- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rena224 #4888 üzenetére
Szívesen! Örülök, hogy segíthettem a döntésben!
Mondjuk most hogy látom már van valami kezdetleges Lollipop, inkább kivárok valami használható verziót, valami azt súgja év végéig még lehet ebből valami.
A mostani ROM-ommal úgysincs semmi bajom sem, csak a Timely ébresztővel nem vagyok rajta kibékülve.Kernelekben nem tudok segíteni, azokkal nem foglalkozom már egy ideje. Kicsit lefáraszt a gondolat is, hogy nekiálljak próbálgatni őket, ilyen-olyan beállításokat eszközöljek, aztán tesztelgessem.
Használom az adott ROM beépítettjét és kész. Úgyis csak nevesebb ROM-okat pakolok fel, amikben alapból is akkor már csak jó kernel lehet. -
válasz
rena224 #4884 üzenetére
Én sem tudom most eldönteni (jelenleg CloudyG3 2.0-n vagyok), hogy mit próbáljak ki.
Jelenleg 2 féle ROM-on gondolkodok: CloudyG3 2.1 vagy SlimKat.Elsőt azért, mert Cloudy-ban sosem csalódtam még, szívesen kipróbálnám a legújabb kiadását is a G3 ROM-jának, már csak azért is, hogy újra friss, tiszta lappal indított és természetesen a legújabb javításokkal bővített G3 ROM-ról induljak.
SlimKat meg azért (de itt ugyanúgy szóba jöhetne CM11 ROM is, csak ott zavarnának a 2 naponta jövő frissítések, mégha simán csak OTA is), mert egy évig volt Galaxy Nexus telóm stock ROM-mal, amit szerettem, szóval nekem semmi ellenvetésem sincs a csupasz Android ellen sem.
És már a kamerának sem kell pocséknak lennie (CM11, AOSP ROM-okon alapból elég gyér a fotózás minősége), mert Lenovo kamera app-pal már szép képeket lehet csinálni.
Meg pótolható a rádió is, távirányító is, egyedül csak a KnockCode hiányozna, de persze hozzászoknék a nélkülözéséhez.Ha érdekel téged a MIUI világa, akkor abból is vannak már nagyon jó ROM-ok (mióta LG stock ROM alapúak).
G3 portokból meg igen, ott van még az OptimusG3 1.4.1 is, ami szintén jó lehet annak ellenére, hogy én személy szerint Cloudy párti vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest