- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomatos
aktív tag
válasz
Milk_n_Coffe #12939 üzenetére
Wifi problémám nekem sincs. A tegnapi 151216.-i van fent a CM13-ból. 12.1-ről jöttem ami dec eleji verzió volt. 12.1-ben nyomtam egy letöltést a CM13-ra majd amikor végzett letöltöttem az OpenGapps Mini csomagot, Chrome-al. Restart teló Recoverybe, ráküldtem a CM13.ZIP-et majd a GAPPS ZIP-et. Cache törlés. Rendszer start. Majd ezután még a rendszeren belül a Tárhely részen a végén van olyan, hogy Gyorsítótárazott adatok törlése. Restart android és azóta működik...
Tapasztalat még nincs, 1-2-3 nap vagy több. 12.1 nekem eléggé ette éjszaka az akksit, kb 10% reggelig (Wifi és hálózat be volt kapcsolva), most a 13-ban, reggelig 3% merülés volt, wifi szintén ON-ba volt és minden más is mint a 12.1-ben. Facebook és Messenger appon kívül minden egyéb van telepítve (Instagramm, Viber, Google csomagok (drive, fotók, stb.) Sync mindenre on, plusz Onedrive a microfostól)
-
nyiti8
újonc
válasz
Milk_n_Coffe #12953 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors segítséget! Tömör és lényegretörő, ezer hálám!
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Milk_n_Coffe #12934 üzenetére
Cloudyról jöttem, onnan bootloader changer a biztonság kedvéért, és arra ment cm és gapps. Nincs ötletem, mitől lehet wifi zavar.
-
Atmo
senior tag
válasz
Milk_n_Coffe #12937 üzenetére
CM13? Ez még nagyon beta fejlesztésben van, dugig van a rendszer bugokkal, én semmi esetre se ajánlanám mindennapos használatra. Majd 2-3 hónap múlva már talán lesz stabil kiadás is.
-
Atmo
senior tag
válasz
Milk_n_Coffe #12934 üzenetére
Nem lehet, hogy olyan csatornát használ a wifi, amit sokan mások is azon a helyen. Általában a 6-os csatorna szokott tömve lenni, az okozhatja a folyamatos ledobálást.
-
kurion
senior tag
válasz
Milk_n_Coffe #12212 üzenetére
ez is gyári rom alapú és kk?
-
eladogeppc
veterán
válasz
Milk_n_Coffe #12158 üzenetére
Sajnos rendszeresen megszakad.
Rohadék kínaiak. -
cam383xxx
csendes tag
válasz
Milk_n_Coffe #11641 üzenetére
internal storage-t nyomtam, semmi mást, erre nem kapcsol vissza a telefon, csak recoveryben. Installban semmi nincs, tök üres
-
cam383xxx
csendes tag
válasz
Milk_n_Coffe #11641 üzenetére
Hogy hogy csak áthúzom a zip-et?
Elakadok a parancssornál, nem sikerül, valamit rosszul csinálok szerintem
-
Jippy
tag
válasz
Milk_n_Coffe #11414 üzenetére
Szia! Be lehet kapcsolni a beállításokon belül, lg stock settings -->virtual keys--> navigation bar
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Milk_n_Coffe #11123 üzenetére
Amikor megjelenik először az LG Logo,akkor már leválaszthatom?
Ez után jön fel még egy ablak a telefonon, amikor telepít valamit.
Ha végig rajta hagyom, míg bejön a Lolli üdvözlő ablaka, akkor egyszer újraindul ismét a telefon. -
cicaslany86
aktív tag
válasz
Milk_n_Coffe #11092 üzenetére
Igen.
-
válasz
Milk_n_Coffe #11044 üzenetére
A kamera programban a menüpont benne van, mégis előtted írták hogy kell (de minek?) az xcam is, úgyhogy nem egyértelmű. És a camera driverről még senki semmit nem mondott.
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz
Milk_n_Coffe #11044 üzenetére
Lőttem pár képet ezzel a kamera appal, de sajnos néha-néha leáll magától, szóval visszavonom, nem működik, legalábbis nem rendesen.
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Milk_n_Coffe #10994 üzenetére
Igen igen
én is úgy csináltam sőt én dirty n telepitettem mert valami hiba okán nem wipelta le a rendszeren a twrp. És mindenem megmaradt ... Mondjuk azért szerintem tolj egy teljes ledurást biztos ami biztos
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Milk_n_Coffe #10992 üzenetére
Többször is leírtuk a menetet a történetnek Bootloader changer kell aminél KK t kell kiválasztanod ...
Majd mehet rá a Cloudy 3.2 full wipe system stb...
Ha kérdés van szólj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest