- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Busterftw #13334 üzenetére
Azzal nem tudom mennyire éri meg vitatkozni, hogy minőségileg van-e bármilyen eltérés vagy nem, tapasztalataim szerint CM ROM-okon inkább arra kell figyelni, hogy a fényképezés pillanatában (és még utána egy másodpercig) lehetőleg atomstabilan fogjuk a telefont, különben mosódott borzadályt kapunk eredményül.
Tehát hogy inkább csak a fókuszban gyengébb, de képminőségben (legalábbis a részletességet tekintve) ugyanúgy ott van a szeren CM is.
-
reap3r
aktív tag
válasz
Busterftw #12449 üzenetére
Én a flash előtt és után azért nyomnék egy cache és dalvik cache wipe-ot, de nem kötelező, de nem árt és azon kívül,h optimalizálja majd a rendszer az appokat semmi hátrány nem származik belőle...
Amúgy mindenképpen olvassátok el az xda dorimanx LP oldalt, mielőtt flashelitek... Mert van feltétele annak a kernelnek, amit a fórum tisztán le is ír, nem lövöm le a poént, mazsolázza ki, aki fel akarja tenni. Mondjuk azt megsúgom, hogy a társaság nagy részének megvan az a dolog, ami a kernelhez kell, hogy nyugodtan flashelhesse...@Rasnac Twrpből flashelj egy DM féle 20g-t, aztán viheted is gariba, de Cloudyval/roottal/akármilyen mókolással véletlenül se vidd gariztatni...
-
reap3r
aktív tag
válasz
Busterftw #12349 üzenetére
Nekem sem ajánlotta fel, de ment a Poweramp alatt.Nagyon elhittem, hogy megint Poweramp-et fogok használni, aztán fél óra után kicsit meguntam, hogy serceg néha a zene, ezért gondoltam visszateszem azt a configot, amit módosítottam, aztán lesz*rom, hogy nem lesz Poweramp. Na ezután egy szimpla fülhallgató bedugása rebootot idézett elő, de olyat, amilyet még nem láttam, ezt követte, hogy nem volt hajlandó megszólalni a fülhallgatón semmi. Ezután bedruciztam és a nálam lévő pendrive-ról csapattam egy DM féle 20G kitkat romot, mert megint megutáltam a lollipop-ot, egy gány fos ez az 5.0. Most ismételten remeteként fog élni a telefonom(marad buhera nélküli kitkaten), amúgy is túl sokat buheráltam az elmúlt pár hétben.
-
reap3r
aktív tag
válasz
Busterftw #12344 üzenetére
A third manual method nekem 2 perccel ezelőtt sikerült és működik. Én viszont csak azt a részt csináltam meg, ahol ki kell törölni az audio config-ból a deep bufferes részt, mivel a Cloudy-ban alapból benne van a priv-app mappában a V4A. Szóval ne flashelgess, kapj le egy ES File explorer-t, aztán a root explorer opciót azon belül bekapcsolod , kitörlöd a bizonyos configból az xda-n említett kódot(ami amúgy a system/etc mappában lesz) és megy is, mint a láncfűrész, mindenféle flash meg v4a mappa csinálás nélkül...
Más:
Viszont az előbb eléggé elbicsaklott a zene lezárt képernyőnél V4A-val és Poweramp-pel. Lehet csak egyszeri dolog volt, de van egy olyan érzésem, hogy a dori kernel kavar be a zenelejátszásnak néha... -
Muki94
aktív tag
válasz
Busterftw #12210 üzenetére
Engem is egyre jobban érdekelne, de már nem stock alapú, hanem aosp, cm, totálisan mindegy...
Jelen pillanatban, mi tartalmaz, illetve mihez lehet barkácsolni használható fotókat készítő, és nem idegtépő kamera appot? Csak fotózni szoktam sűrűn, videózni nem.
Cloudy 3.1-et használok már egy ideje, a 3.2 nem sok változást hozott, ezért nem is raktam fel... de kezdem unni a lassulást.
Tesztelgetni nincsen időm sajnos, egy konkrét tippre lennék kíváncsi. Viper audio gondolom minden rendszeren megoldható. -
Apaxp
senior tag
válasz
Busterftw #8904 üzenetére
Rootolást én ezzel csináltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest