- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
royal63 #108071 üzenetére
Most akartam megrendelni ennyiért, de elfogyott.
Marad a 200k körüli ár.
Más: itthon eddig Mytv Telenor appon keresztül néztem kb 10 csatornát ingyen mobilon. Ez az app megtalálható a webos kínálatában is? Mert ha igen akkor nem kéne a digivel tv előfizetést kötnöm, illetve kb havi 3e forintért 50 csatornát tudnék nézni a Telenor appon keresztül. -
Croft-21
őstag
válasz
royal63 #108077 üzenetére
Ja persze rá ér, karácsony előtt gondoltam venni.
Korábban írtam azt is egyébként, hogy az 50NANO813PA is érdekelne, mert a két tévé között igazából csak az árban van különbség, de specifikációban nem látok eltérést.Azt már tudom, hogy nekem VA paneles kellene, de vajon a két említett tévé az, azt nem tudom, mert a leírásból nem derül ki.
-
vargalex
félisten
válasz
royal63 #106612 üzenetére
Ebből a hozzászólásból indult az egész. Majd a kolléga berakott egy másik fotót is, azok kedvéért, akiknek hiányzott a fehér led.
Nekem egyszerűen csak fura volt a képe a 49UN74003LB-nek, de egyéb hiba miatt is váltottam.
Az LG szerintem ezt nem fogja elismerni, sőt azt is el tudom képzelni, hogy az első példányok (vagy akár csak 1-2 széria kivételével mind) valóban RGB panellel voltak szerelve. -
asdf_
veterán
válasz
royal63 #106570 üzenetére
De azért ha ráérsz/közel van, menj el egy boltba, és nézd meg a teljes cikkszámát a raklapon levő 49 7300-nak, ha van bene W betű a végén, asszem akkor akkor rgbw paneles. De majd valaki mindjárt linkeli a megoldókulcsot. Csak ha értelmetlen árkülönbség lenne a 49 és az 50" között, és esetleg jó lenne a 49-es is, ha rendes IPS. Én még mindig azt gondolom, hogy a 49 7300 7400-nak rendes IPS-nek kéne lennie, csak chiphiány, keresztbeállt a hajó a csatornán, egyéb okok miatt rgbw-t raktak bele ideiglenesen.
-
Joci??
senior tag
-
válasz
royal63 #101444 üzenetére
A képjavító nem válogat mit próbál felskálázni,neki a hdmi-n érkező jel teljesen egyforma forrástól függetlenül.
Valamennyit javít rajta,de a valós 4K-tól messze lesz.
Akkor inkább a Mi Box.Az 4K,plusz van rajta usb port is a külső cuccokhoz (bill,egér,hdd,pendrive stb). -
blakey
titán
válasz
royal63 #101372 üzenetére
A Serviio ezeknek az egyszerűsített változata és DLNA szeerverként működik, tehát pl. ugyanúgy rebdszerezi a fájlokat ahogy a Plex vagy az Emby, de csak egy bélyegképed leszm nincs leírás, meg értékelés, stb, DLNA-n érhető el az eszköz saját lejátszójával. Ugyanúgy megjegyzi, hogy hol tartottál, mit néztél meg, stb.
(#101363) TeeJay
Az UMS egy egyszerű DLNA elérésre szolgáló szerver, semmi több, az említett szerverek sokkal többek nála. Ettől függetlenül jó az UMS is, ha valakinek az a fajta elérés elegendő, de a többit már jobbnak találom és bármilyen eszközön, bárhonnan elérhető, nézhető, hallgatható. Természetesen mindenki meg tudja itélni, hogy mire van szüksége. -
blakey
titán
válasz
royal63 #101370 üzenetére
Plex vagy Emby egy hálózati szerver/kliens páros, lesz egy jól rendszerezett hálózati adatbázisod amit bárhonnan könnyen elérsz, olyasmi, mit a Netflix, HBO GO, stb, csak a saját adatbázisodat is tudod ezzel használni. Otthoni stream szolgáltatás csak épp sokkal korábban volt elérhető mint a ma népszerű szolgáltatások.
-
blakey
titán
válasz
royal63 #101368 üzenetére
Nem értem, ti nem "kerestek a neten" vagy itt a fórumon? A fórumon is van topikja.
Innen lehet letölteni a szervert, a klienst meg általában az adott eszközön. A Plex vagy Emby, egy külön lejátszó az eszközön belül.
Nem küldök semmit, sehonnan, egyenesen az adott eszközön indítom a programot és ott választom ki a lejátszandót. -
Headbang
aktív tag
válasz
royal63 #101258 üzenetére
Gondolkoztam az extra garin végül nem vettem hozzá(Pedig ez a tv is korábbi extra gariból született.
).Asszem valami 15-17k körül lett volna ehhez a tvhez +3év.
Először egyébként a 49es ips verziós landolt a kosárban, de az nagyon nem jött be. Viszonylag közelről 2-2.5m nézzük sötétebb helységben. Nappali fényben tetszett a kép, de ahogy besötétedett vagy besötétítettünk minden képi témára ráült ez az erős ipses világos fehéres hattérfény. Azt nem bírtam elfogadni. Pedig nem volt sehol bevilágítás és homogén volt a kép. A fekete az bizony határozottan szürke volt, bármennyire is visszavettem a háttérfényt. Hiába nézegettem üzletben korábban az ott nem jött ki. Pedig én eleve a va-s verzió felé hajlottam, de a media marktos eladó meggyőzött, hogy hülye vagyok ha va-s panalest veszek és nem ipsest. (Konkrét tapasztalat nélkül, így halgattam rá sajnos.) Végül visszacsomagoltam és becseréltük az eredetileg is tervbe vett 50es VA-s ra. Én is a va mellett tenném le a voksom, de szerintem is szubjektív dolog ez. Majd ne ijedj meg, de valószínűleg lesz egy zöld folt a VA-s kijelző közepén. A tv szerelő szerint az normális, mert két réteg összetapad a kijelzőben, ahogy csomagolják. (Mozgatással eltünik.) -
TeeJay
félisten
válasz
royal63 #101214 üzenetére
65UN80003LA május végi gyártás és Koreában készült.
Bátran vehetitek teljesen jó a panel benne (IPS) számomra nincs zavaró bevilágítás és egész homogén a kép. Apám 2 éves 55UJ670V-je na az tényleg elég tré annyira sok a felhős bevilágítás rajta. Egyelőre szoftver frissítés megvolt és kb beállítottam, majd pár dolognak utána kell még néznem de amúgy nagyon baba. Hát 42" után a 65" enyhén leesett az állunk kategória -
Hunfiu12
tag
válasz
royal63 #101021 üzenetére
Ahogy emlitetted én már megírtam a tapasztalatom a szélsőlábas kialakítással kapcsolatban. Szerintem lehet, hogy az kevésbé inog mert mégis csak 2 ponton tart de, ha borulásról van szó szerintem mindenképpen gyengébb, láttuk már középtalpason is lógni a felis silvestris catus-t, de az meg se mozdult. Egyébként a 7-es és a 8-as széria között a hdmi csatlakozók száma a különbség, előbbin 3 utóbbin 4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest