Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arrow76

csendes tag

válasz azbest #9940 üzenetére

Nekem csak az alap mindigtv.-re kell! Semmi extra kívánalmam nincs az említett tévénézésen, és rögzíthetőségen kívül. De mivel, szinte már minden nap leáll a PVR2 működése - közeleg a vég(e)! ;]

A VLC-t már próbáltam videólejátszónak, de az MPC(-HC, +K-Lite codec pack) jobban bejött, és azt használom már sok éve. Nem tudom azóta mennyit 'fejlődött' a VLC, meg a többi 'lejátszó' progi? A smartdvb-ről viszont eddig nem hallottam, de majd utánanézek! :R
    Köszi a tippeket!

• arrow76

csendes tag

Kösz Atomantiii, de amit lehet próbálok ingyenes szoftverrel megoldani, nem szeretem a tört dolgokat egy ideje. Persze van amire nincs alternatíva, de meglepően sok -és jó- dolog van ingyen (pl. a sourceforge-on).

bzoley: Köszi a tippeket. Kevés az időm mostanság ilyenekre, de majd keresgélek / próbálgatok, ha nagyon tele lesz a t***m a WinFast-tal! Csak találok majd egy használhatót, ami egyszerű (nem kell agyon konfigurálni), és tud rögzíteni is (akár időzítve, a kikapcsolt gépet felébresztve)! :F
    Az MPC-HC-t nem tudtam működésre bírni tévézésre. Valamiért nem szereti a kártyám! :( A PRV2-vel felvett XY.ts-ek közül sem játsza le mindet. Van amelyiknél az MPC-HC csak egy állóképet mutat, s például az egyik 58 perces felvételnél, 27,5 órás időtartamot ír ki - ez tuti valami kodek hiba. Nem tartom kizártnak, hogy az ArcSoft az, amit ugye a tuner használ a mentéshez (amit csak azért nem értek, mert mit kódol át, ha eleve MPEG-TS-ben sugároznak, ha jól tudom?)! Azért is gondolom, hogy a saját kodekje, mert a PVR2 ezeket (a hibás videófájlokat) is megnyitja.

• arrow76

csendes tag

válasz bzoley #9934 üzenetére

Kösz a tippet, de úgy látom ez fizetős cucc! Akkor egyelőre marad a PVR2, meg a rettegés, hogy lefagy Hétvégén sokmindent szeretnék megnézni, sőt rögzíteni is, de ma is elszállt csatornaváltáskor...
    Azért vicces, hogy egyes hardware-gyártók, nem tudnak software-t írni, a termékeikhez... A Creative is ilyen. Az X-Fi-hez is kiadtak pár éve, egy béta állapotú 'Console Launcher'-t, ami azóta se lett stabil verzió, és anélkül csak a windows vezérlőpultján keresztül tudom változtatni a beállításokat, ami igen csak tré megoldás, egy huszonezer forintos hangkártyánál.

• arrow76

csendes tag

Üdv!
    Nekem egy WinFast DTV1800 H-m van. Win7 64 biten, minden frissítéssel ami elérhető (rendszer, driver, PVR2, stb.).
    Néha (az újabbnál-újabb PVR2 verziókkal egyre gyakrabban), fogja magát a progi, és használat közben 'leáll a működése'. Lehet az a használat: csatorna váltogatás, EPG böngészésből visszatérés, vagy épp bármilyen egyéb (kép)váltás. Ilyenkor ha újraindítom, a csatornalista össze van kavarodva (általában egy mux csatornái szerepelnek benne, 4-5-ször egymás után ismétlődve), illetve nem lehet csatornát váltani (bármely módszerrel is léptetek, úgy csinál, mint ha váltana, majd megjelenik ugyanaz az egy csatorna)! Ha törlöm a csatornalistát, és importálom a mentettet, akkor is csak azt az egy műsort váltogatja, és amint újra megnyitom a csatornaszerkesztőt, megint össze vannak zavarodva! Néha segít ha újraindítom a gépet, néha még az sem, hanem csak ha indítok egy keresést, és megvárom, amíg újra megtalál minden csatornát. Aztán persze kezdhetem megint a rendrakást (kódoltak törlése stb.)...
    Van erre valami megoldás, vagy van valami alternetív progi, ami csak egyszerűen 'működik', és nem megy az idegeimre? :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés