- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
Mazda6_2.0D #13530 üzenetére
Sajnos kb. egy hónapja lett elrontva a cm13. Azóta szinte diavetítés. Pedig előtte jó volt.
Én is piszkosul unom már a mindennapos belassulást és ,h. mindig újra kell indítani. -
válasz
Mazda6_2.0D #11977 üzenetére
Szia!
CWM helyett javasolt a TWRP használata. Szerintem mindenekelőtt abból pattintsd fel a legújabb verziót!
Annyi teendőd lesz a szokásosokon kívül, hogy ROM install előtt közvetlenül érdemes lesz flash-elned egy KK bootloader-t vagy egy Rashed féle Lolli bootstack-ot (amelyiket előbb sikerül megtalálnod vagy amelyik szimpatikusabb).CloudyG2 3.1 az már régi, már 3.3-nál jár, bár javallottab a 3.2-t használni, ugyanis a 3.3-ás verzió sokaknál nem jött be (túlzottan merül, melegszik vele a telefon).
Egyébként így, hogy használtad már a korábbi 2.2-es ROM-kát, kb semmi különlegesebb élmény nem fog érni.
Szokásos Cloudyfa-tól megszokott minőség.-------------------------------
@Zoooja: Mikor még elkezdtem írni a hozzászólást, akkor még nem olvastam azt a választ.
Így már akkor használható fotókat lehet lőni CM ROM-okon is tényleg? Ezt persze a többiektől is kérdezve.
Összehasonlító fotókat szívesen néznék, hogy mennyivel lett jobb a minőség. -
hard74
senior tag
válasz
Mazda6_2.0D #8278 üzenetére
Power +hang le egyszerre.
-
válasz
Mazda6_2.0D #7686 üzenetére
Dorimanx-al, ha jól belövöd Stweaks-ben a beállításokat magadnak, akksiidőre tuti nem lenne panaszod, viszont annak nézzél utána előtte mindenképp, hogy arra a ROM-ra flash-elhető-e, mert ugyan igaz, hogy stock alapú, de ugye G3 port (és így már valamilyen értelembe lehet mégsem számít stock-nak neki).
Töltőn való játékot meg nem ajánlok.
Az amúgy is játéktól meleg telefont pluszban még a töltővel is melegíteni nem tehet jót az akksinak.
Ez persze csak egy tanács. -
snorbi82
senior tag
válasz
Mazda6_2.0D #7017 üzenetére
A G3 mint a nevében is LG G3-as készülékre való! Jó neked a G2!
Danny365 : majd számolj be! Kíváncsi vagyok. Teszteket néztem, de napi használatban azért más.. Mire vissza kapom a telefonom, addigra már lesznek eredmények remélem!
-
Corgan82
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #6193 üzenetére
Szia!
Az XDA fórumon a 2. hsz-ben van a lollipop kernel letöltő linkje.
Innen tudod letölteni. -
ToomyC
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #6188 üzenetére
Jó helyre mutat a link ....
-
Corgan82
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #6167 üzenetére
Szia!
Én teljesen meg vagyok elégedve a Darkobass PSD ROM-mal. A 21-ei verziót használom.
Annyit vettem észre, mintha kicsivel jobban merülne a telefon mint az előző verzióval, de még így is nagyon jó az üzemidő.
Valamint azt olvastam róla, hogy a recents gomb nem működik megfelelően, bár én nem próbáltam mert soha nem használom.
A Render kernel R5 van felrakva hozzá, bacon governor, zen I/O Scheduler és 450 mhz simple_ondemand GPU manager beállításokkal.
Amúgy akadásmentes és gyors a ROM. PA ROM extrákkal és sötét témával.
Vibert nem használok, így arról nem tudok neked nyilatkozni, hogyan működik.
Forrósodást nem tapasztalok.
3-4 naponta frissítik (legalábbis idáig így volt). -
hard74
senior tag
válasz
Esetleg próbáld ki az AICP-ot. Én ezt használom lassan egy hónapja(naponta dirry flash-el mefy rá a friss nightly), és minden ok vele.
http://dwnld.aicp-rom.com/ -
ToomyC
aktív tag
válasz
Ez nálam szinte hibátlan ...
Igaz csak a második napja fut ...
-
hard74
senior tag
válasz
Mazda6_2.0D #5847 üzenetére
Tuning töltőd van?
-
válasz
Mazda6_2.0D #5295 üzenetére
Szia!
Majdnem átsiklottam a hozzászólásod felett.
Köszi, hogy emlékeztél még rám! Ma ha minden sikerül megejtem már én is. Bár az utóbbi pár hozzászólásban a panaszkodók megint elbizonytalanítottak, de nem érdekel már.
Meg nem tudhatjuk, hogy aki panaszkodik, azok mind tiszta telepítéssel pakolják-e fel a rendszerüket vagy nem. -
GZoli7
senior tag
válasz
Mazda6_2.0D #5295 üzenetére
Már minden működik, mert nem nagyon láttam changelog-ot?
-
válasz
Mazda6_2.0D #5255 üzenetére
Majd mindenképp értesíts róla kérlek!
Jelenleg csak ez választ el a ROM kipróbálásától (tudom, hogy TWRP backup-al visszatérhetek simán a jelenlegi rendszeremre, de annyira azért nem sürgős még).noxon:
Ha a 24-ei kiadást használod, akkor ezek szerint azzal jobban futnak már a játékok. Legalábbis említettek mindketten azonos játékot (CoC).
Ha te is korábbit, akkor meg nem tudom mi van. -
válasz
Mazda6_2.0D #5224 üzenetére
Szia!
Ez elég rosszul hangzik számomra. :/
Én játszásra is használom a telómat (HC szinten).
Más is meg tudja innen erősíteni, hogy CM 12-n egyelőre lassabbak még a játékok?RomiJosy:
Csak a második kérdésedre tudok válaszolni:
Természetesen mehet D802-re, Aroma installerben gondolom ott is kérbi fogja, hogy add meg a készüléked típusát.
Amúgy nem érkezik ide nagyon panasz a 2.1-es verzióról, gondolom olyan jó ROM továbbra is, mint az eddigi verziói.batai15:
Üdv!
Sokat váratott magára, de végülis te is beszerezted a magadét. -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Mazda6_2.0D #5128 üzenetére
Na megoldodott, nem tünt el, csak a beallitasokban, sokszor kellett nyomkodni a buildra, hogy fejlesztő legyek, aztan a rootot engedelyeztem minden proginak és adb-nek és onnantól már a kis progi ujra tudta inditani a telomat recoverybe
-
Corgan82
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #4761 üzenetére
Igen, törli. Ezért kell előtte backup-ot készíteni programmal (pl. titanium backup, ultimate backup, go backup).
-
Corgan82
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #4757 üzenetére
Én mindig clean flash-t csinálok, tehát wipe system, data, dalvik és cache. Nem vagyok híve a dirty flash-nek.
1 hét alatt sok mindent változtatnak, módosítanak, javítanak a ROM-ban, nem biztos, hogy szerencsés a csak dalvik és cache wipe. -
Corgan82
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #4741 üzenetére
Szia !
Örülök, hogy feltetted a SlimKat-et és nincs különösebb problémád vele !
Elvileg holnap jön ki az új verzió amiben már javítva lesz a szenzor és ismételten minden tökéletesen fog működni. Javítás nincs külön hozzá, ha javítanak benne valamit, akkor azt a hetente megjelenő új verzióval adják ki. Kiegészítőként témák vannak, bár én ezeket nem próbáltam, nem ismerem. Szóval extrák nincsenek nagyon hozzá, csak ROM és GAPPS.
A Lenovo kamerát szoktam még hozzá feltenni mivel az AOSP kamera egy kalap .... (szerintem).
Én is minimal gapps-sal használom, viszont a DPI-t nem szoktam állítani, már hozzászoktam az alaphoz.Más (akit érdekel):
LiquidSmooth Milestone 3.2 -
Corgan82
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #4616 üzenetére
Biztosan javítani fogják hamarosan a CM-ben a szenzoros hibát és ezáltal a SlimKat is normálisan fog működni. Szerintem a következő SlimKat verzióban, ami elvileg egy hét múlva fog kijönni már jó lesz a szenzor. Legalábbis nagyon remélem.
Szerintem az Android L verziójú AOSP és CM ROM-okra még azért bőven várni kell, hiába most lett nyilvános a forráskód. De ne legyen igazam!
Szívesen az infókat, ha érdekel még valami írj nyugodtan, szép napot !
-
Corgan82
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #4614 üzenetére
Igen, sajnos nem fordul el a kijelző, csak ha valamilyen külön app-pal ezt megoldod.
Ami fekvő módban megy/működik az továbbra is úgy fog, csak nem tudod forgatni. Pl. youtube-on megnéztem egy videót, annál átváltott fekvő módba, utána kiléptem a videóból és továbbra is fekvő módban maradt maga a youtube app, csak úgy tudtam használni. Viszont amikor kiléptem youtube-ból akkor a launcher már álló helyzetbe került. Szóval ilyesmi hibák. A játékok is biztosan futnak fekvő módban ha a videó is.A 8.9 verzió még nagyjából jól működött, ott elfordult normálisan a kijelző, csak már ennél a 8.10-nél nem ami a legújabb. Viszont a 8.9-ben is voltak már kisebb szenzor problémák, pl több alkalommal amikor telefonálás után elvettem a fülemtől a telefont, továbbra is sötét maradt a kijelző, meg kellett várnom amíg a másik fél letette.
Ha más AOSP ROM-ot keresel, akkor ha gondolod kipróbálhatod a LiquidSmooth ROM-ot, lehet az is tetszeni fog.
-
Corgan82
aktív tag
válasz
Mazda6_2.0D #4612 üzenetére
Szia !
Nem szoktam játszani a telefonomon, egyedül a Monument Valley van most fent és azt vittem végig, ezen kívül más játék nem mozgatja meg a fantáziám, nem köt le, pedig próbáltam már sokat.
Mondjuk az is igaz, hogy a "castle clash" játékot nem ismerem, nem játszottam vele, de ha gondolod felrakhatom és megnézhetem elindul-e.
SlimKat telepítése a szokás ahogy írtad, bár én a belső tárolót nem szoktam törölni, onnan telepítek mindent.
Viszont a 8.9 verzió óta már CM alapú lett - nem tudta megoldani a fejlesztője, hogy működjön a gyári AOSP kamera, ezért átváltott CM-re - és így a JB-s baseband kell már.
Tehát ugye TWRP kell, abban wipe system, data, cache, dalvik cache, utána install ROM, GAPPS, JB baseband, majd megint wipe dalvik és cache. Reboot.Mielőtt felrakod gondold át azt, hogy megéri-e neked az, hogy nem fog működni az elforgatás és az automata fényerő szabályozás. Csak azért mondom mivel CM-re épül amiben most ezek a hibák vannak és így most már a SlimKat-ben is.
Sajnos ez elégé belerondít az összképbe mert eddig 1 hiba nem volt benne (szerintem).
Amúgy nagyon gyors, jó üzemidejű, akadásmentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Hobby rádiós topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest