- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Készül a ROG Phone 9 FE
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
válasz mobilizmo #103464 üzenetére
Az enyém is dögmeleg, de közben kaptam választ másik topikban. A lejátszó kodiban van:
beállítások-rendszer- bemenet - perifériák - cec adapter . Ha érdekel valakit.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Hol tudom beállítani a 43UN71003LB tv-n, hogy ne ébresszék és kapcsolják ki egymást a hdmi-n kapcsolódó kodis média boxxal?
Ha bekapcsolom a tv-t bekapcsol a media box, és ha a boxot kikapcsolom ,mert tv-t néznék akkor a tv is lekapcsol.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
HDMI kábbellel kapcsolatban kérdezném, hogy az LG tv használatijában írja, hogy ne használjak 3m-nél hosszabbat.
Össze szeretném kötni a PC-vel, de a 3m rövid lesz és a következő méret 5m lenne.
Ilyen kábelt vennék, és játékra + filmnézésre használnám.
Mit gondoltok, lesz számomra érezhető hátránya az 5m-nek?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Kapunk egy 43UN71003LB
típusú TV-t, de majd csak karácsonyra tudjuk beüzemelni.
Van ilyen modell már valakinek, elégedett vele?
Még nem találtam róla sok infót a fórumban és érdekelne mennyire ajánlott, nem ajánlott stb. Tudom nem a felső kategória, de most erre volt keret.
Mi főleg netflixre, yt-ra használnánk vezetéken jönne az internet, néha kis tv nézés, hdmi-n médiaboxról filmnézés.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
sziasztok
gondolkodok egy LG43LM6300PLA vásárlásán.
Megbízható típus? Főleg netflixre, yt-ra használnánk kábeles nettel, de alkalmankén filmnézés media playerrőlés kis tv műsor is menne.
ennél a kategóriánál árban nem fizetnék többetÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok.
Kinéztem fateromnak egy ilyen LG 42LF561V tv-t.
Van valami negatív infotok erről a tipusról ami hasznos lehet számunkra mielőtt megvennénk?
Szerintetek tartósak ezek?Különös elvárása nincsen főleg tv adást fog rajt nézni .
Minden észrevételt,tapasztalatot szívesen fogadok,akár a pozitivat is.Előre is köszi
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?