Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
Sziasztok!
Elszállt imei számmal mit tudok kezdeni? Nincs hálózatom... A készülék dobozán rajta van,be tudom írni valahogy? -
Indiant
addikt
Felmerült valami és vélemény kéne.
5.0.1-es loli fent van, működik.
TWRP 2.8.6.1-ben Dalvik cache törlése van, nem ART törlése....
A CPU-Z azt írja ki ,h. Dalvik 2.1.0-ás a Java VM.
Most akkor hogy is van ez?? És miképp lehetne kideríteni mi van rajta? -
batai15
félisten
Root mentes app az SMS backup. És hívás listát is tud.
-
drsanyo1977
csendes tag
válasz
stefi68
üzenetére
Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzetem
Nincs TWRP, csak olyan LG PCSuit biztonsági mentésem van, amit nem lehet visszatölteni lollira. Ha visszaállok KK, akkor azt rátolom a tellára, mentek a super backup progival, tolom a felhőbe meg a gépre, majd lolli. Van ebben valami buktató?Szerk: A titanium PCsuitból is ki tudja szedni? Nem tudom... Sajnos g.ci ".enc" formátumot használ a biztonsági mentés, amivel semmi nem tud kezdeni semmit.
-
stefi68
addikt
válasz
drsanyo1977
üzenetére
Ezt úgy kell érteni, hogy van TWRP mentésed a KK-ról és azért akarsz visszaállni, hogy kimentd az sms-eket újra?
Mert akkor egyszerűbb ha kioperálod a TWRP Backup-ból azokat.
Ha jól tudom Titanium is tud ilyet...Szerk.: Rákerestem a másik topikban és látom, hogy PCSite mentésről van szó. Azt nem tudom, hogy az milyen formátumban ment. Nem is próbáltad vele visszaállítani?
-
drsanyo1977
csendes tag
úgy látom máshogy kell kérdeznem, mert se itt, se az általános fórumban nem kapok választ. Elbaxtam az sms-mentésemet lolli frissítés előtt. Elég fontos lenne. Úgy vélem ahhoz kapok tőletek segítséget, ha visszaállok 4.4.2-re, majd onnan ismét lolli. Gondolom root után tudom ezt megtenni. A részletes leíráson kívül kell-e valamire figyelnem, mert nem szeretnék falazni a telómmal
?
A válaszokat előre is köszi -
válasz
tibbike01
üzenetére
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ha az IMEI ellenőrző nem mutat a te telefonodra elérhető lolli-t (v30"x") és ha nagyon szeretnéd és nem tudsz várni, abban az esetben mehet a KDZ-s flash-elés.
De abban az esetben olyan rémlik, hogy először tanácsosabb egy KK alapú stock ROM-ot flash-elni szintén KDZ-vel, majd arra rá egy v30A féle lolli. -
válasz
tibbike01
üzenetére
Igen, kint van.
Legtisztább és legbiztonságosabb eljárás a te esetedben pedig a következő:Ellenőrizd le a fenti Összefoglalóban található IMEI ellenőrző link segítségével, hogy elérhető-e már a telefonodra hivatalosan a lolli és ha igen, TWRP-ben mindenekelőtt flash-elj egy stock 20G ROM (by DroidMester) zip-et, amivel totál gyári állapotba hozod a telefonodat (az adatok is törlődnek), majd PC Suite segítségével biztonságosan telepítsd fel a Lolli-dat!
Végül pedig egy Hard Reset és kezdheted is a telefonod belakását az új rendszeren.Cloudy féle Lolli-t meg sokan várnánk az biztos, hátha nem feledkezik meg a G2-esekről még egy ilyen ROM erejéig.

-
tibbike01
őstag
Jól látom, hogy kint van a teljesen hivatalos Loli?
Ha igen, mi a legtisztább telepítése?
Vissza kell lépnem Cloudy-ról gyári kitkatra?Érdemes várnom a Coudy által átdolgozott Lolira és majd azt feltenni?
-
drsanyo1977
csendes tag
Sziasztok
Lehet win8.1 vagy win7 rendszeren virtuális LG G2-t létrehozni valamilyen emulátorral? -
válasz
LittleSami
üzenetére
Sikerülni fog az!
Tanácsolnám viszont, hogy ha a végén amúgy is kell majd Hard-Reset-álnod, csinálj egy HR-t mindenek előtt is, szóval még a jelenlegi ROM-odon. Úgy lesz igazán tiszta telepítésű a rendszered.Szóval mentegessél minden fontosat le, mert ugye ezek csontra letörölnek majd mindent a telefonodról!
Névjegyeket a Gmail címtárba, SMS-eket az SMS Backup and Restore app-al, jstékok mentéseit meg PC-s kapcsolaton keresztül Total Commander ADB plug-innal.
Zenéket, képeket, videókat, dokumentumokat meg persze egyszerűen csak átmásolod telefonról gépre.@snow2014: Recovery-be beléphetsz közvetlenül a betöltött rendszered alól is, a QuickReboot app segítségével, ha nagyon nem akar menni a billentyű kombós belépés.
-
snow2014
aktív tag
Jaj.....elorre elnezest kerek de hogy kell a recoverybe belepni lolinal....mert a hangero le + bekapcs gomb komboja nem jo. Csak a hard reset jon elo
-
LittleSami
csendes tag
Nagyon rendesek vagytok! Köszönöm szépen az instrukciókat! Ma délután megpróbálkozom vele. 😄
-
ktg3
őstag
Csak felment.
Leszedtem egy másik helyről a romot és láss csodát
-
ktg3
őstag
válasz
Rickenstein
üzenetére
Azzal inditottam de automatikusan ez ugrik fel, ha megcsinalom a leirt lepeseket. Ugyanez van akkor is ha az xdas srac feluleterol inditom a dolgot. Nem is ertettem a dolgot.. Gondoltam ez a std, ezek szerint nem eppen.
Pedig az 5 lepes tok jol megy. Mielott a legvegen a regio valasztos kisablak felugrik , akkor kezd betolteni a masik felulet. Nem vagom mi ez.
-
ktg3
őstag
Lollira való frissítés közben ezzel dob ki:
22:43:27 : *****Check LGCM Programs Start*****
22:43:27 : LGCM Programs Not Found - OK and ready to upgrade
22:43:27 : m_pLGCyonUpdate status change.
22:43:27 : *****WorkModelDLL Start*****
22:43:28 : strPhoneBinaryPath(H:\stuff\lg-g2\sw update\Hungary 16 GB D80230d_00.kdz)
22:43:28 : strModuleDir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
22:43:28 : strModelDLLPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\LGUP_8974.dll)
22:43:28 : _DetachDLL Call
22:43:33 : _DetachDLL Call End
22:43:33 : Call fn_StartUpgrade
22:43:33 : ********* 2Chip Model.dll input Parameter*************
22:43:33 : MODEL_EVENT : 32769
22:43:33 : PhoneBinaryPath : H:\stuff\lg-g2\sw update\Hungary 16 GB D80230d_00.kdz
22:43:33 : ModuleDir : C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\
22:43:33 : BootWaitTime : 49500
22:43:33 : UsbHighSpeed : FALSE
22:43:33 : PhoneMode : 2
22:43:33 : NewPhoneBinVersion : Hungary 16 GB D80230d_00
22:43:33 : ClearSI : FALSE
22:43:33 : AuthMark : 0
22:43:33 : ********* 2Chip Model.dll input Parameter End*************
22:43:36 : wParam : 20, lParam = 540
22:43:36 : MODEL DLL Event : (20, 540)
22:43:38 : Model File Count = 540
22:43:38 : wParam : 100, lParam = 51
22:43:38 : MODEL DLL Event : (100, 51)
22:43:38 : Step : TYPE_WPARAM_UPGRADE_ERROR
22:43:38 : CleanModelDll() : Free Model.dll
22:43:38 : _DetachDLL Call
22:43:43 : _DetachDLL Call EndMi lehet a baj? Elég amatőr vagyok LG-vel.

Mondjuk legalább elcseszni nem tudtam (még)... -
Rickenstein
senior tag
válasz
LittleSami
üzenetére
Kiadták a Lollipopot. Hungary Open -> V30a
Ahogy a többiek is javasolták: olvasd el az összefoglalót a telepítéshez. Nekem kb. 3 perc kellett, hogy elindítsam a frissítést (főzött rom-ról álltam vissza gyárira). -
válasz
LittleSami
üzenetére
Nagyon egyszerű dolgod van egyébként, ha a következőt nem próbáltad még:
PC-re feltelepíted az LG PC Suite programot, csatkakoztatod adatkábellel a telefont és megmondja neked a program, hogy elérhető-e neked már a lolli éy természetesen telepíteni is tudja 1 kattintásos módszerrel.Ha független telefonod van, akkor nagyobb eséllyel ajánlhat frissítést.
Ja és még valami:
Ha kipróbálod és frissítést ajánl, bele ne kezdjél majd még, mert azt tudnod kell, hogy mindenek végén valószínűleg szükséges lesz majd Hard-Reset-álnod... és ettől nem kell megilyedned, ez sem mókolás kategória és az Összefoglalóban le van írva a menete neki. -
reap3r
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy CloudyStock 2.7 alá ajánljátok a DM féle 1.3-as kernelt? G2 2.2 alá is mehet? Amúgy hogy-hogy annyira ajánlva van? Tényleg egy ilyen jó kernel?
-
Apaxp
senior tag
válasz
LittleSami
üzenetére
Vidd el batai15-höz. Közel van hozzád. Csak némi kenőanyagot is vigyél hogy smoothabb legyen a lolli

-
törölt tag
válasz
LittleSami
üzenetére
De kint van!
És én nagyon szeretem. Szépen szedd le a hungary open 30a-t, aztán told fel az első hsz-ben leírtak szerint. 
-
LittleSami
csendes tag
Na ezért mondom! Nem értek hozzá de azért megnézzném a lollipopot! Ezért nem értem minek harangozák be hogy kint van G2-re mikor baromira nincs! Nekem nem az kell hogy mindent kipróbáljak a telón! Nekem annyi kell egy katt kétt katt és meg can kb 20 perc mulva! És bactathattom a lollipopot!
-
batai15
félisten
válasz
LittleSami
üzenetére
inkább ne nyulj hozzá, vidd szervizbe.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
LittleSami
üzenetére
azért ez most kicsit fájt

-
Danny365
őstag
válasz
LittleSami
üzenetére
Ebben nincs semmilyen mókolás, nem tudom, miről beszélsz. Ezt is az LG adta kis és végleges, satöbbi.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Amatőr kérdés tudom, de be van kapcsolva a dupla kopp funkció? ( alapból nincs, csak azért )
-Mozdulatok legfelül- -
Danny365
őstag
válasz
LittleSami
üzenetére
Ha ennyire szeretnéd, miért nem rakod fel saját kezűleg? Nem értem.
-
m_dawe
senior tag
válasz
extasymajom
üzenetére
Most feltettem egy korábbi BlissPopp verziót (2.3) és itt elfogadta a PIN kódot és az IMEI szám sem szállt el.
-
LittleSami
csendes tag
Ez az egész lollipop dolog egy nagy baromság! Jön a frissítés! Aztán meg, meg jött a frissítés! Hát nekem még mindig KK van! Akkor hol a lollipop? Már 3310-esre is hamarabb kijön!!!!
-
m_dawe
senior tag
Feltettem a BlissPopp 3.0-át de mikor be akarom írni a PIN kódot akkor ezt írja ki : SIM PIN operation failed.
Mi lehet a baj? Wipeoltam mindent és utána ment fel a rom és a gapps ( 2.8.6.1-es TWRP van fent) -
-
kurion
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
a konck ha jelszóval van beállítva lapból azt kell ütni nem dupla koppot az ébredéshez. Szerintem ez sokkal jobb mert spórol két koppot

-
Felraktan a hivatalos lollipopot es eddig csalodas...
-Bizonyos ponton es appokban (pl Play zene) lagol az animacio (amin gpu hasznalatanak kenyszeritese sem segit)
-kepernyo koppintasra bekapcsolasa nem mukodik (a kk alatt mukodo modszer nem javitja meg, azaz nem segit a touch fw frissitese)
-gyors indito nem ugrik fel jack dugo bedugadakor
-remeltem, hogy jobban fog futni a jatek ami kk alatt rettentoen lagolt, de lollipop alatt is lagol... (Tegra 4 es K1 alatt nincs ez a gond)
-
FGyula30
aktív tag
válasz
schferenc77
üzenetére
A legfrissebbet felrakod.
Cm-ről cloudy-ra nem kell semmi extra.(Dm stock minek?)
Ami oda van írva a cloudy rom oldalán, azt kell csinálnod.(kk baseband)Ha lolli-ra mész, akkor kell a dm stock rom.
De lg lollira majd az uj autorec-kel raksz twrp-t, mivel lesz egy szűz rendszered.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Melyik most a legfrisseb ajánlott TWRP verzió? Ahogy láttam 2.8.6-nál tartanak, nekem még 2.8.1.0 van fent.
Más: a bumped TWRP az mitől másabb, mint ami nekem van? Lényeges a különbség? Most CM''-en vagyok, vagy CloudyG3 2.2 menne vissza, vagy az új Lolli. Ha Cloudy, akkor jók ezek a lépések?
- twrp frissítés (melyik verzióra)
- Droidmester gyári zip-es telepítője (20G vagy 20F)
- utána cloudyG3 2.2 twrp-bőlHa Lolli, akkor ugyanazek a lépések? Ott még kell root is a végére gondolom (Cloudy-ban van gyárilag).
-
Metal213
tag
Szevasztok!
Most próbáltam, optimus g3-ra felpattintani a v30d-t amit innen szedtem: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383.
Security erroral villog a képernyő... tudtok segíteni, hogy most hogyan tovább?
Köszi előre is
-
batai15
félisten
Csak kicsit kellene vissza olvasni neked is..
-
Dexter-2000
őstag
Gyari lollipoppot lehet mar rootolno?
Vagy azt egyelore meg nem?Batai15: Koszi igazad van. Beneztem a dolgot
-
sagit
veterán
Nincs valakinek egy listája hogy melyik appok törölhetőek biztonsággal a 30a rombol?
-
FafniR
csendes tag
Sziasztok! A problémám, kérésem, kérdésem a következő lenne. Szeretném felrakni a lollit, csak van egy kis bibi...
Előtte ismertetem. A szitut is.

Jelenleg Némethonban dolgozom, szeptemberig haza sem megyek. Itt nincs asztali gépem sem laptopom. Ha lenne már rég feltoltam volna kdz-vel a lollit. Valamilyen megoldás van arra, hogy feltegyem OTA nélkül? Jelenleg v20h pörög rootolva, twpr nincs de autorec-el csinálok fél perc alatt.Szóval van már v30a-ból .zip-es verzió? Rootolni tudom számítógép nélkül?
Ha segítenének nagyon megköszönném. Lehet vissza kéne csak olvasnom... De 15 óra meló után már nem megy...
-
RAYBOMB
tag
még egy dolog. WIN XP-ről LG PC Suite-al tudom lollira upgradelni?
-
RAYBOMB
tag
32Gb-os G2-re a *16G* jelzésű v30a hungary Lollipop KDZ felmehet? nem lesz baj tőle? a kérdésem az h nem lesz tárhely problémám belőle? vagyis a kérdés annyi, hogy a 16G azt jelenti-e hogy 16gb-os modellre?
-
magicbox
senior tag
Azt nem értem, hogy adb-n keresztül miért nem lehet ezt a telót bármilyen módon vezérelni. Ugye a Nexus-nál azt csinálok amit akarok. Itt a legnagyobb izgalom, ha újraindítom.
-
magicbox
senior tag
Sziasztok! Adott egy telekomos pár hónapos teló. A párom használja, az utolsó t-s szoftver (20D) van rajta. Összesen csak rootolva lett (iroot25). Szerettem volna frissíteni Lollira, ekkor szembesültem vele, hogy nincs download és nincs hard reset. Magyarán nyomogathatom az összes leírt gombkombinációt, de semmi se történik. Download módban csak töltés van, hard reset módban meg be kapcsol a telefon. Semmilyen működő megoldást nem találtam
Két napja szívok vele, de ilyet még nem láttam. Az utolsó hulladék kínai clone vackokat is megtudtam csinálni, a fantasztikus Navon és MyAudio-s cucokkról nem is beszélve, de itt tehetetlen vagyok. -
Laca0
addikt
Megpróbáltam a root-ot ezzel a script-el, amit linkeltél, de a download módban megállt a folyamat. 0% és nem megy tovább. Van valami ötleted, hogy mi lehet a baja?
Na most látom, hogy a win8nál külön kell indítani a root.bat-ot és az abd.exe-t? Miközben kint van a command ablak?
-
Indiant
addikt
válasz
tomika9988
üzenetére
Ez nem hivatalos, a mi telefonunkhoz.
CloudyG2 3.0 Modify For D802 V1.1 -
sagit
veterán
Annyit haldatam hogy nem kapok dll hibát, innen felraktam a Visual C++ Runtime Library-t .
Mindent betallózok, indítanám az upgrad-et de akkor ez a következő hiba amit kapok:

Telepíteném én azt a nyamvadt B2C-t de ezt a hibát kapom tőle, futtathatom én rendszergazdaként meg akár hogyan.

Természetesen van net, most is erről a gépről írok. Mindegy hogy a 2 lehetőség közül mire kattintok, semmi nem történik...
-
törölt tag
Cloudy G2 3.0-át próbálta már valaki?
-
sagit
veterán
Nos nekiállnék a kdz-s frissítésnek de ezt a hibát kapom, ötlet? (Win 7 64 bit)

Első HSZ-ben linkelt drivert felraktam, utána a zipben lévő B2CAppSetup-ot is ( bár itt rákattoltam, kicsit gondolkodott és ennyi, keleltt volna valami ablaknak bejönnie?)
ÉS magát a frissítő appot is. Elsőre is ezt kaptam, mindent letörötltem, második nekifutásra is ezt a hibát kaptam. Megint letöröltem mindent, mindent felraktam rendszergazdaként de így is.
Ötletek?
Illetve az egyik driverrel is gond van, nem telepíti fel.
-
cipofuzo87
tag
Sziasztok! Kellemes ünnepeket

Pénteken vettem egy G2-t (D802), egyből felraktam rá a hivatalos v30a szoftvert. Csak utána próbáltam ki a telefont jobban, és kiderült, hogy kb minden második hívásnál a hívott fél időnként rosszul hall, elhalkul a hangom 1-1 másodpercre. Utána olvastam XDA-n, és azt láttam, hogy ez egy létező jelenség, ami kb minden G2-t érint. A hang mindig tiszta hangfelvevő programmal. A zajszűrés/codec szoftveres hibájára gyanakodnak XDA-n. Volt aki 4 cserekészülékkel is ugyanígy járt. Az alábbikat ajánlották:
- kapcsoljam ki a Google Now-on belül, hogy mindig figyeljen az Ok Google-re (sokaknak megoldás volt)
- kapcsoljam ki a Hang javítását a hívás beállításoknál (sokaknak megoldás)A fenti kettőt próbáltam, nem segített.
Próbáltam volna ezt, de nekem nem lépett be a szervíz menübe:
[link]Próbáltam volna ezt is, de ennél se lépett be a szervíz menübe:
[link]Van aki új SIM kártyát tett a telefonba, és attól megjavult (fura), ezt még nem tudtam kipróbálni.
Továbbá írták hogy a Verizon 39a lollipopos szoftverrel minden probléma megoldódott. Ami ugye nem D802-re van, hanem VS980-ra.
Még azt próbálom ki, hogy a 3845#*802#-vel a szervíz menübe lépve letiltottam az AMR-WB codecet, nemsokára kipróbálom.
-
batai15
félisten
Azé van annyi tégla mert lusta mindenki olvasni. Utána meg jön a rinya
-
-
G33Z@
tag
válasz
castiels
üzenetére
Nekem sikerült windows 8.1 alatt az adb!
Amikor adb telepítésre nyomsz, pár lépés után elméletileg fel kellene ugrania egy ablaknak a windowsban, amire kattintva folytatódik a telepítés, de a 8-8.1 verziókban ezt nem teszi.
Semmit mást nem kell tenned, mint ezen a ponton kézzel elindítanod az adb.exe-t, majd nyomsz egy folytatást. Pikk-pakk kész lesz.
Fontos! A root.bat és az adb.exe is csak úgy indul a 8-as windowsok alatt, ha simán duplakatt, nem kell rendszergazda mód!
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
?

Két napja szívok vele, de ilyet még nem láttam. Az utolsó hulladék kínai clone vackokat is megtudtam csinálni, a fantasztikus Navon és MyAudio-s cucokkról nem is beszélve, de itt tehetetlen vagyok.