Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 
			  Mobilarena LG G2 témaösszefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nightman1 tag válasz  Danny365

üzenetére Danny365

üzenetéreIgen,és bár a státuszból látszik,nem vagyok olyan mint aki minden csip-csup dolog miatt telefirkálja a fórumokat,azért hidd el,nem tartozom a zöldfül kategóriába,de a vipert sehogy sem sikerült működésre bírnom,még úgy sem,hogy felajánlotta a frissítést,frissítettem,majd drivert ujra kérte telepíteni,és úgy is sikertelen volt a működés,pedig a beállítások szerint,a driver szépen feltelepült.. 
 No mindegy,beérem a poweramp hangszínszabályzójával,csak azt sajnálom hogy más romot már próbáltam pár hete és ahol figyeltek a hangchipre,a hangzás ég és föld volt.
 A Cloudy romot viszont szeretem,mert ebben minden van,és mindent használok is,az lg health-től a távirányítóig.
 Persze ha van olyan official (elvileg bugmentes) kész rom,amiben minden van,de a hangchip is brutál,azt azért kipróbálnám.. 
 Nem hajtok nyalókás romra,jó a 4.4es is.. 
- 

joiner007 aktív tag válasz  davis999sola

üzenetére davis999sola

üzenetéreÉs sikerült megoldani valahogy? Esetleg egy másik rom? 
- 

Nightman1 tag 
- 

Corgan82 aktív tag válasz  Mazda6_2.0D

üzenetére Mazda6_2.0D

üzenetéreSzia! 
 Az XDA fórumon a 2. hsz-ben van a lollipop kernel letöltő linkje.
 Innen tudod letölteni.
- 

Nightman1 tag Üdv! 
 Az normális Cloudyg3 2.1 alatt hogy semmilyen equalizeres app nem működik?
 Kivétel a poweramp,de azt leszámítva semmi..
 Próbáltam ezt a viper nevű cuccost is,de eredménytelenül.
 Appok feltelepülnek,és bármit állítok,a hangzásban semmi nem változik..
 Kellemes ünnepeket mindenkinek! 
- 

ToomyC aktív tag válasz  Mazda6_2.0D

üzenetére Mazda6_2.0D

üzenetéreJó helyre mutat a link .... 
- 

Mazda6_2.0D tag válasz  Corgan82

üzenetére Corgan82

üzenetéreKoszi az infot, akkor ma nekiallok es felrakom. A rendel kernel linkje visszabb megtalalhato ugye ha jol emlekszem. Ezeket hol tudom beallitani, a kernel felrakasaval kapok egy progit is vagy azt playbol kell beszerezni? Nekem sem forrosodik a telefon,csak ha este jatszok es ha kozepso gombbal kilepek a jatekbol es lezarom a telefont ugy hogy nem lovom ki a memoriabol(hatterbol) akkor elkezd forrosodni es lemerul mintha futna tovabbra is a jatek. Es ez idegesit hogy a cm nem lovi ki a bezart dolgokat a memoriabol hanem futtatja tovabb mig le nem merul a telo  meg az ebreszto is zavar. meg az ebreszto is zavar.
- 

Indiant addikt Vajon az mitől van,h. videózás közben (auto fókusz) a videó elmosódik és nem tudom fókuszálásra bírni semmivel. 
- 

ToomyC aktív tag Feladtam , megy vissza a H ... még nagyon bugos az L , úgy mint a CM , aicp vagy a darko ( itt mondjuk rendesen fut a qremote,míg a többinél csak "félig"... ) ... 
- 

Harcsai senior tag Engem is utolért a sárgulás. Jobb felső sarokban egyenlőre pici folt. Május végi, tehát bőven garis. Hogy járok jobban, ha GSM boltba viszem, vagy ha az lg Győri átvevőpontjára? Gyári garanciám van. 
- 

batai15 félisten Újra raktam a romot most már minden perfekt! 
- 

RAYBOMB tag Sziasztok! Mokee 4.4.x Romhoz milyen Custom Kernelt rakhatok fel? Meet eddig a Render Kernel R25 es a furnace 2.5.1 system crasht okoz. 
- 

válasz  neszoljalbe

üzenetére neszoljalbe

üzenetéreSzívesen!  
- 

válasz  neszoljalbe

üzenetére neszoljalbe

üzenetéreSzia! Nem egészen Mélyvíz topik, de karácsony van.  
 Az a boltos elég amatőr lehetett, az a vastagabb fólia meg gondolom üvegfólia lett volna, amikkel úgy tűnik nem igazán volt még sok tapasztalata.
 Én raktam már fel hagyományos fóliát, meg üvegfóliát is, mindkettőt hibátlanul.Én mindenképp egy Nillkin 9H üvegfóliát javasolnék és hogy te magad rakd fel a doboza utasítása szerint, de ha mégis ragaszkodsz a hagyományos fóliákhoz, az általános G2 topikban szoktam látni olyan fórumtársat, aki az aláírásában hirdet minőségi G2 fóliákat. 
- 

Rickenstein senior tag válasz  neszoljalbe

üzenetére neszoljalbe

üzenetéreNos ez nem annyira mélyvíz kategória, de én pl. sosem használtam fóliát rá. Mást ne tartsál abban a zsebedben, ahol a telefon van. Az egyém 1 éves és egy darab karc nincs a kijelzőjén 
- 

neszoljalbe csendes tag Sziasztok ! Tegnap tulajdonosa lettem egy ilyen készüléknek és érdeklődnék, hogy ki milyen kijelzővédő fóliát ajánlana rá, mert egy gsm boltban voltam ahol fel is tettünk rá egy vastagabb erősebb fóliát , csak sajna a szélein és a tetején sem tapadt a kijelzőhöz rendesen mivel görbül. Le is vettük róla. Mondta a boltos, hogy vékonyabb fóliával még rosszabb lenne a helyzet. Valaki tudna olyat ajánlani ami kisebb fólia és biztosan letapad a széleken is. Mindegy milyen vastag. Köszi ! 
- 

Pob20 tag Mostanság a Cludyfexről mi a vélemény? 
- 

Corgan82 aktív tag válasz  Mazda6_2.0D

üzenetére Mazda6_2.0D

üzenetéreSzia! Én teljesen meg vagyok elégedve a Darkobass PSD ROM-mal. A 21-ei verziót használom. 
 Annyit vettem észre, mintha kicsivel jobban merülne a telefon mint az előző verzióval, de még így is nagyon jó az üzemidő.
 Valamint azt olvastam róla, hogy a recents gomb nem működik megfelelően, bár én nem próbáltam mert soha nem használom.
 A Render kernel R5 van felrakva hozzá, bacon governor, zen I/O Scheduler és 450 mhz simple_ondemand GPU manager beállításokkal.
 Amúgy akadásmentes és gyors a ROM. PA ROM extrákkal és sötét témával.
 Vibert nem használok, így arról nem tudok neked nyilatkozni, hogyan működik.
 Forrósodást nem tapasztalok.
 3-4 naponta frissítik (legalábbis idáig így volt).
- 

hard74 senior tag válasz  Mazda6_2.0D

üzenetére Mazda6_2.0D

üzenetéreEsetleg próbáld ki az AICP-ot. Én ezt használom lassan egy hónapja(naponta dirry flash-el mefy rá a friss nightly), és minden ok vele. 
 http://dwnld.aicp-rom.com/
- 

ToomyC aktív tag válasz  Mazda6_2.0D

üzenetére Mazda6_2.0D

üzenetéreEz nálam szinte hibátlan ... Igaz csak a második napja fut ... 
- 

Mazda6_2.0D tag válasz  Corgan82

üzenetére Corgan82

üzenetéreSzia corgan82! Jol muzsikal neked ez a darko bass psd rom? Mert nekem a cm-el kezd tele lenni a t..om  neha az ebreszto nem csorog csak remeg,de neha meg remegni sem remeg, a hatterben marado progik futnak tovabbra is, mert neha arra kelek reggel hogy tuz forro a telo es 1-2 %on van az akku. Szoval igy eleg veszelyes a munkaba jarasom neha az ebreszto nem csorog csak remeg,de neha meg remegni sem remeg, a hatterben marado progik futnak tovabbra is, mert neha arra kelek reggel hogy tuz forro a telo es 1-2 %on van az akku. Szoval igy eleg veszelyes a munkaba jarasom es a forro telefon miatt. es a forro telefon miatt.
 Most par napig itthon leszek igy lessz idom megint a teloval foglalkozni,gondoltam kiprobalom, ha nalad jol muzsikal. A nov29.i cm-et hasznalom jelenleg, de igy nem jo hogy nekem kell kiloni kezzel mindent a memoriabol, meg ujrainditgatni a telefont mert a viber behal. A viber is ujrainditas utan jo 1-2 hivasig, utanna meghal, a hang elromlik, recseg lassu akadozik.......Elore is koszi a valaszod. BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK  
- 

Kurzuh aktív tag CM alapu ROM-okhoz(jelen esetben lollipop) van valami jo atportolt Remote Controller? Vagy egyaltalan mukodik ezek a ROM-ok alatt az infra port? 
- 

válasz  szala86

üzenetére szala86

üzenetéreEzt a közvetlen előzőleg, általad linkelt új CM 12-re írod? Érdekes hibákat hagynak benne a ROM-okban a fejlesztők (nem leszólásból, mert én hozzá se tudnék nyúlni) azért mostanában mégis csak. Ja és tiszta vagy piszkos telepítés volt? 
 Más hibát tapasztaltál azóta?Mindezek ellenére én is felrakom majd, csak előtte utána nézek, hogy itt feltétlen javasolt-e a tiszta telepítés-e vagy nem. 
- 

válasz  batai15

üzenetére batai15

üzenetéreNeked nem a nem-kompatibilis Smooth Scroll mod telepítése kavart be a rendszerednek esetleg? 
 Közvetlen azóta említettél már nem egy bajlódást a ROM-oddal kapcsolatban.Ha neked is így tűnik (azóta vannak a szarakodások), akkor kipróbálnám a helyedben, hogy TWRP-ben újraflashelném a ROM-ot előtte egy system-cache-dalvic cache wipe-al. 
 Így a teleputett app-ok is és a beállítások is maradnak és ki is derül, hogy az volt-e a hunyó tényleg, amire gondolok.
- 

batai15 félisten A moddolt gyári kamera és a g3 kamera panoráma módba másnak is Fc-zik? 
- 

Indiant addikt Megnéztem a kicsike lyukát és a 11 pin-es csati van benne. Sajnos még nem derült ki, h. mi kell a kihasználásához. Állítólag usb 3-as csati, de kábel nincs hozzá. 
- 

ToomyC aktív tag A facebook neveket egyenlőre nem szinkronizálja , de lehet csak én csinálok valamit rosszul ... távirányító működik viszont az alkalmazásba nincsenek benne a gyártók ... cm-12-20141222-UNOFFICIAL 
- 

joiner007 aktív tag Sziasztok! Csak most vettem észre, hogy asszony g2-jén videófelvétel közben akadozik a hang. Van rá valami megoldás? Visszaolvastam de nem találtam semmi érdemlegeset.... 
- 

batai15 félisten válasz  Rickenstein

üzenetére Rickenstein

üzenetéreMűködik 
- 

noxon őstag válasz  Rickenstein

üzenetére Rickenstein

üzenetéreKöszi, de azt ìrjàk a fórumàban, hogy cm12-n art miatt nem megy jól sajna 
- 

ToomyC aktív tag válasz  Rickenstein

üzenetére Rickenstein

üzenetéreNem működik .... 
- 

Rickenstein senior tag válasz  batai15

üzenetére batai15

üzenetéreKépernyő elforgatás és a szenzorok szoktak szarakodni baseband probléma esetén. Pl. CM12-nél nekem nem ment a proximity szenzor (közelségérzékelő) és a képernyő elforgatás (az autó fényerőt én nem próbáltam). Az ajánlott módosított-kitkat baseband telepítés után megjavult. 
- 

batai15 félisten válasz  Rickenstein

üzenetére Rickenstein

üzenetéreigen , miért?: 
- 

azvagyok12 csendes tag válasz  Illusion1010

üzenetére Illusion1010

üzenetérejó lett  , hogy hogy csináltam az egy jó kérdés, de az a lényeg hogy jó... , hogy hogy csináltam az egy jó kérdés, de az a lényeg hogy jó...
- 

hard74 senior tag válasz  azvagyok12

üzenetére azvagyok12

üzenetéreNagyon nem ok ott valami. Xposed nem volt véletlen a telón? 
- 

Rickenstein senior tag válasz  Illusion1010

üzenetére Illusion1010

üzenetéreJah: TWRP full wipe, aztán backup-ból visszaraknám az alkalmazásaimat. Egyébként az égvilágon semmi értelme ART-ra váltani. Ugyanolyan lassú (sőt nekem az volt a benyomásom, hogy még lassabb). Ellenben megdöglött az iGO-m. Lollipop alatt jól működik egyébként. 
- 

Illusion1010 senior tag válasz  azvagyok12

üzenetére azvagyok12

üzenetéreDehogy normális. Fél vagy 1 óra talán még beleférne, de annál több nem hinném hogy bárkinél volt eddig. Én ebben a helyzetben újraindítanám a telefont. (és közben lélekben felkészülnék arra, hogy akármi is történhet...pl. nem indul el a telefon.....) 
- 

noxon őstag Üdv, cm12-re van távirányító?  
- 

batai15 félisten azzal mit lehetne kezdeni hogy a telefon energia takarékos módba nem veszi le a fényerőt? Eddig még csinálta de most újra indítás után sem. 
- 

BeastMode őstag AOSP alapú ROM-ra (jelen esetben DarkoBass PSD) van normálisan működő LG kamera alkalmazás? Ha igen, linket kérnék, köszönöm  
- 

sefan67 aktív tag válasz  sefan67

üzenetére sefan67

üzenetéreSajnos nem akarja a pofont, folyamatosan "waiting for device..." és innen nem mozdul a batch script  Windows pedig helyesen felismerte Android Sooner Single ADB Interface -ként. Valaki szakértő segítene nekem kérem ?  érzem hogy már csak 1-2 centire vagyok a megoldástól!!! érzem hogy már csak 1-2 centire vagyok a megoldástól!!! 
- 

FGyula30 aktív tag Akinek cloudy rom van fent, ezt rakja fel. Érezhetően jobb lesz. 
- 

batai15 félisten cloudy alá milyen tweakbox vagy mi kell? (status bart meg egy pár dolgot akarok módosítani) fogja a telefont egyébként? mert moto g-n fogta kicsit a gravity box.. 
 [link]
 ez kell v melyik?
- 

szala86 aktív tag Na meg is van benne az első hiba. Nem lehet a Wifit kikapcsolni. Hmm... 
- 

sefan67 aktív tag áttanulmányoztam a parancsokat, és ezt böfögtem ki így fél óra alatt: echo. 
 echo Waiting for device...
 adb wait-for-device
 echo.
 adb -d shell stop
 adb -d shell su -c "mount -o remount rw /data"
 adb rm /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db
 adb rm /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db-journal
 adb mv /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db_bck settings.db
 adb mv /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db-journal_bck settings.db-journal
 adb -d shell chmod 644 /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db
 adb -d shell chmod 644 /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db-journal
 adb rebootValaki vélemény?  
 Ha nincs ellenvetés este megpróbálom, hátha sikerül.
- 

szala86 aktív tag Rashed CM12: cm-12-20141222-UNOFFICIAL-d802.zip 
- 

sefan67 aktív tag válasz  Danny365

üzenetére Danny365

üzenetéreIlyesmi csak módosítani kéne valahogy: echo. 
 echo Waiting for device...
 adb wait-for-device
 echo.
 adb -d shell stop
 adb -d shell su -c "mount -o remount rw /system"
 adb push framework-res.apk /system/framework/framework-res.apk
 adb -d shell chmod 644 /system/framework/framework-res.apk
 adb push SystemUI.apk /system/app/SystemUI.apk
 adb -d shell chmod 644 /system/app/SystemUI.apk
 adb reboot
- 

- 

szala86 aktív tag válasz  azvagyok12

üzenetére azvagyok12

üzenetéreBitte. Lollipop-on valaki nem tudja, hogy hogyan lehet eltávolítani, az SD-kártya eltávolítva értesítést? 
 Leválasztottam az OTG-s pendrive-m, és azóta nem tudom eltüntetni.
 Illetve hogyan lehet beállítani, hogy a névjegyekbe, csak a SIM kártyán lévő nevek szerepeljenek?
 Egy istenért nem jövök rá.
- 

sefan67 aktív tag válasz  Rickenstein

üzenetére Rickenstein

üzenetéreSajnos nem. Van benne adb-s rész, de nemlátom az összefüggést az én problémámmal. Nem OTA update probléma és nem DD-ni akarok, hanem 2 fáljt törölni, kettőt meg átnevezni anélkül hogy a telefont újraraknám, vagy anélkül hogy recovery-t kelljen feltenni. 
- 

szala86 aktív tag válasz  azvagyok12

üzenetére azvagyok12

üzenetéreSemekkora. Türelem  . Bár szerintem fölösleges. Én konkrétan semmi változást nem vettem észre. . Bár szerintem fölösleges. Én konkrétan semmi változást nem vettem észre.
- 

azvagyok12 csendes tag Abból mekkora baj lesz ha cloudy g3 romon átállítottam dalvikről artra és már fél napja az alkalmazásokat optimalizálja??? 
- 

#93966848 törölt tag G2 Tweakboxban van lehetőség widgetek átméretezésére kezdőképernyőn? 
- 

WiZARD veterán Sose hasznaltam autorecet Danny365: legujabb twrp van fent. Muxik lollipop, csak xdan kerdezte vki hogy jb vagy kk baseband van, es elbizonytalanodtam.... Amugy jobban eszi az akkut mint a pardus 7.7+ dorimanx paros, szoval megy vissza este a backup. ( vagy egy cloudy g3-at kiprobalok) 
- 

ToomyC aktív tag A PHILZ-t hogy tudom telepíteni + melyik a legújabb ... ? nincs recovery telepítve .... 
- 

Erről beszélek, hogy az újabb kiadású CM lolli alapú ROM-oknál van gond a hanggal és én elhiszem, hogy a Viper megoldja a gondot, de ha alapból így adják ki a ROM-ot, ki tudja milyen más hibák lehetnek még benne (amik lehet csak hosszabb távú használat után jönnek elő). Lehet várok már egy official CM-et inkább, LG lolli kdz-k G2-re már itt vannak a küszöbön úgy hallottam.  
- 

WiZARD veterán Lollipop romokhoz ugyebár elvileg JB baseband kéne. 
 Én eddig abban a hitben voltam, hogy nekem KK baseband van már jó ideje. De hibátlanul mennek az 5.0 romok.
 Kezdek elbizonytalanodni, van valami lista, hogy melyik baseband melyik?
 (infoban ezt írja: Baseband-Version: M8974A-AAAANAZM-1.0.190084)
- 

Jelenleg minden újabb CM alapú ROM-nál baj van alapból a zenelejátszással? Lehet várok még picit, ezen a 11.29-es CM-en még nem voltak ilyenek. 
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Windows 11
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Mini PC
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, hogy hogy csináltam az egy jó kérdés, de az a lényeg hogy jó...
, hogy hogy csináltam az egy jó kérdés, de az a lényeg hogy jó...