Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 
			  Mobilarena LG G2 témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

batai15 félisten hát 1-2 már nincs benne ami a cloudyba van  
- 

batai15 félisten válasz  Meggyi001

üzenetére Meggyi001

üzenetéreköszönöm a biztatást!  
 Gyula: énis gt540-el kezdtem az androidot. igaz ott az hittem a rom telepités valami nasa hacker mód, igazából aszem galaxy ace v optimus 4x volt az első.. aszem.. azóta sokat romoltam .
 a htc one-x az nekem se volt meg mert ott nem ugy van ám ha gari van..
 huh gyerekek ez veszett gyors rom!
 na nálam megy minden ami egyeseknek nem .
 akku fix meg van , hadd telepitsen nyugiba 
- 

FGyula30 aktív tag válasz  batai15

üzenetére batai15

üzenetéreSaját felelősségre! De ezt nem kell mondanom. 
 Amugy szerintem sokan ott ba..ák el, h amikor vmi nem jön össze véletlen, jön a pánik. Megnyom ezer gombot, belép-kilép, telepit mindent amit lát.
 Összefoglalóban van pár dolog ami hasznos, de el se olvassák.
 Régebben nekem is volt egyszer féltéglám, de persze saját hülyeségből. Download mód+recovery nem volt, de sikerült visszahozni a leírtak alapján.( hardreset feliratnál dugom rá a pc-re...)
- 

válasz  batai15

üzenetére batai15

üzenetéreCsak nem  ------------------------------------------------------------------ Az LG G4 műanyagból, míg a G4 Note fémből készülhet...most már jöhetne lassan igazából, mert ez a sok találgatás már kezd uncsi lenni  
- 

FGyula30 aktív tag Lolliról cloudy-ra vissza: -Autorec.apk felrak- telepít 
 -restart recovery
 -Flash LGG2-droidth-fixed-KK-Partition
 -Flash kk baseband
 -Reboot recovery
 -Flash twrp-2.8.5.1-d802-bump-blastagator
 -reboot recovery
 -flash cloudy rom
 -factory resetMűködik, erről írok már. Nincs gond vele. 
- 

RAYBOMB tag Leaked lollin nem mukodik a szenzor hivas kozben. Valakinek van otlete? 
- 

válasz  Matada2.3

üzenetére Matada2.3

üzenetéreNem merek tippelni, csak reménykedek én is.  
 Szerencsére nekem nem olyan sürgős, mert jelenleg is lolli ROM-on vagyok (CM12).Tényleg csak a napokban kiszivárgott fejlesztői változatból indulok csak ki. 
 De nem kell annyira elsietni azt a lolli-t. Én jó emlékekkel gondolok vissza a KK-s időkre, minden működött stabilan és szépen.
 Ez a lolli igaz, hogy szebb, fluidabb és reszponzívabb, de nem mindig az igazi.@hard74 (#8247): Tudtommal nem is a felrakási folyamat a bonyolult és ördöngős, hanem az a pillanat, amikor másik ROM-ra akar róla váltani az ember. 
 Olyankor jön a jajveszékelés, sikítás, szobában fel alá kapálózva és ordítva futkosás. @schferenc77 (#8257): Ebben az esetedben nem kell semmi extra varázslat sem, teljes egészében csak a Cloudy ROM telepítési eljárása szerint kell eljárnod. 
 Azt a TWRP-t érdemes előtte frissítened igen.CM12 már lolli alapú igen és ne egy cloudy ROM-hoz hasonlítsd, hanem inkább egy vanilla, letiszta android rendszerhez (Nexus telefonok stock ROM-jai)! 
 De ha fontos az akksi, akkor mindenképp Cloudy mellett dönts!
- 

hard74 senior tag válasz  Mazda6_2.0D

üzenetére Mazda6_2.0D

üzenetérePower +hang le egyszerre. 
- 

Mazda6_2.0D tag válasz  tomika9988

üzenetére tomika9988

üzenetéreNekem is ez a rom van fent, de se nem melegszik, se nem merul jobban mint mas rom, soooot.mar egy jo ideje fent van es akkuidoben szamomra ez a legjobb, egesz nap jatszok rajta es nem melegszik. 1 dologra nem tudok rajonni: HOGY KELL VELE SCREENSHOOTOT KESZITENI???  
- 

Danny365 őstag Mivel a PA GAPPS-es srác abbahagyta az egészet, honnan lehet naprakész GAPPS-et beszerezni? Régebben Banks is csinált, de ahogy látom már az sincs. 
- 

stefi68 addikt Ugyan ezt írják le a SRK rom (ez egy portolt G Pro 2 LP rom) ismertetőjénél is: "Restore to your backup ROM. Quote: 1. Install Auto Rec for D802/D805 
 2. Reboot to recovery
 3. Install LGG2-droidth-fixed-KK-Partition
 4. Restore your backup file
 5. For safety Flash KK Baseband again before reboot"
- 

FGyula30 aktív tag válasz  HUTCHDB

üzenetére HUTCHDB

üzenetéreIdézek az összefoglalóból: 
 Laca0 nevű fórumozó készített egy leírást, hogy hogyan lehet kitrükközni a download módot akkor, ha az nem jön be a szokásos módon.
 Teljesen kikapcsolt telefon állapota mellett:
 1. - Hang le + power gombot hosszan lenyomjuk és az LG logó megjelenésénél elengedjük, majd gyorsan lenyomjuk a hang le + hang fel gombokat
 (ezzel belépünk a hard reset menübe).
 2. - Az USB kábelt most kell csatlakoztatnunk a telefonhoz.
 3. - Elindítjuk a frissítő programot. Berakjuk a KDZ fájlt és elvégezzük a szükséges beállításokat. Elindítjuk a frissítést, majd ekkor a program megpróbál kapcsolódni a készülékhez.
 A következőket a lehető leggyorsabban kell elvégezni:
 4. - Hang fel folyamatos nyomása mellett, folyamatosan nyomjuk a power-t, amíg újra nem indul a telefon.
 5. - Az LG logó megjelenésekor felengedjük a power-t, de a hangerő fel gombot még mindig nyomva tartjuk. Mindaddig nyomva kell tartani a hangerő fel gombot, amíg a program el nem kezd kapcsolódni.
 6. - Ekkor a program kiírja, hogy csatlakozás és kb. 1 perc alatt behozza a készülék típusát.
- 

HUTCHDB nagyúr Üdv Urak! Gondban vagyok, így tanácsot kérnék, hátha én bénázok... Szóval hozzám került 2 db g2 amelyre egy sima gyári romot kellene raknom, melyhez az eddig jól bevált DroiDMester telepítőt használnám, de eddig el sem jutok. 
 Download módba kellene indítanom, de nem megy.
 Driverek rendben, usb hubokat már mindet kipróbáltam, de hiába.
 A telefont kikapcsolom, hangerő fel+rádugom az usb csatlakozót, de nem jön be a download mód, hanem csak megjelenik az LG logó, majd simán elkezd tölteni, és kirajzolódik a kis kék akku...Tud valaki mondani valamit erre?  
- 

RAYBOMB tag Srácok! 
 Ha esetleg a Leaked Vodafonos Lollirol vossza szeretnek menni egy Cloudy G2 2.2 re , vagy esetleg egy Resurrection Remix LP re...mi a teendo? Van valami specko dolog amit flashelni kell...vagy csak siman rom flash
- 

hislah aktív tag válasz  tomika9988

üzenetére tomika9988

üzenetéreNekem is ugyanaz a tapasztalatom. Mindegyik egy idő után befosik. Talán az 1.9 vagy a 2.0 volt stabil. Mármint akkuban. 
 Dm kernellel nekem besárgult az LCD, annyira melegedett.
 Most a Cloudy Stock 2.7 van fent. 33 óra készenlét, 3:12 perc képernyő idő és 14 százalék... Szar...Facebook alkalmazás nincs fent, csak a viber. Lehet az csinálja... Megyek vissza stock stockra... 
- 

tomika9988 tag Skacok Cloudy G2 2.2 rom van fent +Optimus 1.3 kernel és kibaszott gyorsan merül az aksi miért ? 
- 

schferenc77 aktív tag Sziasztok! Ha most CM11-en (Snapshot-M12)-ön vagyok (4.4.4), akkor kell valami extra varázslat Cloudy G3 2.2-re visszarakni? TWRP van fent, de valószínű frissíteni kell (még valahol 2.7 körül leragadtam). Hiányzik a Cloudy akksi ideje. CM12 már Loli alapú, vagy mi a különbség a cloudy-hoz képest? 
- 

- 

- 

batai15 félisten válasz  Meggyi001

üzenetére Meggyi001

üzenetéreMit tudsz rajta el rontani? Max rosszul megy fel a rom.. Kb minden automataba megy... Nem neked kell parancs sorozni mint mikor én a moto gbol Google play editiont csináltam.. 
 Bootloader nem raksz fel basebandet meg nem wipeolsz stb. Anno mikor nem wipeoltam akkor Sony teló nem töltött..
 De ha elsőnek minden működött akkor ott valami más volt..
- 

válasz  batai15

üzenetére batai15

üzenetéreJa és ja  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- (#8247) hard74: Úgy hiszem / gondolom, (remélem nem tévedek) hogy úgy raktam fel ahogy köll....ahogy írták. Mert minden müködött rajta szépen, otg egérrel néztük.....csak jött ez az érintési hiba mindjárt az elején ugye. De ez lehet azért jött mert valamit elb@sztam?  lehet..... lehet.....
- 

batai15 félisten Én amúgy meg már kifejtettem miért várom a lolit. Art és mat design miatt. Ennyi. Akinek nem jön be semmivel se kap többet és nem kell izgulni h tégla lesz e. 
- 

w333 félisten Csak 1 kérdés ? mi a baj a 4.4.2 -el ?  Képesek vagytok szenvedni ezzel a hányadék Lollipop -al ?  Pl. én Nexus 4 telefonomon kb. 2 hónapig használtam, és csak annyi a véleményem hogy a legrosszabb Android verzió ami valaha is létezett ! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

batai15 félisten Amúgy 1000% hogy akinek brickelt az bumped tprw ment fel? Reboot meg volt? 
- 

- 

FGyula30 aktív tag válasz  stefi68

üzenetére stefi68

üzenetére[link] 
 This thread to share with you this zip that contains the originals partitions of D80220H version, all except the recovery, and wich is prerooted.
 It is only for those who are under bumped recovery(@blastagator TWRP ).
 Before the flash, wipe system,data,cache and dalvick recommended.
 After the flash you'll have a pure stock prerooted D80220H open euro firmware which keeps your custom bumped recovery.Nekem ez van fent biztonságinak, de még nem kellett... 
- 

válasz  batai15

üzenetére batai15

üzenetéreIgen, én is szeretném hallani a véleményét! Aztán......de érdekes G3-s nél flesselhetek orrba szájba ott nincs ilyen gond, csak a G2-nél. G2-nél 2 kdz flessem volt össz (recovery ből rom telepítés persze több), 2014 januárban és most, mindkettő bootloop lett... ------------------------------------------------------- (#8239) stefi68 : Ez is olyasmi, de asszem DM-é nem rootolt és a gyári recovery lesz benne, tehát mintha kdz-t flesseltél volna. Mi az a still recovery? 
- 

batai15 félisten válasz  extasymajom

üzenetére extasymajom

üzenetérehány esetről tudni? 
- 

FGyula30 aktív tag válasz  extasymajom

üzenetére extasymajom

üzenetéreMert kinek még? Én egyről tudok... 
- 

batai15 félisten válasz  extasymajom

üzenetére extasymajom

üzenetére"Szerintem ennek a melegedésnek köze lehet az érintő elkalibrálódásához vagy tönkremenéséhez." 
 Ezt már elméletbe ki tárgyaltuk hogy akkor be kelett volna sárguljon a kijelző.
 Olyanról halottam már hogy melegedés miatt besárgult, de olyat még hogy melegedés miatt tönkre megy a digitizer.
 Miért? Mert akkor ennek a hibának nemhogy lolipop, hanem 4.2 alatt már ki kelett volna jönnie ha a melegedés ilyet okozna.
- 

batai15 félisten azért kíváncsi lennék droid mester álláspontjára mi volt itt a gond. 
 másod sorban , egy kdz flashnek nem kellene ezt művelnie.
 Nagyon sokat kdz-tem énis 4x hd-n l7-en is és még sokan mások.
 VÉleményem szerint itt mivel át írodott a partíciós tábla , és mint tudjuk meg változott a recoverybe lépés módja szerintem az adta be a telefonnak a kulcsot, de ez csak szerintem van így
- 

extasymajom aktív tag válasz  kiezTe90

üzenetére kiezTe90

üzenetéreAkku idő nem jobb mint eddig igaz nem is rosszabb nálam sokat megy a wifi de nagyon, sokat fotózok és összességében sokat nyomkodom a telefont így bír ki 1,5 napot. szerintem az közel gyári. Érthetetlen ez a sok KDZ-s hiba. nálam (lekopogom) még nem volt gond vele viszont a lollipop frissítésnél jobban melegszik a ketyere mint más romoknál tapasztaltam. Szerintem ennek a melegedésnek köze lehet az érintő elkalibrálódásához vagy tönkremenéséhez. 
- 

(#8217) iceq9999: Flesseltem az új lollit, de érintési hiba lett. Nem ott érzékelt, ahol hozzányúltam, hanem máshol és egyszerre több helyen. Itt jött még 3 lolli flesselés, mindenféle wipe-al. Próbáltuk még a touch firmware update-t, de semmi. (lehet először kellett volna egy gyári visszát nyomni, 1. user error). Aztán..... recovery-ből vissza lett állítva az eredeti rom, de maradt a touch hiba. És itt döntöttem a kdz fles mellett, DM zip-je helyett, el is felejtettem, hogy van  (2. user error) Kdz fles közben persze megállt 9%-nál, azt onnan sehova. Onnan se download se recovery nem volt. Linux, partíciók, img másolás sikeres, de nem volt hajlandó utána sem se recovery se download módban menni/lenni. Valószínű volt még 1-2 user error, de hát ilyenkor az ember pánikol sajnos. Csak lg logó.....és többet a gép sem a linux sem látta.... (2. user error) Kdz fles közben persze megállt 9%-nál, azt onnan sehova. Onnan se download se recovery nem volt. Linux, partíciók, img másolás sikeres, de nem volt hajlandó utána sem se recovery se download módban menni/lenni. Valószínű volt még 1-2 user error, de hát ilyenkor az ember pánikol sajnos. Csak lg logó.....és többet a gép sem a linux sem látta....Itt vannak a képek az esethez: [link] [link] [link] (#8224) DroiDMester : Ja, jobban át kellett volna gondoljam a lépéseket. Remélem megúszom olcsóbban, majd kiderül. Köszi azért. Ez tehát megint mindenkinek egy eset, hogy nem kell kapkodni, és elolvasni mindent. Valószínű valami basebandot vagy bootloadert nem flesseltem, vagy egyéb user error.... 
- 

Dexxter182 tag Sziasztok jelenleg Simple Rom v1.2 van a telefonomon, ki szeretném próbálni ezt a ROM-ot kell ide nekem valami csavar pluszban? Baseband bootloader akármi? 
 Ha valaki nagyon vágja egy is tutorialt, a lépésekről 
 Köszi előre is a segítséget.
- 

hislah aktív tag válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreKöszike! Ezután mehet fel az új vodás lolli?    
- 

Soltee tag válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreÉs ez mehet bármilyen ROMra? 
 Cloudy, Simple, stb....?
 Nem kell bootloadereket sem cserélni, vagy azokat igen?
- 

batai15 félisten válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreMondjuk anno valóban volt nekem olyan hogy optimus 3d cm flash után a kdz nem tudta vissza rakni a gyári romot.. 
- 

válasz  batai15

üzenetére batai15

üzenetéreEzért csináltam anno stock ÉRINTETLEN zip.es v20G TWRP.ből telepíthető verziót! Amit beis linkeltem itt a fórumba! Ott elkerülhető az összes kdz telepítés nyűgje, a végeredmény meg 1:1 ben ugyan az, egy tiszta szűz stock v20g rom! Kdz.t csak végszükség esetén használljunk, ha már csak a Dowload mód jön csak be a telón! 
- 

válasz  Matada2.3

üzenetére Matada2.3

üzenetéreNemrég szivárgott ki fejlesztői stock lolli változat a nemzetközi G2-kre, szóval hivatalos kdz elvileg már itt van a küszöbön. 
 Szerintem ha már ennyit vártál, várj még egy picit, ha nem sürgős. De a további kérdéseidre is válaszolva: 
 Ha nem LG alapú lollit akarsz feltenni, akkor még jó is a JB bootloader, ugyanis a CM12 alapúakhoz pontosan az kell. Egyébként KK bootloader-t is le lehet csak simán tölteni zip-ben, majd TWRP-ben flash-elni és kész.Én igazából személy szerint nem ajánlok semmit sem egyéb ROM-okból, hanem inkább várjuk meg a hivatalos, tiszta LG lollit.  
 Ha nincs ellenedre a natúr, vanilla lolli (CM12), akkor végülis az Acip és Resurrection ROM-okat jónak mondják itt a topikban.@FGyula30 (#8169): Ú de cink, pont nekem szokásom még dobálózni az Összefoglalóval, erre meg megtaláltam volna benne a választ.  
 Köszi!@RAYBOMB: Ha TWRP wipe-oknál a system-et kihagyod (de mellé akár minden mást wipe-olsz), akkor épségben marad a ROM és semmi bootloop sem lesz. 
 ... és ez független attól, hogy éppen milyen ROM van a telón. Legalábbis józanan belegondolva a dolgokba nem szabadna semmi gondnak sem történnie.@iceq9999: 
 TWEP telepítette a nemrég kiszivárgott, még nem végleges LG lollit, aminek hatására érintési gondjai lettek, aztán ROM újraflash-elések után beadta a kulcsot a telefon.
 Ha jól emlékszem tömören ennyi a történet.
- 

Matada2.3 veterán Hallván a G2 Lolli késéséről, úgy döntöttem,hogy nekem is át kell térnem egy főzött ROM-ra. Lenne két kérdésem ezzel kapcsolatban: 1. A recovery olvastam, hogy visszateszi a bootloadert a 4.2.2-re. Ez baj, ha majd 5.0-t akarok feltenni? a Második pedig: Melyik 5.0.1-et ajánljátok nekem?  
- 

batai15 félisten Engem az érdekelne hogy elméletileg a bumped tprw ellenére mi ez a jó pár secu error néhány embernél? 
- 

batai15 félisten válasz  DroiDMester

üzenetére DroiDMester

üzenetéreAz annyiért cink. 
- 

- 

pappkarcsi senior tag Leírásban érdemes lenne frissíteni a recovery módba való belépés módjait és program sem elérhető, ami linkelve van. Helyette itt van ez, tökéletesen üzemel, teszteltem. 
 [link]
- 

A teló postázva a szervizbe, fejlemények kb. két héten belül. 
- 

kiezTe90 senior tag válasz  extasymajom

üzenetére extasymajom

üzenetéreAkkumlátor idő milyen? 
 Mostanság a melohelyen játszok a telefonnal, és Nekem a simple rom nagyon nem jól teljesített. Jelenleg az optimus 1.4-et használom.
- 

extasymajom aktív tag Nálam egyenlőre minden jól működik. Nincs fagyás vagy stabilitás romlás, sebesség kiválló, kamera, GPS, BT, minden működik. Az egyetlen furcsaság amit eddig kiszúrtam az a Google+ alkalmazásban a görgetésnél az érzékenység. 
 Sokszor belépek egy hsz-be akaratom ellenére, ezt az elöző romnál nem tapasztaltam. És az albumban megnyitott képek nagyításánál is egyszer beakadt valami mert folyamatosan remegett a kép, kiléptem, beléptem és megjavult. ennyi.
- 

szala86 aktív tag A távirányító, a stock lollipop-ban nektek működik? Nekem a gyártóknál üres. Egy gyártó sincs amit ki lehetne választani, de még csak tanítani sem lehet. 
- 

stefi68 addikt Jó, persze, csak az elv miatt. Nyilván egyszerűbb (gyorsabb) egy 600 kB-os zipet lefuttatni mint egy 1,7 GB-osat  Amúgy nem bírtam ki, csak felraktam az Xposed-et, meg a Gravitybox-ot (LP) nam minden működik úgy mint a KK változatnál, pl Advanced Power menü nem működik, de a főbb funkciók amiket használtam mennek. persze így is csoda, hogy működik mivel erősen béta még. Na mára elég is lesz.... 
- 

extasymajom aktív tag ja én is kábé 24 x tégláztam már le a telefonom is nem esem kétségbe, de elöszőr nagyon nem volt vicces  
- 

Disla87 csendes tag Sziasztok! SRKROM-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Én ma feltettem, egyelőre csak annyi negatívumot vettem észre, hogy a hátsó led nem világít soha, bárhogy is van beállítva a menüben. 
- 

stefi68 addikt A spanyol oldalon így írják: 
 (translated: ES -> EN)Back to Stock KK - We go to recovery. 
 - We make the corresponding wipes
 - Flasheamos the JB Bootloader
 - Flasheamos the KK_Baseband
 - Flashemos our .zip Stock v20H
 - Flasheamos the SuperSU to keep the root: Official LinkLehet, hogy a recovery-vel felrakható Stock 20H helyreteszi a partíciókat? A megszüntetett xda-s topikban viszont én is olvastam erről a partíció visszaállításról. Le is töltöttem azt a zip-et. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

lehet.....
 lehet..... 

(2. user error) Kdz fles közben persze megállt 9%-nál, azt onnan sehova. Onnan se download se recovery nem volt. Linux, partíciók, img másolás sikeres, de nem volt hajlandó utána sem se recovery se download módban menni/lenni. Valószínű volt még 1-2 user error, de hát ilyenkor az ember pánikol sajnos. Csak lg logó.....és többet a gép sem a linux sem látta....
 (2. user error) Kdz fles közben persze megállt 9%-nál, azt onnan sehova. Onnan se download se recovery nem volt. Linux, partíciók, img másolás sikeres, de nem volt hajlandó utána sem se recovery se download módban menni/lenni. Valószínű volt még 1-2 user error, de hát ilyenkor az ember pánikol sajnos. Csak lg logó.....és többet a gép sem a linux sem látta....