- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz
Dwatti #92156 üzenetére
nem
de félsiker, már gombokkal és ide oda nyilakkal tudom irányítani a tv, de set top box nem (eddig ment), de pl a egér mutató vagy mi a fenének nevezzem nem jön elő és folyamatosan tolja az enterre ezt az új távirányító regisztrálása, majd sikertelen próbálja újra dumát
-
Remiel
őstag
válasz
Dwatti #92154 üzenetére
igen már megtaláltam a leírásban, semmit sem ér sajnos
remek ott volt, hogy hogyan kell törölni a távirányítót, majd párosítani
azóta új távirányító regisztrálása, majd pár másodperc múlva: sikertelen... természetesen mindent próbáltam, 5 sec nyomás a guide gombon ésatöbbi
-
Remiel
őstag
válasz
Dwatti #92150 üzenetére
elem megvolt, elsőre, exit gomb jelen esetben a back? mert a videón ahol exit van ott nálam a menü fogaskerék
majden 3 hétig kifogástalanul ment, annyi történt, hogy hazaérve kapcsolgattam, majd asztalra letettem, játszottam pc-n (nem ez a monitor), a háttérben ment a tv, majd el akartam kapcsolni kb egy óra múlva és onnantól annyi
-
Remiel
őstag
válasz
Dwatti #92147 üzenetére
mivel? szinte semelyik gomb nem reagál (kivéve a kikapcsolás), csak pár, az is akkor ha nyomkodom mit a hülye... ez vonatkozik a hangerőre is, még a menüt sem tudom előhozni, mert az enter totál nem reagál semmire
annyi történik, hogy bármelyik gomb megnyomására a kikapcsológomb pirosan felvillan, de ez az össz reakció
-
solties
tag
válasz
Dwatti #91589 üzenetére
Teljesen stimmelnek az illesztések! A fekete müanyag nyaknak van dőlése ami az alu talpba illeszkedik! Most tettem alá egy-egy fél parafadugót jobb hijján! A vicc az, hogy nem tűnik gyári hibásnak kicdit sem. Nincs deformáció, sem sorja. Nincs vízmértékem úgyhogy olyan képet nem tudok feltenni
-
solties
tag
válasz
Dwatti #91575 üzenetére
Hiába! megnéztem még egyszer! a karmok a tv hátulján jó helyen vannak, a csavarok jó helyen vannak, illesztések jók, szóval minden a helyén, és még is a képernyő teteje és alja között a függőlegeshez képest kb 3 cm a dőlés hátra felé...Megnéztem leszerelve a talpat vizszintes felületen, és bizony az olyan hogy dönti a TV-t. Úgy tűnik ez készakarva ilyen, szerintem mindegyik hasonló!
-
junior19
senior tag
válasz
Dwatti #91437 üzenetére
Ezt meg én hiszem el, nem cseszegetésnek írtam, amit írtam. Csak azt írtad, hogy az 50UK6470-esben más panel van, mint az 50UK6950-ben, azért írtam, hogy tiszta legyen mindenki számára.
Egyébként tegnap mi is voltunk a helyi MM-ben, s szétnéztem közben, de csak pár percre. Az egyik lg modell előtt volt egy promóciós csík, hogy az UK6000-es sorozat az alábbi méretekben IPS paneles, s fel volt sorolva minden méret a 70-es kivételével. Ott volt az 50-es. Tehát már ha az LG Magyarország kiad egy ilyet, mert ez biztosan nem MM találmány volt, akkor az ilyen áruházakban dolgozóknak sincs könnyű dolga. -
junior19
senior tag
válasz
Dwatti #91430 üzenetére
Akkor még egyszer, az idei LG modellekből minden 50UK és 70UK modell VA paneles. Az összes többi IPS.
Az LG valószínűleg azért csinált egy 49"-os sorozatot is, mert lehet, hogy ez a méret a legjobban fogyó, s legyen IPS is a palettán. Szerintem ez így, sokkal jobb, mint ahogy a Samsungnál volt tavaly, hogy vagy VA panelest kaptál, vagy IPS-t, amit dobott a gép.
A 6000-es sorozaton belül pedig különböző felszereltségek vannak, de ezek minden méretben igazak. S szerintem ez is egy jó húzás, mert például nekem falon van, így a talp és a keret mindegy számomra. Én rühellem a Magic Remote-ot, van egy másik tv, ahhoz adták alapból , kb. kétszer volt használva nálam, így arra se volt szükségem. Amikor én vettem, akkor 50 vagy 70 ezer volt az 50UK6300-as és az 50UK6950-es között az árdifferencia. Lehet meg sem vettem volna a 6950-et, mert nekem annyit nem ért volna. Azért akkoriban az SJ810-es ment az UK6950-es árában. Az pedig egy magasabb kategória mégiscsak. Csak számomra az ips panelesek kiestek, mivel én este sötétben nézek filmet, ha van rá időm. -
Joshi
titán
válasz
Dwatti #91404 üzenetére
Persze hogy nem, de a #91398 hsz-ben leírtam hogy mi a lényeg, vágod? Az eladók többsége is átlag ember, nem előírás hogy minden termékről részletes infót adjon. Pont arra van az internet hogy a vevő informálódjon mielőtt elszántan bemenjen egy üzletbe vásárlás céljából.
-
Joshi
titán
válasz
Dwatti #91396 üzenetére
És? Ez mindig is így volt. Ha megkérdezel egy átlagembert bármilyen TV & Audió témáról, egyik se tud szakmait mondani. Jó a kép, jól szól stb.
Akit kicsit is érdekel 2000 óta gyakorlatilag utána tud nézni a neten, beleértve ezt a topikot is. Nem utólag kell utánanézni a dolgoknak hanem vásárlás előtt, ez fontos momentum. Ennyi.
-
-
HagaNRG
őstag
válasz
Dwatti #91249 üzenetére
Köszönöm!
Azért ettől kicsit konkrétabb méretek kellenének, mert volt már 2017-es Sony-ból és Samsungból is 55"-ös TV-m és a Sony a doboza alapján 50"-es is lehetett volna, olyan kis dobozban fért el a Samsunghoz képest. Szóval ahány gyártó és típus, annyiféle dobozméret...
-
blaca83
őstag
válasz
Dwatti #91205 üzenetére
A rokonom kicsit még kitolta a keretet és így ez a két modell maradt a rostán:
LG 49SK8500PLA
PANASONIC TX-49FX780EEzek közül nekem a Panasonic irányába húz a szívem, mert arra most 5 év gari is van.
(mondjuk azt még el kell olvasnom, hogy cég esetén is beregisztrálható-e...?)Ebben az árfekvésben van esetleg jobb lehetőség??
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest