Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 
			  Mobilarena LG G2 témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wyzard tag válasz  Kiratheonly

üzenetére Kiratheonly

üzenetéreErtem. Elotte Cloudy G3 volt, de valami mad jellegu gondom asszem ott is volt. Akkor utananezek masik ROM-nak, koszi. 
- 

- 

wyzard tag Sziasztok! Optimus G3 v1.4 ROM-ot hasznalok mar egy ideje, kulonosebb gondom sosem volt vele. 
 Par honapja azonban eszrevettem, hogy a wifi-kapcsolat eleg megbizhatatlan.Csatlakozom a wifi-hez, egy darabig minden rendben, majd azt veszem eszre, hogy megall az oldalak betoltese. 40 cm-re vagyok a router-tol (3 kulonbozovel probaltam, ez a jelenseg mindnel). Latszolag nem szakad meg, az ertesitosavon full jelet mutat. A megoldas: vagy varok vele 10-20-30...masodpercet es megjavul, vagy off-on es egy ideig ujra jo. 
 Probaltam keresni a regebbi hozzaszolasokban, mert mintha lett volna hasonlo gond mar, de nem jartam sikerrel. Valaki esetleg talalkozott mar ilyennel ? Mostanra mar kezd sajnos eleg zavaro lenni. Koszi elore is. 
- 

sagit veterán CloudyStock 2.7, Optimus kernel, semmi más. Kicsit bugos a kamera nem? Amikor rákérdeztem azt a választ kaptam h bugmentes. Vagy én csesztem el valamit? Így raktam fel: 
 Gyári 20G-> stumproot->autorec>twrp frissítése a legújabbra->Full Wipe (Dalvik, Cache, System & Data)->Kitkat baseband->cloudystock 2.7-> wipe dalvik->restart->kernel->wipe dalvikA rom odexed, ötletek? (A készített képek jók, fókuszálásnál eltűnnek a hibák) 
- 

ToomyC aktív tag Kicseréltem a boot animation zipet a stock romban a optimus féle g3 -ra,de nem középen mutassa hanem a képernyő tetején ,hogy tudom középre hozni? 
- 

hard74 senior tag Az AICP RELEASE státuszba lépett. Ez mit takar? Nem lesznek napi frissítések? 
- 

stefi68 addikt Én is tudom, nem az AnTuTu a mérvadó, azt csak önmagam megerősítésére futtattam. Nagyon agyonbuherálni nem akarom. A Cloudy-t is csak azért tettem fel mert olvastam hogy abban már megoldható az alkalmazásonkénti navibar eltüntetés. Az jól is működik... meg mondjuk jobban is néz ki, de nem ez a fő szempont. Az zavar a legjobban, hogy ha rányomok a VISSZA/MENÜ/HOME gombra mondjuk, akkor sokkal lassabban reagál. Érezhetően sokkal lassabban. Lehet kipróbálom az eredeti stock kernellel még. 
 ITT a dori oldalán találtam is eredetinek mondott kerneleket (legalul a listában).Gondolom nekem az 
 ORIGINAL-KK-20H-D802-KERNEL-KK-aboot.zip
 vagy az
 Default-D802-KK-Kernel-JB-aboot.zip kell.A kettő közt gondolom a bootloaderben van különbség. Az előzőn az eredeti KK, míg a másodikban a JB-es módosított BL van. (#7182) any11: Esetleg a CloudyG2 2.1 fent lehet még valami tárhelyen/torrenten? 
- 

FGyula30 aktív tag válasz  stefi68

üzenetére stefi68

üzenetéreAz antutu 5 mérésből 5x mást fog mérni, de gondolom tudod. A Stock H rom teljesen jó-gyors rom, csodát nem kell várni a cloudy-tól sem. 
 Dorimanx-ot próbáld meg alucard-on, de kicsit jobban fog merülni.
 Itt a mélyvízben keress rá a beállításokra - DM régebben sokat írt róluk. Képek is vannak fent.
- 

stefi68 addikt Találtam hővédelemmel kapcsolatos hsz.-t a másik fórumon. 
 Jobban megnézve: <High Temperature Property OFF> van alapból kikapcsolva.
 Tehát fordított értelmezésben nézve a hővédelem kikapcsolása van kikapcsolva, magyarul alapból be van kapcsolva.
 Jól gondolom? Mert nem szeretném ha nem lenne hővédelmem...
- 

stefi68 addikt Találtam egy ilyet: Make Your LG G2 Perform Faster by Fixing Lag Issue Nos a cikk szerint a rejtett menüben a High Temperature Property-t ON-ra kell állítani. 
 Ez nálam OFF-on van. Ez nem a hővédelem lenne?
 Másnál KI vagy BE van kapcsolva?Amúgy logikátlan, mert ha bekapcsolom, akkor elvileg visszafogja a teljesítményt nem? 
- 

stefi68 addikt válasz  RAYBOMB

üzenetére RAYBOMB

üzenetéreVagy próbál meg törölni az adatokat az összes Play-es cuccnál (Play, szolgáltatások, keretrendszer). Más... 
 Nos, a hétvégén feltettem a CloudyG2 2.2-t, először a saját kernelével.
 A rom csili-vili, nyilván mivel G3 alapú.
 Végre megoldódott a teljesképernyős (navibar nélküli) problémám, amit mindenféle xposed modulokal sem sikerül korábban tökéletesen megoldani.
 Ennek örülök is, viszont nálam ez a kombó érezhetően "akadósabb" mint az eredeti stock 20h rom volt.Kíváncsiságból futtattam egy AnTuTu-t, ~38000 lett az eredmény (míg 20h-nál: ~40000). Ezután felraktam a sokat favorizált Optimus v1.3 kernet-t talán kicsivel jobbnak éreztem, de még így sem érte el érzetre és pontszán tekintetében sem az eredeti állapotot. Valami tipp? 
 Ezeket a kerneleket lehet valami segédprogival állítgatni, mint pl. a Dori-nál régen (STweaks vagy mi volt a neve S2-nél)?
- 

RAYBOMB tag Sziasztok! 
 Valaki tud abban segiteni, hogy MoKee rom 4.4.4 alatt mierrt szivja az aksit a Google Play Services? Ha nem fut semmi?
- 

BeastMode őstag Na a következő CM12 Nightlyban lesz VOIP fix, úgyhogy reménykedhet az, aki csak a Viber és hasonlók miatt nem tette még fel  
- 

negroo aktív tag cm12 google play semmilyen formában nem müködik.  
- 

ToomyC aktív tag Offline kdz telepítő meg áll 2%-nál , mi lehet a baj mi hiányozhat melyik driver ? Mobil az download módban van ... 
- 

Misi1980 senior tag Sziasztok!Ubuntuval lehet kdz flasht csinálni? 
- 

Deck titán Ez a nekem való topik  Pár óra és meglesz a G2-öm  Melyik romot érdemes felrakni rá? Cyanogenmodokkal mi a helyzet? Esetleg van már főzőtt 5-ös rom is? Melyik romot érdemes felrakni rá? Cyanogenmodokkal mi a helyzet? Esetleg van már főzőtt 5-ös rom is?
- 

RAYBOMB tag válasz  pappkarcsi

üzenetére pappkarcsi

üzenetéreKöszi a gyors valaszt  
- 

RAYBOMB tag Van olyan LProm amiben a facebook messenger es hivas nem torz? 
- 

szala86 aktív tag válasz  pappkarcsi

üzenetére pappkarcsi

üzenetéreHát a V1 az 1.5 GB. Gondolom ennél nem lesz kissebb a V1.1 sem. És én meg megára fogom feltolni majd!  
- 

Ahogy írod, ha csak EFS-t akar az ember menteni, akkor TWRP telepítése helyett inkább alternatív megoldás a tutibb. Akksi témára meg, ha én is sokáig hagyom a töltőn még feltöltés után, olyankor nekem is jóval később kezd csak el merülni. 
 Ez akkor van, mikor feltöltődés után közvetlenül már húzom is le a töltőről.
- 

szala86 aktív tag válasz  pappkarcsi

üzenetére pappkarcsi

üzenetéreItt találta: Stock Lollipop 
- 

Sanki addikt Nekem aránylag most is jól bírja az akksi, inkább kamera miatt próbálnám ki.  
 Jaa, most már értem, akkor úgy nem is érdemes felrakni a TWRP-t, ha csak az efs-t akarom menteni, mert fent lesz egy régebbi kernel.
 Csak akkor, ha új romot teszek fel.
 Most 20H van fent.Az akksi témához: valamelyik nap lefekvés előtt (21-22 között) vettem le töltőről a telefont (még vagy 15 percig nyomkodtam utána) majd reggel is még nyomkodtam összesen vagy 10-15 percet és még mindig 100%--on volt (7 körül). 
- 

zolka1977 tag válasz  davis999sola

üzenetére davis999sola

üzenetéreHa jól látom , épp most csorog felfelé a D802 lollipop változat  
- 

Padree.c2 tag válasz  stefi68

üzenetére stefi68

üzenetéreNem fogalmaztam pontosan, igen, felajánlja a bruteforce-t is, amikor az első akadájba ütközik, de azt lefuttatva írta ki nekem amit az előző hozzászólásomban írtam, vagyis, hogy nem támogatott a készülékem, ezért nem tudja megcsinálni a folyamatot. Van esetleg valami trükkje, amit kifelejtettem, pl. fly-mode, vagy hasonló? 
- 

Szívesen! Cloudystock ROM meg jó választás, az akku időt is pl szokatlanul jónak mondják benne. Baseband meg nem keverendő a Bootloaderrel, 
 KK baseband flash-elését kihagyhatod majd, ha most jelenleg is KK ROM-on vagy.csabikaa89: 
 Én már teljesen hozzá vagyok szokva, hogy nálam Google Szolgáltatások eszik az akksit, egyszerűen meg vagyok vele átkozva, nem tudok ellene tenni semmit sem (és ROM-tól függetlenül jelen van akár KK-en vagyok, akár LP-n, nem számít).
 De már beletörődtem. Szerintem ettől én már csak akkor fogok szabadulnék, ha váltanék pl Lumiára vagy Almára. Az akksi meg nálam is olyan, hogy 100%-ról valamiért nagyon gyorsan képes lemerülni nagyjából az első 10% (úgy, hogy én se nyúlok közben hozzá a telefonhoz), de aztán normalizálódik. 
 Nem tudom ez is miért van, de már ez sem érdekel.
- 

Padree.c2 tag Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek. Szeretnék új romot tenni a gépemre. Linux Mintet használok a gépemen, és az összes leírás, segédlet Windowsos rendszerekhez van. Próbáltam Stump roottal rootolni a telefont első lépésben (ehhez nem kell gép összeköttetés), de nem támogatott a program szerint a készülékem. Google sem sokat segített, a problémámban, ezért kérdezlek titeket, hátha van valaki, aki hasonló cipőben jár mint én, és ezért az egy műveletért nem kell egy wint feltennem. Köszönöm előre is a válaszokat. 
- 

Danny365 őstag válasz  pappkarcsi

üzenetére pappkarcsi

üzenetéreSorry, semmi gúnyt nem szándékoztam beletenni.  
 És nem megoldás lehet, hanem tényleg megoldja a problémát. Én is csak törölni szoktam a fentebb említett bootanimation.zip-et, és utána minden szuper. Igaz, hogy így egy fapados android felirat fogad bootoláskor, de legalább nem akad meg. De mint mondtam, ha másik animációt használsz valamilyen témából, az is jó lesz.
 Nem értem amúgy, miért nem javítják ezt ki, már egy jó ideje ilyen és nemcsak g2-n.
- 

hard74 senior tag válasz  balazs.b9311

üzenetére balazs.b9311

üzenetéreAkkor innen : 
 https://mega.co.nz/#!qNlHiQSY!ipuCAJQPGFl8ONB1kWCRL7WL3we6F3SaUg-eEOF2OvQ
- 

afi0903 aktív tag G2-re van Ubuntu Touch? 
- 

Danny365 őstag válasz  pappkarcsi

üzenetére pappkarcsi

üzenetéreVagy tölts le egy témát, amiben van boot animáció, aztán álíltsd be azt a Themes appban, vagy töröld a /system/media/bootanimation.zip-et. Utána már annyiszor indíthatod újra, amennyiszer csak szeretnéd. 
- 

pappkarcsi senior tag Az mitől van, hogy bármelyik vezió CM 5.0.2-t feltelpítve 2-3 újraindítás után már csak az andoroid logoig jut el a telefon? twrpből ráhuzom ujra a romot és jó megint egy ideig. dirty flash mindig, lehet az a baj? 
- 

hard74 senior tag válasz  balazs.b9311

üzenetére balazs.b9311

üzenetéreLehet. Innen : 
 http://d-h.st/users/B!GBOY/?fld_id=42561#files
- 

balazs.b9311 tag Ressurection remix rom alá lehet valahogy stock camerat rakni? 
- 

Sanki addikt Fel is raktam ezt az appot és kész is a mentés, köszi.  Kelleni fog majd TWRP, mert ki szeretném próbálni a CloudyStock féle romot. Azt olvastam, hogy ebbe elég jó a kamera. Amit fel kell flashelni a cloudystock előtt KK baseband, akkor az azért szükséges, mert a TWRP a JB-t rakja fel? 
- 

Danny365 őstag válasz  BeastMode

üzenetére BeastMode

üzenetéreMost ezt szarkasztikusan írtad, vagy másik kernellel merült így? @hard74 
 Őszintén? Én nem nagyon vettem észre semmilyen változást, meg amúgy se tudnám megmondani, hogy mit lehet az F2FS számlájára írni, meg mint a kernelére, mivel ugye eddig a gyári CM12 kernelt használtam.
 Ártani nem ártott, az már biztos.
- 

ToomyC aktív tag Most lehet én vagyok a hülye , vagy nemtom : CM update ... felmegy , előtte - utánna wipe dalvik cache + cache ... majd ez fogad : google.gapps leállt , google servis leállt , play leállt ... recovery ... pa-gapps újból felrak , előtte - utánna wipe dalvik cache + cache ... és minden jó ... mit csinálok rosszul ? Arról volt szó , hogy a GAapps-t nem kell mindig feltenni ... 
- 

afi0903 aktív tag G2-re van Ubuntu Touch? 
- 

davis999sola tag Lg lollipop [link] 
 sajnos d802-re
 még nincs
- 

Akkor esetleg hibásan van letöltve vagy nem tudom honnan telepíted, pl pendrive-ről-e, hogy esetleg azzal van valami baj. Én pendrive-ról szoktam TWRP-ben bűvészkedni és ami letöltött dologhoz (TWRP, ROM, Gapps) mellékelnek MD5 kódot, én pendrive-ra másolás után le szoktam ellenőrizni Windows alól egyszerű MD5 Checker program segítségével, hogy sérülésmentes-e minden fájl a pendrive-on. k.sanyi92: 
 Autorec nem a kernelt cseréli le JB-re, hanem a bootloader-t, ami igazából számunkra lényegtelen.
 Sőt, jelenleg a lolli ROM-ok csak is JB bootloader mellett mennek.
 A kernel is lecserélődik benne, egy ősrégi fajta stock félére (annyira régi, hogy nem is KnockCode-od még), szóval akkor ajánlott igazán TWRP telepítése, ha utána egyből felpakolnál valami ROM-ot is.Azt meg nem tudtam, hogy még nincs fent jelenleg TWRP-d és úgy szeretnéd lementeni az IMEI-det. 
 Ez esetben itt van DroidMester régi hozzászólása, amiben megtalálod az app-ot, ami segítségedre lesz.
- 

stefi68 addikt Igen, mivel ez csak egy modul, kell előtte a framework is. [link] 1. Xposed Framework feltelepít, újraindít 
 2. Xposed Modul feltelepít, moduloknál framework-ben kijelöl
 3. Modul megnyit, ha jól emlékszem minden be van pipálva.Vigyázz, csak a Navigation Ring-et kapcsold ki a Navigation Bar-t NE! 
 Mert nem fogod tudni kezelni a telefont, navibar nélkül.4. Tehát Navigation bar pipa, ki újraindít 
 5. Örül 
- 

BeastMode őstag Srácok! 
 Aki CM12-t használ: melyik kernel ajánlott mellé?
 A B14CKB1RD kernel nagyon jó készenlétben, viszont laggos játék közben. A Render R9 nagyon jó, de most éjszaka 24 százalékot esett az akksi, miközben aludtam... Viszont az alap CM kernel sem tűnik rossznak.
 Nektek mi a véleményetek? 
- 

Sanki addikt Értem. 
 A TWRP még nincs felrakva, mert nem igazán értem azt a részt, amikor lecseréli a kernelt JB-re.
 Ha felrakom ezzel az autorec apk-val a TWRP-t, akkor utána van vmi dolgom? Vissza kell rakni a KK kernelt?
 (Sonyról jövök, ahol zárt bootloaderem volt, szóval ott kernelt egyáltalán nem tudtam cserélni, csak stock alapú romokat tudtam használni.)
- 

szabyka95 őstag válasz  balazs.b9311

üzenetére balazs.b9311

üzenetérea stock 
- 

balazs.b9311 tag Ressurection remix alá melyik a legjobb kernel? 
- 

logarithm őstag Igen régi szép idők, bár én utána sokáig sgs2  , azért jöttem g2-re mert wolfson dac van benne és sgs által már ismertem a tudást és hát vágytam rá, a másik a dorimanx kernel ahol dori sgs2-n kezdte el csinálni a kernel mesteri tevékenységeit és nagy fanja vagyok, csak váltott g2-re aztán követtem őt. , azért jöttem g2-re mert wolfson dac van benne és sgs által már ismertem a tudást és hát vágytam rá, a másik a dorimanx kernel ahol dori sgs2-n kezdte el csinálni a kernel mesteri tevékenységeit és nagy fanja vagyok, csak váltott g2-re aztán követtem őt.[link] az utóbbira nem találtam megoldást, de engem nem zavar annyira  
- 

sagit veterán válasz  logarithm

üzenetére logarithm

üzenetéreEgy régi ismerős az SGS időkből?  Na akkor jó, eddig tetszik az akkukezelés is, az miatt váltottam gyári romról csak, mivel ezzel a kombóval állítólag sokkal többet megy a teló. Most tesztelem, meglátom. Felraktam deodexként is a romot, és bekapcsoltam az ART-ot de laggolós vacak lett tőle a telefon, szóval maradtam DALVIK-on. Google asszisztenst hogy tudom kivégezni? Mit kell törölni hozzá? 
 Illetve ha a virtuális gomboktól felhúzom az ujjam akkor ugye most előjön a google keresés és a quick memo, ezt testre tudom szabni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Windows 11
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na hát erre kiváncsi leszek!
 Na hát erre kiváncsi leszek!