás meg teljesen más probléma, ott csak a szétszedés majd összeszerelés segít.#98555) Tigerclaw
Rászabad engedni ilyen teszteket, sőt, kell is, hogy lássuk a dolgokat, minden tesztelő ráengedi. Felhasználóként én is ráengedem. -
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98549 üzenetére
Nem, a modellt rakták össze hanyagul. Minden gyártónál vannak rossz modellek, Sony, Samsung, Philips, Toshiba és Panasonicnál is láttam gyatra összeszerelést és ezáltal bevilágítást vagy erős felhősödést esetleg mindkettőt. A Panasonic plazmámon a kijelző előtti üveg légbuborékos volt 2 helyen, közelről lehetett látni, az LCD-inél elég gyakori volt, hogy bogár került a plexi és az LCD kijelző közé. Samsung olyan szinten felhős volt, hogy 1 napig bírtam nézni, Philips szét akart esni, olvastam olyan Samsungról amelyiknek a hátlapja nem volt normálisan rápattintva a készülékre, voltak olyan LG OLED-ek amik ívesek voltak, pedig eredetileg nem azok, stb. Nagyon 2minőségi" az összeszerelés a mai világban.
-
julius75
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98545 üzenetére
Nekem segítettél, az biztos. Köszi
-
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98545 üzenetére
EDGE és Direct LED mindig is volt, nem tudom többször leírni, hogy kb. mindegy milyen a megvilágítás ha sz@r az összeszerelés. Nekem EDGE LED-es TV-m is van, jobb, mint a DIrect LED-esek, pontosabban nem felhős és nincs bevilágítás, a Direct LED-es TViim felhősek de ingerküszöb alatt, szóval erről ennyit, nem váltottak sehova, mikor milyen kedvük van úgy tervezik a következő modelleket.
-
julius75
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98542 üzenetére
8200-es terveztem venni, de megelőztél, és letettem erről is meg a 7450-ről is.
Sajnos folyamatosan írod a kálváriád, ebből én arra jutottam, oled lesz, mert nem vagyok hajlandó végigcsinálni amit te.
Próbálj meg kialkudni egy cserét az 55c9re. Rá kell fizetni egy csomót, de.....de talán végre elégedett leszel.
Esetleg mm-ben a most áfamentes philips, szintén 55-ös, de 300 alatt.... -
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98540 üzenetére
Ebből is látod, hogy a számozás ugyan minden évben gyakorlatilag megmarad viszont a minőség 1 kategóriával lentebb kerül, ami neked UK6300 volt, az UM74xx körül van az aktuális modelleknél, és ez így megy tovább. Sajnos így kell figyelni a modellek alakulását. Más márkában nem gondolkodsz?
-
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98538 üzenetére
Hogy érted, hogy kevesebb? Más, ha lehet ilyet mondani akkor sima IPS, neten találni róla leírásokat. Ha a Nano-IPS jól van összerkva akkor láthatóan jobbak, mélyebbek a színek, oldalról is élénkebb, kb. ennyi a különség. Egy plusz réteg az IPS előtt. A komolyabb monitorok is ilyenek, ott is jól látható a különbség.
-
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98536 üzenetére
Simán lehet, ilyen világot élünk, van aki 3X cseréltetett az OLED-en panelt és mindhárom sz@r volt, kapott csereutalványt és vett egy másikat. A számozás már nem jelent semmit, attól, hogy 8-assal kezdődik még nem felsőkategória, régen az volt.
-
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98534 üzenetére
Nem a nanocell hibája, semmi köze a hibához. Teljesen általános és sz@r összeszerelésű készülék. Tettem be képet és már láttam jónéhány LCD-t, a panel technológiája nem befolyásolja, hogy van bevilágítás vagy sem, a sz@r összeszerelés nagyon is. Ha sikerült egy jól összeszerelt Nanocellás készüléket venned akkor bizony nagyon elégedett lennél.
A kiszemelted meg ugyanúgy lehet hibás. -
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98403 üzenetére
Mikroszálas.
Úgy törölgesd, hogy "kitöröld" belőle, ez általában enyhén erős nyomással éred el majd fokozatosan enyhíted, 5-6 másodpercen belül változást kell tapasztalnod, feltéve, hogy ez a helyzet a te készüléked esetében is. A bevilágításon, tehát látod a ledeket, nem soka segít. -
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98401 üzenetére
Ilyen választ a topikban is olvashatsz, IPS panel esetében segíthet, nem tudom, hogy nálad segít-e vagy sem. Többször írtam, hogy ez megoldás lehet. Egyébként bekapcsolva is lehet törölgetni, de akkor sötétben, hogy lásd, hogy sikerül-e a javítás vagy sem.Persze néhány percig legyen bekapcsolva. Nálam megoldás volt néhány TV esetében.
-
Valkűr
addikt
válasz
nünüke1975 #98393 üzenetére
Megpróbálnék teljesen más üzleten keresztül vásárolni, h ne fuss azonos sorozatba, hátha segít. Bár nálam nem segített mert a médiában kettő ugyan olyan rossz volt, és egy másik üzletben is rossz volt az a 8200 amit megnéztem. Szóval nehéz ilyenkor okos lenni, ki kell fogni. Nekem szerencsém volt, mert másnap már vittem is vissza és elfogadták hibának, de még a vevőszolis srác is elcsodálkozott mikor meglátta a fél képernyőnyi bevilágitás. Nem fogjàk elfogadni gyártási hibának szerintem, mindig van magyarázat amivel lerázzák a felhasználót!
-
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98389 üzenetére
Csak vissza kellett volna olvasnod ezen az oldalon.
Mennyi az esélye annak hogy 2-ből 2 ilyen? - Nem tudom. -
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98385 üzenetére
Egyszerű, semmi köze a Nanocell-hez, IPS-hez és még az Edge LED-hez sem, egyszerűen sz@rul van összerakva, ennyi a történet, pont. Cseréltesd, szervizeltesd, stb. Attól, hogy Edge LED nem törvényszerű a bevilágítás csak nagyobb rá az esély. Direct LED esetében nagyobb az esély a sávosodásra, ettől még ugyanúgy lehet hibamentes példány is. Szóval egyszerűen sz@r példányt fogtál ki, ennyi a történet lényege. A Nanocell jó, nézd meg a képet amit korábban betettem, ha látsz rajta bevilágítást akkor fizetek egy láda sört, semmilyen irányból nem látni.
A Nanocella csak egy réteg a panel előtt, Direct LED és EDGE LED lassan 10 éve létezik, mindig is voltak hibás pédányok és lesznek is amig sz@rul dolgoznak a gyárban. Az EDGE LED elméletileg gyorsabb reakcióidővel rendelkezik de a FALD-ot nem lehet vele megvalósítani, már akinek ez számít, számomra akkor jó egy TV ha pl. Local Dimming nélkül jó a képe. -
dussy
őstag
válasz
nünüke1975 #98346 üzenetére
Az ilyen és ehhez hasonló képek miatt halogatom a váltást. Ez borzasztó...
Hülyét kapnék, ha lecserélném a tv-t és az új 'rosszabb' lenne. -
julius75
aktív tag
válasz
Jessszus
Ez azé' erősen ingerküszöb feletti! -
zolokas
aktív tag
válasz
Ez tényleg zavaró, érdekes ami nálam van az nem ilyen foltos, de ha ilyen lesz eladom a fenébe! Jó hogy van rá 5 év gari!
-
V8engines
tag
válasz
Hudeszép.
Vágnám ki az ablakon, annyi pénzért. -
castiels
addikt
válasz
nünüke1975 #98337 üzenetére
Képet múltkor amit feltettél nem volt látható a jelenségről, teszel fel?
-
julius75
aktív tag
válasz
Nem úgy volt, hogy csere lesz?
Vagy sikerült szart a fossal? -
zolokas
aktív tag
válasz
Nekem ilyen problémám nincs vele, lehet széria hiba. Sokat számít tényleg a beállítás, lehet a háttér világítás sokra van állítva.
Engem meg a pvr opció idegesít, nem tudok csatornát váltani felvételkor! Pedig nem kódoltat nézek!
-
zolokas
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98334 üzenetére
Helyi sötétítés (Local Dimming) kikapcsolása segíthet rajta!
-
zolokas
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98334 üzenetére
Nincs felhőcske, de érdekes egy megvilágítása van este észre vehető, amikor csatorna váltás van akkor a tv jobb fele világosabb valamivel, de ez menü függő is hova rakod a menüsort, lehet balra jobbra rakni fel le is! De ez beállítás függő is hogy milyen legyen háttér.
Az lenne jó a felvételnél ha lehetne csatornát váltani, de azt írja a tv beállításánál hogy ha kódoltat veszek fel, attól még a kódolatlan műsort lehetne nézni a leírás szerint. de nem megy! -
castiels
addikt
válasz
nünüke1975 #98321 üzenetére
Nem látszik
-
castiels
addikt
válasz
nünüke1975 #98317 üzenetére
Képet tudsz mutatni?
-
julius75
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98317 üzenetére
Pfffff....
Én ha csak lehet kihúzom amíg lesz 48cx oled.....vagy ha esetleg nagyon-nagyon jó áron találok 55c9-et.
Méretben a 48 volna a tökéletes, de ki tudja mikor lesz kapható... -
nagylaci6417
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98218 üzenetére
Ja most jön cx9
-
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98212 üzenetére
Amelyik nem felhős van nincs bevilágítás, mindegy, hogy EDGE vagy Direct. A kiszemelt és hazavitt példány legyen jó.
-
RudY
addikt
válasz
nünüke1975 #98212 üzenetére
Edge LED-es is lehet piszok jó, de a Direct LED-es is lehet moslék, ez semmire nem garancia.
Az SM9000PLA képességeitől sincsenek elájulva, pedig meglehetősen magas az áruk (600 ezer fölött).
Rtings vagy FlatpanelsHD tesztek.
Európában kapható egy kisebb modell ebből: 49SM9000PLA viszonylag barátibb áron, de ez se tuti vétel, amíg nem nézi az ember. -
RudY
addikt
válasz
nünüke1975 #98201 üzenetére
SM8200PLA és SM8600PLA mind IPS és Edge LED-es.
SM9000PLA IPS és Direct LED. -
blakey
titán
válasz
nünüke1975 #98208 üzenetére
Nem
-
blakey
titán
válasz
Van Direct LED-es Nanocellás TV is, a tiéd Edge LED-es, ettől még nem kéne olyan durván bevilágítania, sőt, egyáltalán nem kéne, viszont technológiai sajátosságként ez náluk egy jó védekezési pont. Enyémen nincs bevilágítás, pedig Edge LED.
-
Valkűr
addikt
válasz
Ez hülyeség, mert nekem is nanocelles, de oldalrol is bevilágit ha a local dimmind be van kapcsolva, az hogy hol vilagit be a led attól függ milyen fajta. Az edge led van az én nanocellesemben.
-
Valkűr
addikt
válasz
nünüke1975 #98195 üzenetére
Igen az a local dimming, de minek van ha ki kell kapcsolni? Akkor nalam is az a baj.
-
julius75
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98195 üzenetére
"Csere lesz"...........ezzel akkor sajnos nem volt szerencséd......mire cseréled? Marad a típus vagy váltasz VA panelre?
-
gago1975
őstag
válasz
nünüke1975 #98177 üzenetére
Szia.
Csináltál róla képet, hogy milyen a jelenlegi felhősödés?
Jelenleg, hogy néznek ki a beállításaid, milyen segédleteket kapcsoltál ki illetve amiket nem kapcsoltál ki teljesen azok milyen módban vannak? -
julius75
aktív tag
válasz
nünüke1975 #98179 üzenetére
Azért ha jutsz vele valamire (akár jó - akár rossz), írd be ide légyszíves. Köszi
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nünüke1975 #98177 üzenetére
Az én tévém nem annyira fejlett, így nem tudom, hogy mi lenne a jó irány. Valaki azt ajánlja, hogy egyszerűen ki kell kapcsolni a local dimminget. Ez szerintem is jó ötlet, főleg ha nem full scale, hanem viszonylag kevesebb blokkból áll. Inkább legyen kisebb a kontraszt, mint hogy felhős legyen. Én ezért is választottam VA panelt, de az SM szériában nincs VA. Az UM szériában is csak pár méretben van.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nünüke1975 #98165 üzenetére
Abban biztos nem volt local dimming. Ez a feature gyakran inkább átok, mind áldás és még pénzt is kérnek érte.
-
gago1975
őstag
válasz
nünüke1975 #98172 üzenetére
Szívesen.
Ha nagyon durva ezek után még a "felhősödés" akkor egy gari-csere próbát meggondolnék a helyedben. -
gago1975
őstag
válasz
nünüke1975 #98168 üzenetére
Hát, én a helyedben minden segédet (dinamikus kontraszt, dinamikus szín, szuper felbontás, a gamma magasság2 legyen, zajcsökkentés, mpeg zaj, valósáhű mozi, szemkimélő funkció, TruMotion)kikapcsolnék amit lehet, mivel ajánlott, utána pedig csinálnék a helyedben egy képernyő beállítást is (kontraszt, fényerő, élesség stb..).
Csinálj olyan közeli képet a képernyőről sötét szobában, hogy a tv képernyője legyen csak a fotón. Csak a képernyő legyen a focus pont. Ne legyen benne semmi egyéb háttér, és így láthatod meg a legtökéletesebben a felhősödést. -
gago1975
őstag
válasz
nünüke1975 #98165 üzenetére
-
Rellind
senior tag
válasz
nünüke1975 #94008 üzenetére
Meg az emberek arca is ilyen...
-
rolland88
tag
válasz
nünüke1975 #93948 üzenetére
Én ezt találtam: LG 43LK6100PLB
Ez a tied kistesója akkor, valakinek véleménye róla? -
szimi57
őstag
válasz
nünüke1975 #93762 üzenetére
Természetesen kártya is van, csak olyasmit olvastam, hogy párositva van a beltérivel.
-
szimi57
őstag
válasz
nünüke1975 #93619 üzenetére
Nem fogod megtalálni, automatikus.
-
szimi57
őstag
válasz
nünüke1975 #93508 üzenetére
Feljebb mehet, de lejjebb ne. Gondolom, ha felálsz fakulni fog a kép.
-
OldMike
őstag
válasz
nünüke1975 #93330 üzenetére
A testméretedtől függ. A helyedben megnézném ülő helyzetben a szemmagasságot, és úgy állítanám a tévét, hogy ez a szint a tévé magasságának a kétharmadánál legyen, a kijelző aljától mérve. Így még biztosan nem fog fakulni, fekve pedig szerintem az alsó egyharmadnál lehet majd a szemmagasság. A tévé lábának a magasságát is kalkuláld be, mert az asztaltól talán 7-8 cm-re is lehet a kijelző alja.
Én nagyon utálom, ha a kijelző alja van a szemmagasságomon (vagy még feljebb), számomra ez meglehetősen fárasztó. Ez azonban egyéni dolog. -
szimi57
őstag
válasz
nünüke1975 #93326 üzenetére
5 méterhez ez a kijelzö méret kicsi, de gondolom vannak más szempontok is. Elhelyezésnél azt kell figyelembe venni, hogy felülről nézve homályosodik.
-
válasz
nünüke1975 #93326 üzenetére
Szia!
Ahhoz az LG hivatalos oldala szerint nem jár a MR, de elő van készítve ahhoz.
A TV asztal magassága akkora legyen, hogy kényelmesen tudd nézni.
Mivel nem ismert az ülőfelület és a felhasználók magassága erre a kérdésre konkrét válasz nincs.
Ez amúgy is szubjektív dolog, próbálj ki több megoldást, válaszd azt amelyik a legkényelmesebb. -
válasz
nünüke1975 #93286 üzenetére
Megnéztem:
összes beállítás
általános beállítások
SIMPLINK
Azon belül pedig már adja magát, de ehhez HDMI kábellel kell csatlakoztatnod. -
válasz
nünüke1975 #93282 üzenetére
Szia, azt mi nem is használjuk.
A tv menüjében kell kiválasztani, pontosan most nem tudom hol, de otthon megnézem. -
válasz
nünüke1975 #93279 üzenetére
Szia!
Igen, mi is úgy használjuk.
Minden funkció elérhető. -
Móncsa
aktív tag
válasz
nünüke1975 #93254 üzenetére
Átmenő csavarral a túloldalon laposvassal megpántolva
-
szimi57
őstag
válasz
nünüke1975 #93256 üzenetére
Nem tipli kell, jó hosszú és vastagabb facsavar, vagy hasonló.
-
Janusz001
őstag
válasz
nünüke1975 #93259 üzenetére
Ha normális a vályogfal, akkor szerintem elég a gyári konzolhoz adott tipli. Ha biztosra akarsz menni, akkor a konzolt felteszed 100mm hosszú 10 -es tiplivel, esetleg a tipli bekalapálása előtt bekened jó kis fbs ragasztóval, az már csak a fallal együtt jön ki ha megköt.
Én magamnak csináltam olyan konzolt, amit ki lehetett hajtani és az egész tv -t 90 fokban elfordítani, kb 1m -es erőkarja volt, 4db 50mm tiplivel volt a falhoz fogatva, még nem szakadt le, ha szakszerűen van a tipli használva (nem lötyög a furatban, megfelelő csavarral használjuk), akkor elég sokat kibír. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
nünüke1975 #93256 üzenetére
Szaküzletben szerintem szívesen segítenek. Nem nagy súlyt kell megtartania, és a tartókat általában 4 csavar fogja a falhoz.
-
Janusz001
őstag
válasz
nünüke1975 #93254 üzenetére
Simán fel lehet stabilan tiplizni vályogfalra is.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
nünüke1975 #93251 üzenetére
Ha játszik a falra szerelés, azt ajánlom. Dönthető, forgatható állványon sokkal jobban be tudod lőni a tv-t.
A program használható, de ne várj csodákat. -
mokus18
tag
válasz
nünüke1975 #93191 üzenetére
Igen, még ismerkedem... de sztem is jó lesz.
-
junior19
senior tag
válasz
nünüke1975 #93173 üzenetére
Bemenet választó gomb - alul Összes bemenet - jobb kurzor gombbal Univerzális távirányító, s itt megtanítod, ha lehet.
-
TaylorPro
addikt
válasz
nünüke1975 #93175 üzenetére
Igaz. Magic távkapcsal a tv menüjébe lépve univerzális távirányító.
-
TaylorPro
addikt
válasz
nünüke1975 #93173 üzenetére
-
hcs57
addikt
válasz
nünüke1975 #75871 üzenetére
A tv-n be van kapcsolva valami képjavító szoftver... Állítsd át a HDMI portot PC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest