Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Aki már leszedte a stock dev lolit nem tudná valami gyorsabb helyre fel tölteni? Amúgy meg elvileg újj fajta Bill kombi kell a revoveryhez. Ezért nem ment itt valakinek elvileg.
-
stefi68
addikt
Mi a helyzet ezzel az új Stock Lollival?
Nagy a csend... mindenki romol, vagy alszik...
-
stefi68
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Megnéztem neked a Powerampot a Resurrection Remixen.
Nem tudom pontosan mire vagy kíváncsi. Zene elindít fülessel, füles kihúz, zene megáll, Play gombra folytatódik.
Ha fordítva csinálom, tehát füles nélkül elindítom, majd azután csatlakoztatom a fülest, akkor nem áll meg, szól tovább. -
batai15
félisten
meséljetek már
milyen sebesség , stb!
no! mer akkor holnap felrakom!
power amp megy e? -
kiezTe90
senior tag
Ugyanúgy kell felrakni mint egy sima bármelyik portolt romot? Wipe, utána install és kész? Nem kell neki semmi más?
-
FGyula30
aktív tag
válasz
tomika9988
üzenetére
Oda van írva h rom flash után supersu flash! El se olvastad az xda oldalt.
Kapkodsz. Nekem érdekes módon van root rajta... -
FGyula30
aktív tag
válasz
tomika9988
üzenetére
Rebooter.apk, twrp manager.apk.
Összefoglaló olvasása, stb -
Danny365
őstag
Ha valaki esetleg feltenné ezt a fentebb lévő 5.0.2-t és amúgy használ xposed-et, megoszthatná velünk, hogy működik-e.
-
tomika9988
tag
skacok felraktam ezt a romot csak rájöttem hogy ettől a értesítési sávtól hányingerem van tehát vissza szeretném tenni a volt romomat csináltam backoupot de twrp-be hogyan tudok belépni ?
-
FGyula30
aktív tag
Na beindultak a másik forumon.
Tok és lte téma hanyagolva 1 napig. -
batai15
félisten

Na most akkor mivan? a leaked romba is lolipopos nav bar gombok vannak ?
vagy itt miért van az?
Isten adja hogy az legyen és még akkor xposed se kell nekem
-
FGyula30
aktív tag
Egy kis témaindító mára...
-
stefi68
addikt
válasz
batai15
üzenetére
Go Backupot használom évek óta. Eddig nem volt vele bajom, csak most.
Mindenféle rom-on működött (eddig).Gyors, áttekinthető, lehet külön apk, data, apk+data. Az sms szálakat (threads) is szépen visszaállítja dátumhelyesen, nem úgy mint pl. a MyBackup.
Nekem a TB egy kissé kaotikusnak tűnik.
-
stefi68
addikt
Dehogy neteztem, örültem, hogy (majdnem) mindent beállítottam rajta amit használni szoktam.
Az alkalmazásadatokat (user) nem sikerült sajna átvinni KK-ról. Biztos más a mappaszerkezet a Data köteten. Még nem néztem utána.
Még a wifi jelszavakat sem
Az a szerencse, hogy a hívásnapló, meg az sms-ek átmentek.
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést,hogy itt kérdezem,de másutt nem kaptam választ.
Ha az L90-et PC Suiteval frissítem Lollipopra(egyes régiókban már letölthető),akkor mit kell választani,hogy mindent legyaluljon előtte?
Vagy mehet OTA-n?Ha így megy,akkor frissítés után kell-e gyári visszaállítás? -
stefi68
addikt
Feltettem a Resurrection Remixet tegnap este és elszórakoztam vele úgy 20 órától éjfélig.
Első benyomás: A stock/cloudy KK-hoz képest piszok pörgős.
Antutu huszároknak: 42700 pont, 2x teszteltem, "szűzen" és feltelepített alkalmazásokkal, ugyan az volt.Sikerült "nyomkodnom" úgy 4 óra kijelzőidővel. Ennyi idő alatt lement az akku 98%-ról, 41%-ra.
Egyelőre próbára, marad.
Kérdés: hogyan lehet megnövelni az állapotsor ikonok/szöveg (akku, óra, térerő, stb.) méretét, mert rettentő müncürke. Felbontást állítottam 480-ról egy lépcsőt fel és le is. Látszólag semmi eredménye.
-
batai15
félisten
válasz
davis999sola
üzenetére
próbáltad vagy screenshotot szerezted valahonnan?
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Meg van valakinek az időjárás app, Lg F60-on nincs ilyen, de tetszik a gyári. Esetleg hogy tudnám telepíteni? Root van.
Előre is köszi a segítséget
-
davis999sola
tag
JX's FlyBy romot próbálta már valaki? [link]

-
akooos
veterán
Ez portolt, sajnos MÉG nem V6. De lesz majd remélhetőleg!
Jó a MIUI, de az a baj, hogy a kernelt nagyon el kell találni hozzá, hogy hozza a stock LG vagy akár a Cloudy szintjét akár akkuban, akár teljesítményben. Persze a végtelen személyreszabhatóság kárpótol!Ja és philz recovery alól érdemes flashelni, twrp-vel néha összeakad valamiért.
-
w333
félisten
válasz
AllTheBest
üzenetére
YEPP ... 4.11.28

-
dzsordzs69
senior tag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Az utolsó, talán 11.28-as multi, és a Lamhoang V11 is rendben van.
-
AllTheBest
őstag
Normális, jól működő MIUI van a G2-re?
-
szabyka95
őstag
melyik az utolso dorimanx kernel ami meg jol sikerult ?
-
akooos
veterán
-
stefi68
addikt
Nem jó a link, 2x van az elején "http"
Amúgy nem tudom.
Több számnál is jelentkezik?
Próbáld meg valami más programmal is tesztelni a mikrofont. Hangfelvétel, stb.
Vagy ellenőrizd te magad is, pl. felhívsz egy családon belüli számot és a te készülékedről más beszéljen. Tehát saját füleiddel halld milyen a hívás minősége a telefonodról. -
Autley
csendes tag
Erre [link] valaki?
-
batai15
félisten
Amúgy lehet a dm kernel okozta a laggolást. Instant toltam fel rá. Moto gn artot használtam nagyon baba volt.
-
batai15
félisten
Na akkor meg nézem a 2.2.
-
Mett
senior tag
válasz
davis999sola
üzenetére
nincs hivatalos lollipop, így megfelelő driverek sem hozzá, de ez is csak féligazság.
vanir L5-ön jó volt régebben, mikor próbáltam. a többiben nem javították, mivel mind cm-re épül
sabersunsetben is jó -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
batai15
üzenetére
Szia, en 2 napja raktam at art-ra, ugyan en a 2.2es romot hasznalom, de sokkal simabb es gordulekenyebb lett a telom erzete. Sot a jatek is simabb lett, nem laggol annyira, az akkurol viszont nincs infom
ja es art alatt eltunt az ujrainditasi hibauzenet, mar nem emlekszem hogy mi volt, valami google.proces.play leallt, na ez art alatt nem jelentkezik. Szerintem ez a legjobb rom szamomra, amiket probaltam eddig.Ui.: en telepitesnel nem tudom mit valasztottam, de ha jol emlekszem en nem az art kompatibilist valasztottam.
-
davis999sola
tag
Üdv Cm12 alatt még mindig nem jó a viber hívásnál : lassú hang, recsegés,torzítás jellemzi!
Van erre megoldás?? -
válasz
batai15
üzenetére
Miért nem már 2.2-es Cloudy-t telepítettél (még akkor is, ha minimális változások vannak csak benne)?
Gondolom CloudyG2-re gondoltál am (igaz, 2.1-nél még CloudyG3 a neve).Valamiért am valóban olyan, mintha a 4.4 féle ART különbözne a az 5.0-jától és ezt már mások is írták.
Amíg 5.0-án semmi gond nincs az ART-tal kapcsolódóan, korábbi rendszereknél előfordulnak érdekességek. -
batai15
félisten
Cloudy 2.1 ART tapasztalatok. Hiába telepítésbe art kompatibilisabb beállításokat választottam, majd art módba tettem a telefont. Eredmény lassú laggos rendszert kaptam. Szóval marad a jó öreg dalvik.
-
stefi68
addikt
Ez egy sima ftp szerver.
Én is keresgéltem korábban és ENNÉL egyszerűbbet eddig nem találtam. Egy hátránya van, hogy kicsit lassúcska, úgyhogy kisebb adatmennyiségnél ajánlott csak.
Mivel nem mindennap másolgatok több száz megákat ezért napi használatra nekem megfelelt itthon is és a munkahelyen is.

-
hard74
senior tag
Sajnos nem lett hosszú életű a simple v2,mert a 30x30-as navi mod flash-elése után térdre esett a rendszer. Folyamatosan a system ui leállt üzenetet dobálta, így ment vissza az 1.2 backup. Idő hiányában egyenlőre nem kezdem újra, majd legközelebb.
Ami pozitívum a romban:van kettős ablak, felcserélhető a vissza, és alkalmazásváltó gomb. Valamint van olyan funkció, hogy ha a navi sávon jobbra húzod az újjad, az egész ui összemegy(mint a qslide, de itt minden).
Ami viszont nem tetszett az az előlapi érintőgomok elrejtése menüpont hiánya. -
hard74
senior tag
Ha valaki szeretné kipróbálni a Simple Rom V2-t,akkor úgy lehet műödésre bírni, hogy a rom flash után flash-elni kell az 1.2 patch-et.
-
ToomyC
aktív tag
Ha lementem Titaniummal a Simple Romon az idöjárást meg az időjárás témát működni fog Stock 20H-n?
-
reap3r
aktív tag
Találtam egy olyan appot, hogy Wifi File Transfer, amit kipróbáltam és nagyjából azon az elven működik, mint a gyári vezetéknélküli megosztás, elég egyszerű ez is. Én ezt használom majd. Cloudy G2-re vezetéknélküli megosztás alternatíva : [link] ,de van még pár ilyesmi app, ha valakinek esetleg nem jönne be...
-
-
reap3r
aktív tag
Már megvagyok, olvastam azt a szösszenetet is, köszi
Most éppen belakom, tesztelgetem majd egy pár hétig, aztán ha nagyon nem tetszik, akkor lesz majd a további buherálás... Feles már nem kell, anno amikor a gagyi samsungomat buhertam, akkor ment az izgulás, de ezeket már nehéz elrontani, ahogy olvasom, kb. csak lollipop-pal meg összevissza innen-oda romolással lehet téglázni...
Amúgy nagyon tetszik az egész, amiket hiányoltam a stock-ból az benne van, talán egyetlen egy dolog, amit nem találtam meg eddig, ami picit hiányozni fog az a vezetéknélküli megosztás...
Amúgy elég fürgének tűnik, de persze még friss, hogy ilyeneket mondjak
-
davis999sola
tag
Xposed simple rom alatt nem mükszik nálam folyamat fc lesz a végeredmény
-
Szia!
Ha még nem vágtál bele az egészbe, elolvashatod még az én kis korábbi szösszenetemet is (a TWRP frissítős résztől kezdődően):Az Összefoglalóval kiegészítve talán már kellő önbizalmat tud adni a procedúrához.
Ha gondolod előtte csúsztassál le pár felest és simábban dog menni minden.
Legelső ROM-olásomkor én is rendesen be voltam szarva emlékszem.Optimus kernelt meg szerintem csak akkor telepíts külön, ha nem lennél megelégedve majd az alap felálással.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
tomika9988
üzenetére
Írja a rom készítője az xda-s oldalon:
2.hszI dont have 4G/LTE option in network setting?
- Delete LteConfigs.apk in system\app (D802/5/6 only) then reboot
Vagy:
régi a sim kártyád -
tomika9988
tag
Hali Cloudy G3 2.2 rom van fent a telefonom és nemrég vettem észre hogy a mobil internet beállításoknál nincs lte miért van ez ? illetve hogy lehet ezt megcsinálni ?
-
-
FGyula30
aktív tag
-
FGyula30
aktív tag
Arra figyelj, h ha átolvasod az összefoglalót min 3x, elolvasod az xda cloudy rom leírást-telepítést, azt csináld amit írnak és ne mást. Ez most hülyén hangzik, de ebből lesz a tégla G2.
Root, autorec, twrp update, full backup, full wipe, kk baseband, rom flash, factory reset.
Ez a sorrend. De olvass inkább. -
snorbi82
senior tag
Helló!
A "stock" 1.2v használom immár 18 napja (nem újraindítva) folyamatossan. Kellő képpen belakva, 1 napot simán kibír (folyamatossan megy rajta szinkron a munkám miatt). Lassulást még nem igen tapasztaltam. Antutu huszároknak telefonálás és pár email küldés és facebook, netezés után nyomtam egy tesztet: 39830 pontot kaptam. Ezt csak egy kis infonak szántam. Köszönöm a figyelmet!

-
Sabika
tag
Sziasztok,
Nem jön be a dl mód vagyis bejön de a gépen nem jön be. a telefon mutatja hogy hogy download mód de a pc nem mutatja PLS HELP!!
driverek fenn vannak... -
reap3r
aktív tag
Sziasztok, egy pár hónapja vagyok boldog G2 tulaj, eddig a gyári pucolt rendszerrel teljesen elégedett voltam, de már sokat szemeztem a cloudy G2-vel és ki szeretném próbálni. Melyiket ajánljátok?
Amúgy nem nagyon romoltam eddig a telón, szóval valaki egy gyorstalpalót tudna adni, hogy mit csináljak és hogyan?Olvastam az összefoglalót is már párszor, de azért még nem vagyok biztos mindenben...
T-s készülékem van és teljesen gyári rendszer, azt hiszem D-s rom, ezt majd szerintem lementem, hogy legyen mire visszaállnom... -
Danny365
őstag
Ja igen, flasheld csak ezt a kis zipet és megoldódik a problémád.
-
stefi68
addikt
Ezt a Resurrection Remix -et próbálta valaki?
A hétvégén lehet lenne időm (kedvem) romolni....
Simán mehet fel a CloudyStock-ra wipe-ok után? Nem kell semmi flikk-flakk?
A legújabb TWRP van fennt (nem bumped).
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Zelda Játékok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy S23
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
milyen sebesség , stb!

.

ezzel lehet valamit kezdeni, vajon miért nem?